Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-24, 16:16   #3599
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez milena07 Pokaż wiadomość
Małgosia współczuje zwolnienia, ja też z nh, dokładnie Piastów, wprawdzie od pół roku jestem z okolic, bo przenieśliśmy się do babci Kubusia, tu nam jest wygodniej ale jak wrócimy to koniecznie musimy się umówić i gdzies spotkać, co Ty na to?

Jasne Jestem za. Ja jestem z oświecenia
Możemy na ciucha wyskoczyć

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość

Zobaczcie jak moje Kruszynki lubią spędzać czas:
O jakie słodkie.... cudne

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
To ja mała zasnęła,oj ciężko z nią było w nocy pobudki: 24:00, 1:30, 3:30, 4:15 o 6:30 wzięłam ją do lożka i spala do 9:00 ja już nie mam siły
Małgosia gratulacje dla Antosia za super spanie,może da korepetycje mojej Milence?

no i spójrzcie jak ona potrafi pozować
Wiesz, wcale to zasypianie nie jest trudne. Jak jest zmęczona to połóż w łóżeczku na boczku i głaskaj. Opatul kocykiem. Tylko musisz być cierpliwa. Mój wczoraj 45 minut zasypiał, ale daliśmy radę

Zakupy i ja uwielbiam. A córeczka cudna.

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
MAM GENIALNE DZIECKO!!!!!!!!!!

mowie wam normalnie Kuba mnie zaskoczyl...
tesc pojechal po "piiekna marylke" i slysze za jakis czas ze drzwi sie otwieraja ... siedzialam z Kuba na macie i mowie do niego "pamietaj kchanie masz sie do tej jedzy nie usmiechac! rozplacz sie na jej widok.."
wchodzi tesc Kuba sie smieje... wchodzi maryla a Kuba w placz!!!!!!!!!!!! normalnie jak ja zobaczyl to w ryk!!!

"widzisz... tak to jest jak sie tylko na szybki numerek przychodzi... Kuba cie nawet nie zna bo wchodzisz i znikasz w sypialni grzeska" normalnie mi sie humor poprawil i glowa przestala bolec

No Kuba faktycznie genialny. Mój dzisiaj też pokazał klasę - rozpłakał się na widok teściowej!

Aleś jej powiedziała...:c ojest:

Mój dzisiaj spokojny jakiś i ma 37 stopni... Co to może być? Ani kataru, ani kaszelku....

A i dziąsełka raczej nie rozpulchnione...
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora