Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-08, 18:24   #901
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Estella, zazdroszczę i wyjazdu i nabytków piękności
Burberry The Beat znam tylko w wersji męskiej pachnie jak świeże pranie, takie suszone na powietrzu ciekawe jak pachnie damska wersja
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 18:33   #902
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Miałam lekką emulsję HydratiV- była fajna na lato pod makijaż, ale już po słonecznym sezonie zupełnie nia dawała rady z nawilżaniem, Teraz mam zestaw Relaksujący0nawilżający z kremem pod oczy. Fajny jest i najciekawsze ż enei umiem nic o nim powiedzieć- nie jest nijaki tylko po prostu "po cichu" robi swoje- nawilża ale ja mam tłustą cerę i do innych obawiam się, ze będzie za słaby. Przez chwilę czuć go na twarzy, ale nie jest to uczucie "kołderki". I ładnei pachnie, przypomina mi jakiąś letnią Eau Fraiche pod oczy jest nie perfumowany. Dobry krem na jesień, zobaczymy czy na mrozy też
Właśnie myślałam o tym zestawie, bo jest za 23 zł. Tylko nie wiem czy nie będzie za lekki jako krem na noc. Na dzień mam Iwostin intensywnie nawilżający spf20 i jestem bardzo zadowolona, nie planuję zmiany. Jeszcze nad nim pomyślę do jutra.

Jestem niezadowolona z lakieru Rimmel. Maluje paznokcie wieczorem, a już następnego dnia mam starte końce i to tak widocznie, na drugi dzień muszę już go koniecznie zmywać. A szkoda, bo podoba mi się kilka odcieni, ale cena jest nieadekwatna do jakości, już FC Bell są o wiele lepsze.
Stary 2009-11-08, 19:22   #903
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Em, fajne nabytki z targów. Sama ostatnio skończyłam mleczko z kozim mlekiem. Nad maścią oliwkową się zastanawiam, może wpadnę po nią jak będę w pobliżu.

U mnie dziś dzień obżarstwa - miałam gości, upiekłam pyszne ciasto. A teraz dumam nad tymi Garnierami i nie mogę się zdecydować, kupować czy nie.

W ogóle muszę się pochwalić, bo wreszcie udało mi się zrealizować w ciągu tego weekendu wszystko co sobie zaplanowałam! Fajne uczucie.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:23   #904
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Rzyrafko - nie udało mi się znaleść tego lakieru w necie ale jest to firma Editt Cosmetics, to taki lakier typu kioskowy, podziemno pekapcowy, najczęściej spotykany w małych pipidówach
Aaa, to z tych kosmetyków widmo- nie mają numerków i za chiny ich nei można znaleźc po raz drugi
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
aaa. ja myślałam, że to taki naprawdę matowy lakier, a to mleczak Ładny, nawet bardzo... tylko żółć jest chyba jedynym kolorem, do którego się jeszcze nie przekonałam na swoich paznokciach... No i jeszcze w typowej czerni się nie widzę... Ale to się pewnie szybko zmieni
Oj, przepraszam, nie przestawiłam sie jeszcze z nazewnictwem i matowy napisałam w znaczeniu bezdrobinkowy No więc jest kremowy a nie matowy. Dziś siostra nim malowała pazurki ale póki na sobie nie przetestuje to nie będę wiedzieć jaki jest i tak .
Ja w zasadzie na pazurkach tak jak i na powiekach mogę mieć każdy kolor, tylko tak ciężko znaleźć ten właściwy odcień, ech ...
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Nie ma tego dużo, ale są to rzeczy, które chciałam mieć w The Beat zakochałam się nagle wczoraj na lotnisku - do perfum dostałam ślicznego misia w płaszczyku Burberry
Mmm świetne zakupy, a the Beat to ja pokochałam jakies półtorej roku temu albo i więcej tylko w tym roku strasznie rzadko ich używałam, nie mogłam się z nimi wstrzelić w żadną pogode i porę roku i nie czułam się w nich dobrze
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
na targi dotarłam wczoraj dopiero po 17, odebrałam zaproszenie na zabieg, ale torby z kosmetykami już nie dostałam. Przeszłam wszystko szybciutko i wróciłam tylko z dwoma OPIkami - Berry Berry Broadway i Midnight in Moscow. Chciałam jeszcze ze dwa lub trzy, ale byłam z TŻem i kategorycznie zabronił mi kupować więcej. Może nawet miał rację. Podzielam opinię co do oświetlenia - było upiorne, przy stoisku Essie też. Ogólnie nic porywającego, chciałam przyjrzeć się jeszcze Clarenie, ale ich stoisko było oblężone.

Midnight in Moscow mam już na pazurkach. Zobaczymy czy słynne OPI powalą mnie na kolana.
A upomniałaś się o tę torbę? BBB to jaki kolorek? I ja myślałam nad M. in M. ale obraziłam się na OPI za brak Happy Anniversary Za to teraz żałuję, że nie wzięłam miniaturki za 10 zł w kolorze lila

Jak chcesz się przyjrzeć Essie to znalazłam ostatnio przez przypadek sklep gdzie dostarcza dystrybutor a.i. Polska (ten własnei co był na targach)- jest na Długiej idąc od Alei to po lewej, tuż przed Szlakiem "kosmetyki profesjonalne" ma chyab napisane na szyldzie.
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Poookaż misia.

Wróciłam z targów książki, jestem padnięta i idę spać.
O właśnie, daj fotkę misiaaaa

Kupiłaś coś sobie w tym roku?
Ja się w końcu nie wybrałam
Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
rzyrafka: czekamy na zdjecie lakieru chociaz podobnie jak kochanie nie moge przekonac sie do zoltego koloru na pazurach, no i do mojego obecnego koloru na szponkach-granatu

W sumie ja sie tylko do brazow ograniczam w moim makijazu oczu jezeli chodzi o cienie sama nie wiem czemu, no czasami troche fioletu dorzuce bo fajnie wyglada z zielonymi oczami chyba czas troche poszlec musze zajrzec na forum makijazowe i cos mnie moze natchnie a paletek cieni mam troche i przewaznie tylko 1/3 cieni z palety jest w czestym uzyciu
No dobra, dobra zaraz cyknę tę fotkę

Ojooj, masz zielone oczyska- kup granatowy cień, kocham to połączenie na zielonookich
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Burberry The Beat znam tylko w wersji męskiej pachnie jak świeże pranie, takie suszone na powietrzu ciekawe jak pachnie damska wersja
Dla mnie są herbaciano-bergamotkowe z nutką czegoś "słodkiego suszonego" i do świeżych na pewno nie należą Czekałam na wersję Elixir bo widziałam rok temu na stronie Sephory amerykańskiej ale się nie doczekałam, weszło za to edt ...
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Właśnie myślałam o tym zestawie, bo jest za 23 zł. Tylko nie wiem czy nie będzie za lekki jako krem na noc. Na dzień mam Iwostin intensywnie nawilżający spf20 i jestem bardzo zadowolona, nie planuję zmiany. Jeszcze nad nim pomyślę do jutra.
Możesz zaryzykować, mam wrażenie jakby się nie wchłaniał do końca tylko zostawiał na skórze coś co nei pozwala odparować z powierzchni, ale nie jest to żaden film czy coś w tym stylu. Ja też się wachałam ale jednak zaryzykowałam i nie żałuję

Widziałam się dziś z Hosenką

To był weekend pełen przyjemności, teraz pora się zabrac do nauki
No, jeszcze tylko skończę oglądać zaległego Dextera
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:33   #905
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Uważaj na miodlową, mnie zaczerwieniła nieźle
No właśnie wiem, wyczytałam wcześniej, dlatego na pierwszy rzut miała iść błotna. No ale na razie testy przełożone na późniejszy termin.

Cytat:
MagJu, no i aż nie mogę uwierzyć że ten peeling zrobił ci taką krzywdę, ja bym wysmarowarowała skarge do producenta
A masz panthenol w piance ? może on by pomógł, biedna
O dziwo, wystarczyła maseczka uspokajająca Ziaji. Po godzinie jak poszłam do łazienki nie mogłam uwierzyć w odbicie w lustrze - zero zaczerwienienia, ładny koloryt, normalnie och i ach Co prawda na wszelki wypadek wypiłam jeszcze wapno, ale ogólnie rzecz biorąc Ziaji należą się Byłam (i wciąż jestem) pod wrażeniem

Cytat:
No jak miałaś jej nie brać jak ona jest cudna
Cytat:
Śliczna torebka, mój kolor
Oby była równie śliczna i porządna na żywo. Póki co czekam na jakieś wpływy na konto, bo jego obecny stan - 6zł z hakiem - uniemożliwia mi trochę zapłatę

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ten Garnier miał słabą reklamę w g.mok. też - pani mi dała dwa balsamy zamiast jednego - niby dla mamy, żeby jej smutno nie było
Że też u mnie takiej akcji nie zrobią, no Balsamy by się im rozeszły na pniu, w końcu jak można nie wziąć jak za free. Nie rozumiem U mnie by kolejki były, jestem pewna.

Cytat:
Dołączam się do wyrazów zazdrości i uznania Zakupy świetne, mogłabym przygarnąć wszystkie bez wyjątków

Wróciłam z pracy i nic mi się nie chce. Chyba sobie zaraz zmyję z pazurów u stóp Rimmela Deliciously Dark, bo za wcześnie włożyłam skarpetki po pomalowaniu i teraz mam na dużych palcach takie fale zamiast gładkiej tafli. Wkurza mnie to, chociaż tak naprawdę nikt tego nie widzi. Przy okazji wymoczę i wypeelinguję stópki, a potem walnę kolorek od nowa. No i na dłonie też aczkolwiek z racji zapowiadanego na wtorek nalotu szefowej chyba poprzestanę na odżywce, bo nie widzę większego sensu nakładania koloru na 1 dzień. Poszaleję sobie w środę, oby się tylko nie okazało, że zamiast zrobić nalot we wtorek, zrobi w czwartek
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:38   #906
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
W ogóle muszę się pochwalić, bo wreszcie udało mi się zrealizować w ciągu tego weekendu wszystko co sobie zaplanowałam! Fajne uczucie.
Dla mnie nie znane, ale wszystko jest na dobrej drodze

Fotki obiecane: Oby ten mollon skrzył na paznokciach tak jak w butelce i oby nailteki były warte tych 60 zł A Essie to eksperyment więc nie nastawiam się na nic żeby się nie uprzedzać
Na fotce ziajowej juz nie ma dwóch kosmetyków do dłoni bo wczoraj zostały w nowym domku a ja jednak zostawiam i oliwke i krem-odzywkę bo bardzo mi się zapach podoba. A tę oliwkową będe wymieniać na ReBuild jak się znajdzie ktoś chętny
Stary 2009-11-08, 19:40   #907
rzyrafka
Zakorzenienie

A, i kupiłam maskę Dove granatową, Vibesko jak będzie zła to będzie na Ciebie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-08, 19:58   #908
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Poookaż misia.
Dobra, ale już nie dziś
Cytat:
Estella piekna kolorówka zazdroszcze najbardziej tej cudnej paletki urban decay Cudna Ma przepiękne moje ukochane brązy
Ja też kocham brązy to nic, że mam ich tony
Cytat:
Mmm świetne zakupy, a the Beat to ja pokochałam jakies półtorej roku temu albo i więcej tylko w tym roku strasznie rzadko ich używałam, nie mogłam się z nimi wstrzelić w żadną pogode i porę roku i nie czułam się w nich dobrze
Ja mam problem z wyborem perfum, za to jak się psiknełam wczorja Beatem to nie mogłam przestać wąchać ręki
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Dołączam się do wyrazów zazdrości i uznania Zakupy świetne, mogłabym przygarnąć wszystkie bez wyjątków
udało mi się zużyć sporo pielęgnacji na wyjeździe, niestety z kolorówką wciąż słabo :/ mam jej tyle, że jestem przerażona ilością. Jak pomyślę ile władowałam kasy w kosmetyki to mi słabo.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:59   #909
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A ja dziś też byłam na targach ale ślubnych Była nawet suknia, która ostatnio mi się najbardziej podoba, cyknęłam fotkę, pokażę Wam
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 20:33   #910
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

A ja dziś też byłam na targach ale ślubnych Była nawet suknia, która ostatnio mi się najbardziej podoba, cyknęłam fotkę, pokażę Wam
Ładna, tylko jak dla mnie za dużo ma tych błyszczących ozdóbek, ale kokarda piękna!

Rzyrafko fajne zakupy, a jaki letni kolor Essie U mnie nigdzie nie ma Ziaji jubileuszowej, a coś bym sobie kupiła.

I coś jeszcze miałam napisać, ale mi cytat zjadło
Stary 2009-11-08, 20:56   #911
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

wypruć koło, urwać kokardę i będzie git
Cytat:
Rzyrafko fajne zakupy, a jaki letni kolor Essie U mnie nigdzie nie ma Ziaji jubileuszowej, a coś bym sobie kupiła.
No właśnie letni ale na imprezy do żółtych rajstopek w sam raz

A tak w ogóle to już chyba drugi tydzień nie mogę sobei pomalować paznokci bo ciągle coś przeszkadza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-08, 21:03   #912
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko używałaś kremów Tołpy do twarzy? Kiedyś pisałaś o jakimś nawilżający, a teraz też coś kupowałaś? Powiedz jak Ci służyły
Ja nei Rzyrafka, ale miałam Hydrativ bogata formuła (był gratisem w jakiejs gazecie) i w słoiczku http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...wo-ziolowy.htm .

Cytat:
Vibesiu, właśnie nie mam pojęcia co jest przyczyną.. Może odchudzanie i stres? Jak to się powtórzy, wybiorę się do lekarza.
A może śpisz w za gorącym pokoju?

Cytat:
Ja dostałam całą serię Pro "Bawełniany program do pielęgnacji dłoni"- maskę (słoik jjak masła do ciała), oliwkę do masażu (0,5L), krem-odżywkę do masażu (0,25L)i peeling parafinowy (0,25L) oraz z serii oliwkowej nowej oliwkę do masażu ciała (0,5L).Moje dłonie nie wymagają takich zabiegów więc oddałam maskę i peeling przyjaciółce która ewidentnie tego potrzebuje Zostawię sobie krem-odżywkę a obie oliwki chyba wymienię lub puszczę w świat Na stoisku Ziaji strasznei chciałam mini masełko ReBuild, pan mi pokazywał i się zakochałam w czarnym małym słoiczku - było do dowolnego zakupu więc kupiłam wazelinę, ale w tym momencie pan sobie poszedł na papieroska a głupia ekspedientka nie potrafiła znaleźć tego masełka i dała mi "w zamian" 5 próbek płynów do higieny intymnej

No ale odbiłam sobei na stoiskahc paznokciowych Nabyłam NailTeki- Quicken i Foundation2, do tego pięknego żółtego Essie Shorty Pants . Chciałam jeszcze z OPI Happy Anniversary (taki prawie bezbarwny z mnóstwem brokatu) do frencza ale nie było a to był mój numer jeden do zakupu ale potem znalazłam podobny 3 razy tańszy Mollon Podobały mi się bardzo odcienie różu-fioletu z kolekcji hiszpańskiej ale przez okropne oświetlenie nie mogłam się zdecydować na żaden- całe szczęście dla portfela. Chociaż jeszcze myślę nad kilkoma kolorkami z wyprzedaży po 17 zł ...
Kurcze no ... uszłam parę kroków i dotarło do mnie że nie zapytałam o targi

Cytat:

Trochę szybkie spotkanie, następne musi być dłuższe.
Wiesz, zaproszenie do Sącza masz

Niedawno wróciłam z Krakowa, w TBS kupiłam maseczkę miodową - zobaczymy jak się u mnie spisze. W sumie to kupiłam trochę "na siłę", bo koniecznie coś chciałam, a nic mnie szczególnie nie zainteresowało

Ze zuzyć: poszedł szmapon 400ml Schaumy, peeling do stóp Sally Hansen i maseczka Sanctuary.
Oprócz maseczki TBS doszła Luksja rumianek+lawenda.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 21:12   #913
loverynka
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, a zostawiłaś CV tak po prostu czy mieli ogłoszenie że szukają pracowników?
Było chyba w gazecie ogłoszenie, że szukają kogoś do perfumerii, nigdzie nie napisali, że do Sephory.

Cytat:

Mnie się podoba kilka etorebek, ale jakoś jeszcze nie zamawiałam. Chyba pora to nadrobić. Chociaż w zasadzie mania torebkowa mi już minęła i mam póki co takie jakie chcę. Może po nowym roku coś mnie zauroczy i zamówię.
Mnie też kuszą, ale nie wiem jaka jest ich jakość, w końcu to eko-skóra a nie taka real...

Cytat:
Jest to zwykly, nieperłowy ani metaliczny granat. Ale nie wiem moja reka wydaje mi sie z nim jakas taka trupia a do bladeuszy nie należe nie wiem o co chodzi
Dla mnie rewelacyjnie się sprawdzają granaty z Opi

Cytat:
. Za to kolejnym dzisiejszym sukcesem jest to, że wreszcie dorwałam czarne Emu w Tesco.
W moim są tylko brązowe. Powiesz, jak z ich jakością?

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Niedawno wróciłam z Krakowa, w TBS kupiłam maseczkę miodową - zobaczymy jak się u mnie spisze. W sumie to kupiłam trochę "na siłę", bo koniecznie coś chciałam, a nic mnie szczególnie nie zainteresowało
Mam nadzieję, że weekend się udał

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 21:22   #914
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość

Mnie też kuszą, ale nie wiem jaka jest ich jakość, w końcu to eko-skóra a nie taka real...
Jakoś jest bardzo dobra, nie ma porównania ze sklepowymi ekoskórkami. Ta skórka jest gruba, mięsista, nawet TŻ mnie się pytał czy nie poszalałam i nie zamówiłam skórzanych Jedną noszę od kwietnia, a wygląda jak nowa, mimo że pakuję w nią mnóstwo rzeczy.

Hosenko lubię tą serię Optimum Nature, jest z niej świetny szampon torfowy, niby przeciwłupieżowy, ale łupieżu nie mam a go używałam i włosy są jak z reklamy Nawilżone, miękkie, błyszczące. Niestety teraz majstrują coś przy opakowaniu i od kilku miesięcy nie ma go w sprzedaży. Zamówiłabym ten krem, ale niestety nie ma go w sklepie naturalnym.
Stary 2009-11-08, 21:28   #915
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze no ... uszłam parę kroków i dotarło do mnie że nie zapytałam o targi

Trochę szybkie spotkanie, następne musi być dłuższe.
Wiesz, zaproszenie do Sącza masz

Ze zuzyć: poszedł szmapon 400ml Schaumy, peeling do stóp Sally Hansen i maseczka Sanctuary.
Oprócz maseczki TBS doszła Luksja rumianek+lawenda.
To pytaj tutaj, odpowiem

Chętnei skorzystam, ale raczej nie w tym roku. chociaż nigdy nic nie wiadomo

A mi też się trochę zużyło w listopadzie- 7 kosmetyków ale wpadło 8 wliczając targi
Cytat:
Było chyba w gazecie ogłoszenie, że szukają kogoś do perfumerii, nigdzie nie napisali, że do Sephory.
dzięki
Stary 2009-11-08, 21:39   #916
ewwwa
Zakorzenienie

rzyrafka rzeczywiscie granat fajnie wyglada kiedys go uzywałam chyba czas wrocic do starych nawyków a lakiery piekne szczególnie urzekł mnie ten mollon

em nie wiedziałm ze w ten weekend sa targi ksiazki wogole ja o niczym nie wiem dni strasznie szybko mi uciekaja. Ostatnio zobaczyłam reklame świateczna coca-coli i az sie zdziwiłam ze to juz, przeciez dopiero jesien sie zaczeła No ale musze przyznac ze kocham ksiażki Teraz zaczytuje sie w ksiazce M. Kalicińskiej "Dom nad rozlewiskiem".

loverynka rzuce na nie okiem przy najblizszej okazji Bo no nie wiem, cos mnie ten granat z Sensique nie oczarował

Zastanawiam sie nad zakupem kremu do twarzy z Body Shop'u. Jest taka nowa seria i jest w niej krem z karotenem o ile sie nie myle i kusi mnie niesamowicie Boje sie tylko ze moja wrazliwa skora go nie udźwignie
Stary 2009-11-08, 21:49   #917
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że weekend się udał
Bardzo się udał Było cudownie. Szkoda, że tak szybko minął

Cytat:
Hosenko lubię tą serię Optimum Nature, jest z niej świetny szampon torfowy, niby przeciwłupieżowy, ale łupieżu nie mam a go używałam i włosy są jak z reklamy Nawilżone, miękkie, błyszczące. Niestety teraz majstrują coś przy opakowaniu i od kilku miesięcy nie ma go w sprzedaży. Zamówiłabym ten krem, ale niestety nie ma go w sklepie naturalnym.
Ten krem kupiłam w aptece w której pracuje moja kolezanka - miał krótką datę i kosztował ok 5 zł. Uratował mi skórę gdy byłam chora - stała się wtedy bardzo sucha, szorstka i ogólnie taka bez wyrazu, pasztetowata.

Cytat:
To pytaj tutaj, odpowiem
O wszystkim już napisałas Chciałam zapytac opólnie jak było i co kupiłas

Cytat:
Zastanawiam sie nad zakupem kremu do twarzy z Body Shop'u. Jest taka nowa seria i jest w niej krem z karotenem o ile sie nie myle i kusi mnie niesamowicie Boje sie tylko ze moja wrazliwa skora go nie udźwignie
Ostatnio kupiłam karotenowy z Bielendy. Poki co jestem zadowolona

Instagram

Stary 2009-11-08, 22:19   #918
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
ice wrzuć fotki lakierów Ja od godziny siedzę i przeglądam jakieś zdjęcia lakierów na zagranicznych stronkach. Zrobiłam sobie nawet folder na komputerze i wrzucam co ciekawsze odcienie
Muszę naładować aparat i jak będę mieć chwilę czasu, tow rzucę zdjęcia. Można w każdym razie pooglądać na nailgal.

Cytat:
ice: moj TŻ ma tez czasami podobne zagarnia jak cos kupuje kosmetycznego ale co dziwne czasami mnie tez namawia zebym sobie cos kupila
Mój mnie nie namawia, a poza tym moje paczki przychodza do niego, więc co prawda nie orientuje się ile, ale wie, że mam sporo lakierów.

Cytat:
A upomniałaś się o tę torbę? BBB to jaki kolorek? I ja myślałam nad M. in M. ale obraziłam się na OPI za brak Happy Anniversary Za to teraz żałuję, że nie wzięłam miniaturki za 10 zł w kolorze lila
BBB to taki czerwono-różowy, perłowy. Ładny, chociaż nie widziałam go jeszcze w dobrym świetle. Mnie najbardziej rozczarował brak Black Cherry Chutney, a z kolorów Manicurist of Seville - ostrzyłam na niego zęby, a na żywo wydał mi się zupełnie nie taki jak trzeba.

Cytat:
Jakby ci się przypadkiem maseczka miodowa nie spodobała i szukałabyś dla niej nowego domu, to ja bardzo chętnie jej go zapewnię. Chociaż oczywiście życzę, żeby służyła jak najlepiej, ja ją ubóstwiam.

Cytat:
Mnie też kusi ten krem, tylko jakoś nie mogę do TBS dotrzeć... A ta seria jest chyba limitowana, więc radzę nie zwlekać za długo. Ja mam z niej odżywkę bananową i jest bardzo lekka i bardzo fajna.

W ogóle to muszę się pożalić mój pies pachnie morelami - moi rodzice wykąpali go przywiezionym z Niemiec szamponem morelowym Ultra Doux. Zdążyłam użyć go wcześniej tylko raz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 22:25   #919
ewwwa
Zakorzenienie

ice moj mnie namawia bo chyba wie ze jak tego nie zrobi to bede sie modlila do tego lakieru w sklepie godzine Musze sie w takim razie wybrac po ten krem-nie jest taki drogi-19zl A co do szamponów Ultra Doux to nie wiedziałam ich dobre kilka lat Pieknie pachniały

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2009-11-08 o 22:28
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-08, 22:28   #920
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice moj mnie namawia bo chyba wie ze jak tego nie zrobi to bede sie modlila do tego lakieru w sklepie godzine Musze sie w takim razie wybrac po ten krem-nie jest taki drogi-19zl A co do szamponów Ultra Doux tonie wiedziałam ich dobre kilka lat Pieknie pachniały
Ten krem ma chyba przyjazny skład, ja też uważam że 19 zł to nie majątek za krem i kupię go, jak będę w TBS. A UD są dostępne dalej - we Francji, Włoszech, Niemczech i pewnie jeszcze w innym cywilizowanych kosmetycznie państwach też.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 22:31   #921
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice: kupiłam ją, bo właśnie tak mi sie coś wbiło w pamięc, że pisałaś o niej ostatnio
Wahałam się nad nią i nad rozgrzewajacą w tubie - ja to jednak typowa kobieta jestem: pytam TŻ, którą mam wziąć, bo nie mogę się zdecydować. Podał mi rozgrzewającą, a ja: to wezmę miodową .

Dziś już nie wypróbuję, wypadałoby trochę pospać.

Instagram

Stary 2009-11-08, 22:31   #922
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafka rzeczywiscie granat fajnie wyglada kiedys go uzywałam chyba czas wrocic do starych nawyków a lakiery piekne szczególnie urzekł mnie ten mollon
http://www.nailgal.com/displayimage....724&fullsize=1
http://www.nailgal.com/displayimage....611&fullsize=1
czegoś takiego oczekuję

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-11-08 o 22:38
Stary 2009-11-08, 22:41   #923
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Em, fajne nabytki z targów.

Gratuluję weekendowego sukcesu, mi niestety się nie udało.

Cytat:
Kupiłaś coś sobie w tym roku?
Nie, tylko dostałam. Mam mnóstwo książek do przeczytania w domu.

Faaajny ten lakier drobinkowy.

Cytat:

Śliczna.

Cytat:
W moim są tylko brązowe. Powiesz, jak z ich jakością?
Beznadziejnie, zeszłej zimy rozwaliły mi się kompletnie chyba po 3 miesiącach. Więc jeśli Cię stać, kup oryginały.

Cytat:
No ale musze przyznac ze kocham ksiażki Teraz zaczytuje sie w ksiazce M. Kalicińskiej "Dom nad rozlewiskiem".
Ja czytałam tylko Powroty nad rozlewiskiem, ale jakieś takie sobie to było.

Źle się czuję. Idę znowu spać.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Wahałam się nad nią i nad rozgrzewajacą w tubie - ja to jednak typowa kobieta jestem: pytam TŻ, którą mam wziąć, bo nie mogę się zdecydować. Podał mi rozgrzewającą, a ja: to wezmę miodową .
Robię dokładnie to samo. Zawsze.
Stary 2009-11-08, 22:44   #924
ewwwa
Zakorzenienie

rzyrafka bardzo ładny delikatny ja lubie zdecydowane kolory na pazurach ale dla tego zrobilabym chyba wyjatek

em to tez nie jest na razie zbyt rewelacyjne ale zyje nadzieja ze sie rozkreci
Stary 2009-11-09, 07:24   #925
isa666
Zakorzenienie

Ale ciężki dzień dzisiaj, przyszłam na 8 do pracy a dziewczyn jeszcze nie ma i siedzę tu sama jak kołek. Nie wiem po co się tak spieszyłam jak mogłabym przyjechać na 9 i wystarczyłoby to zupełnie

Cytat:
Ja niuchałam damską wersję jak tylko się pojawiła, dla mnie pachnie jak herbata

Cytat:
Widzę, że się Wam udało spotkanie
A kiedy zrobimy jakiś większy zlocik znów?

Cytat:
Fotki obiecane: Oby ten mollon skrzył na paznokciach tak jak w butelce i oby nailteki były warte tych 60 zł A Essie to eksperyment więc nie nastawiam się na nic żeby się nie uprzedzać
Śliczna ta żółć

Cytat:

Bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
W ogóle to muszę się pożalić mój pies pachnie morelami - moi rodzice wykąpali go przywiezionym z Niemiec szamponem morelowym Ultra Doux. Zdążyłam użyć go wcześniej tylko raz.
O matko!
Stary 2009-11-09, 07:30   #926
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Isa, jak się ostatnio widziałam z Fuksją to mówiłyśmy że konieczne jest spotkanko
Mi by pasowało na początku grudnia
Bardzo chciałabym się spotkać z Wami
Stary 2009-11-09, 09:31   #927
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa: widziałyśmy się chwilkę, dałam stempelki z Essence dla MagJi, pogadałyśmy chwilke i Rzyrafka ruszyła na łowy maseczki Dove (i widzę, że się udało) a my z Sąsiadem ruszyliśmy w drogę do domu.

Jednak wypróbowałam tą maseczkę midową. Zapowiada się fajnie, ale nie wiem dlaczego lekko szczypała na poczatku (może przez to, ze wczesniej umyłam twarz żelem Cleanance z kwasami?). Ice, nakładasz ją na suchą skórę? Na opakowaniu jest napisane tylko że na czystą

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-09 o 09:33

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-09, 09:33   #928
Estella
Zakorzenienie

Rzyrafko, Em to jest misiulek https://wizaz.pl/Trends-News/Wydarze...mocja-Burberry

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 09:36   #929
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Jaki słodki
Stary 2009-11-09, 09:53   #930
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie są herbaciano-bergamotkowe z nutką czegoś "słodkiego suszonego" i do świeżych na pewno nie należą Czekałam na wersję Elixir bo widziałam rok temu na stronie Sephory amerykańskiej ale się nie doczekałam, weszło za to edt ...
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja niuchałam damską wersję jak tylko się pojawiła, dla mnie pachnie jak herbata
dzięki przy najbliższej okazji sprawdzę ten zapach aktualnie jestem zakochana w L'Instant Magic (które rok temu niezbyt mi się podobały, bo czułam się jak chodząca napoleonka, a teraz strasznie mi w nim dobrze - niestety mam tylko próbki ) i Insolence EDP
Cytat:
Jednak wypróbowałam tą maseczkę midową. Zapowiada się fajnie, ale nie wiem dlaczego lekko szczypała na poczatku (może przez to, ze wczesniej umyłam twarz żelem Cleanance z kwasami?). Ice, nakładasz ją na suchą skórę? Na opakowaniu jest napisane tylko że na czystą
z kwasami?
Cytat:
fajny
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości