|
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Oryginalne kosmetyki i nie tylko!
Trochę się u mnie nazbierało niepotrzebnych mi do szczęścia kosmetyków. Może komuś się przydadzą. Chętnie wymienię się na kosmetyki i kosmetyczne akcesoria różnego rodzaju. Ciekawe opakowania po kosmetykach też mile widziane. Jeśli ktoś ma info, gdzie można dostać w miarę tanio metalowe pansy do prasowania cieni (do paletki magnetycznej), to proszę - piszcie. Przyjmę chętnie palety magnetyczne.
Kosmetyki są oryginalne! Jeśli gdzieś nie ma opisu kosmetyku, np. ile go pozostało, to znaczy że nie miałam czasu się rozpisywać, ale dopiszę jak najszybciej co i jak Poza wątkiem mam sporo półproduktów z Mazideł, ZSK i ECOSpa - mogę zrobić odlewki/odsypki.
WYMIANA
DOKŁADKA!
ZAREZERWOWANE (wstępnie, można o nie pytać)
WYMIENIONE lub NIEAKTUALNE
MAKIJAŻ- Maybelline - Dream Sunglow, Bronzing Booster Make-up. 30 ml, zużycie znikome.
- Orlane, Bronzing Pressed Powder, puder brązujący
- Sephora - Blush me!. Róż do policzków, kolor abricot plaisir n6. Pozostało ok. 80%.
- E.L.F., Studio Cream Eyeliner - eyeliner, kolor Ivory. 4,7 g, pozostało ok. 95%
- Max Factor, Earth Spirits - cień do powiek, odcień 110 Onyx. Użyty raz, zużycie praktycznie żadne.
- Essence, Into the Wild - błyszczyki Beat the heat i 40 Degree, 8,5 ml. Raz użyte - najpierw błyszczyki poszły na czystą paletkę, potem pędzelkiem na usta.
- Essence - Into the Wild - Jumbo Eye Pencil, 2,5 g. Zużycie znikome, końcówka zdezynfekowana.
- Yves Rocher, Luminelle - Touche de Blush. Róż do policzków, 4 g, zużycie znikome.
- Claire's Cosmetics - paleta Eye Shimmer, 21 kolorów. 23,3 g, zużycie znikome.
- Astor - 16 h Mineral Match, podkład, kolor 003. 2 próbki po 1,5 ml.
- Astor - Age Vitality, podkład SPF 22, kolor 301. 2 próbki po 1,5 ml.
- Essence - LongLasting Eye Pencil, odcień 10 Almost Famous (cielisty). Użyta 2 razy, zużycie praktycznie żadne, zdezynfekowana.
- kosmetyczka z The Body Shop - beżowa, ze złotawym frędzlem przy zapięciu, ze ślicznym motywem pawia (?), duża i pojemna. Nieużywana.
- Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę odsypać
- Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 02 Bare Light - mogę odsypać
- Bourjois, Ombre Stretch Eyeshadow - cień do powiek, kolor 01 Intense Black. Pozostało ok. 85%.
WŁOSY- Joanna Professional - pasta utrwalająca do włosów. 150 g, raz użyta, zużycie znikome.
- Joanna Professional - jedwab do włosów. raz użyty, zużycie znikome.
- Dove - Damage Therapy, Hairspray Extra Hold. Lakier w sprayu. 59 ml, pozostało ok. 90%.
- Biosilk - Silk Therapy, jedwab do włosów. 0,5 fl. oz., nowy, nieużywany, z zabezpieczeniem.
- Farouk Biosilk - Silk Therapy Gel, żel do włosów, .5 fl. oz., czyli bodajże 15 ml. Nieużywany.
- Nivea, Styling Mousse Flexible Curls - pianka. 50 ml, nowa, nieużywana.
- L'Oreal, Studio Line, Hot Liss - krem wygładzający na gorąco. 150 ml, pozostało 50%.
PAZNOKCIE- Essence - stylista paznokci, przyrząd do ozdabiania paznokci. Kolor fioletowy, nieużywany, w opakowaniu.
- Avon - Nail Experts, Advanced mira-cuticle, krem do paznokci i skórek. 15 ml, pozostało ok. 45%.
- Sally Hansen - Insta-Dry, Speed Dry Drops. Przyspieszacz do wysychania lakierów. 14,7 ml, pozostało ok. 90%.
- Sally Hansen, Instant Cuticle Remover - preparat do usuwania skórek, świetne opinie na KWC. Mogę odlać ok. 10-15 ml. Bardzo wydajny.
- Essence - I Love Berlin. Lakier do paznokci, edycja limitowana. 02 I'm a Berliner, 8 ml. Użyty 3 razy, zużycie znikome.
PIELĘGNACJA- La Roche-Posay, Anthelios XL, SPF 50+ - filtr w sprayu. 200 ml, pozostało 80%, otwarty w czerwcu.
- La Roche-Posay, Anthelios AC, SPF 30. Filtr do tłustej cery. 50 ml, pozostało 50%, otwarty w czerwcu.
- Bielenda, Ideal Skin - Gorączka złota, kaszmirowa maska do ciała, dla kobiet i mężczyzn, każdy rodzaj skóry. 200 ml, użyta raz, zużycie znikome.
- Clarins - Sunscreen Cream High Protection for Children, SPF 30. 125 ml, pozostało ok. 45%.
- Biotherm - Summer Source Daily Radiance Fluid, Fair Skin Tones. Brązujący krem do twarzy. 50 ml, pozostało ok. 50%.
- Ziaja, Bloker - antyperspirant. 60 ml, pozostało 50%. Używany zawsze na czystą, świeżo umytą skórę.
- Neutrogena - Pure & Free Baby Sunblock Stick, SPF 60+. Sztyft. 13 g, pozostało ok. 85%.
- Celia - tonik kolagen + nagietek. 200 ml, pozostała połowa.
- Parachute - 100% Pure Coconut Oil. Naturalny olej kokosowy do stosowania na włosy i ciało. 500 ml, pozostała połowa.
- Sephora, Fluo Beach. Śliczny zestaw dwóch peelingów do ciała i dwóch żeli do mycia ciała. Jeden peeling i żel o zapachu monoi; tiara, drugi peeling i żel - green tea lemon. 4x50 ml. Nowe, nieużywane, w eleganckim czarnym opakowaniu, które nie zostało nawet otwarte, idealny na prezent.
RÓŻNE- perfumy J. Lo - Glow after Dark, 30 ml. Nieużywane.
- Rimmel - chowany pędzel do pudru z naturalnego włosia. Użyty kilka razy, wyczyszczony specjalnym płynem dezynfekującym do pędzli
- Okularki żelowe na oczy Vision Express - nowe, idealne na zmęczone oczy
- Garnier, szczotka prostująca włosy. Nowa.
- Nexcare - Coldhot mini. Kompres żelowy do stosowania na zimno i na ciepło, nieużywany, w pudełku, z instrukcją i ochronną szmatką.
- Essence - pędzel do pudru i różu. Używany, umyty.
- Revlon, Vital Radiance - pędzel do podkładu. Używany, umyty.
- Jovi - farby do ciała, kolory: biały, żółty, czerwony, zielony, niebieski, brązowy, srebrny, złoty, czarny. 30 ml, zużycie znikome, bardzo wydajne.
- Everyday Minerals (EDM) - Angled Brow & Liner Brush. Używany, umyty. Będę wybredna.
- Everyday Minerals (EDM) - pędzel Eye Blending Brush. Używany, umyty. Będę wybredna.
- Everyday Minerals (EDM) - pędzel Eye Kabuki Junior Brush. Używany, umyty. Będę wybredna.
Edytowane przez nadeo
Czas edycji: 2011-09-02 o 23:00
Powód: Dokładka
|