Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 23:05   #345
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hej
Synek dzisiaj dalej marudny, ale już nie tak bardzo upierdliwy jutro jedziemy do chrzestnego Dawida zobaczyć jego synka no i oczywiście oddać 2 reklamówki Dawidkowych ciuszków

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
wykanczamy pokoj (niestety tyle nam zeszlo bo oczywiscie zabraklo nam materialow ) i potem zmolestuje malzona zeby pozyczyl kabel i wrzuce jakies foty, bo tak Wam obiecuje i obiecuje a fot nie wklejam
no to czekamy cierpliwie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ale zaraz się ogrzeję zupką ogórkową- pychotkową
uwielbiam ogórkową

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
praca napisana, wypiekniona teraz wydrukować i do promotora , tylko jakoś mi się nie chce

Agatka coraz cudniejsza, fociaki wkleje, jak mi ten skarbek da więcej czasu
ad. 1
ad. 2 byle nie za długo

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Bylam wczoraj u gina, zrobilam cytologie i dal mi skierowanie na badanie toxo-Igm. Musze wiec je zrobic a wyniki cyto mam za 3 tygodnie. Teraz zaczne po malu przygotowywac organizm na fasoline

Moj mezulo czekal wczora na mniej przed gabinetem a w domku dostalam od niego tusz do rzes ale mi niespodzianke zrobil , Pomine fakt, ze kupil brazowy ale dzis me rzesy sa meega dlugie i podkrecone co im sie nie zdarza . Od tygodnia chodzilam nie pomalowana bo nie mialam czasu kupic sobie podstawowych kosmetykow, a w sobote mamcia mi przywiezie cala saszete ktora u niej zostawilam.

ad. 1 to owocnego starania
ad. 2 dla męża