Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moj chłopak posłuchał przyjaciela i chce mnie rzucić bez powodu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-29, 04:26   #43
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Moj chłopak posłuchał przyjaciela i chce mnie rzucić bez powodu

Cytat:
Napisane przez Sexi_Pistol Pokaż wiadomość
Taka męska rada, co nie?

Nie będę się już spotykała z tym chłopakiem, chociaż kiedy go poznałam był całkiem inny i już byłam skłonna uwierzyć, że pasujemy do siebie.
Szczerze to zraziłam się do... studentów. Myślę, że jeśli znowu spróbuję z kimś za jakiś czas to z kimś starszym.
Nie, on nie byl calkiem inny, na ile Ty go moglas poznac w tym czasie? Po prostu jak widac, nie byl taki, jaki chcialas zeby byl.

Coz, wiek i wyksztalcenie owszem moze determinowac rozne cechy i zachowania, ale wg mnie teraz niesprawiedliwie uogolniasz.

Dalej mam wrazenie, ze troche na sile chcesz miec faceta - w tym moze tkwic czesc problemu.

Cytat:
Napisane przez Kleo24 Pokaż wiadomość
a moim zdaniem przyjaciele to tylko pretekst... chłopak chce się wycofać sam ale wygodniej zwalić winę na innych... (znam takie przypadki) no i Tobie będzie mniej przykro... dla mnie ten chłopka to tchórz... daj sobie z nim spokój.
Oj, juz bez przesady z tym: nie zasluguje, tchorz itd. Nie zalezalo mu widocznie na tyle i juz, co ma z tym zrobic?

Cytat:
Napisane przez suzie Pokaż wiadomość
Sorry że nie na temat ale jak się robi to, żeby w każdej wiadomości na dole, pod tekstem pojawiała się kreska , a pod nią np. cytat czy link?
Podpis, ktory mozesz sobie ustawic w (jak sama nazwa wskazuje) ustawieniach.

Cytat:
Napisane przez Crispy chicken Pokaż wiadomość
Pozwole sobie wyrazić opinie z punktu widzenia faceta (mam nadzieje, że nie bęziecie miały nic przeciwko).

Otóż może wam się drogie panie wydawać, że bycie niezwykle urodziwą kobietą (jaką w moim odczuciu jest Sexi_Pistol) ma same plusy. Jednak kobiety nadwyraz urodziwe odstraszają wielu mężczyzn, ponieważ boją się oni że tak ładna dziweczyna znajdzie sobie kogoś lepszego, to tylko kwestia czasu. Zwłąszcza jeśli sexi studiuje wspomniane aktorstwo gdzie faceci są jak sądzę bardzo "przebojowi".

Myśle Sexi, żę twój facet sam doszedł do tego wniosku wcześniej a koledzy tylko dali mu do zrozumienia, że nie tylko on tak myśli. Jeśli szuka się stałego związku, to nie wiąże się z partnerką, której walory sprawiają, że w każdej chwili może mu ją odebrać ktoś bardziej zamożny, przystojniejszy, inteligentniejszy (niepotrzebne skreślić). Kobiecie do tego by być pewną siebie wystarczy często uroda, facetowi trochę więcej.

Rzecz kolejna - wszystko z tobą wporządku, po prostu masz pecha.

Rzecz ostatnia - możesz spróbować znaleść faceta który będzie wystareczająco pewny siebie by podołać związkowi z tobą. Może też być tak, że ten osobnik zmieni Cię na lepszy model, ponieważ będzię wystarczająco pewny siebie.

Taka konkluzja na koniec. Ładnym i inteligentym kobietom nie zawsze jest łatwiej w życiu.

Pozdrawiam i uszy do góry.
"Szukajcie a znajdziecie"

Ps. forum bardzo ciekawe (mogę spojrzeć na pewne rzeczy z punktu widzenia kobiety ). Mam nadzieje, że mężczyźni nie są tu niemile widziani skoro to kobiece forum
Szczerze mowiac, to jakies pseudomadre artykuly na ten temat byly, kilka watkow na tym forum, a ja takie podejscie to dla mnie abstrakcja. Zdarza sie, ze jest obawa przed podrywem, ale z postawa "a, nie bede jej podrywal, bo moze sobie innego znalezc", sie w zyciu nie spotkalem. Nie mowiac o tym, ze to absurdalne, bo masa ludzi moze sobie kogos nowego znalezc, ktos sie naprawde tym przejmuje na zapas?

W jej przypadku, nie sadze, zeby to byla jakas dziwna bojazn, tylko nie czul do niej az tyle miety co sie jej wydawalo.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując