Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 22:23   #674
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Lekarz powie Tobie a jemu nie.
No ale ja po to chce wiedziec, żeby się do narodzin dziecka przygotować.
Umeblować pokój, kupić ubranka i całą wyprawkę. Bo nie wyobrażam sobie takiego szykowania "na nijako", żeby pasowało i chłopcu i dziewczynce
A jak ja będę znosić różowe sukieneczki, to chyba się TŻ domyśli ...

Zużyłam maseczkę nawilżającą Dax Cosmetics z aloesem

Jeszcze zapomniałam powiedzeć, że powiekszyła mi się dziś rodzina o trzy małe psiaczki Jutro jadę do domku je zobaczyć

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Jeszcze mam takie pytanie do wszystkich Meteorytomaniaczek
Czy one są rzeczywiście takie niezwykłe? Co w nich niezwykłego? Bo takie zachwyty, że "uszlachetniają", ale co to tak naprawdę znaczy?
Ja mam kuleczki rozświetlające Ingrid (w pudełku wyglądają identycznie jak meteoryty), zapłaciłam za nie całe 16 zł Dla mnie są cudowne! Używam je na policzki po nałożeniu różu. Cera lekko się przyzłaca, rozświetla, jednocześnie nie przytłaczając koloru różu, ale nie jest to tandetny brokat czy złoto Do tego prześlicznie pachną, nie zużywają sie praktycznie wcale (używam kilka miesięcy codziennie, a nie zauważyłam żeby kulki się zmniejszyły).
I tak sobie myślę w czym te meteoryty mogą być lepsze od moich ingridowych, że tyle kobitek płaci za nie ponad setkę?

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2009-11-10 o 22:44
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora