2009-10-27, 19:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec świata 21 XII 2012 godz 11:11
Cytat:
Napisane przez WhiteCherry
no proszę, zjawiska geologiczne trudne są do szczegółowego oszacowania, zwykle podaje się pewne przybliżenie, mln lat czy coś tam. A tu spryciarze, nawet dokładną godzinę znają! 
(a nie może być jakaś normalna, w sensie 11:26, 12:25 czy coś, zawsze takie triki tworzą!).
btw. na geologii nie ostrzegali nas przed możliwym przebiegunowaniem w trakcie naszego marnego żywota  tak więc prędzej uwierzę w wersję, że czeka nas kolejne zlodowacenie (obecnie mamy ocieplenie klimatu, następne powinno być ochłodzenie ).
|
Ba, nawet na przestrzeni ostatnich kilku lat ocieplenie wyhamowalo i nie wiadomo, czy juz niedlugo nie zacznie sie ochladzac 
Te symboliczne daty, ktore oddzialywuja na naiwnych, tylko obnazaja bezens tych teoryjek.
Cytat:
Napisane przez Klarissa
Nie ma obaw, raczej nie spłacę przed czasem
Teraz tak sobie pomyślałam - jak nie spłacę wcale, to końca świata nie będzie, ale co mi z takiego świata jak mnie przymkną za długi...  Przykro mi, ale niestety koniec świata się odbędzie - ostatnią ratę mam właśnie w listopadzie 2036.
|
Dla dobra ludzkosci musisz refinansowac kredyt do przynajmniej 2050 
Cytat:
Napisane przez Jamajka007
a ja nie wierzę, bo babcia Vanga przepowiedziała dzieje świata na najbliższe 2 tys lat!
|
A babcia Vanga w koncu przepowiedziala, ze Stalin umrze, taka dobra byla!
|
|
|