Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię *** Wymianka z ZARALU *** Bershka, Zara, H&M, Cubus! Botki, Torebki, Biżu! XS-L
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-19, 22:32   #4
zaralu
Wtajemniczenie

Przekupka: 29 pkt / 97% pozyt.
Dot.: *** Wymianka z ZARALU *** Bershka, Zara, H&M, Cubus! Botki, Torebki, Biżu! XS-L

Sukienki i Tuniki:

1. Bardzo modna w tym sezonie sukienka w stylu marynarskim. Biała w granatowe paski, bardzo luźna i zwiewna. Ma kieszenie.
Rozm: XS/S/M

2. Dzianinowa tunika BERSHKA w kolorze pudrowego różu. Pięknie leży! Idealna na zimę do dżinsów lub do leginsów Metki wycięte ponieważ strasznie gryzły
Rozm: XS/S

3.
GEORGE Brązowa sukienka, ze złotymi metalowymi nitami. Ma ściągacz pod biustem - można go zakryć paskiem, zostawić, albo podciągnąć (jak na mnie na zdjęciu)
Góra szersza, więc dopasowuje się do rozmiaru. Zwiewa, lekka, ładnie się leje
rozm: S/M/L
Jest na allegro więc może szybko zniknąć!

DOKŁADKA!!

NIE ODDAM ŁATWO!! ->
4. Piękna sukienka firmy PROMOD, cała w cekiny, NOWA NIE NOSZONA!! jest brązowa, tak jak i cekiny ; )

5. Śliczna sukienka w kolorze ciemnego khaki/brąz, w piękne delikatne kwiaty (jasno różowe, łososiowe, elementy zielone). Ma ściągacz dzięki czemu nie spada ; ) na zdjęciu po prawej mam ją na sobie.

6.TA SUKIENKA JEST POZA WĄTKIEM!!
TO NIE JEST MOJE ZDJĘCIE!!!!!

TYLKO ZA COŚ MEGA MEGA ALBO INNĄ SUKIENKĘ WYJŚCIOWĄ.

Czarna sukienka BOMBKA firmy Troll. Nowa, miałam ją założyć na studniówkę, ale nie poszłam w ogóle. Ma prostą górę, mocno wycięte plecy (jak na zdjęciu) 2 kokardy (na zdj. jest jena), i dół to bombka kończy się takim paskiem jak w talii.
Zdj jest bardzo podobne, ta na zdjęciu chyba była przerabiana!
Rozm: XS/S

7. Białe, bardzo wąskie rurki firmy TERRANOWA. Są dżinsowe, przelpatane są srebrną nitką (jest jej mało więc ładnie się błyszczy, NIE SĄ TANDETNE!!). Nosiłam je parę razy, ale są w stanie BDB+++ , pięknie podkreślają pośladki : )
rozm: 36

8. Czarne spodnie, ładne połyskują, rurki. NOWE NIE NOSZONE! Są takie same jak na zdjęciu!!!
Rozm: 36

Edytowane przez zaralu
Czas edycji: 2009-12-23 o 22:03
zaralu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując