Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-08, 09:09   #2193
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
\
Domiś Kochana wytrzymasz.. oczywiście, że wytrzymasz!! i nawet nie próbuj myśleć inaczej!!! tylko leż a nie kręć się po mieszkaniu! :p
podobno często się tak zdarza, że Mamusie, które mają zagrożenie przedwczesnym porodem ostatecznie po "przeczekaniu" tego najgorszego okresu, rodzą w końcu przeterminowane
Oj jak ja bym tak chciala, teraz juz naprawde wole sie przeterminować niż urodzić przed czasem
I tak myśle o Tobie, Gissh i Karenice, bo ona tez tak lezala a wrozyli jej wczesniejszy porod i wierze ze moze sie to udac. Choc tak naprawde strasznie panikuje, w nocy kilka razy sie budzilam, sprawdzalam brzuch i czy mi wody nie odchodza:/
Cytat:
Napisane przez dudziakowa Pokaż wiadomość
GRATULACJE DLA MAMUS!!!!!!!!!

Ja jakos czasu nie mam na nic...cos mnie deprecha dopada dziewczyny przez to ciemno za oknem....

Maly dzis bardzo dal popalic....:mur :

marudzil..itp.....:m ad:

i pomyslec ze do jutra pownien byc w brzuszku u mnie

pozodrawiam was
Za to masz juz synka prawie 1,5 miesiaca a mama i Tz Ci pomagaja?

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
p.s.
jestem za tym aby nas wszystkie - nawet siłą! przetrzymać tutaj do końca grudnia, a jak się wszystkie rozpakują to z dzieciaczkami powędrujemy na "odchowalnie"
Fajnie by tak bylo wydaje mi sie, ze te mamusie listopadowe sie zgodza. Z moich obserwacji wynika, ze jestesmy dosc zgrana grupa. Przykladem jest to, ze mamy juz4 czesc watku a w tamtym roku mamusie list- grud zaczely dopiero druga

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Domi, a Pola to jest zdrobnienie od Apolonia, tak?
fajnie ze juz jestes w domku. I trzy tygodnie szybko mina, zawsze to lepiej lezeć w domku
Nie nie, to jest Pola, zadne zdrobnienie od Apolonia

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Wozek fajny, ale dla mnie miał dwa minusy- malą gondolę i trochę jest cieżki ( z gondolka chyba 16 kg tak?) Ale prezentuje sie ok i mi sie wydaje ze kolekcja kólka trochę rozwesela te kolorki
Zastanawialismy sie nad tym Vedi i nad tym Jumper. I w koncu wybralismy ten, jakos bardziej sie do niego przekonalam
A co do wagi- najwyzej wyrobie sobie miesnie

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez moniam85 Pokaż wiadomość

Domi chciałabym Cię poprosić zebyś też dopisała mnie do mamusiek grudniowych bo termin mam tak samo jak xpressja. (Monika, 24lata, Katowice- syn Dominik???)
Zaraz poprawie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora