Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-09, 13:02   #937
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Oj, przepraszam, nie przestawiłam sie jeszcze z nazewnictwem i matowy napisałam w znaczeniu bezdrobinkowy No więc jest kremowy a nie matowy. Dziś siostra nim malowała pazurki ale póki na sobie nie przetestuje to nie będę wiedzieć jaki jest i tak .
nie no co Ty, nie przepraszaj Ja się do nazewnictwa przyzwyczaiłam... ale za to nie wyobrażam sobie mieć matowych paznokci - w końcu maluję je po to, żeby choć trochę błyszczały
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Że też u mnie takiej akcji nie zrobią, no Balsamy by się im rozeszły na pniu, w końcu jak można nie wziąć jak za free. Nie rozumiem U mnie by kolejki były, jestem pewna.
Wiesz, tam było po prostu stoisko z dezodorantami, balsami stały na podłodze - nie było żadnego napisu, no nic. Tylko panie rozdawały ulotki, na których było napisane, że co dwie godziny dają balsam. Też myslałam, że będzie kolejka o tej 12., ale nie bylo, widocznie mało osób brało ulotki
A przy Pantene, to byłam pewna, że będą tłumy.. a tam nikogo Tylko to stoisko też stało w mało uczęszczanym miejscu
Myślę, że jakby stali gdzieś po środku galerii, to byłyby kolejki...
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
W ogóle to muszę się pożalić mój pies pachnie morelami - moi rodzice wykąpali go przywiezionym z Niemiec szamponem morelowym Ultra Doux. Zdążyłam użyć go wcześniej tylko raz.
O rany, biedna! Ja bym się obraziła na rodziców, jakby użyli jakiś "chomikowany" kosmetyk... bo te zalegające mogą używac, prosze bardzo! Tylko ja psa nie mam...
No ale jest pocieszenie - na pewno pięknie pachnie
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
(chyba się uzależniłam i od kosmetyków i od wizażu)
Uzależniłaś się od kosmetykow?! Niemożliwe

Estello
, super zakupy, zwłaszcza te lushe

A Ty Lizzie, to Czemu się nie odzywasz, E-lizzie-bet Kaleto?! Napisz co u Ciebie słychać, pani mgr Ja się ciągle staram wziąć z Ciebie przykład
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-11-09 o 13:03
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora