2009-11-07, 18:32
|
|
ćwir ćwir
|
Dot.: Uwaga, czas dać mężczyźnie prezent.
Cytat:
Napisane przez karolinkaWW
Ja to jestem romantyczna....dalam swojemu na urodziny piekny, duzy zestaw wierteł  Cieszyl sie bardzo, to taki typ majsterkowicza.
|
No brawo A nakleiłaś na opakowaniu od wierteł swoje zdjęcie? 
Też jak czytam, z racji tego, że to mój kawałek Wizażu to podforum, czytam te pomysły na prezenty dla mężczyzn życia i... poprzestaję na czytaniu i sprzątaniu tego wątku.
Już od dawna z TŻtem przestaliśmy sobie dawać prezenty "od serca" i "dogłębnie romantyczne". Prozaicznie i bez polotu pytamy siebie nawzajem co chcemy dostać i giciorek. Na dzień chłopaka uszczęśliwiłam mojego dodatkową pamięcią RAM, do dziś słyszę echo tego prezentu jak mu cośtam śmiga gładko.
Zauważcie, że dziewczyny dziewczynami, fakt, dają różne dziwne prezenty typu kubeczki i podusie ze zdjęciem czy kapcie-zwierzątka, ale podejrzewam, że w takim układzie one dostają od swoich lubych biżuterię, którą zakładają z zębościskiem i słodkim "jakie cudne" a w myślach "jezuuuuuu..." lub słodkie figurki z porcelany, które wciskają głęboko za książki. Podejrzewam, że takie prezenty wynikają z braku znajomości gustu drugiego partnera i przechodzą z wiekiem/stażem związku.
|