|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja taka święta niby ![]()
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
cherry pie nie idz do rossmanna.no chyba ze nie masz nic w zapasach to co innego.za jakis czas bedzie nastepna promocja czegos innego,moze znajdziesz jakąś lepszą rzecz.tu mamy sie powstrzymac od kupowania a nie leciec od razu do sklepu.
#604 |
BAN stały
|
no wiem :|
w sumie mam jeszcze połowę eveline na cellulit i smaruje nim brzuch, bo spala tłuszcz podobno ![]() no nic, to włożę zamiast tego to 8 zł do skarbonki i poczeka na jakieś zestawy świąteczne, bo pod choinkę coś na pewno sobie sprawię (i będzie to chyba usprawiedliwione? :P) |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() Ja to jak pomyślę, że kiedyś mam urodzić to już mnie strach ogarnia ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Wróciłam z Rossmanna, nie bić! ![]() Nie kupiłam Bielendy, bo w CND był tylko płaski brzuch (a tego mam już za dużo w zapasach), a zależało mi na perfekcyjnym biuście, a on kosztował normalnie, ponad 20 zł ![]() ![]() Za to kupiłam inne rzeczy ![]() - Maseczkę na brzuch i biodra Dermaglin (też w CND z 29,99 na 11 zł ![]() ![]() - Balsam do ust Bielendy Bio Plantacja Aloes - był w promocji, trochę potrzebny, bo jak skończy mi się wazelina Ziaja to nie mam nic w zapasie do pielęgnacji ust - Żel pod prysznic Fa Hibiskus & Żurawina ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Boję się jak jasna ch**** Ale!!! Jak pomyślę że już po chwili bedę trzymać w ramionach mojego słodkiego bąbelka...To nawet teraz rośnie mi serce w piersi i chce się płakac ze wzruszenia...I poród już nie jest ważny i jż przestaje o nim myśleć...Mimo iż jeszcze nie urodził się mój okruszek ..bardzo go kocham i czekam kiedy będzie ze mną ![]() ![]() A co do kolorówki! Niestety obawiam się że dla mnie to też będzie niewykonalne ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz szaleństwo kosmetykowe mi minęło..Ale...wywalić wszystko-żal! No i ciężko byłoby mi się zdecydować tylko na 1 kolor cieni. Bo Równocześnie lubię 3 kolory i 3 na zmianę się maluję. Kiedyś szalałam tylko na punkcie 1 koloru.. ![]() ![]() W sumie do mojego planu nie wiele mi brakuje (prócz cieni) ..Bo już teraz mam tylko: 1 tusz, 1 róż, 1 kulki brązujące, 1 puder sypki, 1 baze pod cienie, 1 korektor... Wciąż mam za dużo lakierów do paznokci, kredek do oczu , cieni i blyszczyków ALE Ostatnio nie kupiłam żadnego nowego błyszczola ani lakieru! ![]() ![]()
![]() |
#608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ksiezniczko za ten zelik dostaniesz ode mnie bacik ![]() Cytat:
Zazdroszcze ci twojego zbiorku bo ja w kolorowce mam jeszcze sporo podwojnych Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-10 o 14:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#610 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dzień dobry.
![]() Wreszcie wolne, aż 2 dni, a w piątek tylko jeden wykład, więc trochę odreaguję. ![]() ![]() Miałam dziś trudne kolokwium, w zeszłym roku miałam z tym przedmiotem duże problemy a dziś zaliczyłam na 4.0. ![]() ![]() ![]() Szamponu Joanny jeszcze nie zużyłam, bo mam ładne, świeże włosy i nie myłam rano, ale dziś mam w planach kompleksowe SPA, więc zużyję przed nałożeniem maski. ![]() ![]() Ale przynajmniej zadbam o siebie, zrelaksuję się, może obejrzę jakiś film na laptopie - Mamma Mia pewnie, zawsze jak oglądam ten film poprawia mi się nastrój, a do tego widoki przypominają mi o pierwszych wspólnych wakacjach z TŻem, bo właśnie spędziliśmy je w Grecji. ![]() Poza tym, cierpię na brak gotówki i źle mi z tym. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bacik jak nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam Wam powiedzieć, że dzisiaj TŻ mnie obudził bukietem czerwonych róż ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
ksiezniczko ale super!!!
![]() ![]() ![]() ![]() a mi sie konczy cien z paletki joko i w drugim tez juz dziura na srodku! jak ja wykoncze cala to sobie postawie na polce jako wzor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Raczkowanie
|
Bylam wczoraj na zakupach i kupilam:
-szampon przeciwko wypadaniu wlosow z kofeina alpecin -zel do mycia twarzy neutrogena -antyperspirant w kulce adidas wszystko oprocz szamponu bylo niezbedne, ale szampon tez jest jakos usprawiedliwiony bo szukam jakiegos cudu zeby nie tracic wloskow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem tak strasznie niewyspana od soboty ze szkoda gadac.na dodatek z tego zmeczenia nie moge usnąć.nawet nie mam siły pomalować paznokci :/
#617 |
Zakorzenienie
|
Hosenko jesteś niereformowalna
![]() ![]() ![]() ![]()
#618 |
Konto usunięte
|
A ja znowu bardziej chora (bo określenie 'zdrowa' od dawna nie tyczy się mnie), więc zużywanie idzie dużo gorzej.
![]() Ech, sorry, że Wam się tak żale... |
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Hosenko!!!
![]() Księżniczko ![]() ![]() Sweet Jelly normalne ![]() ![]() ciuciola chyba masz rację ten krem waniliowy nie jest gęsty tylko zbity ![]() ![]() Cytat:
![]() Maluje sobie pazurki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety zostałam wystawiona na ogromna pokusę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15199557]A ja znowu bardziej chora (bo określenie 'zdrowa' od dawna nie tyczy się mnie), więc zużywanie idzie dużo gorzej.
![]() Ech, sorry, że Wam się tak żale...[/QUOTE] bardzo Ci współczuję ![]()
#621 |
Zakorzenienie
|
orlico nie przejmuj sie.bedzie dobrze, przecież kiedyś w koncu musisz wyzdrowieć.jak dobrze ze jutro wolne.w koncu sie wyspie.mam nadzieje ze nie bierze mnie grypa.
TŻ wrocił z pracy wkurzony bo ktorys dowodca go opierniczył nie wiadomo za co i stwierdził ze nie idzie na zajecia z prawa jazdy.siłą go wypchałam z domu i teraz jest na mnie zły,ale musiałam bo opuscił przez pracę juz ze 3 zajęcia z teorii.
#622 |
Zakorzenienie
|
Shpilcia a ile masz balsamów do ciała..?
#623 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15199557]A ja znowu bardziej chora (bo określenie 'zdrowa' od dawna nie tyczy się mnie), więc zużywanie idzie dużo gorzej.
![]() Ech, sorry, że Wam się tak żale...[/QUOTE] oj Orlico ![]() ![]() Orlico po to jesteśmy, żeby sobie nawzajem pomagać, nie tylko w odwyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1 antycellulit i resztę emolium, ale się zastanawiam czy kupić coś tańszego np. balsam z AA...kurcze nie lubię dylematu- jakość czy cena |
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie umiałbym z 1 tuszem. ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15199804]Dzięki, dziewczyny... Po prostu łamię się, bo to już ciągnie się od września, ani dnia nie czułam się dobrze. W szkole mam straszne zaległości i szykują się jeszcze większe, bo przynajmniej do piątku muszę leżeć.[/QUOTE] Nie przejmuj się szkołą. ![]() ![]()
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie,zdrowie ważniejsze ! Trzymaj się,wszystko się na pewno wyjaśni i wyleczysz się.
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- no to kupuj śmiało,chyba że wolisz cos tańszego
#628 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak wogole to nedzna jestem do opisywania kosmetykow Orlico ojeju..dobrze ze nam tu wszystko piszesz.Zawsze to jakos odrobinke pomaga! Zycze Ci zebys trafila na dobrego lekarza,ktory to wszystko zdiagnozuje i Cie wyleczy!!! Trzymam kciuki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.