Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-08, 22:07   #301
katey
Rozeznanie

GG do katey
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Kejtinku- jak teściulek się czuje? mam nadzieje ze lepiej? jak samopoczucie? buźkam
dojrzalas mnie??

jutro wychodzi ze szpitala...ma nakaz lezenia i bedzie pewnie kilka miesiecy chodzil w gorsecie...musi tez na jakis czas zawiesic dzialalnosc bo raczej praca odpada w takim stanie i co za tym idzie czesc jego firm spadnie na mojego malza..
ale dziekuje za pamiec

przepraszam ze ja tak na chwile ale stesknilam sie za Wami bestyje!!!!!!!!!!
ostatnio nie mamy za duzo wolnego czasu...a chcialam nadrobic chociaz te tygodniowe zaleglosci...

psiak jutro ma miec zabieg bo ma grudkowe zapalenie powieki...ehh mam nadzieje ze bedzie ok...zaczelismy szkolenie w grupie..bo niby madry i slucha sie ale w towarzystwie gluchnie i sprawuje sie super! zmykam jeszcze z nim na spacer...

czeka mnie samotna noc bo malzon pracuje....

buziaki i sorencje za nie odpisywanie wszystkim!!

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 09:55   #302
kina2807
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

wpadłam się przywitać po weekendzie i lecę pracować, choć nie chce mi się niesamowicie ...

Kasieńko, jakie cudaczne buciki

miłego dnia laseczki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:46   #303
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry mychy

Kasieńko- pracuj pracuj Fajna sprawa pisać instrukcje BHP . Zawsze możesz dorobić kurs BHP-owca i potem zarabiać melony w różnych firmach . Jeszcze do tego ISO 18001 i szafa gra
Aha i jeszcze jedno- ty się tak nie napalaj na Dawidka- to jest mój ulubieniec-łapki precz
Butki ładne. Kuchnia super Troszkę uchwyty w szafkach mi się nie podobają ale poza tym klasa Piekarnik piękny

Katey- biedny teściu. Niech się kuruje

Kina zaszalałaś z postem- nie ma co Jak już koteczek nasz kochany zaczął pisać coś więcej niż "cześć dziewczyny" to reszta umilkła
Stary 2009-11-09, 13:03   #304
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kina zaszalałaś z postem- nie ma co Jak już koteczek nasz kochany zaczął pisać coś więcej niż "cześć dziewczyny" to reszta umilkła
a zaszalałam, a co

nie mam zbytnio co pisać, więc się nie rozwinęłam

jedynie co, to z nowości, wczoraj nabyliśmy w końcu mikrofalę - mała rzecz a cieszy (z tej okazji szarpnęliśmy się w kerfurze na 2 pizze mrożone i taki oto mieliśmy obiad )

Mąż i żona...

Edytowane przez kina2807
Czas edycji: 2009-11-09 o 13:04
Stary 2009-11-09, 14:20   #305
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

Dawid dzisiaj ma 7 miesięcy

Rosnie nam chlopisko

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Mam dla Was niespodziankę, zdjęcia mieszkanka jak teraz wygląda.
No fajnie, . Widze ze malenstwo lezakuje na narozniku. Pieknie....

Kasienko spokojnie widac mnie jeszcze, choc waga znow wskazala 2 kg mniej. Oczywiscie w piatek do gina nie poszlam bo miejsc juz nie bylo ale ide dzis na 19.

Czuje sie tak jakby walec po mnie przejechal. W piatek wieczorkiem pojechalismy do tesciow a tam zimnica. Standard po prostu a dzis czuje ze mnie przeziebienie wzielo . Wczoraj wieczorkiem zlozylismy szafke pod TV i 2 szafeczki i moj Skarb stwierdzil ze cos mu sie nie widzi feragment zestawu i ustalilismy ze dokupujemy jeden regalik z drzwiami a cos tam wywieziemy do tesciow. No i ... moj zdolny maz sciagnal na telefon program robiacy z telefonu pilota podpial sie pod kablowke i mozemy ogladac telewizje. Normalnie szok. Ja wykorzystalam jedna szafke z polka jako stolik i jest mega .... Ach wczoraj poczulam sie wysmienicie pijac kawe w pozycjisiedzaco- lezacej na mezowym fotelu
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:26   #306
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No i ... moj zdolny maz sciagnal na telefon program robiacy z telefonu pilota podpial sie pod kablowke i mozemy ogladac telewizje. Normalnie szok.
Daguś ale MacGyver z Twojego męża

Mąż i żona...
Stary 2009-11-09, 15:07   #307
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Hej babeczki

mam chwilke to pisze........bylam dzisiaj z Wercia na szczepieniu-troche placzu bylo ale moja panna ma juz cale 62cm dlugosci i wazy 6300gwiec tak w sam raz

czekam na tż i jedziemy na zakupy ciuchowea co nowa fryz to i nowe ciuszki musza byc......

kupilam Werce lezaczek i zaluje ze wczesniej nie kupilam bo lezy sobie , bawi sie, zasypia a dzieki temu ja moge ja zostawic i cos zrobic.....

pozdrawiam i caluje wszystkie żoncie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:30   #308
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka
My wczoraj przewiezlismy nasze graty (te wieksze) nawet sprawnie to poszlo... teraz jeszcze musze posprzatac nowe mieszkanie zanim poukladam wszystko no i stary dom zanim sie wyniesiemy. W srode planujemy dowiezc rezte szpargalow i moze juz bedziemy tam spac a stary domek mamy oddac dopiero 20.11 to spokojnie sobie zdaze wszystko porobic

Agusia fajne przytulne mieszkanko a Shiro faktycznie jak model pozuje

Malutka dla Dawidka mam nadzieje ze juz spi w nocy?

Kasienka ladna kuchnia a pazurki boskie - juz na nk widzialam no i czekamy na fotki zakupow

Kotek skoro znajomej sie swiecznik podoba to bym jej go wziela to i tak dodatek do prezentu wiec nie musi byc kosmicznie drogi

Czekoladko i jak zakupki? pochwalisz sie
Stary 2009-11-09, 19:26   #309
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć pszczoły
Cytat:
Hej laseczki
Mam dla Was niespodziankę, zdjęcia mieszkanka jak teraz wygląda. Co prawda jeszcze to nie jest wygląd ostateczny, bo brakuje jednej komody, dywanu, narzuty na narożnik (narazie koc leży, żeby pies nie pobrudził), obrazy nie powieszone, w jednej witrynie leżą rzeczy, które tam być nie powinny, ława jeszcze niepomalowana (będzie pod kolor mebli), framuga od drzwi też nie pomalowana, we wnękach narazie prowizorycznie coś poukładaliśmy , firanki nie te co być powinny (narazie powiesiliśmy cokolwiek żeby było )Ale już co nieco widać
Ale fajne gniazdo macie, mnie najbardziej podoba się to oświetlenie pod sufitem .

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
kurujcie się razem
Musimy się porządnie wygrzać .

Ale mi dzisiaj szybko dzień minął, pomyśleć, że jutro wtorek i znowu wolne . Chyba pójdziemy do kina
Stary 2009-11-09, 20:18   #310
malutka_24
Wtajemniczenie

Bry
Dawida tak męczą te ząbki, że masakra, strasznie marudny przez nie jest, nic go nie zainteresuje dłużej niż na 5 minut

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Maluszku- dzieki za komenta Ty widze znow wstawiłaś swojego niuńcia . On jest po prostu cudowny! A rośnie jak na drożdzach
przystojniak po mamusi, bo tatuś to moja siostra mówi, że i tak za mało fotek dodaję

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
jutro wychodzi ze szpitala...ma nakaz lezenia i bedzie pewnie kilka miesiecy chodzil w gorsecie...musi tez na jakis czas zawiesic dzialalnosc bo raczej praca odpada w takim stanie i co za tym idzie czesc jego firm spadnie na mojego malza..
ale dziekuje za pamiec

psiak jutro ma miec zabieg bo ma grudkowe zapalenie powieki...ehh mam nadzieje ze bedzie ok...zaczelismy szkolenie w grupie..bo niby madry i slucha sie ale w towarzystwie gluchnie i sprawuje sie super! zmykam jeszcze z nim na spacer...
ad. 1 dużo zdrówka dla teścia
ad. 2 za zabieg psinki

Cytat:
Aha i jeszcze jedno- ty się tak nie napalaj na Dawidka- to jest mój ulubieniec-łapki precz
nie wiem jak Wam to powiedzieć, ale Dawid już ma narzeczoną Milenkę z wątku mamusiowego

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Rosnie nam chlopisko

Czuje sie tak jakby walec po mnie przejechal. W piatek wieczorkiem pojechalismy do tesciow a tam zimnica. Standard po prostu a dzis czuje ze mnie przeziebienie wzielo . Wczoraj wieczorkiem zlozylismy szafke pod TV i 2 szafeczki i moj Skarb stwierdzil ze cos mu sie nie widzi feragment zestawu i ustalilismy ze dokupujemy jeden regalik z drzwiami a cos tam wywieziemy do tesciow. No i ... moj zdolny maz sciagnal na telefon program robiacy z telefonu pilota podpial sie pod kablowke i mozemy ogladac telewizje. Normalnie szok. Ja wykorzystalam jedna szafke z polka jako stolik i jest mega .... Ach wczoraj poczulam sie wysmienicie pijac kawe w pozycjisiedzaco- lezacej na mezowym fotelu
ad. 1
ad. 2 dla męża

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
bylam dzisiaj z Wercia na szczepieniu-troche placzu bylo ale moja panna ma juz cale 62cm dlugosci i wazy 6300gwiec tak w sam raz
no Weroniczka to już duża pannica

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Malutka dla Dawidka mam nadzieje ze juz spi w nocy?
na szczęście nocki w miarę dobrze przesypia, ale to i tak nie jest jeszcze to co kiedyś

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Musimy się porządnie wygrzać
no to myk do łóżka
Stary 2009-11-09, 21:41   #311
czekoladka79
Zadomowienie

Heyka żabki widzę że odświeżacz pomógł i troszku się rozkręciło.

Ja na urlopiku, ale niestety nie w Jastarnii tylko w Wawie spędzam biegjąc po marketach budowlanych ..... w końcu niebawem styczeń trza zacząć sprzęty kupować a my w lesie.

Zrobiłam wstępny kosztorys tego co musimy kupić do mieszkania i mam duże obawy czy się w 25 tysiącach zmieścimy ...... żegnaj marcowa Tajlandio ......

sama robocizna w łazience około 5 tysięcy
- sanitariaty do łazienki
- kafle, kleje, baterie, wężyki itd
- lodówka
- pralka
- meble do sypialni
- poprawka kuchni
- drzwi wejściowe i jeden parapet tylko 3 tys
- możliwe ,że jeszcze będzie cyklinowanie i olejowanie podłóg

i WP!ZDU wylądował qrwa z meeeega dziurą w kieszeni wrrrrrr uwaga będę gryzła

A tak pozatym wszystko dobrze, królik zdrowy, małż jakoś jeszcze się trzyma psychicznie ze mną

katarzinka czekamy na aktualne fotki maleństwa i podziwiam, że masz już naskrobaną całą pracę ..... ja muszę się zabrać za konspekt

agunia82 zazdroszczę że u Ciebie już końcówka remontów - mieszkanko całkiem spoko tylko ja dorzuciłabym troszku kolorków ale kazdy ma swój gust ..... a jako że ja mam we łbie mega tęcze to muszę ją mieć też wokół ..... najchetniej to bym u biurze te wszystkie szarości przemalowała ale to dobiero jak będą chcieli mnie zwolnić ......

kasica oddawaj te buciory ale to już boskie są ..... no i ta sukienka chabrowa to taka ekhem z przyszłością...... całkiem spory brzusio się tam zmieści
No a kuchnia powiem szczerze że pomysł a raczej wizja Twojej mamci były ok a nawet bardziej niż ok tyle, że zawsze diabeł tkwi w szczegółach. Do wizji calości nie pasują mi te szafki ..... cały zamysł był skierowany na staroświecką dworkową kuchnię ...... kamień na ścianach, piękny obudowany wyciąg za***iaszczy piekarnik z kuchenką i do całości pasowałyby szafki stylizowane na stare kredensy (wklejam fotki żeby pokazać o czym piszę).
Poza tym funkcjonalność kuchni to podstawa, powinien być zachowany ciąg :
- wyjmujemy żarcie z lodówki
- obok lodówki układamy na blacie i przygotowujemy
- wrzucamy do zlewu
- gotowe ustawiamy na kolejnym blacie
- wrzucamy do gara na kuchence
Generalana zasada to mały blat pomiędzy lodówką, zlewem i kuchnią. Ale w sumie zawsze można kiedyś tam wymienić mebelki a cała podstawa jest suuuper pomyslana.
Dobra już się nie wymądrzam < kopa ważniakowi>

katley trzymam kciuki za teścia i za psinkę

daget jak czytam to jest mi raźniej widzę, że u Ciebie meblowania cd

czekoladka21 laseczko pochwal się zakupami

malutka_24 trzymam kciukasy za te wstętne zębole co męczą Dawidka żeby jak najszybciej wylazły, a z drugiej strony jak nam wyłażą ósemki to chodzimy po ścianach a dziwimy się dzieciom że płaczą jak im cała szczęka musi wyleźć

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-11-09 o 21:42
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:45   #312
agunia82
Zakorzenienie

Czeko, to jest jeszcze niedokończone wszystko. Dekorów sama bym dodała kolorowych (jakieś takie fioletowo-wrzosowe planujemy), do tego dojdą zasłonki, dywan. Ale nie wszystko od razu, budżet i tak cholernie przekroczyliśmy Bardzo kolorowo nie lubię, ale chce to czymś przełamać.

A co to za drzwi że razem z parapetem aż 3 tys wychodzi? My drzwi wejściowe za jakieś 500zł kupiliśmy

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:48   #313
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Czekoladko i jak zakupki? pochwalisz sie
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

czekoladka21 laseczko pochwal się zakupami
jestem zla bo nic mi sie nie podobalo kupilam tylko szalik wiec nie ma sie czym chwalic......
jakis dzien anty zakupowy chyba mialam

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 22:20   #314
czekoladka79
Zadomowienie

Agunia dzwi to atestowana Gerda cały kompet z zamkami, sztywnymi łańcuchami, futryną i progiem + monaż za jedyne 2500

Parapet z marmuru z montażem do jednego okna jedyne 500 zł.
Stary 2009-11-09, 22:31   #315
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Czekoladko z tymi drzwiami różnie bywa- ogólnie super pancerne drzwi są potrzebne tam gdzie nie ma sąsiadów. U nas nie ma bata na włamywacza-czujne sąsiedzkie oko działa niesamowicie (raz aż mi męża chcieli przegonić).
Robocizna kupę pieniędzy zżera dlatego cieszę się że mam zdolnego mężulka i teściulka co to sami wiele zrobiąU nas łazieneczka jak z obrazka a wszystko moi mężczyźni robili
25tysiączków powiadasz??? Powiem jedno-zniknie prędko...

Malutka
przez tą Milenę całą mam depresję A na depresję najlepsze....kakao więc lecę do kuchni
Stary 2009-11-09, 22:41   #316
czekoladka79
Zadomowienie

izazusia zazdroszczę mężowskich umiejętności .... ja niestety w sprawach budowlanych muszę liczyć na siebie małż mógłby się zabić młotkiem ...... a poza tym on się nie dotyka do niczego co nie ma klawiatury

Co do drzwi to ja mieszkam w podobno najniebezpieczniejszej dzielnicy więc warto było się zaopatrzyć w takie drzwi poza tym często małż wyjeżdża na dłuższe stypendia więc wówczas jestem sama.

Co do sąsiadów to zapewne to w dużej części będą miłe, wścibskie babcie
Chociaż chyba nas nie polubią po miesięcznym remoncie jak będziemy im młotkami zagłuszać seriale.

Dodałam do profilu zdjęcia pęknej łązienki z naszego mieszkania

Czas edycji: 2009-11-09 o 22:43
Stary 2009-11-09, 22:57   #317
malutka_24
Wtajemniczenie

Ja jeszcze na chwilunię i zmykam lulku

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Zrobiłam wstępny kosztorys tego co musimy kupić do mieszkania i mam duże obawy czy się w 25 tysiącach zmieścimy ...... żegnaj marcowa Tajlandio ......

sama robocizna w łazience około 5 tysięcy

A tak pozatym wszystko dobrze, królik zdrowy, małż jakoś jeszcze się trzyma psychicznie ze mną

malutka_24 trzymam kciukasy za te wstętne zębole co męczą Dawidka żeby jak najszybciej wylazły, a z drugiej strony jak nam wyłażą ósemki to chodzimy po ścianach a dziwimy się dzieciom że płaczą jak im cała szczęka musi wyleźć
ad. 1 no remont kosztowna inwestycja ja już się boję tego co nas będzie czekać, chcemy położyć panele albo wycyklinować parkiet, zrobić przedpokój, kuchnię - tu chyba się nie obejdzie bez kuchni pod wymiar no i odświeżyć - pomalować chociaż ściany w pokojach, najlepiej by było położyć najpierw regipsy na ściany, Dawidowi trzeba pokoik zrobić, a marzy mi się przedzielenie naszego dużego pokoju na salon i sypialnię
ad. 2 nie mogę
ad. 3 ile te maluszki muszą się wycierpieć: kolki, szczepienia, zęby

Cytat:
Malutka przez tą Milenę całą mam depresję A na depresję najlepsze....kakao więc lecę do kuchni
smacznego
Stary 2009-11-09, 23:10   #318
agunia82
Zakorzenienie

Czeko jakieś koszmarnie drogie te drzwi. My na początku też gerdę planowaliśmy, ale koszt ze wszystkim to miało być coś koło 1200-1300zł (takie najlepsiejsze do bloku to miały być). Ale potem doszłam do wniosku, że nie wiem po jakiego grzyba nam aż tak dobre drzwi z tyloma zabezpieczaniami... No i wyszło taniej, za to nadrobiliśmy koszty drzwiami do pokoi Mimo, że przez teścia robione, i tak wyszło nam drogo. Ale za to porządnie

Stary 2009-11-09, 23:13   #319
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej wieczorową porą

zgadnijcie gdzie jestem? ehem... siedzę sobie z lapkiem w małżeńskim łożu (niestety bez Męża )

Kasieńko - buciska urocze
a co do kuchni... hmmm... niby fajna... ale troszku małopraktyczna, chyba że jestem już przyzwyczajona do 18m2 w mojej kuchni no ale mamcie masz pomysłową

co do kosztów remontów.... to nawet nie chce mi się wspominać ile my wydaliśmy na salon i to z własną robocizną a na moje nieszczęście teraz wymyśliłam co byśmy mogli zrobić w przedpokoju i aż zaciskam zęby, żeby nie powiedzieć magicznego słowa "remont"

weekend minął nam za szybko w sobotę byliśmy na 2 urodzinach córeczki znajomych a w niedzielę wzięło nas na zakupy (co ja zrobię, że w tygodniu nie mamy czasu) i kupiliśmy rolety do sypialni, w końcu sąsiedzi nie będą mieli darmowego kina no i byliśmy w centrum handlowym, co u mojego męża jest rzeczą niewiarygodną, a co jeszcze lepsze kupił sobie bluzę... myślałam, że padnę

nie wiem czy napisałam tego posta logicznie... ale o tej godzinie chyba mam prawo bredzić

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 23:36   #320
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Remont pochłania kasę- ja już przestałam liczyć Ale musze przyznać ze wiele rozwiązań mego męża jest godnych podziwu- tzn wcześniej tego nie doceniałąm ale teraz jak wyjeżdzamy jednym guziczkiem wyłączam wszystko co żre prąd (prócz lodówki i pieca).
Wydaje się to dziwne ale oszczędności są no i mieszkanie bezpieczniejsze. Poza tym dzięki tym zabezpieczeniom ubezpieczenie mieszkania jest śmiesznie niskie

Czekoladko ja również lubuję się w kolorach dlatego mam ogniście Duży pokój żółtoczerwony, mały zielony groszkowy,łazienkę niebieskożółtą. Kuchnia za to będzie bardziej stonowana- planuję jasne waniliowe kafelki, i sosnowe mebelki. Ale ściany pewnie będą jakieś zielonozółte Przedpokój był pomarańczowy całe 2 tygodnie po czym tapeta została zerwana Na podłodze mamy szachownicę kafelkową pieczarkowo-bukową a ściany będą pieczarkowe.
Misz masz totalny ale wbrew pozorom dobrze wypoczywam i nie zamierzam nic zmieniać- no może mały pokój hehehe ale to nie tak szybko
Stary 2009-11-09, 23:43   #321
biedronka19876
Rozeznanie

Witam

U mnie kataru ciag dalszy Męczy mnie od piątku. A tak to wszystko bez zmian

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej wieczorową porą

zgadnijcie gdzie jestem? ehem... siedzę sobie z lapkiem w małżeńskim łożu (niestety bez Męża )
Ja też siedze z laptopem w łóżku, natomiast mój mężul spi obok i tylko czekam jak sie przebudzi i mi powie, ze mu przeszkadzam w spaniu.

Pozdrawiam
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 23:49   #322
czekoladka79
Zadomowienie

agunia to Ty jakoś strasznie tanią ofertę tych drzwi miałaś http://www.drzwi-warszawa.pl/gsc.html ja mam te w kolorze orzecha - tu na stronie mają za 2030 niby z montażem ale do gotowego otworu a za wyrwanie starych drzwi plus zamki i inne duperele liczą sobie pięknie.

izazusia jak milutko, że Ty też lubisz tęcze ...... u mnie będzie tak:
- duży pokój w kolorach tropikalnej pomarańczy i szarości plus mój żółty wypoczynek
-sypialnia będzie fioletowo fuksjowa
- kuchnia się jutro okaże bo sądziłam że te szafki są wanilowe z mahoniem a podobno to jest jasna pistacja ...... moja wina bo nie widziałam kuchni w dzień
- łazienka za to będzie bardzo spokojna glazura kremowa plus terrakota pudowa brzoskwinia
No i marzą mi się podłogi nie lakierowane tylko zaolejowane takim lekko rustykalnym olejem .....

dzasta ok powiedz ile na ten remont Wam poszło, nie myśl tylko napisz ciekawam bo mi się jakieś tu horrendalne sumy namnożyły w wykończonym już mieszkaniu. I powiedz co tam w przedpokoju ciekawego wymyśliłaś.

biedronka1976 tak to już jest z tą jesienią życzę aby jak najszybciej nosek zaczął swobodnie funkcjonować.
A co Wy tak dzisiaj się tulicie do tych laptopów obie z Dzastą ?

Czas edycji: 2009-11-09 o 23:54
Stary 2009-11-10, 00:01   #323
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Czekoladka kurcze... będe mogła do Ciebie na wakacje przyjechać??? czuję bluesa
Stary 2009-11-10, 00:06   #324
czekoladka79
Zadomowienie

izaiusia wal jak w dym ...... wakacje pełne wrażeń masz jak w banku ..... zrobimy sobie warszawską tajlandię, wisła z plażą za płotem, słonie w zoo za płotem tyż są, palma gdzieś tam rośnie na rondzie - damy radę

Czas edycji: 2009-11-10 o 00:09
Stary 2009-11-10, 00:10   #325
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

O palmę to się nie martwię-bo już nam odbiła A tak całkiem serio moja siostra w akademiku koleżance zrobiła taki myk na urodziny Poznosiły kwiatkow ze wszystkich pokoi zrobiły liany. Moja maskotka którą potem dostałam (goryl Max) siedział na jednym z kwiatków,były drinki z palemką , basen nadmuchiwany- wakacje w tropikach
Stary 2009-11-10, 00:16   #326
czekoladka79
Zadomowienie

palma palmą ale na wakacje jesteśmy umówione
a tymczasem znikam bo jutro mam spotkanie z gościem od tej wyczesanej kuchni z syndromem zimnego pośladka.
Stary 2009-11-10, 09:05   #327
agunia82
Zakorzenienie

Hej żoneczki doskonałe

Jutro dzień wolny, ależ się cieszę W ogóle środy powinny być wolne ustawowo

Czeko my myśleliśmy początkowo o takich drzwiach:

http://e-gerda.com.pl/?drzwi=1&sys=O...TM0NDI2#koszty

Wam potrzebne są aż tak bezpieczne drzwi naprawdę Mi by szkoda kasy było, wolałabym wydać na co innego, a te co podałam linka też są antywłamaniowe

A jak potrzebujesz lepsiejsze, to te nie są o wiele gorsze a tańsze

http://www.gerda-drzwi.pl/gwd.html

Kurczaki, wracać mi tu babochy bo pustki tu straszne

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-11-10 o 09:07
Stary 2009-11-10, 11:10   #328
kotekk81
Zakorzenienie

czesc laseczki

wykanczamy pokoj (niestety tyle nam zeszlo bo oczywiscie zabraklo nam materialow ) i potem zmolestuje malzona zeby pozyczyl kabel i wrzuce jakies foty, bo tak Wam obiecuje i obiecuje a fot nie wklejam

ide se kawe zapodac bo cos senna jestem jak ktoras chetna to nadstawiac kubeczki

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 11:44   #329
agunia82
Zakorzenienie

Koteczku ja bardzo chętnie się załapie na kawusię, jest coś jeszcze?

Stary 2009-11-10, 11:49   #330
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Koteczku ja bardzo chętnie się załapie na kawusię, jest coś jeszcze?

no baa pewnie ze jest do wyboru paczki i muffinki prosze sie czestowac

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości