Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-31, 13:47   #4531
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Kubusewa no co Ty, przecież mój Tż to mgr inż budownictwa, a obecnie robi za kierownika 3 budów, tylko jeszcze ma rok do uprawnień
Co do torby to On ma taką zieloną Carlsberbana lapka i dokumenty do przetargów i projekty, bo pracuje i w biurze i jeździ nadzoruje budowy.
Jeśli miałabym wybierać to super elegancka odpada więc musi być cos po środku, może właśnie jak ta:

http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html

tylko jakby mieli jakiś ciemniejszy brąz, albo czarną....

TŻ dzwonił że mial wypadek, tira zarzuciło w jego bok kiedy skręcał bez kierunku i ma wgieciony cały bok Dobrze że Mu się nic nie stało, bo brzmiało to przerazająco Ukrainiec z tira z Irlandii nie chciał się w ogóle przyznać do winy, ale na szczęście TŻ wyjeżdzał z pracy i za nim zaraz jego kolega który wszystko widział i koleś dostał 300zł mandatu i się przyznał przed policją, no i teraz trzeba będzie się starać o pieniądze z ubezpiecznie. Kurde ludzie w ogóle nie patrzą jak jeźdżą jak ja bym tam była to facet by chyba po głowie dostał a jak jeszcze coś by sie stało TŻ to już bym za siebie nie ręczyła

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 13:54   #4532
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Kubusewa no co Ty, przecież mój Tż to mgr inż budownictwa, a obecnie robi za kierownika 3 budów, tylko jeszcze ma rok do uprawnień
Co do torby to On ma taką zieloną Carlsberbana lapka i dokumenty do przetargów i projekty, bo pracuje i w biurze i jeździ nadzoruje budowy.
Jeśli miałabym wybierać to super elegancka odpada więc musi być cos po środku, może właśnie jak ta:

http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html

tylko jakby mieli jakiś ciemniejszy brąz, albo czarną....

TŻ dzwonił że mial wypadek, tira zarzuciło w jego bok kiedy skręcał bez kierunku i ma wgieciony cały bok Dobrze że Mu się nic nie stało, bo brzmiało to przerazająco Ukrainiec z tira z Irlandii nie chciał się w ogóle przyznać do winy, ale na szczęście TŻ wyjeżdzał z pracy i za nim zaraz jego kolega który wszystko widział i koleś dostał 300zł mandatu i się przyznał przed policją, no i teraz trzeba będzie się starać o pieniądze z ubezpiecznie. Kurde ludzie w ogóle nie patrzą jak jeźdżą jak ja bym tam była to facet by chyba po głowie dostał a jak jeszcze coś by sie stało TŻ to już bym za siebie nie ręczyła
Klamka zapadłą kupiłam.. koloru innego nie ma bo podejrzewam, ze to chlopak przywiozl z UK ... never mind... zobaczymy za jakis czas
Stary 2009-10-31, 13:59   #4533
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Klamka zapadłą kupiłam.. koloru innego nie ma bo podejrzewam, ze to chlopak przywiozl z UK ... never mind... zobaczymy za jakis czas

no to dobrze, torba fajna
A co u Ciebie słychać? Jak Ci się mieszka z TŻ?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-31, 14:07   #4534
Jazzmanka
Zadomowienie

Ale mam potworny dzień. Głowa mnie boli, nic mi się nie chce. A przede mną góra prasowania, nauki i jeszcze obiecałam koleżance pomoc w jednym projekcie na jej studia. Nie ma głupich. W poniedziałek idę do lekarza, bo już mam dość tego bólu głowy. Kiedyś mnie nigdy nie bolała, a teraz bardzo często. To chyba oznaka starości.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 14:27   #4535
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
U nas jest miejsce przewidziane na kominek, ale jednak nigdy nie powstał. Jakoś tak najwięcej czasu spędzamy w kuchni (dużo miejsca tam jest i sobie właśnie tam siedzimy przy kawce), a salon, w którym miał być kominek jest osobno i tam raczej rzadko przesiadujemy. Ale gdybym miała swój domek, to bym inaczej go rozplanowała i kominek by był

W tym projekcie Agatka bardzo mi się podoba, że między kuchnią a salonem jest miejsce na stół i to jest jednocześnie część całej tej przestrzeni ale jednak nie zabiera miejsca w salonie.

zapach
o tym nie pomyśłam, ale ten zapach czuć jak się zbliży kwiatka do noska:P heheheh, nie no nie pomyślałabym o tym, ale coś w tym jest:P. Tylko i tak je chcę mieć

A co do projektu to też mi się to podoba.

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2009-10-31 o 14:41
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 14:34   #4536
lusmarija
Wtajemniczenie

a ja właśnie robię dwa ciacha i słucham przy okazji piosenki Funky Polaka tej co na walce leciała Adamka z Gołotą

a tak w ogóle to czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 14:37   #4537
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść
czeeeeeeeeeść
upiekłam jabłecznik mój debiut z tym ciachem zobaczymy jak mi wyszedł..

i co przemalowałam pazury z czarnych na krwisto-czerwone
pomylona baba jestem

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 14:39   #4538
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale mam potworny dzień. Głowa mnie boli, nic mi się nie chce. A przede mną góra prasowania, nauki i jeszcze obiecałam koleżance pomoc w jednym projekcie na jej studia. Nie ma głupich. W poniedziałek idę do lekarza, bo już mam dość tego bólu głowy. Kiedyś mnie nigdy nie bolała, a teraz bardzo często. To chyba oznaka starości.
koniecznie do lekarza, może to migrena jeśli Cię cały czas boli? Przyczyny mogą być różne...

cześć Lusmarija

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-31, 15:38   #4539
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
no to dobrze, torba fajna
A co u Ciebie słychać? Jak Ci się mieszka z TŻ?
Wlasnie udaje dobra zonke ... robie obiad a poza tym w zasadzie spie na siedzaco.. ode do garkow
Stary 2009-10-31, 15:46   #4540
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
czeeeeeeeeeść
upiekłam jabłecznik mój debiut z tym ciachem zobaczymy jak mi wyszedł..

i co przemalowałam pazury z czarnych na krwisto-czerwone
pomylona baba jestem
gratuluję wypieku, lubię wszystkie jabłkowe ciasta mniaaaaam

a czerwone pazury są sexxxxxxxxiiiiii wiec co marudzisz

Cytat:
cześć Lusmarija
hellou, co tam jak tam???

Cytat:
Wlasnie udaje dobra zonke ... robie obiad a poza tym w zasadzie spie na siedzaco.. ode do garkow
to już wiem, kogo będziemy zapraszali z moim przyszłym mężem żeby Nam gotował dziękuję, ze sie zgadzasz... kochana jesteś

Stary 2009-10-31, 16:32   #4541
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A co do kominka rodzice nie mają, ale my będziemy mieli, już sie nie mogę doczekać. Tżcik na budowie. AAaaa i prosiłaś mnie, żebym projekt wkleiła (jak dobrze pamiętam to Ty prosiłaś) to wklejam: http://www.dobry-dom.pl/projekt99,37...ez_garazu.html
bardzo fajny projekt ja bym co prawda wolala budowac dom z garazem, a nawet dwoma (tzn. z podwojnym garazem), ale tu jest super rozwiazanie tej przechodniej kuchni moja kolezanka ma podobny rozklad w calym domu (tylko wszystko jakby wieksze) i wlasnie ta przechodnia kuchnie - super sprawa na imprezy, niejednokrotnie sprawdzone

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hello W końcu dotarłam do Was
Pisałyście o tym, że Wasi TŻtowie są wykorzystywani przez innych. U mnie jest podobnie, moja teściowa, jeśli tylko coś jej trzeba to zawraca głowę mojemu TŻtowi, choć ma jeszcze 3 starszych synów, 2 córki i jednego młodszego syna. Najbardziej mnie denerwuje, kiedy chcąc coś wyegzekwować podlizuje się TŻtowi...
moj TZ ma tylko starsza siostre mieszkajaca z mezem na drugim koncu miasta, ale na szczescie rodzice nie zawracaja mu glowy on conajwyzej w weekend jadac do mnie podwiezie nie posiadajaca prawka mame do domu spokojnej starosci, zeby odwiedzila babcie (a ten dom jest niedaleko mnie wiec akurat) a tak to w sumie rodzice TZa sa pracujacy i samodzielni, wiec TZa do niczego nie wykorzystuja i cale szczescie ogolnie pod tym wzgledem lajtowi sa

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Głaskać nie głaszcze,chceemy mieć dwójeczke ale ostatnio zaczął marzyć że jakby wygrał w totka to oprócz tego że kupiłby dom,to dzieci już by chciał 3 albo 4.
my wlasnie zakladamy dwojke, ale jak bedzie nam sie swietnie powodzic to nie wykluczamy trzeciego - zawsze to weselej w domu, a sama mam dwojke rodzenstwa i uwazam, ze taki uklad jest bardzo ok i chociaz czasem mnie wkurzaja i np. z siostra bym juz dluzej mieszkac nie mogla to ciesze sie, ze sa

Cytat:
uff najwazniejsze ze sie Twojemu TZowi nic nie stalo

ale dzis byl piekny dzien akurat bylismy z rodzinka na cmentarzu na wsi... jak sie jedzie to wszedzie sliczne drzewa zolto-czerwone i takie jesienne pola... cuuuudo a do tego cmenatrz jest na gorce, wiec przy okazji ogladnelismy sliczny zachod slonca i startujace samoloty na jego tle (niedaleko jest lotnisko )
tylko zimno strasznie... nie ma to tamto - jutro obowiazkowo ubieram termoaktywne snowboardowe skarpety i dlugie skorkowe rekawiczki

a teraz zakopujemy sie z TZem pod kocyk i bedziemy pic herbatke

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-31 o 16:39
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 16:52   #4542
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
hellou, co tam jak tam???

a dziękuję, w porządku, TŻ jednak dzisiaj przyjedzie do mnie, bo nie pojechał do rodziny. A dzisiaj byłam na działce, piękny dzień, ale mroźno jak cholera Oglądałam sobie chirurgów, a teraz poczytam trochę dopóki TŻ nie przyjedzie

a co tam u Ciebie?

Kubusewa
widzę że się przyzwyczajasz do domowych obowiązków żony

Lain no właśnie to najważniejsze

ale tu dzisiaj cicho

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-31, 18:10   #4543
kaska87
Zakorzenienie

wróciłam właśnie od babci P. był tam znó ten kuzyn z żoną i dzieckiem i P. się dobrze sprawdza jako wujek kozak z niego bo go nawet ubierał czego nawet tata Sewerynka nie robi

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 18:23   #4544
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Wreszcie można odpocząć.Jesteśmy przygotowani na przyjście dzieciaków,bo dziś mamy Halloween
A pokaże Wam co sobie dzisiaj kupiłam ,noi ozdobiony dom,ale to nie nasz.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-31 o 18:24
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 18:30   #4545
lusmarija
Wtajemniczenie

nareszcie sie spotkam z TZcikiem tak więc miłego wieczoru dziewczyny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 18:45   #4546
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cześć Dziewczyny

tak przegladalam internet wpisuj ąc buty ślubne i patrzcie co znalazlam
Świetnie wygladaja )

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 18:47   #4547
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć

Wreszcie można odpocząć.Jesteśmy przygotowani na przyjście dzieciaków,bo dziś mamy Halloween
A pokaże Wam co sobie dzisiaj kupiłam ,noi ozdobiony dom,ale to nie nasz.
apropos halloween w Londynie pokaze wam jakie cuda moja znajoma zamowila do pubu swojego

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 19:51   #4548
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
apropos halloween w Londynie pokaze wam jakie cuda moja znajoma zamowila do pubu swojego
Wow świetne dynie.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
nareszcie sie spotkam z TZcikiem tak więc miłego wieczoru dziewczyny
Miłego wieczoru/weekendu.

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Świetnie wygladaja )
Szczerze??Buciki ok,ale ja bym różowych nie chciała do białej sukni slubnej. No,ale co kto lubi.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 20:52   #4549
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
bardzo fajny projekt ja bym co prawda wolala budowac dom z garazem, a nawet dwoma (tzn. z podwojnym garazem), ale tu jest super rozwiazanie tej przechodniej kuchni moja kolezanka ma podobny rozklad w calym domu (tylko wszystko jakby wieksze) i wlasnie ta przechodnia kuchnie - super sprawa na imprezy, niejednokrotnie sprawdzone

No my też chcieliśmy z garażem, bo nawet jest taki sam z projektem. My mamy Agatkę bez garażu, a jest też Agatka z garażem i on ma garaż z prawej strony jak się patrzy od przodu, a nad garażem było takie pomieszczenie gospodarcze. Tylko, że działka ma szerokość dokładnie 22 i pół metra, dlatego garaż będziemy stawiać za domem, bo razem z domem już ciężko by mogło być. No i z garażem pewnie będzie jakieś pomieszczenie, gdzie będziemy trzymać różne pierdoły... np. kosiarkę itp, bo mamy mega działeczkę i cos na niej musimy zrobić, chociaż trawkę zasiać, ale myślę, że zrobimy bardziej kolorowo.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Świetnie wygladaja )

Mi też się to podoba. Samoa nawet chce czerwone butki do swojej sukienki, ale nigdy bym sie odważyła się takich ubrać.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 23:06   #4550
certina4
Wtajemniczenie

Fajną komedię oglądałam "Four Christmases" no uśmiałam się bardzo, rzadko która komedia potrafi mnie tak rozśmieszyć, no może Kac Vegas był tego typu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-31, 23:30   #4551
Jazzmanka
Zadomowienie

Czuję się samotna TŻ pojechał na "święta" W domu wszyscy śpią, wy śpicie, a Ja nie mogę. Czuję się dziwnie, jakbym wypiła z 5 kaw, a piłam tylko jedną i to rano albo jak bym miała mieć jakiś egzamin. Dziwnie po prostu i spać mi się nie chce. Oczywiście w telewizji same horrory. Poszukałabym sobie jakiejś komedii w necie, ale robię właśnie coś w excelu, więc na jednym ekranie nie da się oglądać filmu i majstrować w arkuszu. Chyba sobie na you tube głupich piosenek posłucham
Stary 2009-11-01, 00:22   #4552
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Czuję się samotna TŻ pojechał na "święta" W domu wszyscy śpią, wy śpicie, a Ja nie mogę. Czuję się dziwnie, jakbym wypiła z 5 kaw, a piłam tylko jedną i to rano albo jak bym miała mieć jakiś egzamin. Dziwnie po prostu i spać mi się nie chce. Oczywiście w telewizji same horrory. Poszukałabym sobie jakiejś komedii w necie, ale robię właśnie coś w excelu, więc na jednym ekranie nie da się oglądać filmu i majstrować w arkuszu. Chyba sobie na you tube głupich piosenek posłucham
mam w tej chwili tak samo jak Ty..
obejrzałam kilka programów o duchach..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 01:04   #4553
Jazzmanka
Zadomowienie

Idę odliczać dni do ślubu - tak wstecz jak na suwaczku, może to zadziała

jeszcze tylko kliknę w brzuszek pajacykowi, bo już po północy

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-11-01 o 01:09
Stary 2009-11-01, 06:34   #4554
kaska87
Zakorzenienie

cześć nie wiem dlaczego, ale wstałam po 7:00 teraz czekam aż reszta wstanie i jedziemy na cmentarz później o babci, a wieczorem muszę zrobić projekt
jeszcze przeczytałam to i jestem w szoku, biedna dziewczyna
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2584

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-11-01 o 06:41
Stary 2009-11-01, 07:30   #4555
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hello
Ja już jestem po kościele, mama ma dyżur w pracy do 11, więc czekam na nią i jedziemy na cmentarz, ładna pogoda się szykuje, tylko żeby się ociepliło
Stary 2009-11-01, 08:02   #4556
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A o co chodzi z czerwonymi butkami?
Jak się nie mylę to chyba Samcia chciała kiedyś takie
czerwone chce, wklejałam zdjęcie kilka razy, wklejam ostatni raz, mam nadzieję, ze zobaczyszCo Ty na to?
Mama powiedziala, że czerwone nie, lepiej pink Bo jajkaś córka jej koleżanki miała pink i wygladaly super. A jak tak sobie myślałam, to ten kolor, który ma Natj jest cudny

Cytat:
Hej laski potrzebuje pomocy
nie kojarzę, żeby któraś miała Tz mgr inż budowlańca, ale mam do Was prośbę... Chcę na urodziny mojemu TZ kupić torbę.. myślałam o skórzanej.. ale nie wiem czy sięnie oburzy, że taka lekarsko adwokacka... Chcę coś w ten deseń ale chodzi mi o fason bardziej niz o naszywke.. szczegolnie ze pierre cardin mi sie nie kojarzy ze skora http://www.allegro.pl/item755952054_...re_cardin.html
jest tez takie cos http://www.allegro.pl/item786327672_...ska_skora.html i takie coś i włąśnie nie wiem czy ta mi się najbardziej nei spodobała http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html
pomóżcie mi coś dobrać dla inżyniera budowlanego
budowlaniec nie budowlaniec torba powinna pasowac do stylu ubierania sięMój tż ma różne - czase chodzi z torbą od lapa, czasem z taką bardziej sportową od lapa a teraz się czaimy na jakaś fajna skórzana w Ochniku taką pół sportową Ma tez jakaś tam teczkę taka elegancka, ale w niej nie chodzi. W sumie to on nie wynosi papierów z pracy, wiec nie musi sie lansowac z torbąKompa tez tylko czasem bierze, bo prace stara sie zostawiać w pracy, na szczęście może

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny jadła, któraś ta pizzę? Wiem, że ona jest we wro na rynku, ale skoro jest reklama na nk to chyba to jest sieć na cały kraj?
http://www.pizzadominium.pl/ex/pl/?dokumenty
my tam jadamy jak juz nie mamy pomysłu na nic innego i jesteśmy w jakims centrum handlowym, pare lat temu byla tam całkiem dobra pizza i duża a teraz zmniejszyli rozmiary i jest drogo. Ale ogólnie do zjedzenia bez rewelacji.

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A co do kominka rodzice nie mają, ale my będziemy mieli, już sie nie mogę doczekać. Tżcik na budowie. AAaaa i prosiłaś mnie, żebym projekt wkleiła (jak dobrze pamiętam to Ty prosiłaś) to wklejam: http://www.dobry-dom.pl/projekt99,37...ez_garazu.html
bardzo ładny projektGdybym miała budowac dom to też chciałabym nie więcej niż 100 metrów\. teraz mieszkam z rodzicami, bratem i pieskiem w takim http://www.dobry-dom.pl/projekt100,2...e_odbicie.html jest super funkcjonalny i bardzo ładnyMy mamy w planach kupno mieszkania i w sumie juz jesteśmy calkiem blisko i ja sie zaczynam bać, że to takie poważne

Cytat:
dobrze, że nic mu nie jest. Mój tż przeżył czołówkę z tiremBrrrr.

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Świetnie wygladaja )
jak dla mnie za bardzo wycięte, ale idea spoko

Cytat:
cześć nie wiem dlaczego, ale wstałam po 7:00 teraz czekam aż reszta wstanie i jedziemy na cmentarz później o babci, a wieczorem muszę zrobić projekt
jeszcze przeczytałam to i jestem w szoku, biedna dziewczyna
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2584
uuuu grubo Co jak co, ale nie wierzę, że jak się zna druga osobę to sie nie wie, że jest zdolna do czegos takiego. Ja jestem w 100% pewna, że mój tż nigdy by czegos takiego nie zrobił. A gdybym miała choć cień wątpliwości to na pewno inaczej wszystko zostałoby rozegrane. Oby ta dziewczyna ułożyła sobie zycie z kimś normalnym.
Stary 2009-11-01, 08:07   #4557
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
bardzo ładny projektGdybym miała budowac dom to też chciałabym nie więcej niż 100 metrów\. teraz mieszkam z rodzicami, bratem i pieskiem w takim http://www.dobry-dom.pl/projekt100,2...e_odbicie.html .
śliczny macie ten domek który to Twój pokój? ten 12,9?

Stary 2009-11-01, 08:09   #4558
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Faktycznie przykra jest historia AgatkiL https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2584
Nie chcę się wymądrzać, ale moim zdaniem za szybko wzięli ślub. Staż ich związku to rok -moim zdaniem-to za krótko żeby kogoś dobrze poznać.
Wiem, że od każdej reguły jest wyjątek...ale ta dziewczyna nim nie jest
Współczuję.
Stary 2009-11-01, 08:12   #4559
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
Faktycznie przykra jest historia AgatkiL https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2584
Nie chcę się wymądrzać, ale moim zdaniem za szybko wzięli ślub. Staż ich związku to rok -moim zdaniem-to za krótko żeby kogoś dobrze poznać.
Współczuję.
jej przyjaciele ja ostrzegali przed nim.....na wizazu tez pisała przed slubem o problemach, ale jednak sie zdecydowala

Stary 2009-11-01, 08:19   #4560
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny macie ten domek który to Twój pokój? ten 12,9?
to mojego brata ja mam ten 9,1 ale to jest metraż ze skosami i to sie tak liczy, ze w projekcie jest mniej, a pokój jest większyI nie ma szafy na korytarzu tylko o ta szafe mój pokój jest większyPrzy oknie mam biurko, kolo drzwi szafę, koło szafy komodę i w takiej wnęce mam regal z ksiązkami a tam gdzie łóżko mam wielkie łoże i obok kanapę i jeszcze na środku jest tyle iejsca, że moge spokojnie ćwiczyć aerobikrodzice dlugo szukali projektu i w końcu znaleźli ten, który ma wszystko tak jak chcieli.
Teraz slyszalam jak rodzice mówią co mi trzeba kupic do mieszkania - albo tak bardzo chca sie mnie pozbyć albo im zalezy, zebym miała dobrzeW szoku jestem, że oni tak apckeptuja toa moja wyprowadzkę i nowe życie, bo zawsze byli nadopiekuńczy, w sumie przeszło im juz pare lat temu, ale myślałam, ze to będzie dla nich ciężki temat, bo pamiętam jakie były z nimi przeboje a tu ich bardzo cieszy, że moga mi pomócStrasznie to przyjemne
Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
Współczuję.
oj tez tak myslę, ze za wcześnie. Wiadomo kazdy jak jest zakochany to myśli, ze to juz ten jedyny, ale tez trzeb amiec resztki rozumu i nie podejmowac zyciowych decyzji w taki stanie Chociaz tai ślub jak jest sie jeszcze na maxa zakochanym(tzn. w tej początkowej fazie poznawania się) jest super romantyczny

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości