|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
z tym jedzeniem i kosmetykami podejrzewam, że lada dzień się odmienijestem na IV roku i wiem coś o tym, że daleko bez jedzenia albo na śmieciowym jedzeniu się nie pociągnie a mając niewiele kasy nie nakręcasz się tak na zakupy ![]() a możesz nam wkleić swoje zbiory?
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Luskap, Mirab gratuluję zużyć.
Cytat:
Cytat:
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zużyłam saszetke odżywki nivea a dziś wygrzebałam do końca już balsam do ust z avonu.
Właśnie dzwoniła kuzynka że włamali jej się do auta i ukradli kilka kartonów próbek lirene. Wczoraj spakowała auto żeby dziś zawieść rano do sklepu
|
|
|
|
#155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kotka jest PRZEŚLICZNA! Ja zużyłam pastę elmex ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ludzie to maja pomysły...nawet próbki kradną...zapewne niedługo ujrzymy je na allegro ![]() luskap, porzeczka,loverynka gratki zużyć ![]() o tak ciuciola na święta trzeba sobie cos w nagrodę kupić
|
|||
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim zużyć
![]() Cytat:
Ale cieszę się, że ja zużyłam, bo mi się znudziła. Na dniach zużyję też oliwkową Avonu i biorę się za następne maseczki, bo mam ich aż 16 jeszcze + 2 saszetkowe. No i w tych 16 są 2 miniatury.Możesz coś powiedzieć o tym maśle? Bo mam na niego ochotę i na kakaowe też(to już wiem, ze bardzo dobre) Cytat:
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle nie umiem kupować maseczek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obecnie mam kilka, a i to chyba ciut zbyt wiele Był okres, kiedy nie miałam żadnej |
|
|
|
|
#159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[QUOTE=loverynka;15094801]Edyto wszystkiego najlepszego I też poproszę o dodanie. dzięki za życzenia ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Gani widzialaś moje zdjęcia
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Już tak
![]() Świetna grzywka, co ja bym dała za włosy chętne się w nią ułożyć No nic, trzeba się cieszyć tym, co się ma i kombinować w takich a nie innych ramach ![]() Kolorek też wygląda ładnie, choć w tym świetle niekoniecznie dokładnie może oddawać rzeczywistość. To naturalny, czy "ulepszany"?
|
|
|
|
#161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wogóle nie masz czego zazdrościć , ja nie cierpię swoich włosów , one są podatne na chłoniecie wilgoci , codziennie je muszę myć i prostować kolor to jest oczywiście ulepszany ( farbuję z konieczności raz w miesiącu bo mam siwe włosy ) i to jest wymieszany cynamonowy brąz z czekoladowym brązem. dobra spadam do pracy będę wieczorkiem . miłego dnia Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2009-11-05 o 11:21 Powód: dwa razy wyslany ten sam post |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Zmniejszania zbioru ciąg dalszy - odłożyłam rozświetlacz+brązer (2w1) z Isa Dory
Sto lat go nie używałam, więc szkoda, by sie marnował u mnie. Lada chwila wyląduje na Allegro.
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i jak często robię, to widzę poprawę stanu cery. Chcę jak najszybciej zużyć takie które mniej lubię, a zostawić sobie te najlepsze.Teraz będę zużywać:
Avon PS morze martwe, Himalaya miodla, YR winogronowa, Oriflame z łopianem, Avon PS Liiv Botanicals, Avon Solutions z glinką, galenic Aquapulpe i Galenic odmładzająca i 2x Bielenda saszetkowa, Avon Anew- kuracja mineralna do twarzy.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-05 o 12:12 |
||
|
|
|
#164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myślałam że miałam dużo ![]() Cytat:
a juz mnei korci aby udać sie do fryzjera i je obciąć, bo bardzo lubie zmianyCytat:
mi by sie tak nie chciało ![]() cynamonowy brąz brzmi smakowicie, a to z joanny miałas farbę czy szampon koloryzujący? Cytat:
a ja w tym miesiącu pokończe maseczki saszetkowe i od następnego miesiąca zacznę robić sobie aspirynową i z zielona glinką, mam nadzieje ,że cera się poprawi bo znów szaleje ![]() I dziś będzie po aerobiku wieczór spa ![]() włosy: olejek himalaya, szampon z biosiarka Joanna, Wax mleczny i reszta mamy serum z Joanny na końcówki proteiny mleczne i miód (bardzo fajne) twarz: micel, olejek myjący, maseczka peel off Eva limonka i pestki winogron, maseczka kojąca Bielenda + parówka, tonik AHA/BHA. serum lemon + Ziaja na naczynka na polika ciałko: peeling kawowy z balsamem, żel patcholi&lawenda, balsam emolium, serum antycellulit biedronkowe, stópki wysamruję kremem owinę skarpetkami, a dłonie wymocze w ciepłej wodzie z olejkiem himalaya i usunę skórki, a potem warstwę kremu nałożę uwielbiam tak planować |
||||
|
|
|
#165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pilnuj się pilnuj, bo jak nie to ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Jaki śliczny kotek. Mi też się marzy biały ale wszędzie są takie prążkowane a mi się takie nie podobają. Ja mam dziś doła jeśli chodzi o szukanie pracy , nigdzie nic nie ma, nie mam już kasy i nawet dziś kupując rajstopy musiałam się poważnie zastanowić czy na pewno są mi potrzebne. Jakaś paranoja no ![]() Załóżmy własną firmę - POMOC W WALCE Z NAŁOGIEM KOSMETYCZNYM, na pewnoe byłoby wielu chętnych ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
Słusznie, słusznie!!! Więc dla tych co się nie trzymają reguł i marnotrawią pieniądze ![]() Zużyłam dziś krem do twarzy Magia kwiatów z Polleny Eva ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Ja też bym chciała zobaczyć, dodasz mnie?
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-11-05 o 14:25 |
|||
|
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
pasty się liczą o zużyć?
pytam, bo mi się skończy niebawem ![]() Cytat:
![]() zapuszczam włosy do ślubu, ale już mam dość ![]() a wieczoru SPA zazdroszczę - ja dziś nie mam czasu świetny plan!---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
aż się boję po tym co mówicie.A pomysł z firmą rewelacyjny )?
|
||
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie co z tymi pastami?
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Edyto-wszystkiego najlepszego!
).Fryzurka śliczna,bardzo Ci ładnie a poza tym jesteś bardzo ładna! loverynko-ŚLICZNY KOTEK
|
#169 | ||
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieję, że baty mnie ominą
![]() Cytat:
Cytat:
![]() idę na shopping w planach mam kalkulator naukowy (bo mój zostawiłam ostatnio na laborkach i się już nie znalazł), olejek do masażu i chyba wszystko ![]()
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Może zróbmy głosowanie kto jest ZA doliczaniem do zużyć past do zębów a kto PRZECIW.
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem przeciw bo to artykuł higieniczny a nie kosmetyczny, nie popadajmy w paranoję bo niedługo zaczniemy spisywać podpaski
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam spisuje na spis jak sie pasta skonczy,ale mani kupowania nie mam.
![]() kazdy robi jak uwaza,tak czy owak w ciagu miesiaca daje rade zuzyc okolo 10 pelnowymiarowych kosmetykow wiec jeden w przod czy w tyl zbyt roznicy nie robi. ide troche poczytac,wlasnie wrocilam ze spaceru z psem |
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że któraś z Was ma swoje pasty
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję zużyć
![]() Muszę przyznać, że Wasze Luskap zużyłam chyba ze 3 sztuki i myślę że będą kolejne. Masło ma jeden minus - opakowanie, z którego ciężko wydobyć końcówkę produktu, ale to akurat dotyczy wszystkich balsamów AA. Bardzo dobrze się wchłania, jest gęste i wydajne. Dobrze odżywia i co najważniejsze przynajmniej dla mnie - nie uczula. I bosko pachnie malinami. Ja ten produkt naprawdę z czystym sumieniem polecam, jestem z niego bardzo zadowolona.
Odwyku od zakupów kosmetycznych miesiąc szósty zużyte pełnowymiarowe/oddane: 12 zużyte próbki:1 ![]() prezenty: 0 ![]() zakupy: 5 ![]() Od 15 listopada 2009 r. odwyk błyszczykowy zużyte: 8 ![]() zakupione: 5 oddane/zagubione: 4 ![]() stan: 94
|
|
|
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapuszczanie jest nudne ale mam nadzieje że wytrwasz do ślubu bez obcinania Cytat:
matko jaka afera o pastę, jak któraś liczyła maszynki do golenia to się nikt tak nie przyczepiał foch ![]() Byłam po olejek do masażu ale jak pięknie pachnie seria arbuzowa nic więcej nie kupiłam ![]() olejku do zakupów nie dopisuję bo to suprise dla TŻta, a dziś skończę balsam brązujacy przeterminowany do peelingu jego też nie dopisuję bo to nie z moich zapasów ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-11-05 o 17:07 |
||
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: do mnei własnie TŻ dzwonil że o 18 ruszamy do Natury
Podobno z Erotic jest olejek ![]() A jaki kupiłaś?
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjdziecie z torbami szkoda że nie powąchałam serii erotic, może jest olejek do kąpieli? Bo pani mi tłumaczyła, że z tych nowych serii np. olejek cedr i baobab w szklanych butelkach są i do kąpieli i do masażu. Wzięłam czekoladę z pomarańczą, ale jak dała mi powąchać arbuz z białą herbatą to miałam dylemat pachniurzył nieziemsko, szkoda, że nie są bardziej rozpowszechnieni to może mieli by i więcej promocji a olejek jest ważny po otwarciu 6 miesięcy, stestuje go w sobotę no siostra mi przypomniała, że dostała na imieniny zestaw ze starej mydlarni żel i masło do ciała z serii Toskania (zapach bardzo intensywny cytrusowo kwiatowy) więc wypróbowałam konsystencjonalnie czy warto kupić masełko to jest w butelce, troszkę ciężko się wydobywa, nie jest rzadkie tez są ważne obydwa 6 msc.
|
|
|
|
|
#180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro skończę krem na dzień dobry Yves Rocher W przyszłym tygodniu pozbędę się serum Eveline do biustu i pewnie balsamu Tołpa Planet of Nature, skończę trzy maseczki w saszetkach: perfecty nawilżanie, dermaglinu przeciwtrądzikową i rozjaśniającą Mincera. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.

co prawda rodzice poki co mnie utrzymuja i za wszystko placa, ale nie chce od nich ciagnac bog wie ile pieniedzy na kolejna maseczke do twarzy czy wlosow..
ostatnio nawet zlapalam sie na tym, ze wole kupic np jakis kosmetyk niz cos do jedzenia. normalnie paranoja
z tym jedzeniem i kosmetykami podejrzewam, że lada dzień się odmieni

a juz mnei korci aby udać sie do fryzjera i je obciąć, bo bardzo lubie zmiany
, nigdzie nic nie ma, nie mam już kasy i nawet dziś kupując rajstopy musiałam się poważnie zastanowić czy na pewno są mi potrzebne. Jakaś paranoja no
dobre

ale mam nadzieje że wytrwasz do ślubu bez obcinania
nic więcej nie kupiłam