Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-31, 13:54   #4532
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Kubusewa no co Ty, przecież mój Tż to mgr inż budownictwa, a obecnie robi za kierownika 3 budów, tylko jeszcze ma rok do uprawnień
Co do torby to On ma taką zieloną Carlsberbana lapka i dokumenty do przetargów i projekty, bo pracuje i w biurze i jeździ nadzoruje budowy.
Jeśli miałabym wybierać to super elegancka odpada więc musi być cos po środku, może właśnie jak ta:

http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html

tylko jakby mieli jakiś ciemniejszy brąz, albo czarną....

TŻ dzwonił że mial wypadek, tira zarzuciło w jego bok kiedy skręcał bez kierunku i ma wgieciony cały bok Dobrze że Mu się nic nie stało, bo brzmiało to przerazająco Ukrainiec z tira z Irlandii nie chciał się w ogóle przyznać do winy, ale na szczęście TŻ wyjeżdzał z pracy i za nim zaraz jego kolega który wszystko widział i koleś dostał 300zł mandatu i się przyznał przed policją, no i teraz trzeba będzie się starać o pieniądze z ubezpiecznie. Kurde ludzie w ogóle nie patrzą jak jeźdżą jak ja bym tam była to facet by chyba po głowie dostał a jak jeszcze coś by sie stało TŻ to już bym za siebie nie ręczyła
Klamka zapadłą kupiłam.. koloru innego nie ma bo podejrzewam, ze to chlopak przywiozl z UK ... never mind... zobaczymy za jakis czas