Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-29, 08:33   #2012
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

nadrobilam uffff

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość

ooo a podasz przepis na ta sałatke? bo aż żem ciekawa bo pierwsze słyszę
i mma głupie pytanie- co to w zasadzie legumina? (wiem ze to chyba coś budyniopodobnego ale co dokładnie to nie
ja tą sałatke robie tak, ze makaron (pokruszony)zalewam wodą, potem oddecadz, dodaje do mam pod reką czyli kukurydza, czasami podsmażona piersc z kurczaka, brokuły itp, ciut majonezu, sól, piperz i troche przypraw z zupki.

A legumina to cos w stylu budyniu, ale nie dla wegetarian, bo ma w sobie żelatynę. Ogólnie robi się ją szybko, a jak ma sie formy silikonowe wychodzą swietne wzory.
Potrzebne jest: jaja, margaryna, serek *najlepiej taki delfiko), mleko, zelatyna, kakao (jak ktos chce), olejek do ciasta

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Zakwalifikowała się któraś z Was do testowania produktów Braun, bo z tego co widzę do wczoraj miał przyjść mail z wiadomością, u mnie nic nie ma więc chyba lipa
.
mnie nie chcieli

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
A powiedz, po melisie nie byłaś senna ?
ja wczoraj wypilam, bo bylam niby wykonczona po pogrzebie, ale i tak do 1 nie spalam

Jagoda przykro mi w syt. z babcia, wiem jak to jest........

widzialam, ze pisałyscie o paleniu. Ja mam ten plus, ze ani ja, ani TZ nie palimy, zreszta on woli zebym kupowala cos do wlosów, niz paliła , a u mnie w domu, tez nikt nie pali

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora