2009-10-17, 22:36
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Bylismy dzis z malym na basenie, bylo super. Jest w Bydzi taki fajny, gdzie sie zapisujesz na godzine i maxymalnie piatka dzieci z rodzicami moze byc. Fajnie, tak spokojnie, dzieciaki sie nie boja. Jas byl zachwycony, na poczatku mial wielkie oczy ze zdziwienia, a pozniej tylko pedalowal nogami Jak wyszlismy to zjadl i od razu zasnal w aucie U nas w miescie tez jest taki mini aquapark, ale tam ciagle full ludzi i na razie wole z malym jezdzic do Bydgoszczy, tam spokojniej
aljaka niezle warsztaty samo zycie
anulka anulka ja juz zaczelam na bierzaco robic porzadki bo sie nie miescilam, kurka co chwile musze cos odkladac bo maly tak rosnie
iskierka my walsnie teraz zaczelismy jezdzic w spacerowce, maly ma 5 m-cy bo juz nie chcial w gondoli. Spacery to teraz dla mnie i dla niego przyjemnosc. Mi tez mowili niektorzy ze za wczesnie, ale to jest bezsensu meczyc dziecko, tak samo cieplutko ubierzesz i jazda, zwlaszcza jezeli jest rozkladana
pakusiu przekaz zyczenia Kubusiowi krzeselko bajerka, my tez mamy ale jeszcze nie rozlozone. My mamy takie typowe, drewniane. Na razie jeszcze dobrze jest malemu w lezaczku
michaela ostatnie zdjecie mi sie podoba, ja maly sie podpiera pod brode
marika co Ty gadasz za glupoty (w koncu moglam uzyc tej ikonki ) ja zawsze widze Twoje posty!!!!
Cytat:
Napisane przez cinusiowa
Oznajmiam, że W BIEDRONCE SĄ PIĘKNE RAJSTOPKI DZIECIĘCE ZA 6,99 ZŁ
|
Wiem, zaopatrzenie zrobione Tez je polecam
|
|
|