Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-05, 21:20   #1435
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
Carol kochana powiedz jak tam twoje bóle podbrzuszne bo ja nadal je mam (kurcze nie pamiętam, żebym takie miała w poprzednich cyklach ale może to "przeoczenie" bo tamtych tak nie kontrolowałam). mnie tak jakby ciągnie, i mam wrażenie jakby się jajniki miejscami zamieniały (takie ostre skurcze nieraz) i czasem taki wzdęty brzuszek jak na gazy ale nie w żołądku tylko właśnie tak nisko...
Boli Motylku cały czas, nie mocno, nie jest to takie coś ,że sie nei da wytrzymać i tez tak ciągnie i mędzi, tyle, że skurczy nie mam, ale czasmi też coś ukłuje w okolicach jajnika. Ja też nie pamiętam żeby w poprzednich cyklach tak było a wzdęcia to ja mam stale i wciąż moje jelita sa drażliwe ale dzisiaj mnie wydeło jak nigdy, a może po tej mojej grochówie A może my tam już mamy jakiegoś lokatora???? a powiedz mi śluz Ci się zmienił??? Mój jest teraz gęsty.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora