2009-10-29, 08:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
nadrobilam uffff
Cytat:
Napisane przez viki1988
ooo a podasz przepis na ta sałatke? bo aż żem ciekawa bo pierwsze słyszę 
i mma głupie pytanie- co to w zasadzie legumina?  (wiem ze to chyba coś budyniopodobnego ale co dokładnie to nie 
|
ja tą sałatke robie tak, ze makaron (pokruszony)zalewam wodą, potem oddecadz, dodaje do mam pod reką czyli kukurydza, czasami podsmażona piersc z kurczaka, brokuły itp, ciut majonezu, sól, piperz i troche przypraw z zupki.
A legumina to cos w stylu budyniu, ale nie dla wegetarian, bo ma w sobie żelatynę. Ogólnie robi się ją szybko, a jak ma sie formy silikonowe wychodzą swietne wzory.
Potrzebne jest: jaja, margaryna, serek *najlepiej taki delfiko), mleko, zelatyna, kakao (jak ktos chce), olejek do ciasta
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Zakwalifikowała się któraś z Was do testowania produktów Braun, bo z tego co widzę do wczoraj miał przyjść mail z wiadomością, u mnie nic nie ma więc chyba lipa 
.
|
mnie nie chcieli 
Cytat:
Napisane przez Serendipity
A powiedz, po melisie nie byłaś senna ?
|
ja wczoraj wypilam, bo bylam niby wykonczona po pogrzebie, ale i tak do 1 nie spalam 
Jagoda przykro mi w syt. z babcia, wiem jak to jest........
widzialam, ze pisałyscie o paleniu. Ja mam ten plus, ze ani ja, ani TZ nie palimy, zreszta on woli zebym kupowala cos do wlosów, niz paliła , a u mnie w domu, tez nikt nie pali
|
|