|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Zjadłabym sałatki
![]() A może ma, któraś fajny przepis na jakieś kruche ciasto, mam 6 zamrożonych żółtek i nie znam niczego innego, do czeko by je wykorzystać?
|
|
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dziewczyny smaka mi narobiłyście
aż poszłam dokuchni po kawałek placka![]() powinnam dostac taka pala..jesc slodycze o tej porze to co bedzie jak bedzie ze mna bejbik
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmykam. Jestem już po kąpieli. M. też. Mamy winko
idziemy pić w łóżeczku.Dobranoc. Miłej nocki |
|
|
|
#1415 |
|
Zadomowienie
|
to znowu ja
mam normalnie pecha ostatnio |
|
|
|
#1416 |
|
Zadomowienie
|
No juz jedzonko sie gotuje i czeka a ja moge sobie przyklapnac przed kompem. Wiecie co czasami mnie lapie taka jakas niemoc i zle mysli. Dzisiaj tyle pisalyscie o tych wadach, smierci lozeczkowej itp i nie moge nagle rozwiac czarnych mysli
. Boje sie ze nie bede mogla zajsc w ciaze a jak juz ten piekny dzien nadejdzie to ze dzidzia bedzie chora . Z takimi myslami to zadne staranka nie beda owocne. Poza tym juz mi sie wydaje ze jednak w tym miesiacu sie nie udalo bo tak naprawde to oprocz pojedynczych dolegliwosci ktore sie pojawiaja i znikaja to nic mi nie dolega. Wogole mnie nie bola piersi (co chwile je dotykam zeby sprawdzic ) i wcale nie jestem senna. Do dupy z tym wszystkim
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
No to sałateczka zrobiona, komu komu???
![]() A teraz idę na zasłużonego śledzika
|
|
|
|
#1418 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki próbuję ,próbuję.. ale chyba za wami nie nadążę wiec tak ogólnie trzymam kcuki za wszystkie starające się.. a te kobitki zafasolkowane.. niech się trzymia cieplusio i zdrowo...i postaram sie byc na bieżąco od tej strony.. musze się tylko wkręcic..
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- a gdzie moge znalezc ta liste zafasolkowanych i starajacych sie kobitek ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- skarbie z tego co zrozumiałam to sie starasz tak?.. bo jestem troche do tyłu...Kaska głowa do góry...wiem ze rózne rzeczy moga człowiekowi przychodzic do głowy i ja jestem tego najlepszym przykładem ale nie mozemy sie tak zamartwiac na zapas...głowa do góry serce...bedzie dobrze...nie znam za bardzo twojej histori.. kiedy spodziewasz sie@...który cykl itd. ale trzymam mocno kciuki zeby sie udało...i przesyłam ci moja pozytywna energie.... ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- spicie juz wszystkie?
|
|
|
|
#1419 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj kasia kasia ta z dublina.. mi tez sie nie udalo teraz... a tez mialam nadzieje i wogole a tu du.... nio tak bywa czasem...a Ty kochana nawet nie wiesz jeszcze czy cos wyszlo czy nie
bądz dobrej myśli napewno się uda!!!!
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
Kasiula lista staraczek jest w pierwszym poscie (a raczej link do nowej listy) a prowadzi ja maggie. Jest tez link zeby napisac bezposrednio do niej zeby ciebie rowniez wrzucila na liste. No dolaczylas do nas akurat kiedy dziewczyny sa aktywne tylko rano a wieczorami, hm no wlasnie dziewczyny co wy robicie wieczorami ze tu taka cisza juz od kilku dni??? Ja sie staram dopiero pierwszy cykl i chyba najgorszy bo towarzysza mu wielkie emocje, jakas taka glupia zuchwalosc ze sie uda za pierwszym razem no i dolki ze nie ma objawow itp. Jednym slowem wielka hustawka emocjonalna, az siebie nie poznaje bo zawsze bylam zrownowazona i spokojna (nawet gdy sie niecierpliwie to ciezko po mnie zauwazyc bo to gleboko chowam). Kasiula moze opowiedz nam cos o sobie. Ile masz lat, ile lat ma twoj tz, jak dlugo juz sie staracie itp (robie za gospodynie
).Sas dziekuje skarbie
|
|
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
to ja że lubie bardzo
tzn. juz troche napisałam..ale chciałam napisac cos odnosnie bejbika..juz od jakiegos czasu o tym mysle..ale teraz mi sie wszystko tak rozlegulowało ze sama juz nie wiem kiedy mam miec te dni...od paru lat miałam @ jak w zegarku co do dnia i prawie godziny a od dwóch cykli cos mi sie pokopało jak narazie to nawet nie wiem kiedy mam dostac@ bo ona ciagle mnie ostatnio zaskakuje...ale moze zaskoczy tak mocno.. ze wogóle nie przyjdzie bardzo bardzo bym chciał..... to narazie tyle o mnie...chyba tez zaraz przytule głowe do poduszki...dobranoc dziewczynki |
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową Kasie
![]() A Kasi zaraz chyba muszę Ci nie martw się kochanie na zapas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Bo to nic dobrego nie przyniesie!!! Musisz myślec pozytywnie!! Nie wolno się dołowac, bozaszkodzisz sobie i może już tej fasolce która jest w brzusiu!!! Główka do góry , będzie dobrze!!!
|
#1423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i napewno nam sie uda![]() mi tez sie wydawalo, ze za 1 razem sie uda..ale po prostu niektore z nas musza troszke poczekac...najwazniejsze jest to Kasiu ze ta dzidzia bedzie upragniona i ukochana jeszcze za nim sie poczela predzej czy pozniej wszystkie pochwalismy sie naszymi brzusiami i maluszkami
|
|
|
|
#1424 |
|
Zadomowienie
|
Juz jestem spokojna bo Carol za kazdym razem jak schizuje to sie pojawia z paskiem
. Kochana ty musisz miec jakies przeczucie czy cos Sas ja sie pogubilam bo na liscie masz wpisany pierwszy cykl staran i @ na koniec listopada. Czy to juz drugi? |
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy razem, pamiętaj tylko ja testu nie będę robić dopóki @ się nie spóźni 2 tygodnie
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
Coooo???? Chyba zartujesz. Ja juz chce testowac 14 w sobote rano!!! Myslalam ze bedziemy testowac razem. Ja bym nie wytrzymala tej niepewnosci za nic. Tak szczerze to juz mnie korcilo zeby zrobic dzisiaj ale to by bylo glupota pewnie...
|
|
|
|
#1427 |
|
Zadomowienie
|
do Kasia Dublin.. bo nie wiem jak zrobic zeby u góry był komentarz tej dziewczyny do której chcę odpowiedziec tak jak jast wyżej
kasiu to dopiero pierwszy cykl wiec głowa do góry... mam juz jednego aniołka roksanke która ma 11 lat i napomkuje pocichutku o braciszku lub siostrzyczce mój tz. nie jest prawdziwym ojcem mojej roksany.. przawdziwy ojciec widział ja ostatni raz jak miała roczek.. ale mój obecny tz jest kochany i wspaniale zastepuje jej ojca... no i czas pomyslec chyba o tej siostrzyczce.. lub braciszku...hmmm?
|
|
|
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja nie będę wcześniej, bo już tak 3 razy robiłam i dupa więc teraz czekam![]() Kasiu jak chcesz odpowiedzieć na czyjś post klikasz w tą ikonke cytuj, a jak więcej niż jeden, to klikasz na tą w środku-wielo-cytuj i potem cytuj i Ci się wklei więcej postów ![]() Kochana, to powiem Ci, że jesteśmy bardzo podobne ja też mam już 11 latkę i mój mąż nie jest jej ojcem, a biologicznego Ola nie chce znac, bo to skończony................ ... z resztą nigdy jej nie chciał i nie widują się, ma teraz najwspanialszego na świecie Tatusia. a możesz mi powiedzieć, bo nie pamiętam czy pisałaś w jakim jestes wieku?? Slepak ze mnie juz wiem ile masz latek
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-11-05 o 21:51 |
||
|
|
|
#1429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uwierz staram sie nie stresowac ani nie nakrecac ale czasami mi nie wychodzi. I tak potem wylewam swoje zale na forum zeby tylko nie marudzic mojemu tz-owi (boje sie ze sie rozmysli bo dopiero co dal na zielone swiatlo i jeszcze jestem troszke niepewna). Bardzo ajnie ze do nas dolaczylas. Dziewczyny sa przekochane i polubisz wszystkie. I nie przejmuj sie jak nie jestes w temacie bo bardzo szybko sie wkrecisz i nim sie obejrzysz bedziesz juz uzalezniona od wizazu... . Trzymam kciuki zeby wszystkie badania byly sukcesem no i leciutko popycham do staranek
|
|
|
|
|
#1430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza tym ja lecze tarczyce caly czas takze moze byc roznie...
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my 3 cykl sie staramy,ale nie wychodzi jak na razie, ale broni TZ nie złożył więc jest szansa na fasolinkę, a mała męczy juz od roku, że chce rodzeństwo![]() Kasiu a skąd jesteś jeżeli można wiedziec?? Sas skarbie to ja nie wiedziałam, ze Ty tarczyce leczysz
|
|
#1433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazwyczaj o tej godzinie juz spie.. a tu prosze.. klikim i klikam.. bardzo sie ciesze ze jestem z wami |
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Carol kochana powiedz jak tam twoje bóle podbrzuszne bo ja nadal je mam (kurcze nie pamiętam, żebym takie miała w poprzednich cyklach ale może to "przeoczenie" bo tamtych tak nie kontrolowałam). mnie tak jakby ciągnie, i mam wrażenie jakby się jajniki miejscami zamieniały (takie ostre skurcze nieraz) i czasem taki wzdęty brzuszek jak na gazy
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje jelita sa drażliwe ale dzisiaj mnie wydeło jak nigdy, a może po tej mojej grochówie A może my tam już mamy jakiegoś lokatora???? a powiedz mi śluz Ci się zmienił??? Mój jest teraz gęsty.
|
|
#1436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niestety na nasza niekorzysc...nie wiem jak to ze mna bedzie.. bo nie umie teraz sobie obliczyc tych dni.. kiedys miogłam bo miałam wszystko jak w zegarku ale o tym nie mysłam a od dwóch cykli mi sie wszystko rozlególowało
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
nie gęsty, właśnie taki rzadszy i mam uczucie, że jest tam mokro...
|
|
#1438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak miło ja wcale nie liczę, bo mam rozregulowane totalnie, jak się nie uda przez rok to wtedy będę sie martwić wiesz czasami różne czynniki mają wpływ na pzresunięcia @. Niestety latka nam uciekają, a ja wcale nei czuje, że juz tyle mam i na szczęscie nie wygladam na babkę po 30 tce![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
takie dziwne uczucie, czasami aż wstać nie mogę bo jak wstaję czy siadam bardziej boli.Sas ja tez biore różne specyfiki z kolei na jelita, ale 3 miesiace temu odstawiłam i musze powiedziec , ze na razie jest ok, pewnie jak teraz się pochwalę, to się odezwą najważniejsze, że masz to unormowane to w ciąże zajdziesz bez problemu
|
|
#1440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja też nie....czuje sie bardzo bardzo młodo.. z tego co wyczytałam..to czekasz na upragnione II krseczki czego ci z całego serca zycze...a jak to wogóle jest z tym sluzem? bo ja jestem w 18 dniu cyklu i mam go dosc ...hmmm...sporo.....:roll eyes:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

i taka salatke jarzynowa tez

I będę częstować wirtualnie

powinnam dostac taka pala..jesc slodycze o tej porze
idziemy pić w łóżeczku.
. Boje sie ze nie bede mogla zajsc w ciaze a jak juz ten piekny dzien nadejdzie to ze dzidzia bedzie chora
. Z takimi myslami to zadne staranka nie beda owocne. Poza tym juz mi sie wydaje ze jednak w tym miesiacu sie nie udalo bo tak naprawde to oprocz pojedynczych dolegliwosci ktore sie pojawiaja i znikaja to nic mi nie dolega. Wogole mnie nie bola piersi (co chwile je dotykam zeby sprawdzic

nie martw się kochanie na zapas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Bo to nic dobrego nie przyniesie!!! Musisz myślec pozytywnie!! Nie wolno się dołowac, bozaszkodzisz sobie i może już tej fasolce która jest w brzusiu!!! Główka do góry , będzie dobrze!!!