Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 21:26   #664
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
ksiezniczko ale super!!! tak bez okazji to juz wogole
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Ale Ci fajnie.
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość

ale ten Twój TŻ jest kochany
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Oj zazdroszczę!!!
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Rzeczywiście kochany ten Twój TŻ
szczęściara ze mnie
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15199557]A ja znowu bardziej chora (bo określenie 'zdrowa' od dawna nie tyczy się mnie), więc zużywanie idzie dużo gorzej. Okazało się, że mam bardzo złe wyniki badań krwi, jakby nowotwór i wieczne infekcje to było za mało... M.in. mam cholesterol jak 100kg facet, a jestem szczuplutka i wcale nie odżywiam się źle... Żelaza też prawie nie mam. Ogólnie wszystko, co miałam badane to albo dużo za niskie, albo dużo za wysokie. Teraz mam jeszcze skierowanie do laryngologa i w piątek dojdą kolejne, bo idę na kontrolę do internisty, już z wynikami krwi. Mama z kolei wymyśliła, że trzeba zasięgnąć opinii innego lekarza co do mojego guzka i zarejestrowała mnie na biopsje u jakiegoś prywatnego...

Ech, sorry, że Wam się tak żale...[/QUOTE]
Kochana wszystko się ułoży i pamiętaj zawsze, że zdrowie jest najważniejsze Bardzo dobrze, że masz konsultacje z innym lekarzem - najlepiej diagnozować się u kilku specjalistów
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość

Księżniczko
zanim zużyjesz wazelinę do ust to hoho

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
A ja będę baty dawać za takie zakupy!!! Przecież pewnie wcale wam to niepotrzebne a kusi was po prostu niska cena i do ze to kosmetyk na do widzenia. Ja tam na pewno nie kupię, bo umowa t umowa.
A ja właśnie będę bić!!!! I to porządnie!!! Błędne koło!!! zamiast zużywać zapasy to kupiłaś niepotrzebnie, bo promocja, bo zapach... Nie ładnie!!!:b acik::bacik :

eee
Cytat:
chcialam sobie w grudniu kupic cos z tej pomaranczowej serii Ziaji..choc na kwc pisze ze wcale na pomarancze nie pachnie..to jak to jest?
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ciuciola bo to taka gorzka pomarancza, mi sie w sumie nie podoba.zamiast ziaji wole peeling lirene, on pachnie jak prawdziwa fajna pomarancza,nie ma w nim sztucznosci i na dodatek ma dobrze scierajace granulki.z ziaji nie kupie juz peelingów bo są do pupy.za drobne i sie jakos dziwnie oblepiaja na moim ciele.
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Dziwne, bo ja używając żelu Ziai mam wrażenie jakbym się świeżym sokiem z pomarańczy myła. Moja siostra tak samo.

Masełko już pachnie inaczej, bardziej kremowo. Nutka pomarańczy przebija leciutko.
Ja kupiłam Ziaję pomarańczową w zestawie w SP - kremowy żel pod prysznic i masełko. Był to ofoliowany zestaw i nie powąchałam przed zakupem, a bardzo żałuję. Co prawda nie uzywałam i nie wiem jak jest w kąpieli/na skórze ale z opakowań nie pachnie ładnie - moim zdaniem sztucznie Miałam kilka pomarańczowych kosmetyków i każdy z nich pachniał dużo ładniej od Ziai
Cytat:
Zapomnialam wam powiedziec ze dzisiaj mija 8 lat i 4 miesiace odklad jestem z moim najukochanszym Tz-tem
gratuluję

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2009-11-10 o 21:43
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora