Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 20:25   #3772
ferguusson
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V

Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
Ferg czyżby mój szef na dwa fronty działał? On też nigdy winny nie jest oraz co ważniejsze zasłania się na wszystkie możliwe sposoby, żebny sam decyzji nie podjąć, bo ma na s rane w gaciach ze strachu przed konsekwencjami Przepraszam za słownictwo, ale ja inaczej nie potrafię chyba Szczególnie na jego temat
A co do staników, to zupełnie normalne. Nie pamiętasz opowieści Selene? Idź sobie do sklepu z Panachami i innymi Freyami, tam Cię normalnie obsłużą, poprzymierzasz sobie, a potem przez net zamówisz taniej Na bank w Dublinie są takie sklepy
to to to.. pogrubione to musze zgooglować bo wogóle nie wiem co to pewnie nazwy firm(czy modeli?)
Gdyby chociaz nie przeszkadzały Pamietam właśnie co Selene pisała, i też o tym dziś myślalam w przymierzalni.. na studiach doszłam do wniosku że chce być panią z dziekanatu-teraz bedę sprzedawać biustonosze:d napuszona wiecznie, zła i prychająca. I wszyscy sie mnie boją. Fajnie

W debenhams poł piętra jest stanikowe(ale 2 floor, nie dziwota że tam nigdy nie byłam bo by dotrzeć do schodów trzeba przejść przez kosmetyki i zazwyczaj tam utknęłam ) więc jutro lub w czwartek zostawiam tżta w domu i idę tam szukać. jeden mi sie juz strasznie spodobał(i jakis taki ladny biust w nim) ale są faldki materiału na tym kawalku pod pachą..

o szefach możemy pogadać Moj jest ok-a tamta nawet nie jest szefową(ale uzurpuje sobie prawo do tego, stażowo chyba).. potrafi Ci z zimną krwią wmówić takie rzeczy-widnieje jej podpis..(elektronicznie dodawany prze tranzakcjach) a ona bedzie dzwonić do IT by sprawdzili system.. i takich przykładów mnóstwo. Czy to nie jest śmieszne?

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Ale co? wychodzi, ze jestes miedzy 32D a 32DD?
ledwo oddycham w 32 i jak włożyłam 32 E to było jeszcze jeszcze(ale już troszkę odstawało) więc pozostanę przy DD. Niektóre modele wyglądały lepiej w D a inne E znowu.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez frenka Pokaż wiadomość
nie mierzyłaś 30?
w la-senzie nie było zadnego, ale poszukam jeszcze innych.. Tylko to jest strasznie ciasne.. ale napewno przymierze 30tke jak znajde-dziś nie miałam już siły..

Cytat:
Napisane przez IlonaP Pokaż wiadomość
ja jestem między 32DD a 32E i znaleźć nic nie mogę sensownego
Może ja coś Ci poszukam..? widzialam takie pięęęęęęęęęęęękne biustonoszeeee

MAC

exchange
ferguusson jest offline Zgłoś do moderatora