![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
*** Wymianka z Zaralu *** Kurtki, płaszcze, swetry, tuniki ZARA BERSHKA H&M xs-lnieaktualne, proszę nie pisać!
Witam ![]() Prowadziłam te konto razem z siostrą jeśli chodzi o wymiany. Jednak teraz przejęłam całe konto tylko dla siebie, a wiadomości mojej siostry są pokasowane. Z tego powodu nie mam wglądu do niedokończonych wymian czy innych spraw, proszę o wyrozumiałość, jeśli coś jest ważne proszę mi opisać sprawę, zapytam siostrę o co chodziło i dam odpowiedź ![]() Mój regulamin: 1. Jeśli nie ma ku temu poważnych powodów nie odmieniam się.2. Jeśli wyślesz mi rzeczy, które są zniszczone, nie zgodne z opisem, nie nowe - a zupełnie co innego pisałaś - to wiedz, że będę walczyć od odesłanie lub zmianę wymiany. 3. To, że Twoje przedmioty nie zgadzają się z opisem dla mnie znaczy, że mnie oszukałaś. Co za tym idzie negatyw i czarna lista. Jeśli nie akceptujesz tego punktu to nie proponuj mi wymiany! A jeśli go nie przeczytałaś to nie miej do mnie pretensji. 4. NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA EWIDENTNE ZNISZCZENIA DOKONANE PRZEZ POCZTĘ POLSKĄ ANI ZA KRADZIEŻ!- jeśli dojdzie do takiej sytuacji oddaję dowód nadania i spawa odszkodowania zależy od ciebie nie ode mnie- nie zwracam ciuchów. 5. Jeśli nic u Ciebie nie znajdę na wymianę, zajrzyj do mojej wish listy i jeśli coś masz to daj znać o tym ![]() Moja wish lista ![]() MARYNARKI! rozm xs/s tylko! - Czarne, pudrowe, beżowe, z kolorowymi podszewkami - ODDAM NAPRAWDĘ WIELE!! Biżuteria - DUŻE pierścienie! - łańcuszki wielowarstwowe i z ciekawymi zawieszkami -branzoletki charms, pandora, z łacuszków, grube, z kryształków Legginsy! - beżowe, szare, czarne, brązowe, kawowe (długie, bawełniane, kryjące) - dżinsowe (ciemne) Koszule - typu zara, bershka - w kwiaty, groszki, kratę z lekkich tkanin, miłych w dotyku Emu, ugg (nie muszą być oryginalne) - 36/37 - czarne, brązowe, szare, beżowe Szale -różowe, beżowe, brzoskwiniowe, brązowe, czarne, w groszki, DŁUGIE Szpilki - rozmiar 35/36! - Beżowe, nude, pudrowo-różowe, czarne Kosmetyki - Kate Moss Vintage!! - nowy tusz maybeline Falsies (ten różowy) - eyeliner Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-13 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *** Wymianka z Zaralu *** Kurtki, płaszcze, swetry, tuniki ZARA BERSHKA H&M xs
Zimowe 1. Kurtka czarna: Gruba, nadaje się na mrozy, czarna, z kapturem z futerkiem(odpinany), ze ściągaczami. Stan: celujący ale z minusem - trzeba naprawić zamek(wystarczy sam suwak bo zamek jest dobry) Rozmiar: M ( pasuje na L) Wymiary: Długość: 60cm Pachy: 45cm Dł. rękawa(od ramiona): 62cm Ściągacz dół: 38cm (naciągliwy mocno) 3. Dzianinowa sukienka z rękawem 3/4. Stan: bdb Rozm: M/L 4. Dzianinowa sukienka firmy VILLA. Odcinana baby doll na biuście dziurki w kształcie kwiatków - NIE ODDAM ŁATWO! Stan: cel Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-02 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *** Wymianka z Zaralu *** Kurtki, płaszcze, swetry, tuniki ZARA BERSHKA H&M xs
Zima / wiosna / lato / jesień wystawiona na allegro, może zniknąć1. Marynarka asymetryczna firmy TOP SECRET. Nowa z metkami, podszewka w kropki. Chcę ją sprzedać więc tylko za coś ekstra! rozm: M/L 2. Kardigan w paski firmy MANGO. Raz założony, stan idealny. rozm: XS-M 3. Body pasiak! Bershka, pare razy założone rozm: XS - M nie oddam łatwo ale można kusić ![]() wystawiona na allegro, może zniknąć 4. Koronkowa bluzka z bufkami Dorothy Perkins. Nowa, nigdy niezałożona, zerwałam papierowe metki. Mogę dorzucić barwnik czarny. Rozm: XS/S nie ma!! 5. Liliowy top z falbankami AMISU / NEW YORKER. Dłuższa, nigdy nie założona. rozm: M/L 6. T-shirt miętowy H&M. Z BAWEŁNY ORGANICZNEJ, to bardziej tunika lub długa koszulka. Stan idealny, założona raz. Rozm: S 7. Top różowy, dopasowany z punkową biedronką rozm: XS-M 8. Koszula z żabotem Monnari. Beżowo-kawowa, z poduchami "puff shoulders" Rozm: S 9 .Koszula z motywem tygrysa. Raz założona, z wymianki. Rozm: oversize Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-02-07 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Floral
1 . Kwiatowy kombinezon JAPAN STYLE! Nowy z metkami! Biały w różowo-czerwone kwiatuszki. Jest taki sam jak na zdjęciu i jest dobrej jakości mimo iż marka japan style jest źle oceniana. Wymieniam bo nie wyglądam w nim dobrze. Rozm.: S nie ma 2. Piękna kwiatowa tuba. Lekki materiał ładnie sie układa, ma piękne kolory. Rozm: XS-M 3. Zwiewna sukienka w kwiaty firmy MANGO, z podszewką, na biuście duży ściągacz. rozm: xs-m 4. Piękna koszula w kwiaty, można ją nosić na różne sposoby. rozm: xs-m 5. Kamizelka w kwiaty, pastelowe kolory. rozm: oversize/uniwersalny nie ma 6. Tunika H&M GARDEN, kolor pudrowy róż, falbanki rozm: S TYLKO ZA COŚ EKSTRA!!! 7. Torebka BIRKIN, czarna z kłódką i kluczykiem. Więcej zdj. dla zainteresowanych. TYLKO ZA COŚ EKSTRA!!! BYŁA DROGA!!!!! Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-02 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Spodnie wystawione na allegro, może zniknąć2. TYLKO ZA NOWE JEANSY z zary/bershki/pull&bear! Jasne jeansy PULL&BEAR. Nie wiem czy chcę oddać więc nie będzie łatwo. rozm: XS-S 3. Nowe pumpy H&M. Czarne, luźne, z kieszeniami. Głównie 3/4, ale mogła być też po kostki. Rozm: XS-M nie ma 4. Legginsy dżinsowe firmy CUBUS. Jasne, wąskie, na gumce, z prawdziwymi kieszeniami. rozm: s/m 5. Białe spodnie lniane, założone parę razy, stan bardzo dobry. Są lekkie, biodrówki, świetnie leżą, fajnie wyglądają z drewnianymi obcasami. Rozm: XS/S 6. Ołówkowa spódnica fuksjowa! Z ozdobnymi guziczkami, dopasowana, idealnie leży! Rozm: S 7. Szorty dżinsowe H&M. Ciemne, poszarpane z ozobną kokardą z koronki i różyczką. Ćwieki można wyciągnąć. Raz założone. Rozm: XS (32) 8. Czarne szorty. Proste, krój trochę zachodzi pod "bombkę". Gładki materiał, ładnie leżą. Rozm: XS/S Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-02 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
BUTY 1. Buty ze skarpetą BERSHKA. Beżowe, nowe z metką i flekami zapasowymi. BĘDĘ WYBREDNA. Rozm: 37 2. Czarne zgrabne szpilki. Założone parę razy, gdzieniegdzie mają przetarcia ale naprawię to specjalnym preparatem. Rozm: 36 Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-01-17 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. Brązowa (ciemniejsza niż na zdj. i nie świeci się tak!) torebka ze strony "etorebka". Stan bdb- (minimalne przetarcie na rogach dolnych, ale ich prawie nie widać). Mieści a4
środkowej nie ma 5. Czarna prosta, a4 pomieści ale tak nie do końca. Stan db Atmosphere Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-02 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. Gorset dżinso podony w panterkę,
rozm: 75 a/b/c nie ma 2. NOWY gorset H&M. Koronkowy, pod marynarkę, lub do sypialni ![]() rozm: 75 C nie ma 3. NOWE monokini w kolorze BLADEGO ZŁOTA. Rozm: S, biust B,C/D/E/F 4. Dodatki: 1. Torebka koronkowa ATMOSPHERE. Mała, czarna, do ręki, obszyta koronką. Stan bdb. 2. Różowe kolczyki BOUJU BRIGITTE. W serduszka, stan dobry 3. Czarne serduszko BERSHKA. Stan dobry 4. Czerwone serduszko BERSHKA. Popękane w środku (fabrycznie) 5. Pierścionki (wymienię razem) BERSHKA. Warstwowe, w paski. Jeden czerwono-biały, drugi biało-różowo-pomarańczowy. 6. Kolorowe bransoletki NEW YORKER. Żółty, mocny róż, fiolet, niebieski, czarny. Stan dobry. 7. NOWE słuchawki H&M. Przywiezione z Londynu, były drogie, łatwo nie oddam. Wysadzane kamieniami, srebrne. 5. Pasek w kształcie węża. Kolor skóry węża, "Zapięcie" to głowa i ogon które sie zaczepia, nowy bershka Rozm: XS/S 6. Paski: *Biały na gumce, H&M, XS-M *Ciemny turkus, ekoskóra sztywna, orsay XS-L *ciemno różowy na gumce, orsay XS-S 7. Perły białe i paski: 1. Biały "popękany" (fabrycznie) z dużą srebrną klamrą z płonącymi kostkami 2. Prosty szary ze złotą klamrą, pęknięcie jedno koło dziurki ale nie widać 3. Karmelowy, NOWY pasek NEW YORKER. Stan idealny 8. Paski: Czerwony - pieszczocha na rękę Lewy - nie ma Prawy - cienki na sztucznej skórze, XS 9. Różowy ze srebrną nitką, H&M 10. Lakiery: - Bordowy SENSIQUE - Safari: turkusowo-morski, granatowo-fioletowy fioletowy NEONOWY RÓŻ! NOWY Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2011-03-02 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1295298962 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1295298962 ![]() aaaaaaaaaaaaaaa, przepraszam, przepraszam, przepraszam. ![]() ![]() bo myślałam, ze się wcięłam w tworzenie wątku. ![]() Edytowane przez agrr Czas edycji: 2011-01-18 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za 3. Czarne serduszko BERSHKA. Stan dobry
4. Czerwone serduszko BERSHKA. Popękane w środku (fabrycznie) ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może jednak coś za Jasne jeansy PULL&BEAR. ? Poszukam poza wątkiem w razie czego
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej, cos u mnie za haremki, czarne serduszko bershka?
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- i nauszniki ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kombineozn japan http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1295299760
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za zwiewna sukienke mango?
wciaz mam poza watkiem ta bezowa chuste-szal ktorym bylas zainteresowana
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może byś coś widziała za leggisny jeansowe
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
mi pasuje, tylko dałabys radę zrobić w powiększeniu zdjęcie i podać wymiary tych serduszek? (wys i szer.)
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- oki, trzymam ją dla Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- a dorzuciłabyś jeszcze lakier ten turkusowo morski? ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1295299760 ??
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
a gdybym Ci za nie zaproponowała parę rzeczy?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
z wątku niestety nic, jeśli masz coś poza wątkiem z mojej wish listy to chętnie zobaczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
cos za gorset, lakier neonowy róz, turkus-m, granat ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.