2009-10-28, 20:32
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Napisane przez madmuazelle
No właśnie o to mi chodzi/ło.
My przez neta się poznaliśmy.  Odległosć była bardzo spora.  No,ale teraz mieszkmy razem. 
|
No proszę, to sporo par poznało się w necie.. Mam znajomych, którzy też w ten sposób się poznali.
Ja mojego TŻ nie poznałam przez neta. W zasadzie znajomi nas poznali. Ale początki wcale ciekawe nie były, nie przepadałam za nim, a on do mnie też miał jakiś dystans. Dopiero po jakimś czasie się zeszliśmy.
I tu w zasadzie net też zadziałał, bo na gg sporo zaczęliśmy rozmawiać i umawiać się na randki - a zaczęło się od basenu . Jak sobie przypominam to śmiać mi się chce 
Z ekipą ludzi chodziliśmy razem na basen m.in. ja i TŻ, aż pewnego razu, ludzie wystawili mnie i mojego TŻ, no i sami byliśmy na tym basenie. Ja tam nie byłam do niego przekonana, ale wesoło potem się zrobiło, jak bardzo chciał mi zaimponować i zjeżdżał z zjeżdżalni I od tego się tak potoczyło.. po roku od dnia bycia ze sobą zamieszkaliśmy razem, a po ponad trzech latach się pobieramy
Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2009-10-28 o 20:35
|
|
|