|
|
#2161 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: e-torebka.pl Część III
to ja dziękuję za kod, zaraz zamawiam
a torebką na pewno się pochwale
|
|
#2162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hmm raz do TŻ
, a dwa to to, że w listopadzie jestem spłukana i żyje na "chlebie i wodzie" ![]() Cytat:
... tak pakownych torebek dawno nie widziałam![]() Iko mi się za bardzo nie podoba, ale jeżeli Tobie odpowiada to kupuj śmiało ![]() Cytat:
!
|
|
#2163 |
|
Wtajemniczenie
|
Andi też mi się podoba, szkoda tylko, że nie ma czarnej, bo dostępne kolory raczej mi nie pasują (choć szara jest bardzo ładna).
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Brązową chyba któraś z dziewczyn kupowała, ale nie jestem pewna, bo na chwilę pochłonęły mnie inne sprawy i nie śledzę wątku na bieżąco. Jeśli jednak zdecydujesz się na granat, wklej fotki jak najszybciej, bo też się na nią czaję, ale na razie funduszy brak.
![]() Mam pytanie za to czy ta Jeisa i ta Jeisa to ten sam kolor? Bo w katalogu jest zupełnie inny niż w realu. Ten katalogowy mi w ogóle nie pasuje, za to ten w realu jest super, już go widzę z szarościami ![]() Sydunia przepraszam, ale trochę jeszcze musi mi się odłożyć zakup, bo trochę mi się skomplikowały sprawy. :/ Jeśli trafi się jakiś rabat jeszcze, to do końca listopada będę zamawiać. Jak nie, to dopiero w grudniu. Ale na pewno biorę Anori ![]() ![]() Jeśli chodzi o moje zachcianki etorebkowe to na pewno jest na liście Anori czarna i szara Haddi, które będą w następnym zamówieniu. Dopuszczam jeszcze możliwość zakupu granatowej Saphire, różowej Andi (która też mi się podoba dłuższy czas, ale nie wiem, czy miałabym z czym ją nosić) i tej Jeisy, jeśli się okaże, że to ten kolor Jeisa to w ogóle przez ostatni zakup którejś z Was, bo wcześniej nie zwracałam na nią uwagi (mam dużo torebek z kieszonką z przodu albo dwoma, bo to mój ulubiony fason, ale ten kolor ).
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewentualnie Ana jest trochę podobna do Andi (to ta torebka http://etorebka.pl/s03.php?f=0202 ) i jest w kolorze czarnym , ale według mnie Andi jest ładniejsza Jednak dziewczyny na forum polecają Anę, więc to już zależy od gustu .
|
|
#2166 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
foty w przyszłym tygodniu, bo jutro raczej jej nie dostanę
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
ale Andi nie ma czarnej.. ja jestem mimo wszystko z Any zadowolona i wiem, ze kolezankom tez sie podoba
w sumie ANa z wygladu zyskuje na zywo...Agato, skoro dzis kupilas i zorbilas przelew, torebka pewnie bedzie we wtorek ![]() a granat to dobry wybor |
|
|
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem, nie widziałam Any jeszcze na żywo. Być może jak zobaczę to zmienię zdanie
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2009-11-07 o 00:22 |
||
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
tez wolalabym czarna Andi, ale jak zobaczylam Ane, to w sumie zmienilam zadanie. od wcozraj jestem posiadaczka wlasnie czarnej Any
|
|
|
|
#2170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
).
|
|
#2171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bedzie i boom na granat, ale nie ma sie co martwic bo pewnie skonczy jak fiolet a ze te torebki sa nie do zdarcia/zajechania/ponadczasowe to nie widze problemu w kolorystyce ![]() Cytat:
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz boję się zamowić kolejną wlasnie ze względu na te uszy. Nie chcę też sie bawić co chwilę w odsyłanie, bo dość sporo wychodzi za to. Wlasciwie to teraz przyjełam metodę, by nie brać torebki z takimi okrągłymi uszami (coś takiego jak w Andi lub w mojej nieszczęsnej Karli) i mam nadzieję, że te inne własnie nie popękają![]() Swoją drogą to chyba jako jedyna tutaj w zasadzie jestem zawiedziona jakością etorebki. Nie dość, ze uszy mi popękały, to jeszcze poodrywały się zakonczenia od zamków i te złączenia na spodzie torebki. Coś podobnego mialam jedynie w torebce z targu za 20 zł
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
jak tylko Tz wroci, bo wlasnie wyjechal to go zmusze by zrobil:P
w sumie etorebka nie jest jakos idealnie zrobiona, ale moim zdaniem lepiej jest wykonana niz torebki z sieciowek ( nie mowie o wszystkich torebkach, ktore tam sa, ale o wiekszosci, ktore mi sie podobaja) |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
ale Wy się rozpisujecie szybko
![]() a ja nadal nie podjęłam decyzji co kupić
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
zrób losowanie
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- wiecie co? właśnie dostałam mail od etorebki z wiadomością o nowej kolekcji
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
to ja proponuje torebke ;P
|
|
|
|
#2178 | |||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
A Ana i Andi jak dla mnie to praktycznie to samo, więc pewnie też jest świetna ![]() Cytat:
i dzisiaj pierwsze testy, idziemy razem na miasto.A granatową torbkę nosiłam w tamtym roku i uważam, że granat świetnie pasuje do prawie każdego zestawu i super wygląda. Wyprzedzam trendy ![]() Cytat:
![]() Chyba też to muszę zacznąć praktykować Jak się dowiedziała o tych 3, to powiedziała, że dostanę jeszcze tylko jedną (amberlyn, bo bardzo mu się podoba) i koniec. Będę musiała jakoś przemycić HaddiWczorak jak siedziałam wieczorem z moimi nowymi torebkami, to przypomniało mi się żę przeciez miałam zamówić jedną czarną Też tak macie, że ciągle oglądacie nowe torebki, przymierzacie, patrzycie na nie, zachwycacie się i nie możecie się z nimi rozstać?
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
reszka- andy, orzeł emilka
![]() serce mówi emilka, a rozum andy ![]() przeczytałam wszystkie Wasz opinie, oglądałam zdjęcia.. i nadal nie wiem ![]() emilka podoba mi się z wyglądu, ale nie podoba mi się to, że jest mniejsza i nie można jej nosić na ramieniu andy jest większa, z tego co tu wyczytałam można ją nieco przerobić i wejdzie na ramie, ale.. już mi się aż tak nie podoba ![]() i masz babo placek ![]() pewnie zanim się zdecyduje, to do sprzedazy wejdzie nowa kolekcja i problem zacznie się od początku
|
#2180 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się nad tym zastanawiam. Bardzo podoba mi się Jeisa na zdjęciu z kotkiem (równie ślicznym). Też widzę ją z szarościami. Zdarzały się już przekłamania koloru. Może osoba która kupowała tą torebkę mogłaby sie wypowiedzieć. |
|
|
|
|
#2183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i eei zaluje bo wlansie tak jak piszesz emilk jest mniejsza to mnei tez przekonało gdyz juz mam jedna duza szara torebke. Ale za to teraz wiem ze Andi bedzi enastepna w kolorze rozu i to teraz bez dwoch zdan---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
a jak dokladnei ten meil brzmi? co pisza? ja jeszcze nic nei dostałam
Żona ![]() Edytowane przez BBlondyneczkAA Czas edycji: 2009-11-07 o 10:53 |
||
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
Andi na ramieniu i tak nie wygladalaby ładnie noszona na rączkach, bo jest po prostu za duża.Jesli czesto nosisz rzeczy formatu A4 to wez Andi - jest bardziej pakowna i np teczka wejdzie bez problemu, Jesli nie - wez Emilke, skoro bardziej Ci sie podoba
|
|
|
#2186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ale jakoś ostatnio mi się znudziła i leży w szafie. Kochała się w niej moja koleżanka, może jej sprezentuję jak coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wysłałam jej prywatną wiadomość. Mam nadzieję, że mi odpisze.
Jakby co , dam ci znać co mi odpisała. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Zastanawiałam się też nad szarą Cesi. Gdyby się okazało, że katalogowa Jeisa i ta na zdjęciu wizażanki to ta sama torebka to zrezygnowałabym z Cesi na rzecz Jeisy. |
|
|
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Andi na żywo jeszcze bardziej mi się spodobała. Można było powiedzieć, że jak mi przysłali emilkę to byłam trochę zawiedziona , że jest taka " zdeformowana". Trzeba ją trochę powypychać , żeby trzymała fason .
|
|
#2189 |
|
Miss Pudernica
|
Z góry przepraszam za słabą jakość zdjęć i domowo-poranny strój
O dziwo kolor Saphire na zdjęciu jest całkiem dobrze oddany. Cesi i Saphire są wypchane kocami, a Landi 3 książkami.
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

).

Teraz boję się zamowić kolejną wlasnie ze względu na te uszy. Nie chcę też sie bawić co chwilę w odsyłanie, bo dość sporo wychodzi za to. Wlasciwie to teraz przyjełam metodę, by nie brać torebki z takimi okrągłymi uszami (coś takiego jak w Andi lub w mojej nieszczęsnej Karli) i mam nadzieję, że te inne własnie nie popękają