Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-20, 18:24   #428
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Jak już pisałam dziś też dwa polskie -.-' i też wypracowanie. Tematy oczywiście cudne i cudniejsze, napisałam o Weselu, chociaż wyżej niż 4 nie mierzę
ja z wypracowania nie mierze wyżej niż 3
tak surowo nasza polonistka nas ocenia że masakralaboga:

Cytat:
Napisane przez defil19 Pokaż wiadomość
u mnie jest tak że do 8 godzin nieusprawiedliwionych możesz mieć a potem to pedagog itp.
ale ja sobie pisze sama usprawiedliwienia wiec jest dobrze, tylko wiadomo nie za czesto bo sie skapnie ;D

a dzisiaj mam lajtowy dzień ;D tylko na wos coś o skejtach przygotować i luz.. jutro mam tylko 5 lekcji w tym 2wf i religia ;O
chyba sie nie opłaca iść
u mnie jak ktos ma 30 godzin nieuspr. to dostaje naganę od dyrektora.

na WOSie temat o subkulturach ?

Cytat:
Napisane przez defil19 Pokaż wiadomość
taa Alee ja ide do szkołyy.. no przecież ! OD DZIŚ KONIEC WAGAROWANIA !!
taa tez tak zawsze mówie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ja tam do normalnej, ale nieobecności wszystkie nam sorka usprawiedliwia, wystarczy mieć uspr. od rodzica :P i nawet te nieob. na ostatnich lekcjach, czyt. ucieczki

ale i tak jeden kolega dał czadu xD napisał na kartce "Bóg jest odpowiedzią na wszystko"
u mnie tak samo.

a mój kumpel też napisał tak na jednej kartkówce

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość
Witajcie
też zdaję maturę w 2010
Polski-podstawa
mata- podstawa
niemiecki - podstawa
Wos - rozszerzony
historia rozszerzona?
czesc

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ej, zawsze się tak tłumaczysz

aaa, zwaliłam sie dziś ze schodów i wszyscy się śmiali ze mnie, czułam się jak debil

połuczyłam się , mogę teraz chwilę odpocząc.
wczoraj rozwiązywałam zad. z matmy, nie mogłam niektórych obliczyc. Dzisiaj spróbowałam jeszcze raz i rozwiązałam i na dodatek tak samo jak Beata powiedziałam do siebie 'jestem genialna'
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora