Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-10, 14:17   #601
_Novotna_
Wtajemniczenie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez cherryPie Pokaż wiadomość
przez Was to chyba i ja pójdę po tą Bielendę
no chyba dziś wieczorem spiszę ostatnie kosmetyki w liście pielęgnacyjnej, za kolorówke zabiorę się w weekend i jestem przerażonaaaa
No wiesz, ledwie zaczęłaś odwyk i już dałaś się skusić

a ja taka święta niby
Stary 2009-11-10, 14:18   #602
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Eirenn, a gdzie kupiłaś żurawinową Barwę?
W lokalnym sklepiku z kosmetykami. Całe 3,19 kosztowała

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
ile to kosztuje??
3,98. Podaję linka - klik.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:18   #603
zetafon
Zakorzenienie

cherry pie nie idz do rossmanna.no chyba ze nie masz nic w zapasach to co innego.za jakis czas bedzie nastepna promocja czegos innego,moze znajdziesz jakąś lepszą rzecz.tu mamy sie powstrzymac od kupowania a nie leciec od razu do sklepu.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:26   #604
cherryPie
BAN stały

no wiem :|
w sumie mam jeszcze połowę eveline na cellulit i smaruje nim brzuch, bo spala tłuszcz podobno jakoś specjalnie tego nie widzę ale fajnie ujędrnia...
no nic, to włożę zamiast tego to 8 zł do skarbonki i poczeka na jakieś zestawy świąteczne, bo pod choinkę coś na pewno sobie sprawię (i będzie to chyba usprawiedliwione? :P)
cherryPie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:27   #605
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Mimo iż mam mało kosmetyków do makijażu teraz..To i tak myślę że to za dużo! Powinno się mieć 1 góra 2 paletki cieni w kolorach już sprawdzonych-które lubimy i nam pasują do oczu(!) Do tego 1 tusz do rzęs, 1 puder, 1 podkład, może ze 2 błyszczyki 1 róż (ew. jeszcze 1 bronzer) i ze 2 lakiery do paznokci: jasny na dzień i ciemny na wieczór..No może jeszcze jakąś kredkę do oczu lub właśnie eyeliner i koniec!!
ja teraz mam (włącznie z zapasami) może 10 paletek cieni i uważam że i to jest za dużo.na co dzień używam 2..no...3! A i z 1 byłabym szczęśliwa.
Nikogo nie obchodzi jak mnie widzi czy mam na oczach teraz zielony cień czy fioletowy..I jakiej marki. Nikt oprócz najbliższych (mąż, mama etc) nawet nie zauważy że inaczej się dziś pomalowaliśmy. A skoro mam wypróbowane niektóre kolory to powinnam się ich trzymać?
Zgodze sie ze trzeba zminimalizowac kolorowkowy zbiorek choc ty to juz chyba zbyt drastycznie chcesz to obciac. Zgodze sie z pudrem,fluidem..tusz tez moze byc 1.Ale blyszykow by mi bylo za malo i cieni tez. Przyznam racje ze jeszcze nie mialam okazji zeby jakas znajoma mi powiedziala ze jestem inaczej pomalowana niz wczoraj. Raczej rodzinka zauwaza.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:39   #606
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość

Ale wiecie co pomyślałam?Mimo iż mam mało kosmetyków do makijażu teraz..To i tak myślę że to za dużo! Powinno się mieć 1 góra 2 paletki cieni w kolorach już sprawdzonych-które lubimy i nam pasują do oczu(!) Do tego 1 tusz do rzęs, 1 puder, 1 podkład, może ze 2 błyszczyki 1 róż (ew. jeszcze 1 bronzer) i ze 2 lakiery do paznokci: jasny na dzień i ciemny na wieczór..No może jeszcze jakąś kredkę do oczu lub właśnie eyeliner i koniec!!
ja teraz mam (włącznie z zapasami) może 10 paletek cieni i uważam że i to jest za dużo.na co dzień używam 2..no...3! A i z 1 byłabym szczęśliwa.
Nikogo nie obchodzi jak mnie widzi czy mam na oczach teraz zielony cień czy fioletowy..I jakiej marki. Nikt oprócz najbliższych (mąż, mama etc) nawet nie zauważy że inaczej się dziś pomalowaliśmy. A skoro mam wypróbowane niektóre kolory to powinnam się ich trzymać?
Dla mnie to niewykonalne Mam dużo kolorówki, fakt mogłabym mieć mniej, ale naprawdę wszystkiego używam Po troszku, powolutku, ale ubywa A z tym że nikogo oprócz bliskich nie obchodzi co mamy na oczach niż bliskim to się nie zgodzę Moi bliscy się już przyzyczaili do moich makijaży, zmian kolorów, a właśnie znajomi, różni ludzie z którymi spotykam się od czasu do czasu albo przypadkowo ciągle mówią: "jaki piękny makijaż", "slicznie Ci w tym fiolecie, różu" itd. itd.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Czuję się w miarę ...Czyli typowo ciążowo.
Męczy mnie za długie siedzenie chodzenie, ciężko mi się oddycha przez co źle zasypiam.
Ciągle biegam do WC. I czuje się strasznie nieporadna np: w sklepie..

No i do tego plecy-bolą
Ale to raczej typowe?
Czyli wszystko w porządku A jakiś stresik już masz przed porodem?
Ja to jak pomyślę, że kiedyś mam urodzić to już mnie strach ogarnia

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Wróciłam z Rossmanna, nie bić!
Nie kupiłam Bielendy, bo w CND był tylko płaski brzuch (a tego mam już za dużo w zapasach), a zależało mi na perfekcyjnym biuście, a on kosztował normalnie, ponad 20 zł I żadnego żelu fitness jako dodatku nie było
Za to kupiłam inne rzeczy
- Maseczkę na brzuch i biodra Dermaglin (też w CND z 29,99 na 11 zł ) - zakup usprawiedliwiony, bo od dawien dawna miałam na nią ochotę tylko przerażała mnie cena
- Balsam do ust Bielendy Bio Plantacja Aloes - był w promocji, trochę potrzebny, bo jak skończy mi się wazelina Ziaja to nie mam nic w zapasie do pielęgnacji ust
- Żel pod prysznic Fa Hibiskus & Żurawina - był w promocji, powąchałam i wiedziałam że bez niego nie wyjdę zupełnie niepotrzebny zapas
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:53   #607
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Zgodze sie ze trzeba zminimalizowac kolorowkowy zbiorek choc ty to juz chyba zbyt drastycznie chcesz to obciac. Zgodze sie z pudrem,fluidem..tusz tez moze byc 1.Ale blyszykow by mi bylo za malo i cieni tez. Przyznam racje ze jeszcze nie mialam okazji zeby jakas znajoma mi powiedziala ze jestem inaczej pomalowana niz wczoraj. Raczej rodzinka zauwaza.
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Dla mnie to niewykonalne Mam dużo kolorówki, fakt mogłabym mieć mniej, ale naprawdę wszystkiego używam Po troszku, powolutku, ale ubywa A z tym że nikogo oprócz bliskich nie obchodzi co mamy na oczach niż bliskim to się nie zgodzę Moi bliscy się już przyzyczaili do moich makijaży, zmian kolorów, a właśnie znajomi, różni ludzie z którymi spotykam się od czasu do czasu albo przypadkowo ciągle mówią: "jaki piękny makijaż", "slicznie Ci w tym fiolecie, różu" itd. itd.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Czyli wszystko w porządku A jakiś stresik już masz przed porodem?
Ja to jak pomyślę, że kiedyś mam urodzić to już mnie strach ogarnia

A mnie myślisz nie? hahaha....
Boję się jak jasna ch**** Ale!!! Jak pomyślę że już po chwili bedę trzymać w ramionach mojego słodkiego bąbelka...To nawet teraz rośnie mi serce w piersi i chce się płakac ze wzruszenia...I poród już nie jest ważny i jż przestaje o nim myśleć...Mimo iż jeszcze nie urodził się mój okruszek ..bardzo go kocham i czekam kiedy będzie ze mną

A co do kolorówki! Niestety obawiam się że dla mnie to też będzie niewykonalne Kiedyś..jeszcze w liceum miałam 1 poczwórną paletkę ,2 kredki do oczu ,1 tusz , 1 podkład i mi wystarczało! I już przy zakupie 3 błyszczyka zastanawiałam się po co mi on bo mam ich za dużo..To potem (na 1 roku studiów) się tak rozszalałam...

Teraz szaleństwo kosmetykowe mi minęło..Ale...wywalić wszystko-żal! No i ciężko byłoby mi się zdecydować tylko na 1 kolor cieni. Bo Równocześnie lubię 3 kolory i 3 na zmianę się maluję.
Kiedyś szalałam tylko na punkcie 1 koloru..

W sumie do mojego planu nie wiele mi brakuje (prócz cieni) ..Bo już teraz mam tylko: 1 tusz, 1 róż, 1 kulki brązujące, 1 puder sypki, 1 baze pod cienie, 1 korektor...

Wciąż mam za dużo lakierów do paznokci, kredek do oczu , cieni i blyszczyków

ALE Ostatnio nie kupiłam żadnego nowego błyszczola ani lakieru! Za to 2 lakiery mam wykończone i czekają aż zachce i się je triumfalnie wywalić

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:54   #608
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
no nic, to włożę zamiast tego to 8 zł do skarbonki i poczeka na jakieś zestawy świąteczne, bo pod choinkę coś na pewno sobie sprawię (i będzie to chyba usprawiedliwione? :P)
dobry patent! tez odkladam sobie na prezenty swiateczne dla bliskich i na jakis drobiazg za udany odwyk!

ksiezniczko za ten zelik dostaniesz ode mnie bacik

Cytat:
Równocześnie lubię 3 kolory i 3 na zmianę się maluję.
widocznie taka ilosc dla ciebie jest dobra wiec po co az tak uszczuplac? zostan przy tych kolorach. Nie mozna w koncu upasc na glowe bo nie na tym odwyk polega. Chodzi o to zeby przemyslec zakupy a nie kupowac dla samej przyjemnosci posiadania czegos nowego itp.
Zazdroszcze ci twojego zbiorku bo ja w kolorowce mam jeszcze sporo podwojnych

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2009-11-10 o 14:57
Stary 2009-11-10, 15:21   #609
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherryPie Pokaż wiadomość
no wiem :|
w sumie mam jeszcze połowę eveline na cellulit i smaruje nim brzuch, bo spala tłuszcz podobno jakoś specjalnie tego nie widzę ale fajnie ujędrnia...
no i bardzo dobrze.lepiej kupic sobie cos za jakis czas i jeszcze jak bedzie w nagrodę za odwyk to zakip sprawi ci większą radość.jq składam wszystko do skarbonki zeby nie wydawac n pierdółki

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-10, 15:31   #610
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dzień dobry.

Wreszcie wolne, aż 2 dni, a w piątek tylko jeden wykład, więc trochę odreaguję. Poza tym atmosfera w domu dalej napięta i udziela się wszystkim.

Miałam dziś trudne kolokwium, w zeszłym roku miałam z tym przedmiotem duże problemy a dziś zaliczyłam na 4.0. Biorąc pod uwagę, że najwyższa ocena to 4.5 to już całkiem zadowolona jestem. Drugim sukcesem jest fakt, że nie kupiłam sobie nic w nagrodę, więc zużywanie dalej w toku.

Szamponu Joanny jeszcze nie zużyłam, bo mam ładne, świeże włosy i nie myłam rano, ale dziś mam w planach kompleksowe SPA, więc zużyję przed nałożeniem maski. TŻ w pracy do 23.00, więc się nie zobaczymy, a szkoda bo tęsknię i jakoś mi tak dziwnie dzisiaj.
Ale przynajmniej zadbam o siebie, zrelaksuję się, może obejrzę jakiś film na laptopie - Mamma Mia pewnie, zawsze jak oglądam ten film poprawia mi się nastrój, a do tego widoki przypominają mi o pierwszych wspólnych wakacjach z TŻem, bo właśnie spędziliśmy je w Grecji.

Poza tym, cierpię na brak gotówki i źle mi z tym.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 15:36   #611
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z Rossmanna, nie bić!
Nie kupiłam Bielendy, bo w CND był tylko płaski brzuch (a tego mam już za dużo w zapasach), a zależało mi na perfekcyjnym biuście, a on kosztował normalnie, ponad 20 zł I żadnego żelu fitness jako dodatku nie było
Za to kupiłam inne rzeczy
- Maseczkę na brzuch i biodra Dermaglin (też w CND z 29,99 na 11 zł ) - zakup usprawiedliwiony, bo od dawien dawna miałam na nią ochotę tylko przerażała mnie cena
- Balsam do ust Bielendy Bio Plantacja Aloes - był w promocji, trochę potrzebny, bo jak skończy mi się wazelina Ziaja to nie mam nic w zapasie do pielęgnacji ust
- Żel pod prysznic Fa Hibiskus & Żurawina - był w promocji, powąchałam i wiedziałam że bez niego nie wyjdę zupełnie niepotrzebny zapas
Jak to nie bić?

Bacik jak nic

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 16:02   #612
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Miałam dziś trudne kolokwium, w zeszłym roku miałam z tym przedmiotem duże problemy a dziś zaliczyłam na 4.0.
to wielkie brawa dla ciebie u mnie tez ciemnosc w potrfelu no ale moze to i lepiej odkladam na Swieta.

Stary 2009-11-10, 16:05   #613
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Miałam dziś trudne kolokwium, w zeszłym roku miałam z tym przedmiotem duże problemy a dziś zaliczyłam na 4.0. Biorąc pod uwagę, że najwyższa ocena to 4.5 to już całkiem zadowolona jestem. Drugim sukcesem jest fakt, że nie kupiłam sobie nic w nagrodę, więc zużywanie dalej w toku.
gratuluję

Zapomniałam Wam powiedzieć, że dzisiaj TŻ mnie obudził bukietem czerwonych róż Tak bez okazji Ale jest kochany
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 16:22   #614
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ksiezniczko ale super!!! tak bez okazji to juz wogole

a mi sie konczy cien z paletki joko i w drugim tez juz dziura na srodku! jak ja wykoncze cala to sobie postawie na polce jako wzor

Stary 2009-11-10, 16:38   #615
palermo82
Raczkowanie

Bylam wczoraj na zakupach i kupilam:
-szampon przeciwko wypadaniu wlosow z kofeina alpecin
-zel do mycia twarzy neutrogena
-antyperspirant w kulce adidas
wszystko oprocz szamponu bylo niezbedne, ale szampon tez jest jakos usprawiedliwiony bo szukam jakiegos cudu zeby nie tracic wloskow

Ślub w życiu nie jest, jak i w teatrze, ostatnim aktem życia dwojga zakochanych.

Alfred Aleksander Konar

kliknij na www.pajacyk.pl

palermo82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 17:10   #616
zetafon
Zakorzenienie

a ja jestem tak strasznie niewyspana od soboty ze szkoda gadac.na dodatek z tego zmeczenia nie moge usnąć.nawet nie mam siły pomalować paznokci :/

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-10, 17:15   #617
aaaania1989
Zakorzenienie

Hosenko jesteś niereformowalna ciągle coś kupujesz! opamiętaj sie a nie wymyślaj kolejnych usprawiedliwień dla zakupów !
Stary 2009-11-10, 17:34   #618
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

A ja znowu bardziej chora (bo określenie 'zdrowa' od dawna nie tyczy się mnie), więc zużywanie idzie dużo gorzej. Okazało się, że mam bardzo złe wyniki badań krwi, jakby nowotwór i wieczne infekcje to było za mało... M.in. mam cholesterol jak 100kg facet, a jestem szczuplutka i wcale nie odżywiam się źle... Żelaza też prawie nie mam. Ogólnie wszystko, co miałam badane to albo dużo za niskie, albo dużo za wysokie. Teraz mam jeszcze skierowanie do laryngologa i w piątek dojdą kolejne, bo idę na kontrolę do internisty, już z wynikami krwi. Mama z kolei wymyśliła, że trzeba zasięgnąć opinii innego lekarza co do mojego guzka i zarejestrowała mnie na biopsje u jakiegoś prywatnego...

Ech, sorry, że Wam się tak żale...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 17:35   #619
Shpilcia
Zakorzenienie

Hosenko!!!

Księżniczko
zanim zużyjesz wazelinę do ust to hoho

Sweet Jelly normalne TŻta bratowa ma termin na koniec lutego, brzuch już ogromny, a biedulka ma krzywy kręgosłup i coraz jej ciężej ze wszystkim. Szybko miną Ci te 3 miesiące - a wiesz już co tam masz ? Ostatnio czułam jak jej malutka kopie- wspaniałe uczucie

ciuciola chyba masz rację ten krem waniliowy nie jest gęsty tylko zbity muszę go jeszcze potestować, ale na pewno nie przebije lawendowego, na szczęście mam jeszcze masło shea

Cytat:
Zapomniałam Wam powiedzieć, że dzisiaj TŻ mnie obudził bukietem czerwonych róż Tak bez okazji Ale jest kochany
ale ten Twój TŻ jest kochany

Maluje sobie pazurki bo odpuściłam sobie dziś aerobik i byczę się z TŻtem (tzn. ja się byczę, a on sprząta ) jutra planujemy wielkie lenistwo przez pół dnia a wieczorem jakąś imprezkę

Niestety zostałam wystawiona na ogromna pokusę zestaw kremu do ciała Bioderma Atorem 500 ml z zapasem 500 ml gratis z 15% zniżką w super pharm... i nie wiem czy kupić czy nie ;/ bo zapewne 60 zł będzie kosztował, ale to 1 l balsamu! A mój emolium za 200 ml kosztuje 25 zł...mam dylemat
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 17:36   #620
aaaania1989
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15199557]A ja znowu bardziej chora (bo określenie 'zdrowa' od dawna nie tyczy się mnie), więc zużywanie idzie dużo gorzej. Okazało się, że mam bardzo złe wyniki badań krwi, jakby nowotwór i wieczne infekcje to było za mało... M.in. mam cholesterol jak 100kg facet, a jestem szczuplutka i wcale nie odżywiam się źle... Żelaza też prawie nie mam. Ogólnie wszystko, co miałam badane to albo dużo za niskie, albo dużo za wysokie. Teraz mam jeszcze skierowanie do laryngologa i w piątek dojdą kolejne, bo idę na kontrolę do internisty, już z wynikami krwi. Mama z kolei wymyśliła, że trzeba zasięgnąć opinii innego lekarza co do mojego guzka i zarejestrowała mnie na biopsje u jakiegoś prywatnego...

Ech, sorry, że Wam się tak żale...[/QUOTE]
bardzo Ci współczuję ,też swojego czasu miałam ciągłe kłopoty ze zdrowiem i w końcu doszli co mi było.Nie poddawaj się,rób wszystkie możliwe badania-trzeba sprawdzić co jest przyczyna i ją leczyć!
Stary 2009-11-10, 17:38   #621
zetafon
Zakorzenienie

orlico nie przejmuj sie.bedzie dobrze, przecież kiedyś w koncu musisz wyzdrowieć.jak dobrze ze jutro wolne.w koncu sie wyspie.mam nadzieje ze nie bierze mnie grypa.
TŻ wrocił z pracy wkurzony bo ktorys dowodca go opierniczył nie wiadomo za co i stwierdził ze nie idzie na zajecia z prawa jazdy.siłą go wypchałam z domu i teraz jest na mnie zły,ale musiałam bo opuscił przez pracę juz ze 3 zajęcia z teorii.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-10, 17:38   #622
aaaania1989
Zakorzenienie

Shpilcia a ile masz balsamów do ciała..?
Stary 2009-11-10, 17:42   #623
Shpilcia
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15199557]A ja znowu bardziej chora (bo określenie 'zdrowa' od dawna nie tyczy się mnie), więc zużywanie idzie dużo gorzej. Okazało się, że mam bardzo złe wyniki badań krwi, jakby nowotwór i wieczne infekcje to było za mało... M.in. mam cholesterol jak 100kg facet, a jestem szczuplutka i wcale nie odżywiam się źle... Żelaza też prawie nie mam. Ogólnie wszystko, co miałam badane to albo dużo za niskie, albo dużo za wysokie. Teraz mam jeszcze skierowanie do laryngologa i w piątek dojdą kolejne, bo idę na kontrolę do internisty, już z wynikami krwi. Mama z kolei wymyśliła, że trzeba zasięgnąć opinii innego lekarza co do mojego guzka i zarejestrowała mnie na biopsje u jakiegoś prywatnego...

Ech, sorry, że Wam się tak żale...[/QUOTE]
oj Orlico mama ma racje trzeba zasięgnąć opinii innego lekarza, mam nadzieję, że w końcu okaże się co Ci jest i szybko będziesz zdrowa
Orlico po to jesteśmy, żeby sobie nawzajem pomagać, nie tylko w odwyku
Stary 2009-11-10, 17:45   #624
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
bardzo Ci współczuję ,też swojego czasu miałam ciągłe kłopoty ze zdrowiem i w końcu doszli co mi było.Nie poddawaj się,rób wszystkie możliwe badania-trzeba sprawdzić co jest przyczyna i ją leczyć!
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
orlico nie przejmuj sie.bedzie dobrze, przecież kiedyś w koncu musisz wyzdrowieć.
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
oj Orlico mama ma racje trzeba zasięgnąć opinii innego lekarza, mam nadzieję, że w końcu okaże się co Ci jest i szybko będziesz zdrowa
Orlico po to jesteśmy, żeby sobie nawzajem pomagać, nie tylko w odwyku
Dzięki, dziewczyny... Po prostu łamię się, bo to już ciągnie się od września, ani dnia nie czułam się dobrze. W szkole mam straszne zaległości i szykują się jeszcze większe, bo przynajmniej do piątku muszę leżeć.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 17:46   #625
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
TŻ wrocił z pracy wkurzony bo ktorys dowodca go opierniczył nie wiadomo za co i stwierdził ze nie idzie na zajecia z prawa jazdy.siłą go wypchałam z domu i teraz jest na mnie zły,ale musiałam bo opuscił przez pracę juz ze 3 zajęcia z teorii.
tych chłopów to trzeba gnać powinien Ci jeszcze podziękować
Cytat:
Shpilcia a ile masz balsamów do ciała..?
1 antycellulit i resztę emolium, ale się zastanawiam czy kupić coś tańszego np. balsam z AA...kurcze nie lubię dylematu- jakość czy cena
Stary 2009-11-10, 17:56   #626
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu (ok. miesiąc) te zestawy w CND były za ok 13 zł, teraz za 7,89. Może jeszcze pójda w dół, ale jest ryzyko, że tym razem się sprzedadzą
A u mnie tych zestawów nie było już w poprzedniej CND.

Cytat:
tusz tez moze byc 1.
Nie umiałbym z 1 tuszem. Ja muszę mieć czarny na imprezy/większe wyjścia a na co dzień wolę granatowy albo inny kolorowy.

Cytat:
Ale Ci fajnie.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15199804]Dzięki, dziewczyny... Po prostu łamię się, bo to już ciągnie się od września, ani dnia nie czułam się dobrze. W szkole mam straszne zaległości i szykują się jeszcze większe, bo przynajmniej do piątku muszę leżeć.[/QUOTE]

Nie przejmuj się szkołą. Nawet jak by Ci przyszło powtarzać rok to trudno, zdrowie jest najważniejsze. Dobrze że skonsultujesz się z innym lekarzem.
Stary 2009-11-10, 18:06   #627
aaaania1989
Zakorzenienie

Dokładnie,zdrowie ważniejsze ! Trzymaj się,wszystko się na pewno wyjaśni i wyleczysz się.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
tych chłopów to trzeba gnać powinien Ci jeszcze podziękować

1 antycellulit i resztę emolium, ale się zastanawiam czy kupić coś tańszego np. balsam z AA...kurcze nie lubię dylematu- jakość czy cena
no to kupuj śmiało,chyba że wolisz cos tańszego
Stary 2009-11-10, 18:09   #628
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:

no to kupuj śmiało,chyba że wolisz cos tańszego
chciałabym tańszy ale boję się, że nie będę zadowolona może jednak odpuszczę i kupię dla próby balsam AA... zaoszczędzę50 zł, na święta może będą jeszcze lepsze promocje
Stary 2009-11-10, 18:11   #629
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
ciuciola chyba masz rację ten krem waniliowy nie jest gęsty tylko zbity muszę go jeszcze potestować, ale na pewno nie przebije lawendowego, na szczęście mam jeszcze masło shea
no taki dziwny ten krem. Na pewno zostane przy lawendowym. Cudnie pachnie i odzywia!! i pomyslec ze brat mi go kupil a KWC nie czytal i trafil w dziesiatke!!
A tak wogole to nedzna jestem do opisywania kosmetykow

Orlico ojeju..dobrze ze nam tu wszystko piszesz.Zawsze to jakos odrobinke pomaga! Zycze Ci zebys trafila na dobrego lekarza,ktory to wszystko zdiagnozuje i Cie wyleczy!!! Trzymam kciuki!

Stary 2009-11-10, 18:16   #630
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
no taki dziwny ten krem. Na pewno zostane przy lawendowym. Cudnie pachnie i odzywia!! i pomyslec ze brat mi go kupil a KWC nie czytal i trafil w dziesiatke!!
A tak wogole to nedzna jestem do opisywania kosmetykow
ee tam co Ty gadasz świetnie go opisałaś...jak ja wycisnęłam go z tubki to byłam zachwycona bo gęsty, ale po rozsmarowaniu zrobił się ślizgi i mniej zbity, na takie określenie jak Ty bym nie wpadła to następnym razem lawendowy ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości