|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na poważnie, dzisiaj się leniłam w sensie, że nic nie zrobiłam do szkoły. A do sklepu to siostra mnie wyciągnęła, nie żebym odpokutowała za nicnierobienie. ![]() tymczasem idę już sobie. Dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy.
|
|
#393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak to jest jak się ma znajomości ![]() Ja też już zmykam. Dobranoc Żbiki
|
|
#394 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Cytat:
daj troche Ja chyba też się zaraz położe spać, może uda mi się wstać na 8 do szkoły.. co w moim przypadku jest wielkim osiągnięciem Jeszcze mi się 'zimno' w nosie zrobiło i strasznie piecze macie jakieś sposoby na to?
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się niedługo okaże czy się nie ma większych w ogóle to nie wiem co jest, ale mój eks pisze coraz częściej dzisiaj siedzę na meczu i dostaję smsa co robię, a ja że na meczu jestem, a on, osoba, która o siatce ma znikome pojęcie, wiedział, jak sie nazywa radomska drużyna i co gorsze/lepsze - zaczął mecze oglądać dobrze, że dzisiaj nie oglądał nie no ja nie wiem, co on chce x]] a miły jak cholera... ;]]] jako, że raczej już idę w kimę, to mówię Wam branoc i kolorowych
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sensie... zbliżyć się chłopak do Ciebie chce pewnie obczaił, że zrobił głupotę. Gorzej jak wiesz.. taki typ, że będzie się zbliżał, zaufasz mu znowu, a on znowu powie, że nie chce na Ciebie czekać, albo coś.. :/Dzień dobry Żbiczki ;* wstałam wcześniej.. to sobie polski przejrzę. coś kiepsko widzę tą poprawę. ![]() trzy polaki pod rząd obczajacie to? ![]() ja chyba kogoś dzisiaj pobiję. ledwo jeden polski znoszę, a co powiedzieć trzy.. i to po kolei.. no nic, miłego dnia Małże ;*
|
|
#397 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mam dwa pod rząd, na dobry początek dnia. wypracowanie piszemy ;]a czemu masz 3 ? ![]() budzik dzwonił , wyłaczyłam go i przyśniło mi się że spóźniłam się do szkoły dzisiaj 8 lekcji ostatni wf, ciekawe czy zostne Miłego Dnia Dziunie ;* edit: Paula widze Cie jednak wstałaś na 8
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-10-20 o 07:17 |
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, miałam mieć trzy polaki bo ta poprawa, ale nie poszłam
umarłabym na trzech ![]() pójdę tylko na lekcje (poprawa miala być na wolnej godzinie przed lekcjami), a na poprawę pocisnę za tydzień ![]() ej, ja za tydzień muszę oddać bibliografię idę się ubierać. do szkoły jadę samochodem, bo cholera -3*C u mnie ![]() zamarznę bo nie mam kurtki zimowej żadnej może pójdę po szkole do miasta, coś na teraz chociaż kupię.. aczkolwiek jutro do Olsztyna jadę.to może wyciągnę mamę do "Alfa" (jak to moja mama mówi ) na zakupy.no to milego dnia Brzdące ;*
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
cześć ;* (nie mam weny na określenie. xD)
jem z Wami śniadanko i zaraz idę do chemii. nic ciekawego Wam tu nie napiszę. w ogóle to możecie nawet tego nie czytać. miłego dnia.
|
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie maturzystki
![]() Miałam tu napisać już ho, ho i jeszcze dłużej, ale jakoś nie miałam czasu, a wątek widzę, że rozwinął się dobrze. Oczywiście, również należę do elitarnego grona - maturzystów 2010. Zdaję: Polski - R Ang - R Biologia - R Matma - P Uroczyście ogłaszam : pragnę tu pisać, nawet te największe głupoty, jakie mi przyjdą do głowy, poznać was, rozmawiać z wami i marudzić na temat matury. Ponarzekajmy razem. Chciałabym dostać się na psychologię albo fizjoterapię. No. A dzisiaj posłuchałam sobie al jazeery english, a teraz myknę do matmy. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć Weronika ![]() z jakiego województwa jesteś?
|
|
#402 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14821966] edit: Paula widze Cie jednak wstałaś na 8 ![]() [/QUOTE] wstać.. wstałam zaglądnełam tutaj i... do szkoły na pierwszą lekcje nie doszłam (w-f) ![]() ![]() Cytat:
![]() Fizjoterapia? jakie miasto?
|
|
|
#403 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my musimy bibliografie oddac do końca roku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no mamy nadzieje ze będziesz się udzielała a nie znikniesz po jednym poście ![]() Cytat:
ale to nie z mojej winy wypracowanie z 'przedwiosnia' nawet w miarę. rozczarowania i nadzieje.poczatki niepodległej Polski. coś w tym stylu ;d jak zwykle miałam problem z zakończeniem ;]. idę odwiedzic babcię i później się połuczę. miłego po południa ;* edit: inc0rrect jak masz na imie ? bo przegladałam sobie pierwszy post i nie ma tam napisane Twojego imienia
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-10-20 o 14:09 |
||||
|
|
|
#404 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny! dostałam dziś piątala z chemii! jeaaa!
(sorka bardzo wymagająca i u niej 3 to dobrze. xD)Cytat:
![]() jeżeli masz zamiar zostać na dłużej to podaj dane wg wzoru z pierwszej strony wątku to dopiszę. ![]() (ależ ostra jestem )Cytat:
![]() niedobra. ![]() już mówiąc ogólnie. dziewczyny, do jakich Wy chodzicie szkół, że możecie sobie tak na pierwsze godziny nie przychodzić? u mnie każda nieobecność musi być potwierdzona karteczką od lekarza itp. ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14827054] ale to nie z mojej winy no nie z Twojej. jak mogłabyś skazywać koleżankę na bezsensowne siedzenie w szkole przez godzinę?
|
|
|
#405 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeśli chodzi o mojego wychowawce to on ma na to tak szczerze nalane czy chodzimy do szkoły czy nie ;pno dlatego za lekka namowa pojechałyśmy wcześniej ;] choc z początku chciałam ją 'zmusic' żeby została |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | ||||
|
Zadomowienie
|
Ja dziś miałam dwa
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14821966] ja mam dwa pod rząd, na dobry początek dnia. wypracowanie piszemy ;]dzisiaj 8 lekcji ostatni wf[/QUOTE]Jak już pisałam dziś też dwa polskie -.-' i też wypracowanie. Tematy oczywiście cudne i cudniejsze, napisałam o Weselu, chociaż wyżej niż 4 nie mierzę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zrób cały kwestionariusz dla nowych ___________________ Powiem Wam, że 2 wfy ostatnie to nic fajnego :P Zwłaszcza kiedy się idzie na stadion. Zwłaszcza kiedy ma się zwolnienie z biegów a biegać każą. Zwłaszcza, że deszcz pada. Pociesza mnie wizja wyjazdu na zakupy do Oln, że tak za moment I jeszcze psoreczka nam sprawdzian z hormonalnego przełożyła Chyba Kasia poszukiwała czerwonego lakieru? Znalazłam faworyta Secret, nr 120. Zapłaciłam za niego całe 5.49, ale naprawdę fajny jest Nie klei się, nie robi smug, rozprowadza się równomiernie i ten kolor To ten, idę ![]() Miłego |
||||
|
|
|
#407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chemii to już chyba do końca życia nie skumam ;/u mnie jest tak że do 8 godzin nieusprawiedliwionych możesz mieć a potem to pedagog itp. ale ja sobie pisze sama usprawiedliwienia wiec jest dobrze, tylko wiadomo nie za czesto bo sie skapnie ;D a dzisiaj mam lajtowy dzień ;D tylko na wos coś o skejtach przygotować i luz.. jutro mam tylko 5 lekcji w tym 2wf i religia ;O chyba sie nie opłaca iść
|
|
|
#408 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14827307]u mnie wystarczy jak przyniesiesz kartkę od rodzica ;] albo Ci co są juz pełnoletni za zgoda rodziców piszą sobie sami usprawiedliwienia.
jeśli chodzi o mojego wychowawce to on ma na to tak szczerze nalane czy chodzimy do szkoły czy nie ;p[/QUOTE]to fajnie masz. ![]() u mnie są przekonani, że osoby uczęszczające do szkoły w mniejszym stopniu mają gorsze oceny i mniejszą wiedzę. to znaleźli sobie sposób na chodzenie do szkoły. trzeba przynieść świstek od lekarza jak jest się chorym. ![]() Cytat:
idę zaraz dokończyć 'przedwiośnie'.ale radość wywołałam moim postem. nie zrobię. ![]() to ten, udanych zakupów. ---------- demotywatory - ubóstwiam. ob-look-ajcie. http://demotywatory.pl/293531/Zemsta-jest-slodka http://demotywatory.pl/287892/--Chlopaki-patrzcie http://demotywatory.pl/279530/Neil-Armstrong hahaha. ej, ale serio. jak się doszukali. ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() btw. mówiłam Wam ile mam godzin matematyki w tygodniu? wliczając te dodatkowe i obowiązkowe? 9 ! u mnie teoretycznie rodzic może wyrazić zgodę, żeby osoba pełnoletnia usprawiedliwiała się sama, ale wychowawczyni tak przygadała na zebraniu, że nikt tego nie napisał. xD o skejtach? jak nie opłaca się iść? ja mam we wtorki tylko 2 h (2 chemie ![]() ---------- idę czytać 'przedwiośnie', a potem na siłownię. ![]() miłego dnia.
|
|
|
#409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Alee ja ide do szkołyy.. no przecież ! OD DZIŚ KONIEC WAGAROWANIA !!a czemu we wtorki tylko 2 lekcje masz?
|
|
|
#410 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Strusie ;*
Cytat:
Cytat:
;* , polskie są okej! Ja je tam lubię. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bry, Kasztanki ;* Dziś rano zła lecę do szkoły, zimno, po tyłku wieje, a ja piechotą.. ;] 0,5godz. drogi, myślę, SPOKO. Nagle samochód się obok mnie zatrzymał i koleżanka mnie woła. I mnie podrzucili (ona i jej brat) do szkoły,ma się te znajomości. ![]() I nową siłownię w szkole nam robią! Łaaa! Do tej pory była jedna, a teraz będą dwie nowiuśkie, męska i damska. Męska jest już prawie gotowa,ale tam to same wyciskacze Byłam, widziałam. A damskiej jeszcze nie widziałam, ale mają być bieżnie, rowerki... no genialnie! (i oczywiście wszystko się robi fajne, gdy ja odchodzę ze szkoły.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-20 o 15:11 |
|||||
|
|
|
#411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde z jednej strony ciekawa jestem, jakby to było za drugim razem, a z drugiej nie chcę już więcej przechodzić tego samego... ech.. zobaczymy co będzie dalej pisał ![]() Cytat:
pamiętam dokładnie jak dostałam w 2kl. ze spr. z chemii piękną 5 xD Wszyściuteńko dobrze ależ się cieszyłam ^^ a u mojej sorki, mimo iż nie umie nauczyć, a dużo wymaga, to na prawdę duże osiągnięcie ![]() a jak bodajże jeszcze w 1kl. dostałam jako jedyna 5 z biol. max pkt aż zrobiłam zdj. sprawdzianowi ja tam do normalnej, ale nieobecności wszystkie nam sorka usprawiedliwia, wystarczy mieć uspr. od rodzica :P i nawet te nieob. na ostatnich lekcjach, czyt. ucieczki ![]() ![]() Cytat:
kojarzę te lakiery, gdzieś widziałam tą firmę, tylko muszę sobie przypomnieć gdzie kurde, miałam nie jeść słodyczy.. wczoraj się udało i dzisiaj do powrotu ze szoły też :P ale dostałam spóźnionby prezent ur. (kol. zawsze ma opóźniony zapłon ![]() ) i m.in. pyyyyszneeeee cukierki kokosowe i żelki prawie całe już zjadłam miałam dzisiaj wreszcie ten spr. z religii z rozważań i normalnie taką wenę miałam w pewnym momencie ksiądz wyszedł z sali, zadzwonić gdzieś i mówi, że nie będzie nam przeszkadzał xD a jak wracał, to najpierw zapukał :P nie spodziewałam się po sobie, że nt. religii coś mądrego wymyślę ![]() ale i tak jeden kolega dał czadu xD napisał na kartce "Bóg jest odpowiedzią na wszystko" a zaraz zasiadam do książek, co by się wcześniej obrobić :P z matmy muszę ciągi przypomnieć sobie i powtórzyć logarytmy i "nauczyć się" fizyki na jutrzejszy spr
|
|
#412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Papużki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nie widziałam. A ja byłam ! Cytat:
![]() Cytat:
A ja mam 8. Napisałam z polskiego i informatyki i liczę na piąteczki, no ewentualnie czwóreczki
|
||||
|
|
|
#413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mi narobiłas apetytu na żelki.. a te co dostałaś to kojarze chyba.. możesz nazwe podać?![]() U mnie w klasie kolega też napisał kiedyś na kartce "Bóg jest odpowiedzią na wszystko" i coś jeszcze takiego w tym stylu dopisał, ale na fizyce Idź się 'łucz' .. jak to dobrze, że nie mam już fizyki aaa.. marzy mi się to http://allegro.pl/item777187841_hari..._zelatyny.html i to http://allegro.pl/item759714846_lion...a.html#gallery i tooo http://allegro.pl/item780566974_zelk...cocolores.html chyba sobie kupie xD xD ogólnie zrobiłam wieeeeelki błąd, że wystukałam w googlach hasło 'żelki' ;D
Edytowane przez defil19 Czas edycji: 2009-10-20 o 16:03 |
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka opowiadała, że słyszała o sytuacji z matury z j.polskiego, jak jeszcze były te inne wypr., nie te z kluczem, tylko wcześniejsze, że w temacie było coś o ryzyku.. co to jest ryzyko czy coś w tym stylu.. i jakaś osoba nic nie napisała, tylko na samym końcu "to jest właśnie ryzyko" myślę, że jutro będzie się szerzyć praca grupowa na fizyce xD
|
|
#415 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Al Jazeera English to mój ulubiony kanał, który mogę oglądać na kompie chociaż przy moim ultraszybkim internecie to... żyć nie umierać
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak my odejdziemy ze szkoły to akurat oddadzą nowiutką halę ![]() A przez ten rok możemy popatrzeć jak ona powstaje ![]() Cześć Wam ;* Ja kolejny dzień w łóżku choruję, ale już lepiej ![]() Oczywiście nic się nie uczyłam, bo taka chora jestem ![]() Nadrobiłam za to seriale, filmy itp itd Leń się zrobił ze mnie niesamowity, wcześniej miałam trochę zapału do nauki a teraz Ale kopa dostane po próbnej maturze ![]() Nie ma jak 3 razy pisać matmę w listopadzie 2x podst i 1x rozsz.Ale chyba bardziej się boje geo.. Ale będzie kompromitacja |
|
|
|
|
#417 | ||
|
Zakorzenienie
|
to zjem z Wami obiad.
![]() no tak mam w planie ustawione. ale tylko wtorki są takie. bo w inne dni mam 2 x 7 h i 2 x 8 h . ![]() Cytat:
![]() dzięki. fajnie macie. to chyba tylko ja mam tak przerypane, że nie mogę od rodzica usprawiedliwienia przynieść. nie ma symulowanych chorób. Cytat:
zaliczyli jej? xD ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- patrzcie. http://demotywatory.pl/5614/Talent http://demotywatory.pl/5563/Jezyk http://demotywatory.pl/29133/I-tak-powstal-Chocapic ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- http://demotywatory.pl/17474/Chlopcze podpis. hahahaha. ![]() http://demotywatory.pl/22522/Polskie-drogi ![]() http://demotywatory.pl/912/Rowerzysci ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- http://demotywatory.pl/7176/Silnik
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-10-20 o 16:34 |
||
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
demotywatory są nie do przebicia xD Mickiewicz i Chocapic wymiatają xD ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- to jeszcze kilka ode mnie i idę do fizyki ![]() ![]() http://demotywatory.pl/294582/Najbli...-za-3-miesiace http://demotywatory.pl/292740/Autobus <<< najlepsze latem http://demotywatory.pl/287892/--Chlopaki-patrzcie http://demotywatory.pl/291052/A-po-b...-Tesco-ide-tak http://demotywatory.pl/287525/Najcie...dmiot-w-szkole ![]() http://demotywatory.pl/291054/Cud http://demotywatory.pl/287808/Polsat święta prawda
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() też zdaję maturę w 2010 ![]() Polski-podstawa ![]() mata- podstawa ![]() niemiecki - podstawa ![]() Wos - rozszerzony ![]() historia rozszerzona?
|
|
|
|
#420 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie otwiera mi sie link ![]() a którym moze odlot fighting?co za pożegananie Cytat:
ej, apropo, musisz mi koniecznie powiedzieć jak zwężasz staniki! bo moje wszystkie są za luźne pod cyckami ![]() o juz lubię tego Cezarego Cytat:
Cytat:
na początku oczywiście spróbuj maści, ale nie wiem jak z ich stosowaniem w takich miejsach spytaj farmaceuty.no i wit B Cytat:
![]() ale nie powiem ![]() dobra, śmieszne. przypomniał sobie o Tobie, doszedł do wniosku, że warto było może jednak czekać, ale myślę, że sama to wiesz ![]() Cytat:
ej, mówiłaś, że masz kurtkę fioletową na zimę Cytat:
![]() zostawaj tu z nami i nas nie łopuszczaj! ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14827054] nie no w sumie ja tez nie poszłam na ósmy wf ;] ale to nie z mojej winy bo jeżdżę z koleżanką autem , która nie cwiczy,a nie chciało jej się czekac na mnie ;].to pojechałam prędzej też ;] [/QUOTE] ej, zawsze się tak tłumaczysz ![]() ----- Hejo Turbodymomany widzę, że nie wszystko zacytowało wczoraj was zostawiłam wieczorem, zajęłam się pisaniem ściagi z wosu na szczescie dzis nie bylo klasówki, bo nie umiałam w zasadzie nic.tak bardziej pi razy oko (czy też drzwi)załamałam się swoja wiedzą z geometrii ![]() nienawidzę tego. nie wiem nigdy od czego zacząć ![]() ej, u mnie w klasie już 4 dziewczyny mają zwolnienie z wf z powodu kręgosłupa, z czego jeszcze 2 mają z nim problemy i też nie ćwiczą w sumie ![]() straszne to jest. jestem dziś mega zmęczona. dostałam 5 z chemii z szybkości reakcji! dziękuję Kasia aaa, zwaliłam sie dziś ze schodów
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

' tak można odczytać.
jak się mieszka w dziurze (nawet nie zabitej dechami, bo i na dechy pieniędzy nie ma ;p), to tak bywa, trudno.
. Moze jeszcze jak bede sie w stanie bardziej okreslij to dam znac 
daj troche
macie jakieś sposoby na to?
dobrze, że dzisiaj nie oglądał
obczajacie to?

)
czy chodzimy do szkoły czy nie ;p
ja chemii to już chyba do końca życia nie skumam ;/![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)