Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowa pulchniutka duszyczka :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-23, 01:24   #61
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Nowa pulchniutka duszyczka :]

Cytat:
Napisane przez sarenka168 Pokaż wiadomość
ok. mimo to tłuszcz spalasz.
Jak spisz tez tluszcz spalasz. Chodzi o aktywnosc, ktora prowadzi do jak najwiekszego efektywnego spalania tluszczu - tj. jak najwiecej tluszczu unikajac katabolizmu. Przy A6W spalanie tluszczu jest mizerne.

Cytat:
Jeśli chodzi o mięśnie najpierw z nich spalasz tłuszcz a później dzieje się z nimi cokolwiek innego,
Ze co?? Nie jestem pewien co chcesz przez to powiedziec, ale nie trzyma sie to kupy...

Wzmacnianie miesni i spalanie tluszczu to nie jest jeden proces, tylko rownolegle do siebie procesy.

Aha, nigdy nie jest tak, ze spalasz sam tluszcz - dlatego aeroby na dluzsza mete prowadza do katabolizmu i zalecane sa cwiczenia silowe (z tego wzgledu oraz oczywiscie przez efekt metaboliczny), a nie same aeroby.

Cytat:
a nie jak w przypadku całego organizmu, że najpierw spuszczana jest woda ( dlatego spada waga w pierwszych dniach diety).
To zalezy co robisz, ale owszem, na poczatku diety typowe jest zrzucanie wody.

Cytat:
ja widzę, że tu wiekszość z nas to, albo problem z "chipsami" ma albo normalnie w dzień mało się je, człowiek z siebie zadowolony, a wieczorem to jakby się jedzenia na oczy nie widziało wszystko się wtedy wpiep*** przykładowo mnie najwiekszy apetyt dosłownie na wszystko łapie koło godz. 22-23 wręcz pora na jedzenie jest a cały dzień jedzenie może nie istnieć... teraz już mi się to nie zdarza raczej, ale tak było i to długi czas...dlatego 5 kg skoczyło do góry oczywiście z własnej głupoty !!! ale koniec !!! do wakacji będę laseczka hehehehe już waga wskazuje 2 kg mniej, ale co z tego skoro to na razie nic z tłuszczu, ale TŁUSZCZYKU uważaj bo nadchodze
Wg mnie jesz za malo w ciagu dnia, ale moge sie mylic, bo malo tu szczegolow.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując