2009-11-07, 11:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl Część III
Cytat:
Napisane przez Lynn
To mnie zmartwiłaś. Wlasnie reklamowalam torebke ze względu na te wstrętne uszy...Nawet mój TŻ zwrócil na nie uwagę, bo w innym torebkach nic takiego sie nie działo, mimo ze niektóre mam kilka lat  Teraz boję się zamowić kolejną wlasnie ze względu na te uszy. Nie chcę też sie bawić co chwilę w odsyłanie, bo dość sporo wychodzi za to. Wlasciwie to teraz przyjełam metodę, by nie brać torebki z takimi okrągłymi uszami (coś takiego jak w Andi lub w mojej nieszczęsnej Karli) i mam nadzieję, że te inne własnie nie popękają
Swoją drogą to chyba jako jedyna tutaj w zasadzie jestem zawiedziona jakością etorebki. Nie dość, ze uszy mi popękały, to jeszcze poodrywały się zakonczenia od zamków i te złączenia na spodzie torebki. Coś podobnego mialam jedynie w torebce z targu za 20 zł 
|
Reklamowałaś szara czy czarną emilke ?
Cytat:
Napisane przez Papryczkaa
reszka- andy, orzeł emilka
serce mówi emilka, a rozum andy 
przeczytałam wszystkie Wasz opinie, oglądałam zdjęcia.. i nadal nie wiem
emilka podoba mi się z wyglądu, ale nie podoba mi się to, że jest mniejsza i nie można jej nosić na ramieniu
andy jest większa, z tego co tu wyczytałam można ją nieco przerobić i wejdzie na ramie, ale.. już mi się aż tak nie podoba
i masz babo placek
pewnie zanim się zdecyduje, to do sprzedazy wejdzie nowa kolekcja i problem zacznie się od początku 
|
Emilka nie jest znowu taka mała, więc jeżeli nie potrzeba Ci za dużo gratów to na pewno trochę w nią zmieścisz.
Andi na żywo jeszcze bardziej mi się spodobała. Można było powiedzieć, że jak mi przysłali emilkę to byłam trochę zawiedziona , że jest taka " zdeformowana". Trzeba ją trochę powypychać , żeby trzymała fason .
|
|
|