|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Mamy juz te rajstopki, nawet 3 pary
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Pakusia, buziaczki dla Kubusia ![]() ![]() ![]() DORIS, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewelain, mam nadzieję że z pęcherzem już lepiej ![]() Malutka, oj kochana, współczuję Ci strasznie ale mnie też za miesiąc czeka to samo ![]() ![]() ![]() Illbana, a ten bepanthen na ciemieniuchę to na ile przed myciem? Wyczesywałaś po myciu szczoteczką? Ja od jakiegoś czasu używam olejuszki i właśnie też się nie sprawdza ![]() Marika, no coś Ty, jaka niewidoczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Pytanie z innej beczki.
Co ja mam zakupić Małemu do ubrania na chrzest ![]() Zimno teraz i nie wiem jak go do kościoła ubrać? ![]() Bo pod spód mam koszule z kamizelką i sweterkiem i do tego spodnie materiłowe, a na wierzch może być zwykła kurteczka i czapusia?
#2344 |
szyciowa specjalistka :)
|
ja mam kurteczkę białą taką właśnie na chrzest, jak chcesz to ci mogę pożyczyć (młody ma 4 kurtki)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
aljaka ja jeszcze nie chrzczę, prawdopodobnie początkiem grudnia będzie impreza więc w razie gdybym nic nie znalazła to się odezwe
![]() ![]()
#2347 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dodaje lyzeczke maselka... po oliwie Kuba plul jedzeniem, nie smakowala mu... a maselko wcina ![]() Cytat:
![]() no prawie sie udalo ![]() najbardziej mi sie podobalo jak 18 maja kiedy tylko tz oddal mi tel wysylam ci sms-a ze urodzilam a ty odpisujesz ze tez urodzilas ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wogole smaki tu jakies nie ten tego... rybki od 4 miesiaca, miesko, kalafior... ostatnio sie ucieszylam bo znalazlam mlody ziemniak z marchewka... ahhh te irlandzkie jedzenia.... czesto zamiawiam z polskiego sklepu ale tam maja bobovite albo gerbera i tez nic specjalnego jablko-gruszka albo jablko- owoce lesne ![]() moj fotelik niestety jest strasznie lezacy i Kuba zaczyna zadlawiac sie jedzeniem ... pozatym slicznie sie bawi w tym foteliku ![]() ![]()
![]() |
#2348 |
|
dobre:
ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEN PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU? Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIEDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ. Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA. Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY. Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIETYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA. Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEN DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA. Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych, którzy przeżyli 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI? Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ. Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE? Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY. Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja. ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Pakusia idę na all szukać takiego
![]() Chyba że mi kupisz ![]() A patrzcie co znalazłam http://allegro.pl/item766404348_kras...ty_gratis.html chyba zalicytuje bo cena niewielka a kurteczka jest w komplecie. I ładniejsze jest niż to co mam, bo mam takie mniej wyjściowe. Gosik nie ma terminu chrztu u mnie o tyle dobrze że np w czwartek wymyśle ze chcę chrzcić ide do księdza i w sobote chrzcimy ![]() Aljaka ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-17 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
|
Cytat:
to jest taka raczej zimowa kurteczka, jak zapamiętam to zrobię w poniedziałek fotkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o moment samego chrztu, chciałabym żeby jaoś wyjściowo wyglądał, a nie jak zwykle. Bo zdjęcia i w ogóle ![]()
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam jeszcze Wam napisać:
W PEPCO SĄ PIĘKNE KOMBINEZONY RÓŻOWE, ZIELONE I NIEBIESKIE ZA 35 ZŁ. Daj mi chwilkę to Ci go podeślę na GG ale muszę go wyklepać najpierw w klawiaturkę ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za info
![]() W nastepnym tyg. odwiedze Pepco ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa jestem na niewidoku
![]() A do pepco mam daleko ![]() chrzciny będą...kiedyś ![]() Do końca roku jednak chcę go już ochrzcić bo już duży chłop będzie ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cassandra co do pepco: http://www.pepco.pl/ pooglądaj sobie co jest ![]() zeżarło mi posta ![]() ![]()
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widze fajny komplet czapka+szalik. A ten kombizezon to za 39 zł jest? I chyba promocja na body.
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
Kto mi coś kupi z pepco
![]()
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Aljaka,
![]() Carolajna, i dobrze, my też w sumie tak mogliśmy ale zaklepaliśmy datę wcześniej. Ładny garniturek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Ten komplet zimowy tez jest super ale za 69,99 zł
![]()
![]() |
#2362 |
Zadomowienie
|
Bylismy dzis z malym na basenie, bylo super. Jest w Bydzi taki fajny, gdzie sie zapisujesz na godzine i maxymalnie piatka dzieci z rodzicami moze byc. Fajnie, tak spokojnie, dzieciaki sie nie boja. Jas byl zachwycony, na poczatku mial wielkie oczy ze zdziwienia, a pozniej tylko pedalowal nogami
![]() ![]() ![]() aljaka niezle warsztaty ![]() ![]() anulka anulka ja juz zaczelam na bierzaco robic porzadki bo sie nie miescilam, kurka co chwile musze cos odkladac bo maly tak rosnie ![]() iskierka my walsnie teraz zaczelismy jezdzic w spacerowce, maly ma 5 m-cy bo juz nie chcial w gondoli. Spacery to teraz dla mnie i dla niego przyjemnosc. Mi tez mowili niektorzy ze za wczesnie, ale to jest bezsensu meczyc dziecko, tak samo cieplutko ubierzesz i jazda, zwlaszcza jezeli jest rozkladana ![]() pakusiu przekaz zyczenia Kubusiowi ![]() ![]() michaela ostatnie zdjecie mi sie podoba, ja maly sie podpiera pod brode ![]() marika co Ty gadasz za glupoty ![]() ![]() Wiem, zaopatrzenie zrobione ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuba ma duzo ciuszków z tego sklepu ![]() ![]() Mam duzo body z promoccji, koszulek, dresików, skarpetek, rajstopek... Ceny są naprawde przystepne.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tej kaszki tez sprobuje... Cytat:
ten komplecik z all super, tzn koszula i kamizelka, wlasnie tak chcialabym zeby maly byl ubrany... nie pokazuj licytacji bo jeszcze ci ktos podbierze ![]() no ja narazie nie kupuje bo nie wiem jak Aleks urosnie do swiat. Ja znow mam problem ze swoim ubiorem... nie wiem co kupic...sukienke czy cos innego...latwiej ubrac sie na taka okazje jak jest cieplo...mniej na siebie wtedy trzeba zalozyc... Cinusiowa no fotelik bardzo ladny i praktyczny ogladalam taki w sklepie...
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Mell ja myślę że ten komplecik będzie dobry na mojego
![]() Zmierzyłam sobie jego ciuszki przed chwilą i na pocżatek grudnia będzie idealny. Chyba tylko kurteczkę dokupie błękitną albo beżową i beżowe kozaczki, no i czapusia ![]() A dla siebie już mam upatrzony strój. Koszule z takimi fajnymi kokardkami, zaraz wypatrze na all to wyślę linka i spódniczkę z podwyższonym stanem do tego czarne grube rajstopy i botki za kostkę no i płąszcz ![]()
#2366 |
Zadomowienie
|
Ja nawet nie wiedzialam, ze w Bydzi jest pepco...a sprawdzialm i sa nawet dwa. Musze chyba tam zajrzec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poprosze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item770898527_figl..._roz_m_38.html
Tu akurat z krótkim rękawem ale wypatrzyłam u siebie w sklepie z długim i taki kolor chyba I spódnica czarna albo szara ołówkowa z wysokim stanem i wsio ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Kurcze o 22 miała mi kuzynka dzieciaki przywieźć i jeszcze ich nie ma;/ A tel nie odbierają...mam nadzieje że się zabawili na weselichu i nic się nie stało ![]()
#2369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale sliczna bluzka!!! no wlasnie tylko ten krotki rekaw... i kolorki sliczne... naprawde mi sie podoba.. a co do kuzynki to pewnie dzieciaczki sie roztanczyly rozbudzily i nie chca spac...a tel. nie slysza bo pewnie na parkiecie przy muzyczce szaleja...wiec sie nie martw... ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- ide spac ![]() aaa i jeszcze kogo wyroznie co by juz sie nie myslała o glupotkach... marika widzisz...teraz nawet bez zadnych napisanych przez ciebie postow o Tobie mysle.... kolorowych snow... ![]()
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
W SIECI SKLEPÓW LEVIS OD 16 PAŹDZIERNIKA DO 1 LISTOPADA MAJĄ TRWAĆ WYPRZEDAŻE
![]() ![]() ![]() A ja akurat potrzebuję ze dwie pary jeansów nowych do pracy, bo po ciąży jakoś długo dochodzę do normalności... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.