2009-11-05, 14:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
Napisane przez Shpilcia
Ja zużyłam pastę elmex 
|
pasty się liczą o zużyć? pytam, bo mi się skończy niebawem 
Cytat:
Napisane przez Shpilcia
Ja zapuszczam włosy od paru lat ale mi to nie wychodzi. Też bym chciała mieć takie długie a juz mnei korci aby udać sie do fryzjera i je obciąć, bo bardzo lubie zmiany
I dziś będzie po aerobiku wieczór spa plan maksymalny
włosy: olejek himalaya, szampon z biosiarka Joanna, Wax mleczny i reszta mamy serum z Joanny na końcówki proteiny mleczne i miód (bardzo fajne)
twarz: micel, olejek myjący, maseczka peel off Eva limonka i pestki winogron, maseczka kojąca Bielenda + parówka, tonik AHA/BHA. serum lemon + Ziaja na naczynka na polika
ciałko: peeling kawowy z balsamem, żel patcholi&lawenda, balsam emolium, serum antycellulit biedronkowe, stópki wysamruję kremem owinę skarpetkami, a dłonie wymocze w ciepłej wodzie z olejkiem himalaya i usunę skórki, a potem warstwę kremu nałożę uwielbiam tak planować
|
też uwielbiam zmiany, a u fryzjera nie byłam ponad rok 
zapuszczam włosy do ślubu, ale już mam dość 
a wieczoru SPA zazdroszczę - ja dziś nie mam czasu świetny plan!
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek
Ja mam dziś doła jeśli chodzi o szukanie pracy  , nigdzie nic nie ma, nie mam już kasy i nawet dziś kupując rajstopy musiałam się poważnie zastanowić czy na pewno są mi potrzebne. Jakaś paranoja no
Załóżmy własną firmę - POMOC W WALCE Z NAŁOGIEM KOSMETYCZNYM, na pewnoe byłoby wielu chętnych
|
Niedługo mnie czeka szukanie pracy aż się boję po tym co mówicie.
A pomysł z firmą rewelacyjny mamy jakąś wykształconą psycholożkę wśród nas (co by mieć głównego terapeutę )?
|
|
|