Wymienię Oryginalne kosmetyki i nie tylko! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-01, 19:46   #1
nadeo
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
Smile

Oryginalne kosmetyki i nie tylko!

Trochę się u mnie nazbierało niepotrzebnych mi do szczęścia kosmetyków. Może komuś się przydadzą. Chętnie wymienię się na kosmetyki i kosmetyczne akcesoria różnego rodzaju. Ciekawe opakowania po kosmetykach też mile widziane. Jeśli ktoś ma info, gdzie można dostać w miarę tanio metalowe pansy do prasowania cieni (do paletki magnetycznej), to proszę - piszcie. Przyjmę chętnie palety magnetyczne.

Kosmetyki są oryginalne! Jeśli gdzieś nie ma opisu kosmetyku, np. ile go pozostało, to znaczy że nie miałam czasu się rozpisywać, ale dopiszę jak najszybciej co i jak Poza wątkiem mam sporo półproduktów z Mazideł, ZSK i ECOSpa - mogę zrobić odlewki/odsypki.

WYMIANA
DOKŁADKA!
ZAREZERWOWANE (wstępnie, można o nie pytać)
WYMIENIONE lub NIEAKTUALNE

MAKIJAŻ
  • Maybelline - Dream Sunglow, Bronzing Booster Make-up. 30 ml, zużycie znikome.
  • Orlane, Bronzing Pressed Powder, puder brązujący
  • Sephora - Blush me!. Róż do policzków, kolor abricot plaisir n6. Pozostało ok. 80%.
  • E.L.F., Studio Cream Eyeliner - eyeliner, kolor Ivory. 4,7 g, pozostało ok. 95%
  • Max Factor, Earth Spirits - cień do powiek, odcień 110 Onyx. Użyty raz, zużycie praktycznie żadne.
  • Essence, Into the Wild - błyszczyki Beat the heat i 40 Degree, 8,5 ml. Raz użyte - najpierw błyszczyki poszły na czystą paletkę, potem pędzelkiem na usta.
  • Essence - Into the Wild - Jumbo Eye Pencil, 2,5 g. Zużycie znikome, końcówka zdezynfekowana.
  • Yves Rocher, Luminelle - Touche de Blush. Róż do policzków, 4 g, zużycie znikome.
  • Claire's Cosmetics - paleta Eye Shimmer, 21 kolorów. 23,3 g, zużycie znikome.
  • Astor - 16 h Mineral Match, podkład, kolor 003. 2 próbki po 1,5 ml.
  • Astor - Age Vitality, podkład SPF 22, kolor 301. 2 próbki po 1,5 ml.
  • Essence - LongLasting Eye Pencil, odcień 10 Almost Famous (cielisty). Użyta 2 razy, zużycie praktycznie żadne, zdezynfekowana.
  • kosmetyczka z The Body Shop - beżowa, ze złotawym frędzlem przy zapięciu, ze ślicznym motywem pawia (?), duża i pojemna. Nieużywana.
  • Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę odsypać
  • Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 02 Bare Light - mogę odsypać
  • Bourjois, Ombre Stretch Eyeshadow - cień do powiek, kolor 01 Intense Black. Pozostało ok. 85%.
WŁOSY
  • Joanna Professional - pasta utrwalająca do włosów. 150 g, raz użyta, zużycie znikome.
  • Joanna Professional - jedwab do włosów. raz użyty, zużycie znikome.
  • Dove - Damage Therapy, Hairspray Extra Hold. Lakier w sprayu. 59 ml, pozostało ok. 90%.
  • Biosilk - Silk Therapy, jedwab do włosów. 0,5 fl. oz., nowy, nieużywany, z zabezpieczeniem.
  • Farouk Biosilk - Silk Therapy Gel, żel do włosów, .5 fl. oz., czyli bodajże 15 ml. Nieużywany.
  • Nivea, Styling Mousse Flexible Curls - pianka. 50 ml, nowa, nieużywana.
  • L'Oreal, Studio Line, Hot Liss - krem wygładzający na gorąco. 150 ml, pozostało 50%.
PAZNOKCIE
  • Essence - stylista paznokci, przyrząd do ozdabiania paznokci. Kolor fioletowy, nieużywany, w opakowaniu.
  • Avon - Nail Experts, Advanced mira-cuticle, krem do paznokci i skórek. 15 ml, pozostało ok. 45%.
  • Sally Hansen - Insta-Dry, Speed Dry Drops. Przyspieszacz do wysychania lakierów. 14,7 ml, pozostało ok. 90%.
  • Sally Hansen, Instant Cuticle Remover - preparat do usuwania skórek, świetne opinie na KWC. Mogę odlać ok. 10-15 ml. Bardzo wydajny.
  • Essence - I Love Berlin. Lakier do paznokci, edycja limitowana. 02 I'm a Berliner, 8 ml. Użyty 3 razy, zużycie znikome.
PIELĘGNACJA
  • La Roche-Posay, Anthelios XL, SPF 50+ - filtr w sprayu. 200 ml, pozostało 80%, otwarty w czerwcu.
  • La Roche-Posay, Anthelios AC, SPF 30. Filtr do tłustej cery. 50 ml, pozostało 50%, otwarty w czerwcu.
  • Bielenda, Ideal Skin - Gorączka złota, kaszmirowa maska do ciała, dla kobiet i mężczyzn, każdy rodzaj skóry. 200 ml, użyta raz, zużycie znikome.
  • Clarins - Sunscreen Cream High Protection for Children, SPF 30. 125 ml, pozostało ok. 45%.
  • Biotherm - Summer Source Daily Radiance Fluid, Fair Skin Tones. Brązujący krem do twarzy. 50 ml, pozostało ok. 50%.
  • Ziaja, Bloker - antyperspirant. 60 ml, pozostało 50%. Używany zawsze na czystą, świeżo umytą skórę.
  • Neutrogena - Pure & Free Baby Sunblock Stick, SPF 60+. Sztyft. 13 g, pozostało ok. 85%.
  • Celia - tonik kolagen + nagietek. 200 ml, pozostała połowa.
  • Parachute - 100% Pure Coconut Oil. Naturalny olej kokosowy do stosowania na włosy i ciało. 500 ml, pozostała połowa.
  • Sephora, Fluo Beach. Śliczny zestaw dwóch peelingów do ciała i dwóch żeli do mycia ciała. Jeden peeling i żel o zapachu monoi; tiara, drugi peeling i żel - green tea lemon. 4x50 ml. Nowe, nieużywane, w eleganckim czarnym opakowaniu, które nie zostało nawet otwarte, idealny na prezent.
RÓŻNE
  • perfumy J. Lo - Glow after Dark, 30 ml. Nieużywane.
  • Rimmel - chowany pędzel do pudru z naturalnego włosia. Użyty kilka razy, wyczyszczony specjalnym płynem dezynfekującym do pędzli
  • Okularki żelowe na oczy Vision Express - nowe, idealne na zmęczone oczy
  • Garnier, szczotka prostująca włosy. Nowa.
  • Nexcare - Coldhot mini. Kompres żelowy do stosowania na zimno i na ciepło, nieużywany, w pudełku, z instrukcją i ochronną szmatką.
  • Essence - pędzel do pudru i różu. Używany, umyty.
  • Revlon, Vital Radiance - pędzel do podkładu. Używany, umyty.
  • Jovi - farby do ciała, kolory: biały, żółty, czerwony, zielony, niebieski, brązowy, srebrny, złoty, czarny. 30 ml, zużycie znikome, bardzo wydajne.
  • Everyday Minerals (EDM) - Angled Brow & Liner Brush. Używany, umyty. Będę wybredna.
  • Everyday Minerals (EDM) - pędzel Eye Blending Brush. Używany, umyty. Będę wybredna.
  • Everyday Minerals (EDM) - pędzel Eye Kabuki Junior Brush. Używany, umyty. Będę wybredna.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCN2009.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  87,4 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez nadeo
Czas edycji: 2011-09-02 o 22:00 Powód: Dokładka
nadeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 19:55   #2
Donka94
BAN stały

Przekupka: 44 pkt / 96% pozyt.
Dot.: Oryginalne kosmetyki i nie tylko!

coś za masła Farmony?
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 20:05   #3
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Witaj,

znajdziesz u mnie coś ciekawego za:

Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90%
Dead Sea Treatment Absolute Care SPA - Hydro Body Cream Vanilla & Coconut, nawilżający krem do ciała, 400 ml. Pozostało ok. 60%
Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze)

Pozdrawiam i zapraszam

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 20:12   #4
Kasza Manna
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za :
Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90%

Stary 2009-11-01, 20:16   #5
4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf
Konto usunięte

Przekupka: 141 pkt / 100% pozyt.

za
Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90%
coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375693
4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 20:54   #6
kolciag
Zakorzenienie

Przekupka: 123 pkt / 100% pozyt.
GG do kolciag

Witam

Pukam po:

Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru

Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta 2 razy, zużycie praktycznie żadne

Zapraszam do mnie
Stary 2009-11-01, 20:56   #7
beata_1988
Zakorzenienie

Przekupka: 66 pkt / 100% pozyt.
GG do beata_1988

coś u mnie za masło karmel i cynamon ?

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 20:58   #8
Hisoka
Zakorzenienie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
GG do Hisoka

coś u mnie za:
Essence - Volume Boost Base Mascara, baza pod tusz do rzęs, 7 ml. Użyta 3-4 razy

Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) - mogę odsypać, bo jest straszliwie wydajny, chyba w życiu go nie zużyję
lub
Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru. Mogę odsypać, bo jego wydajność też mnie przeraża
Stary 2009-11-01, 21:06   #9
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18

moze cos u mnie za
# Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90%
# Farmona - Tutti Frutti kiwi i karambola, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60%

Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta 2 razy, zużycie praktycznie żadne
Stary 2009-11-01, 21:16   #10
emila730
Zadomowienie

Przekupka: 132 pkt / 100% pozyt.

Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) - mogę odsypać, bo jest straszliwie wydajny, chyba w życiu go nie zużyję
Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę odsypać
Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 02 Bare Light - mogę odsypać
Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru. Mogę odsypać, bo jego wydajność też mnie przeraża

cos za to u mnie??

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907

emila730 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 21:25   #11
MagJa
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez nadeo Pokaż wiadomość
  • Essence - Volume Boost Base Mascara, baza pod tusz do rzęs, 7 ml. Użyta 3-4 razy
  • Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta 2 razy, zużycie praktycznie żadne
Znajdziesz coś u mnie?
Jakby Ci się coś więcej podobało, to jeszcze na jakieś masełko mogę być chętna.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-01, 21:44   #12
ewapawliszyn
Zadomowienie

Przekupka: 73 pkt / 99% pozyt.

Mnie interesuja masla do ciala i jakie maja daty waznosci

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363965
ewapawliszyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 22:10   #13
cherrik
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.

hej cos u mnie?
cherrik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 23:19   #14
lilmary
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.

witaj

znajdziesz cos u mnie w zamian za:
?
odpisz proszę u mnie
lilmary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 00:14   #15
RNG
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 80% pozyt.

Może znalazłabyś coś za:
* Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny)
* Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru

RNG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 02:11   #16
nadeo
Raczkowanie

Łoo, hardcore xD Dobra, poniżej lista Wizażanek z moimi typami, oczywiście możemy się dalej dogadywać. Jeśli kogoś pominęłam - przypomnieć mi się, bo przejrzenie waszych list to ciężka praca i średnio już kontaktuję Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam (bądźcie wyrozumiałe ). Dziś może jeszcze coś dorzucę do listy do wymiany.

Odpisujcie u mnie.

@Misianka
Dead Sea Treatment Absolute Care SPA - Hydro Body Cream Vanilla & Coconut, nawilżający krem do ciała, 400 ml. Pozostało ok. 60% (tu mogę coś jeszcze dodać)
LUB
Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze)
ZA
róż Bourjois, wersja limitowana "vintage", kolor 34 Rose D'or, testowany ubytek niewidoczny

@Kasza Manna
ZA
Maybelline, Dream Mousse Blush - róż w musie, kolor 04 Mauve, chłodny odcień z drobinkami. Zużycie niewielkie z 7ml, data ważności 06.11.

@dusia65
Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90%
ZA
Puder IsaDora Oil Control 68 Sheer Nougat, małe wgłębienie na
środku, ubyło może 15-20%, z używaną gąbeczką
I jakbym do tego mogła prosić o próbkę „sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu” to byłoby super

@kolciag - niestety nic, nie masz kosmetyków, a ja na perfumach nie znam się za bardzo

@emila730 - mogę zrobić odsypki z moich pudrów (ilość do uzgodnienia) za zielony korektor z Daxa

@Donka94 - tu się musimy dogadać co i jak, wypisałam moje typy
Farmona - Tutti Frutti brzoskwinia i mango, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60%
Farmona - Tutti Frutti kiwi i karambola, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60%
ZA
*Lirene CITY MATT, Fluid matująco-wygładzający, kolor 207 BEŻOWY/BEIGE, trudno ocenić zużycie, pozsostało napewno pół opakowania.
*Oriflame, GIORDANI GOLD, Make up base, zużycie zaznaczone na zdjęciu.
*FLOSLEK, @nti @cne, korektor, kolor 03, użyty 2x.

@beata_1988 - zainteresowała mnie tylko baza pod makijaż z Oriflame, ale pewnie się nie wymienisz tylko za masło. Ewentualnie mam sample z EDM, napisz, czy cię to interesuje.

@Hisoka
Essence - Volume Boost Base Mascara, baza pod tusz do rzęs, 7 ml. Użyta 3-4 razy lub odsypki moich pudrów w ilości do uzgodnienia
ZA
Essence, Bohemia, Lipgloss

@mucia18 - interesuje mnie najbardziej Dkny delicious night edp ok 20/50ml (to znaczy, że zostało 20 ml z 50?), do domówienia

@MagJa - kusisz! Benefit Powder Pop za Khol Guerlaina + jakieś masło? I ewentualnie:
Essence - Volume Boost Base Mascara, baza pod tusz do rzęs, 7 ml. Użyta 3-4 razy
ZA
Yves Rocher - Luminelle Deligloss Truskawkowa Czerwień - 10ml - nowy

@ewapawliszyn - nie wiadomo jeszcze co i jak

@cherrik - jw.

@lilmary - interesowałby mnie tylko błyszczyk Smashboxa, ale paletki Powder Pop raczej za to nie oddam. Jakieś inne propozycje?

@RNG - a znalazłoby się co nieco
Odsypki z moich pudrów (w ilości do uzgodnienia): Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) oraz Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru
ZA
- róż Bourjois kolor Lune d'Or - leciutko zużyty - ledwo zauważalnie
- korektor Astor Age Vitality - została przynajmniej połowa, kolor najjaśniejszy

Edytowane przez nadeo
Czas edycji: 2009-11-02 o 02:21
Stary 2009-11-02, 06:44   #17
basia.lex
Wtajemniczenie

Przekupka: 52 pkt / 100% pozyt.

Dead Sea Treatment Absolute Care SPA - Hydro Body Cream Vanilla & Coconut, nawilżający krem do ciała, 400 ml. Pozostało ok. 60%
Farmona - Tutti Frutti brzoskwinia i mango, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60%
Farmona - Tutti Frutti kiwi i karambola, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60%
znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy??
Stary 2009-11-02, 07:55   #18
nadeo
Raczkowanie

@basia.lex - niestety nic, preferuję kosmetyki

Edytowane przez nadeo
Czas edycji: 2009-11-02 o 07:59
Stary 2009-11-02, 08:02   #19
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:

@Kasza Manna
ZA
Maybelline, Dream Mousse Blush - róż w musie, kolor 04 Mauve, chłodny odcień z drobinkami. Zużycie niewielkie z 7ml, data ważności 06.11.
mi to pasuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 08:17   #20
emila730
Zadomowienie

Przekupka: 132 pkt / 100% pozyt.

jestem jak najbardziej na tak.

Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę odsypać
Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru. Mogę odsypać.

jakie masz pojemnosci tych pudrow? bardziej interesuje mnie kryolan (interesuje nie 15 gram kryolana i 5 gram Revlona za korektor plus dorzuce ci kilka próbek :P)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907

Edytowane przez emila730
Czas edycji: 2009-11-02 o 08:34
emila730 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 09:05   #21
aaaania1989
Zakorzenienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

Cos u mnie za:Everyday Minerals EDM, concealer - korektory w samplach, odcienie Intensive Light (pozostało ok. połowy), Multi-Tasking i Multi-Intensive - zużycie znikome?
Stary 2009-11-02, 09:41   #22
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18

nieststy ale zapach tylko za zapach
Stary 2009-11-02, 09:47   #23
tyska30
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do tyska30

cos za pastę cukrową?
tyska30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 10:06   #24
Konto usunięte

Byłam zainteresowana masełkiem Mineral Care
czy mogłabym zmnienić swoje zainteresowanie
teraz bardziej podoba mi się
zerknij prosze jeszcze raz
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375693
4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 10:28   #25
nadeo
Raczkowanie

DOKŁADKA w pierwszym poście!

@Kasza Manna
- super Zrobiłam dokładkę, nie interesowałoby cię coś jeszcze za puder Essence Down on the Beach?

@emila730 - a mogłoby być 10g Kryolana i 3g Revlona?

@aaaania1989 - do dogadania się: zastanawiam się nad
Mleczko do zmywania i demakijaży skóry Toleriane La Roche- Posay ok 60ml ,bardzo wydajne
Chusteczka samoopalająca do twarzy,szyi i dekoltu Autohelios La Roche-Posay 1szt
Możesz mi je wstępnie zarezerwować (o ile ci to pasuje), ale nie jest to szczyt moich marzeń

@tyska - masz sporo ciekawych dla mnie rzeczy, wypisałam je. Odpisz u mnie
-URBAN DECAY, JADALNY PUDER ROZŚWIETLAJĄCY DO CIAŁA, KARMEL,
-PĘDZEL EDM „SKUNKS” DO RÓŻU
-EDM KAOLIN POWDER SUNLIGHT, FINISHING POWDER, PEŁEN WYMIAR W PUFF JAR, MAŁY TEST, GĄBECZKA UPRANA
-BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ROZŚWIETLAJĄCE CIENIE, miniatury HIGH BEAN I MOON BEAN, NOWE, tylko maleńki test (błyszczyk chyba chcę sobie zostawić)
-BIOTHERM, GLOSSY SHINE, mocno rozświetlający mini-błyszczyk
-STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer
-TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany

@dusia65 - raczej nie widzę niczego, za co chciałabym oddać Powder Pop To z masła już całkiem rezygnujesz?
Stary 2009-11-02, 10:34   #26
aaaania1989
Zakorzenienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

a te korektory sa w słoiczkach? ok rezerwuję
Stary 2009-11-02, 10:38   #27
nadeo
Raczkowanie

@aaaania1989 - tak jest, w oryginalnych opakowaniach z EDM, czyli małych słoiczkach z sitkiem
Stary 2009-11-02, 10:49   #28
Konto usunięte

niestety rezygnuję
miłych wymianek
Stary 2009-11-02, 10:52   #29
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
DOKŁADKA w pierwszym poście!

@Kasza Manna - super Zrobiłam dokładkę, nie interesowałoby cię coś jeszcze za puder Essence Down on the Beach?
Na puderek umówiłam się już z inną Wizażanką, więc niestety nie mogę Ci jego zaproponować.

Przejrzałam dokładki, ale nic mi już nie wpadło w oko.
Jeśli odpowiada Ci opcja: róż w musie za masło Farmony - zapraszam na PW w celu wymiany adresów.
Stary 2009-11-02, 10:57   #30
nadeo
Raczkowanie

@Kasza Manna - pasuje Piszę wiadomość na PW.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości