Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-10, 21:04   #661
ganimedea
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
a płacić można w PLN ? kartą zwykłą płatniczą(tzw debetową) ?
Wyłącznie PayPal Gdy stronka jest w polskiej wersji językowej, wszystko wyświetla w złotówkach i tak też się płaci. Może być jedynie różnica w przeliczniku dolara na truskawie i PP (faktycznie ściągnęło z PP 2-3zł więcej niż pokazywał koszyk)

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 21:06   #662
edyta29
Wtajemniczenie

wrócilam wlaśnie z pracy czuje się fatalnie , nieszczęsna grypa , jutro robie sobie wolne od pracy , nawet nie mam sily Was nadrabiać ponawiam tylko pytanie do orlicy odnośnie sauny , oczywiście jeśli możesz zdradzić tajemnice

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 21:11   #663
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
wrócilam wlaśnie z pracy czuje się fatalnie , nieszczęsna grypa , jutro robie sobie wolne od pracy , nawet nie mam sily Was nadrabiać ponawiam tylko pytanie do orlicy odnośnie sauny , oczywiście jeśli możesz zdradzić tajemnice
Jakie to pytanie? Musiałam przeoczyć, a teraz nie mogę znaleźć
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 21:26   #664
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
ksiezniczko ale super!!! tak bez okazji to juz wogole
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Ale Ci fajnie.
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość

ale ten Twój TŻ jest kochany
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Oj zazdroszczę!!!
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Rzeczywiście kochany ten Twój TŻ
szczęściara ze mnie
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15199557]A ja znowu bardziej chora (bo określenie 'zdrowa' od dawna nie tyczy się mnie), więc zużywanie idzie dużo gorzej. Okazało się, że mam bardzo złe wyniki badań krwi, jakby nowotwór i wieczne infekcje to było za mało... M.in. mam cholesterol jak 100kg facet, a jestem szczuplutka i wcale nie odżywiam się źle... Żelaza też prawie nie mam. Ogólnie wszystko, co miałam badane to albo dużo za niskie, albo dużo za wysokie. Teraz mam jeszcze skierowanie do laryngologa i w piątek dojdą kolejne, bo idę na kontrolę do internisty, już z wynikami krwi. Mama z kolei wymyśliła, że trzeba zasięgnąć opinii innego lekarza co do mojego guzka i zarejestrowała mnie na biopsje u jakiegoś prywatnego...

Ech, sorry, że Wam się tak żale...[/QUOTE]
Kochana wszystko się ułoży i pamiętaj zawsze, że zdrowie jest najważniejsze Bardzo dobrze, że masz konsultacje z innym lekarzem - najlepiej diagnozować się u kilku specjalistów
Cytat:

Księżniczko
zanim zużyjesz wazelinę do ust to hoho

Cytat:
A ja będę baty dawać za takie zakupy!!! Przecież pewnie wcale wam to niepotrzebne a kusi was po prostu niska cena i do ze to kosmetyk na do widzenia. Ja tam na pewno nie kupię, bo umowa t umowa.
A ja właśnie będę bić!!!! I to porządnie!!! Błędne koło!!! zamiast zużywać zapasy to kupiłaś niepotrzebnie, bo promocja, bo zapach... Nie ładnie!!!:b acik::bacik :

eee
Cytat:
chcialam sobie w grudniu kupic cos z tej pomaranczowej serii Ziaji..choc na kwc pisze ze wcale na pomarancze nie pachnie..to jak to jest?
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ciuciola bo to taka gorzka pomarancza, mi sie w sumie nie podoba.zamiast ziaji wole peeling lirene, on pachnie jak prawdziwa fajna pomarancza,nie ma w nim sztucznosci i na dodatek ma dobrze scierajace granulki.z ziaji nie kupie juz peelingów bo są do pupy.za drobne i sie jakos dziwnie oblepiaja na moim ciele.
Cytat:
Dziwne, bo ja używając żelu Ziai mam wrażenie jakbym się świeżym sokiem z pomarańczy myła. Moja siostra tak samo.

Masełko już pachnie inaczej, bardziej kremowo. Nutka pomarańczy przebija leciutko.
Ja kupiłam Ziaję pomarańczową w zestawie w SP - kremowy żel pod prysznic i masełko. Był to ofoliowany zestaw i nie powąchałam przed zakupem, a bardzo żałuję. Co prawda nie uzywałam i nie wiem jak jest w kąpieli/na skórze ale z opakowań nie pachnie ładnie - moim zdaniem sztucznie Miałam kilka pomarańczowych kosmetyków i każdy z nich pachniał dużo ładniej od Ziai
Cytat:
Zapomnialam wam powiedziec ze dzisiaj mija 8 lat i 4 miesiace odklad jestem z moim najukochanszym Tz-tem
gratuluję

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2009-11-10 o 21:43
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 21:27   #665
ganimedea
Zakorzenienie

U mnie nadal zużyć brak Idę się pochlapać, to może na pocieszenie wsmaruję później jakąś próbkę Inaczej wstyd będzie pokazać miesięczny raport

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 21:29   #666
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Wreszcie wolne, aż 2 dni, a w piątek tylko jeden wykład, więc trochę odreaguję. Poza tym atmosfera w domu dalej napięta i udziela się wszystkim.

Miałam dziś trudne kolokwium, w zeszłym roku miałam z tym przedmiotem duże problemy a dziś zaliczyłam na 4.0. Biorąc pod uwagę, że najwyższa ocena to 4.5 to już całkiem zadowolona jestem. Drugim sukcesem jest fakt, że nie kupiłam sobie nic w nagrodę, więc zużywanie dalej w toku.

Szamponu Joanny jeszcze nie zużyłam, bo mam ładne, świeże włosy i nie myłam rano, ale dziś mam w planach kompleksowe SPA, więc zużyję przed nałożeniem maski. TŻ w pracy do 23.00, więc się nie zobaczymy, a szkoda bo tęsknię i jakoś mi tak dziwnie dzisiaj.
Ale przynajmniej zadbam o siebie, zrelaksuję się, może obejrzę jakiś film na laptopie - Mamma Mia pewnie, zawsze jak oglądam ten film poprawia mi się nastrój, a do tego widoki przypominają mi o pierwszych wspólnych wakacjach z TŻem, bo właśnie spędziliśmy je w Grecji.

Poza tym, cierpię na brak gotówki i źle mi z tym.
Gratulacje!!!!!

Cytat:

Sweet Jelly normalne TŻta bratowa ma termin na koniec lutego, brzuch już ogromny, a biedulka ma krzywy kręgosłup i coraz jej ciężej ze wszystkim. Szybko miną Ci te 3 miesiące - a wiesz już co tam masz ? Ostatnio czułam jak jej malutka kopie- wspaniałe uczucie
Niestety nie wiem co mam Bobach na poprzednim usg podgiął nóżki i nie mógł lekarz jednoznacznie określić.Na początku grudnia czeka mnie USG- może już coś wyraźniej będzie widać?

Ja myślę że będzie chłopak...

Cytat:
Zapomnialam wam powiedziec ze dzisiaj mija 8 lat i 4 miesiace odklad jestem z moim najukochanszym Tz-tem
O mujeju
To ja z moim jestem 2 lata i 3 miesiące i wydaje mi się że to długo...
To mój (i jego też) najdłuższy związek!

Dużo szczęścia w takim razie i jeszcze więcej miłości życzę

....................
NIby kosmetyków kupuję już teraz mało...praktycznie dopiero jak coś zuzyję to kupuję nowe ale i tak w tym miesiącu i zeszłym dużo wydałam..kupilam markowe perfumy i kika innych rzeczy co były troszkę droższe
Na przyszłość muszę pomyśleć też nad tym ile (w zł) wydaję na kosmetyki i też to zacząć bardziej kontrolować....

Ale narazie żadne wydatki większe mi nie grożą..
Jedynie muszę kupić:
szampon
w grudniu tusz do rzęs bo już mi wysycha
balsam przeciw rozstępom dla ciężarnych

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2009-11-10 o 21:33
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 21:32   #667
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

gani jeszcze do konca miesiaca tyyyyle czasu ze zdarzysz nadrobic
mi nadal nie pozwala wejsc na truskawe..moze maja jakies blokady na wloskie ip? moze to i lepiej,nie bedzie mnie nic kusic.

do jutra dziewczyny,ja zmykam! pomyslcie jutro o mnie skoro macie wolne. Ja mykam na uczelnie

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 21:42   #668
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie przymierzasz takie "literki"? Jak ja chcę coś większego niż D to patrzą na mnie jak an idiotkę.

Ale masz fajnie, mnie niestety natura nie obdarzyła dużym biustem, bo mam A lub małe B. Kiedyś miałam taką sytuację: wchodzę do sklepu i pytam rozmiar dla siebie a babka na mnie patrzy i mówi, ze takich małych rozmiarów to oni nie produkują... ale się poczułam... Ja i mój TZ lubimy mój biust takim jaki jest więc się tym nie przejmuje, bo w innych sklepach dostaję bez problemu staniki.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 21:46   #669
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Niestety nie wiem co mam Bobach na poprzednim usg podgiął nóżki i nie mógł lekarz jednoznacznie określić.Na początku grudnia czeka mnie USG- może już coś wyraźniej będzie widać?

Ja myślę że będzie chłopak...
Kiedyś rozmawiałam z TŻtem na temat, czy chciałby znać płec naszego dziecka. No i on zdecydowanie nie chce a ja wiem, że będę bardzo chciała Jak my się dogadamy? Tylko nie mówcie, że dużo czasu i ktoś zmieni zdanie, bo oboje jesteśmy mega uparciuchy (a czasu już wcale nie tak dużo, bo ślub w wakacje, a dzidzię planujemy począcć tuż po slubie )
Stary 2009-11-10, 21:48   #670
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Ale kupa czasu!!!!!!
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 22:06   #671
edyta29
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15205114]Jakie to pytanie? Musiałam przeoczyć, a teraz nie mogę znaleźć [/QUOTE]

chodzi mi o tą saunę do twarzy bo też kupiłam ale nie mam zielonego pojęcia jak użyć tzn czy Ty tam wrzuciłaś zioła i zalałaś je wrzątkiem czy najpierw zaparzyłaś a potem wlałaś sam napar czy jeszcze jakoś inaczej to zrobiłaś , proszę o pomoc

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 22:10   #672
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
chodzi mi o tą saunę do twarzy bo też kupiłam ale nie mam zielonego pojęcia jak użyć tzn czy Ty tam wrzuciłaś zioła i zalałaś je wrzątkiem czy najpierw zaparzyłaś a potem wlałaś sam napar czy jeszcze jakoś inaczej to zrobiłaś , proszę o pomoc
Wrzuciłam ziółka i zalałam gorącą wodą, choć nie wrzątkiem. Sauna sama w sobie też szybko to podgrzewa do wrzenia i działa "pełną parą" Jutro wypróbuję ją z olejkami eterycznymi
Możesz w sumie wlać i sam napar, ale jak to Księżniczka pisała - działanie ziół będzie wtedy mniejsze, ale nie będziesz miała całej sauny uświnionej 'fusami'
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 22:11   #673
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale masz fajnie, mnie niestety natura nie obdarzyła dużym biustem, bo mam A lub małe B. Kiedyś miałam taką sytuację: wchodzę do sklepu i pytam rozmiar dla siebie a babka na mnie patrzy i mówi, ze takich małych rozmiarów to oni nie produkują... ale się poczułam... Ja i mój TZ lubimy mój biust takim jaki jest więc się tym nie przejmuje, bo w innych sklepach dostaję bez problemu staniki.
Ale ja wcale nie mam dużego biustu. Według standardu polskiego 75 B a jak doczytałam conieco, zaczęłam nosić ciaśniejszy obwód to mi się miseczki powypełniały . Nie było tego widać ale w starej rozmiarówce biust mi migrował w inne miejsca.

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Kiedyś rozmawiałam z TŻtem na temat, czy chciałby znać płec naszego dziecka. No i on zdecydowanie nie chce a ja wiem, że będę bardzo chciała Jak my się dogadamy?
Lekarz powie Tobie a jemu nie.
Stary 2009-11-10, 22:23   #674
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Lekarz powie Tobie a jemu nie.
No ale ja po to chce wiedziec, żeby się do narodzin dziecka przygotować.
Umeblować pokój, kupić ubranka i całą wyprawkę. Bo nie wyobrażam sobie takiego szykowania "na nijako", żeby pasowało i chłopcu i dziewczynce
A jak ja będę znosić różowe sukieneczki, to chyba się TŻ domyśli ...

Zużyłam maseczkę nawilżającą Dax Cosmetics z aloesem

Jeszcze zapomniałam powiedzeć, że powiekszyła mi się dziś rodzina o trzy małe psiaczki Jutro jadę do domku je zobaczyć

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Jeszcze mam takie pytanie do wszystkich Meteorytomaniaczek
Czy one są rzeczywiście takie niezwykłe? Co w nich niezwykłego? Bo takie zachwyty, że "uszlachetniają", ale co to tak naprawdę znaczy?
Ja mam kuleczki rozświetlające Ingrid (w pudełku wyglądają identycznie jak meteoryty), zapłaciłam za nie całe 16 zł Dla mnie są cudowne! Używam je na policzki po nałożeniu różu. Cera lekko się przyzłaca, rozświetla, jednocześnie nie przytłaczając koloru różu, ale nie jest to tandetny brokat czy złoto Do tego prześlicznie pachną, nie zużywają sie praktycznie wcale (używam kilka miesięcy codziennie, a nie zauważyłam żeby kulki się zmniejszyły).
I tak sobie myślę w czym te meteoryty mogą być lepsze od moich ingridowych, że tyle kobitek płaci za nie ponad setkę?

Czas edycji: 2009-11-10 o 22:44
Stary 2009-11-10, 22:24   #675
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

3 psiaczki??? koniecznie pokaz

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 22:27   #676
Parsifal
Zadomowienie

a ja zużyłam próbkę mleczka do ciała do skóry suchej Vichy Lipidiose Nutritive 7 ml

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 22:30   #677
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
3 psiaczki??? koniecznie pokaz
postaram się zrobić zdjęcia i Wam wkleję
Stary 2009-11-10, 22:39   #678
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
No ale ja po to chce wiedziec, żeby się do narodzin dziecka przygotować.
Umeblować pokój, kupić ubranka i całą wyprawkę. Bo nie wyobrażam sobie takiego szykowania "na nijako", żeby pasowało i chłopcu i dziewczynce
A jak ja będę znosić różowe sukieneczki, to chyba się TŻ domyśli ...
Niemowlakowi i tak nie kupisz sukieneczek. A poza tym dla mnie śmieszne że chłopak to ma mieć niebieskie rzeczy a dziewczynka różowe. Można powybierać takie kolory żeby pasowały każdemu. No i jeszcze zdarza się że lekarze się mylą z diagnozą i potem szok.

Zresztą pod tym względem jestem przesądna i do narodzin dziecka nie kupowałabym nic żeby nie zapeszyć.
Stary 2009-11-10, 22:47   #679
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Niemowlakowi i tak nie kupisz sukieneczek. A poza tym dla mnie śmieszne że chłopak to ma mieć niebieskie rzeczy a dziewczynka różowe. Można powybierać takie kolory żeby pasowały każdemu. No i jeszcze zdarza się że lekarze się mylą z diagnozą i potem szok.

Zresztą pod tym względem jestem przesądna i do narodzin dziecka nie kupowałabym nic żeby nie zapeszyć.
No może z tymi sukienkami to trochę przesadziłam
Właśnie gorzej z tą diagnozą Ja to taka jestem, że już bym teraz kupowała chociaż jeszcze ślubu nie mam, ani dziecka w brzuchu
A z moją mamą jeszcze gorzej Ostatnio znalazła w lumpku nosidełko za 2 zł i kupiła dla mojego dziecka
Więc jak będę tylko w ciąży to przez 9 mscy będę biegać i kupować wyposażenie od niemowlaka po szkołe podstawową

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 23:04   #680
Konto usunięte

Cytat:
A z moją mamą jeszcze gorzej Ostatnio znalazła w lumpku nosidełko za 2 zł i kupiła dla mojego dziecka
Więc jak będę tylko w ciąży to przez 9 mscy będę biegać i kupować wyposażenie od niemowlaka po szkołe podstawową
Moja mama odkłada rzeczy po moim braciszku (niecałe 3latka) dla mojego dziecka Co z tego, że i ja i TŻ nie skończyliśmy jeszcze nawet 19 lat, jesteśmy razem niecałe 3 lata (o dwa dni krócej, niż żyje mój brat ), a ślub i dziecko planujemy najwcześniej za 3 lata
Stary 2009-11-10, 23:16   #681
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15207582]Moja mama odkłada rzeczy po moim braciszku (niecałe 3latka) dla mojego dziecka Co z tego, że i ja i TŻ nie skończyliśmy jeszcze nawet 19 lat, jesteśmy razem niecałe 3 lata (o dwa dni krócej, niż żyje mój brat ), a ślub i dziecko planujemy najwcześniej za 3 lata [/QUOTE]
Odkładać po braciszku, a kupować?

Czas edycji: 2009-11-10 o 23:19
Stary 2009-11-11, 00:43   #682
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Zużyłam dziś jeszcze maseczkę Avonu oliwkową do twarzy
Cytat:
Poza tym, cierpię na brak gotówki i źle mi z tym.
Gratuluję kolokwium
Ja mam to samo z kasą odwyk mam przymusowy.
Pochwale się nawet, że zamówilam tylko peeling do twarzy z Ori, a zrezygnowałam już z balsamu.

Orlica, nie martw się, wszystko będzie dobrze. Obyś trafila na dobrego lekarza! Trzymam kciuki

Uciekam już spać, bo strasznie późno się zrobiło.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 01:51   #683
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Spisałam kolorówkę

Wrzucam Wam (miłej lektury):

Lakiery do paznokci (32)

Astor Mikado Lakier do paznokci 6 ml pomarańczowy
Golden Rose Care + Strong Nail Lacquer nr 167
Inglot Nail Enamel 16 ml jaśniutki róż
Inglot Nail Enamel 16 ml nr 38
Inglot Nail Enamel 16 ml nr 39
Lovely Nail Enamel with Diamonds 12 ml zielony
Sally Hansen As Hard As Nails 11,8 ml Carnivale
Sally Hansen As Hard As Nails 11,8 ml Dyn-o-mite
Sally Hansen As Hard As Nails 11,8 ml Groovy Green
Sally Hansen As Hard As Nails 11,8 ml Platinum Ruby
Sally Hansen As Hard As Nails 11,8 ml The Hustle
Sally Hansen Beyond Perfect 11,8 ml Heavenly Heather
Sally Hansen Beyond Perfect 11,8 ml Spa Sandalwood
Sally Hansen Chrome Nail Makeup 13 ml Amber Chrome
Sally Hansen Chrome Nail Makeup 13 ml Turquise
Sally Hansen Diamond Strength Nail Colour 13 ml Pure
Sally Hansen Diamond Strength Nail Colour 13 ml Rose Petals
Sally Hansen Diamond Strength Nail Colour 13 ml Steel
Sally Hansen Diamond Strength No Chip Nail Colour 13,3 ml Lavender Marquise
Sally Hansen Fire Opal Nail Glaze 13 ml Bright Opal
Sally Hansen French Beige Shimmer 13,3 ml nr 2 Natural
Sally Hansen French Manicure 13,3 ml nr 1 Natural White
Sally Hansen Insta-Dri Nail Colour 13 ml Totally Coral
Sally Hansen Maximum Growth Nourishing Nail Color 13,3 ml Dreamy Pink
Sally Hansen Maximum Growth Nourishing Nail Color 13,3 ml Honor
Sally Hansen Maximum Growth Nourishing Nail Color 13,3 ml Starlet
Sally Hansen Nail Prisms 11 ml Amber Ruby
Sally Hansen Nail Prisms 11 ml Lavender Pearl
Sally Hansen Nail Foils Ongles Aluminies 13 ml Salmon Foil
Sensique Inspired by Earth Mini lakier do paznokci pomarańczowy
Wibo Nasty & Cool 8 ml lakier brokatowy
Yves Rocher Luminelle Nail Polish 3 ml Połyskująca czerwień

Odżywki i preparaty do skórek (8)

Herba Studio Balsam do paznokci
Sally Hansen Beyond Perfect Healing Cuticle Oil 11,8 ml
Sally Hansen Diamond Cuticle + Nail Creme 9,9 g
Sally Hansen Diamond Strenght Instant Nail Hardener 13,3 ml
Sally Hansen Maximum Growth Quick Dry Top Coat 13,3 ml
Sally Hansen Nailgrow Miracle 13,3 ml (x 3)
Wibo Lovely Odżywka z jedwabiem 11 ml
Wibo Lovely Serum wzmacniające z wapniem i witaminą C 11 ml

Cera (23)

Constance Carroll Powder Blush 3,8 g Pink Aster
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Beige- Fairly Light Intensive
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Buff- Beige Neutral
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Buff- Fairly Light Intensive
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Buff- Perfect
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Golden- Golden Fair
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Olive- Olive Fair
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Warm- Buttered Tan
Everyday Minerals Mineral Blush 0,5 ml Back To School Sheen
Everyday Minerals Mineral Blush 0,5 ml Daydream Matte
Everyday Minerals Mineral Blush 0,5 ml Soft Touch Lucent
Everyday Minerals Mineral Blush 0,5 ml Tea Time Shimmer
Hean Satin Blush Róż na policzki 3,6 g nr 8 Brzoskwinia
Ingrid Cosmetics Celebration Pearl Puder w kulkach
Ingrid Cosmetics Special Blush Gloria 3 g nr 17
Jadwiga Saipan Naturalny puder sypki do skóry tłustej i trądzikowej
Manhattan Pastel Passion Loose Pwder
Max Factor Creme Puff 21 g nr 13 Nouveau Beige (x 2)
Max Factor Lasting Performance 35 ml nr 105 Soft Beige
Sensique Puder Prasowany Mapka Brązująca 13 g nr 106
Soraya Kryjący Make-up 30 ml nr 02 Ciepły beż
Yves Rocher Luminelle Powder Blush 3,6 g Rose Douceur
Yves Rocher Luminelle Voile de Tent

Cienie (38) (kolorów: 125)

Bazarkowa paleta 9 pastelowych kolorów (9 kolorów)
Bazarkowa paleta 4 kolorów w kremie (4 kolory)
Bourjois Petit Guide de Style 2,5 g nr 16 Crazy Baby (2 kolory)
Everyday Minerals Eye Colors 0,5 ml Angels Trumpet (1 kolor)
Everyday Minerals Eye Colors 0,5 ml Midnight Rose (1 kolor)
Everyday Minerals Eye Colors 0,5 ml Romance Novel (1 kolor)
Everyday Minerals Eye Colors 0,5 ml Wallaby (1 kolor)
Essence Eyebrow Stylist Set 2 g (2 kolory)
Hean Cienie w żelu 4 ml nr 3 (1 kolor)
Hean Colour Palette nr 204 12 g (6 kolorów)
Hean Mega Colour Eye Shadow Cienie do powiek "Delta" 5 g nr 311 (3 kolory)
Inglot Sprint Cień do powiek Peral Sparks nr 73 (1 kolor)
My Secret Colour Shock 7,5 g nr E.09 (5 kolorów)
My Secret Double Effect Eye Shadow 3 g nr 401 (1 kolor)
My Secret Double Effect Eye Shadow 3 g nr 403 (1 kolor)
My Secret Double Effect Eye Shadow 3 g nr 405 (1 kolor)
My Secret Double Effect Eye Shadow 3 g nr 407 (1 kolor)
My Secret Double Effect Eye Shadow 3 g nr 408 (1 kolor)
My Secret Magic Dust Eye Shadow 3 g nr 205 (1 kolor)
My Secret Matt Eye Shadow 3 g nr 504 (1 kolor)
My Secret Matt Eye Shadow 3 g nr 506 (1 kolor)
My Secret Pearl Touch Eye Shadow 3 g nr 103 (1 kolor)
My Secret Pearl Touch Eye Shadow 3 g nr 105 (1 kolor)
My Secret Star Dust Eye Shadow 3 g nr 10 (1 kolor)
Pierre Rene Single Eyeshadow 1,5 g nr 06 (1 kolor)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 11 Green Harmony (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 12 Classic Elegance (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 13 Star of the Night (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 14 Ginger Beauty (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 15 Shock me (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 16 Be Modern (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 17 Pink Lady (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 18 Summer Wind (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 19 Deep Water (3 kolory)
Ruby Rose Deluxe Beauty Cosmetic Case 8-eyeshadow 2-blush (8 kolorów+2 róże)
Sensique Inspired by Earth Paletka 5 cieni do powiek (5 kolorów)
Sensique Inspired by Earth Pojedyncze cienie do powiek turkus (1 kolor)
+35 odsypek pigmentów MAC (35 kolorów)

Tusze do rzęs (2)

Bell Push Up Mascara 10 g
L'Oreal Telescopic Mascara Brown

Kredki do powiek i eyelinery (7)

Avon Glimmersticks Eye Liner Majestic Plum
Essence Longlasting Eye Pencil nr 01 Black Fever
Essence Longlasting Eye Pencil nr 03 Let's Dance
Golden Rose Emily Waterproof Eye Pencil nr 118
My Secret Glam Specialist Eyeliner nr 5
Sensique Shiny Duet Eye Pencil
Yves Rocher Couleur Nature Crayon Contour Regard nr 02 Brun Roche

Korektory (7)

Everyday Minerals Mineral Concealer 1 ml Mint
Everyday Minerals Mineral Concealer 1 ml Multi-tasking
Hean Eye Illumination Korektor rozświetlający pod oczy 9 ml
Hean Korektor antybakteryjny w sztyfcie
Hean Problem Reductor Korektor antybakteryjny 9 ml nr 1
Max Factor Erace nr 07 Ivory
My Secret Fast Cover - Up Korektor w kredce

Błyszczyki (14)

Bazarkowy, różowy błyszczyk z brokatem o smaku gumy balonowej
Hean Duet Aloesowy Błyszczyk 4,5 ml + Perłowy Błyszczyk 4,5 ml nr 7
Hean Extreme Volume 3D Effect Lipstick nr 111 Pink Charm
Hean Water Shine Lip Gloss 8 ml nr 103 Water Rose
H&M Lipgloss 11 g English Rose
Johnson & Johnson Bebe Young Care Pflegendes Lipgloss
Manhattan Twist & Taste 8,5 ml nr 430 Lemonade
Pierre Rene Dream Shine Collagen Micro-Absorption
Sally Hansen Daily Lip Moisturizer 10,5 g Przezroczysty
Sally Hansen Daily Lip Moisturizer 10,5 g Starlet
Sally Hansen Diamond Lip Treatment 6,2 g Garnet
Sally Hansen Diamond Lip Treatment 6,2 g Przezroczysty
Wibo Holographic Lip Gloss 3 ml fuksja z brokatem
Wibo Water Sheen with Maxi Lip 3d effect 6 ml czerwony z połyskiem pomarańczu

Szminki (15)

Essence Lipstick 4 g nr 03 Sparkling Angel
MAC Lustre Lipstick 3 g Flowerplay
Maybelline Hydra Extreme nr 413 Desert Bloom
Lancome Caprice
L'Oreal Color Riche nr 116 Charmant Gold
L'Oreal Color Riche Made For Me Naturals nr 243 Velvet Gold
L'Oreal Star Secrets nr 706 Leatitia Casta
Sensique Trendy Colour 4 g nr 209
Sensique Volume & Shine 4 g nr 309
Versace Hydrating Lipstick V2026-C
Versace Versace's Lips V2065-L
Yves Rocher Luminelle Rouge et Levres 3,5 g Brun incandescent
Yves Rocher Luminelle Rouge et Levres 3,5 g Rose raisin
Yves Rocher Luminelle Rouge Dragee 3,5 g Corail givre
Yves Rocher Luminelle Rouge Dragee 3,5 g Mauve Fondant Słodki Fiołek

Pozostałe

Art Deco Eyeshadow Base 5 ml

Czas edycji: 2009-11-11 o 01:55
Stary 2009-11-11, 09:18   #684
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Gratulacje
Dziękuję.
Cytat:
Moje gratulacje.
Ja z moim TŻ niedługo będę miała drugą rocznicę (9 grudnia).
Cytat:
Serio Przy zakupie 3 rzeczy dostajesz dodatkowo 5% rabatu , a jeżeli UC złapie i nałoży VAT, to wystarczy e-mail do truskawy ze skanami dokumentów i zwrócą na konto, z którego się wpłaciło (mi się to jeszcze nie zdarzyło, ale zamawiałam 2 razy po 1 rzeczy każdorazowo nie przekraczając 150zł). Mają też program lojalnościowy z dodatkowymi upustami
Teraz weszła oferta świąteczna, coś z clinique też tam było (m.in. zestaw 8 minibłyszczyków w fajnej cenie)
Oj, ganimedea nie kuś!
Od dawna chciałam coś z truskawy, myślałam o mini meteorytach.. Ale w sumie z drugiej strony to dobrze, bo przynamniej jak nie spróbowałam zakupów tam, to kończy się wyłącznie na zachwytach.
Cytat:
Ja kupiłam Ziaję pomarańczową w zestawie w SP - kremowy żel pod prysznic i masełko. Był to ofoliowany zestaw i nie powąchałam przed zakupem, a bardzo żałuję. Co prawda nie uzywałam i nie wiem jak jest w kąpieli/na skórze ale z opakowań nie pachnie ładnie - moim zdaniem sztucznie Miałam kilka pomarańczowych kosmetyków i każdy z nich pachniał dużo ładniej od Ziai
Latem używałam całej serii - peeling, mydło pod prysznic, masło i balsam do ust i byłam bardzo zadowolona - dobra pielęgnacja, a zapach to faktycznie nie były same pomarańcze ale raczej takie z kremem/jogurtem.
Szkoda, że nie podpasowały Tobie.
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Gratulacje!!!!!
Dziękuję bardzo.
Wpadaj do nas częściej i pisz co u Ciebie, jak się czujesz. Kiedy masz termin?
Cytat:
Jeszcze mam takie pytanie do wszystkich Meteorytomaniaczek
Czy one są rzeczywiście takie niezwykłe? Co w nich niezwykłego? Bo takie zachwyty, że "uszlachetniają", ale co to tak naprawdę znaczy?
Ja mam kuleczki rozświetlające Ingrid (w pudełku wyglądają identycznie jak meteoryty), zapłaciłam za nie całe 16 zł Dla mnie są cudowne! Używam je na policzki po nałożeniu różu. Cera lekko się przyzłaca, rozświetla, jednocześnie nie przytłaczając koloru różu, ale nie jest to tandetny brokat czy złoto Do tego prześlicznie pachną, nie zużywają sie praktycznie wcale (używam kilka miesięcy codziennie, a nie zauważyłam żeby kulki się zmniejszyły).
I tak sobie myślę w czym te meteoryty mogą być lepsze od moich ingridowych, że tyle kobitek płaci za nie ponad setkę?
Ale ładne te Twoje perełki..
Sama od jakiegoś czasu regularnie przeglądam KWC i kategorię pudrów w kulkach, bo mam ochotę na jakiś.
Miałam ochotę na Beige Chic, jeszcze w wakacje prawie je kupiłam, a teraz nawet dobrze, że tego nie zrobiłam - są dla mnie zdecydowanie za drogie, myślę, że podobny efekt da się uzyskać innymi kosmetykami. Gdybym je kupiła, to teraz pewnie bym żałowała wydanych 200zł.

Ale Guerlain to Guerlain.
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Gratuluję kolokwium
Ja mam to samo z kasą odwyk mam przymusowy.
Pochwale się nawet, że zamówilam tylko peeling do twarzy z Ori, a zrezygnowałam już z balsamu.
Dziękuję.
No właśnie, odwyk przymusowy. Teraz nawet nie cieszą mnie te wszystkie zużycia, bo nie wiem kiedy uzupełnię zbiorek, w takiej sytuacji zapasy mają swoje plusy. Niestety są też takie kosmetyki, które będę musiała kupić, bo nie mam zapasu, ani nawet jakiegoś zamiennika.

Muszę kupić:
- tusz do rzęs - tutaj albo znowu Bell Push Up/Bell Zoom Zoom/jakiś MySecret/Essence Black Mania - jeszcze się nie zdecydowałam.
- masło kakaowe i kokosowe Ziai - od jutra będą w promocji w Realu za 8.49zł chyba, a już od dawna czekam na promocję, więc się zaopatrzę
- jakiś krem do twarzy i balsam do ust - może też skuszę się na Ziaję, bo tania.

Dużo tego.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 09:35   #685
Parsifal
Zadomowienie

a mi stuknie z TŻ w styczniu 5 lat, mamy oboje 23 i jakoś o dziecku nie myślimy o ślubie tym bardziej

Stary 2009-11-11, 09:55   #686
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Spisałam kolorówkę

Wrzucam Wam (miłej lektury):

Lakiery do paznokci (32)

Astor Mikado Lakier do paznokci 6 ml pomarańczowy
Golden Rose Care + Strong Nail Lacquer nr 167
Inglot Nail Enamel 16 ml jaśniutki róż
Inglot Nail Enamel 16 ml nr 38
Inglot Nail Enamel 16 ml nr 39
Lovely Nail Enamel with Diamonds 12 ml zielony
Sally Hansen As Hard As Nails 11,8 ml Carnivale
Sally Hansen As Hard As Nails 11,8 ml Dyn-o-mite
Sally Hansen As Hard As Nails 11,8 ml Groovy Green
Sally Hansen As Hard As Nails 11,8 ml Platinum Ruby
Sally Hansen As Hard As Nails 11,8 ml The Hustle
Sally Hansen Beyond Perfect 11,8 ml Heavenly Heather
Sally Hansen Beyond Perfect 11,8 ml Spa Sandalwood
Sally Hansen Chrome Nail Makeup 13 ml Amber Chrome
Sally Hansen Chrome Nail Makeup 13 ml Turquise
Sally Hansen Diamond Strength Nail Colour 13 ml Pure
Sally Hansen Diamond Strength Nail Colour 13 ml Rose Petals
Sally Hansen Diamond Strength Nail Colour 13 ml Steel
Sally Hansen Diamond Strength No Chip Nail Colour 13,3 ml Lavender Marquise
Sally Hansen Fire Opal Nail Glaze 13 ml Bright Opal
Sally Hansen French Beige Shimmer 13,3 ml nr 2 Natural
Sally Hansen French Manicure 13,3 ml nr 1 Natural White
Sally Hansen Insta-Dri Nail Colour 13 ml Totally Coral
Sally Hansen Maximum Growth Nourishing Nail Color 13,3 ml Dreamy Pink
Sally Hansen Maximum Growth Nourishing Nail Color 13,3 ml Honor
Sally Hansen Maximum Growth Nourishing Nail Color 13,3 ml Starlet
Sally Hansen Nail Prisms 11 ml Amber Ruby
Sally Hansen Nail Prisms 11 ml Lavender Pearl
Sally Hansen Nail Foils Ongles Aluminies 13 ml Salmon Foil
Sensique Inspired by Earth Mini lakier do paznokci pomarańczowy
Wibo Nasty & Cool 8 ml lakier brokatowy
Yves Rocher Luminelle Nail Polish 3 ml Połyskująca czerwień

Odżywki i preparaty do skórek (8)

Herba Studio Balsam do paznokci
Sally Hansen Beyond Perfect Healing Cuticle Oil 11,8 ml
Sally Hansen Diamond Cuticle + Nail Creme 9,9 g
Sally Hansen Diamond Strenght Instant Nail Hardener 13,3 ml
Sally Hansen Maximum Growth Quick Dry Top Coat 13,3 ml
Sally Hansen Nailgrow Miracle 13,3 ml (x 3)
Wibo Lovely Odżywka z jedwabiem 11 ml
Wibo Lovely Serum wzmacniające z wapniem i witaminą C 11 ml

Cera (23)

Constance Carroll Powder Blush 3,8 g Pink Aster
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Beige- Fairly Light Intensive
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Buff- Beige Neutral
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Buff- Fairly Light Intensive
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Buff- Perfect
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Golden- Golden Fair
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Olive- Olive Fair
Everyday Minerals Intensive Mineral Foundation 0,5 ml Warm- Buttered Tan
Everyday Minerals Mineral Blush 0,5 ml Back To School Sheen
Everyday Minerals Mineral Blush 0,5 ml Daydream Matte
Everyday Minerals Mineral Blush 0,5 ml Soft Touch Lucent
Everyday Minerals Mineral Blush 0,5 ml Tea Time Shimmer
Hean Satin Blush Róż na policzki 3,6 g nr 8 Brzoskwinia
Ingrid Cosmetics Celebration Pearl Puder w kulkach
Ingrid Cosmetics Special Blush Gloria 3 g nr 17
Jadwiga Saipan Naturalny puder sypki do skóry tłustej i trądzikowej
Manhattan Pastel Passion Loose Pwder
Max Factor Creme Puff 21 g nr 13 Nouveau Beige (x 2)
Max Factor Lasting Performance 35 ml nr 105 Soft Beige
Sensique Puder Prasowany Mapka Brązująca 13 g nr 106
Soraya Kryjący Make-up 30 ml nr 02 Ciepły beż
Yves Rocher Luminelle Powder Blush 3,6 g Rose Douceur
Yves Rocher Luminelle Voile de Tent

Cienie (38) (kolorów: 125)

Bazarkowa paleta 9 pastelowych kolorów (9 kolorów)
Bazarkowa paleta 4 kolorów w kremie (4 kolory)
Bourjois Petit Guide de Style 2,5 g nr 16 Crazy Baby (2 kolory)
Everyday Minerals Eye Colors 0,5 ml Angels Trumpet (1 kolor)
Everyday Minerals Eye Colors 0,5 ml Midnight Rose (1 kolor)
Everyday Minerals Eye Colors 0,5 ml Romance Novel (1 kolor)
Everyday Minerals Eye Colors 0,5 ml Wallaby (1 kolor)
Essence Eyebrow Stylist Set 2 g (2 kolory)
Hean Cienie w żelu 4 ml nr 3 (1 kolor)
Hean Colour Palette nr 204 12 g (6 kolorów)
Hean Mega Colour Eye Shadow Cienie do powiek "Delta" 5 g nr 311 (3 kolory)
Inglot Sprint Cień do powiek Peral Sparks nr 73 (1 kolor)
My Secret Colour Shock 7,5 g nr E.09 (5 kolorów)
My Secret Double Effect Eye Shadow 3 g nr 401 (1 kolor)
My Secret Double Effect Eye Shadow 3 g nr 403 (1 kolor)
My Secret Double Effect Eye Shadow 3 g nr 405 (1 kolor)
My Secret Double Effect Eye Shadow 3 g nr 407 (1 kolor)
My Secret Double Effect Eye Shadow 3 g nr 408 (1 kolor)
My Secret Magic Dust Eye Shadow 3 g nr 205 (1 kolor)
My Secret Matt Eye Shadow 3 g nr 504 (1 kolor)
My Secret Matt Eye Shadow 3 g nr 506 (1 kolor)
My Secret Pearl Touch Eye Shadow 3 g nr 103 (1 kolor)
My Secret Pearl Touch Eye Shadow 3 g nr 105 (1 kolor)
My Secret Star Dust Eye Shadow 3 g nr 10 (1 kolor)
Pierre Rene Single Eyeshadow 1,5 g nr 06 (1 kolor)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 11 Green Harmony (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 12 Classic Elegance (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 13 Star of the Night (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 14 Ginger Beauty (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 15 Shock me (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 16 Be Modern (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 17 Pink Lady (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 18 Summer Wind (3 kolory)
Pierre Rene Trio Eyeshadows 5,2 g nr 19 Deep Water (3 kolory)
Ruby Rose Deluxe Beauty Cosmetic Case 8-eyeshadow 2-blush (8 kolorów+2 róże)
Sensique Inspired by Earth Paletka 5 cieni do powiek (5 kolorów)
Sensique Inspired by Earth Pojedyncze cienie do powiek turkus (1 kolor)
+35 odsypek pigmentów MAC (35 kolorów)

Tusze do rzęs (2)

Bell Push Up Mascara 10 g
L'Oreal Telescopic Mascara Brown

Kredki do powiek i eyelinery (7)

Avon Glimmersticks Eye Liner Majestic Plum
Essence Longlasting Eye Pencil nr 01 Black Fever
Essence Longlasting Eye Pencil nr 03 Let's Dance
Golden Rose Emily Waterproof Eye Pencil nr 118
My Secret Glam Specialist Eyeliner nr 5
Sensique Shiny Duet Eye Pencil
Yves Rocher Couleur Nature Crayon Contour Regard nr 02 Brun Roche

Korektory (7)

Everyday Minerals Mineral Concealer 1 ml Mint
Everyday Minerals Mineral Concealer 1 ml Multi-tasking
Hean Eye Illumination Korektor rozświetlający pod oczy 9 ml
Hean Korektor antybakteryjny w sztyfcie
Hean Problem Reductor Korektor antybakteryjny 9 ml nr 1
Max Factor Erace nr 07 Ivory
My Secret Fast Cover - Up Korektor w kredce

Błyszczyki (14)

Bazarkowy, różowy błyszczyk z brokatem o smaku gumy balonowej
Hean Duet Aloesowy Błyszczyk 4,5 ml + Perłowy Błyszczyk 4,5 ml nr 7
Hean Extreme Volume 3D Effect Lipstick nr 111 Pink Charm
Hean Water Shine Lip Gloss 8 ml nr 103 Water Rose
H&M Lipgloss 11 g English Rose
Johnson & Johnson Bebe Young Care Pflegendes Lipgloss
Manhattan Twist & Taste 8,5 ml nr 430 Lemonade
Pierre Rene Dream Shine Collagen Micro-Absorption
Sally Hansen Daily Lip Moisturizer 10,5 g Przezroczysty
Sally Hansen Daily Lip Moisturizer 10,5 g Starlet
Sally Hansen Diamond Lip Treatment 6,2 g Garnet
Sally Hansen Diamond Lip Treatment 6,2 g Przezroczysty
Wibo Holographic Lip Gloss 3 ml fuksja z brokatem
Wibo Water Sheen with Maxi Lip 3d effect 6 ml czerwony z połyskiem pomarańczu

Szminki (15)

Essence Lipstick 4 g nr 03 Sparkling Angel
MAC Lustre Lipstick 3 g Flowerplay
Maybelline Hydra Extreme nr 413 Desert Bloom
Lancome Caprice
L'Oreal Color Riche nr 116 Charmant Gold
L'Oreal Color Riche Made For Me Naturals nr 243 Velvet Gold
L'Oreal Star Secrets nr 706 Leatitia Casta
Sensique Trendy Colour 4 g nr 209
Sensique Volume & Shine 4 g nr 309
Versace Hydrating Lipstick V2026-C
Versace Versace's Lips V2065-L
Yves Rocher Luminelle Rouge et Levres 3,5 g Brun incandescent
Yves Rocher Luminelle Rouge et Levres 3,5 g Rose raisin
Yves Rocher Luminelle Rouge Dragee 3,5 g Corail givre
Yves Rocher Luminelle Rouge Dragee 3,5 g Mauve Fondant Słodki Fiołek

Pozostałe

Art Deco Eyeshadow Base 5 ml
Łooooo mujeju!!
No to 3mam kciuki za ostry odwyk kolorówkowy!!!!!

Cytat:

Dziękuję bardzo.
Wpadaj do nas częściej i pisz co u Ciebie, jak się czujesz. Kiedy masz termin?
Postaram się jak tylko bedę w pobliżu kompa z netem wpaść do was.Dziś też na wątek wejdę zdam relacje, co i jak i dlaczego
Termin mam ok. 9 lutego (wg usg) i 11 lutego wg. innej metody obliczania

Mam nadzieję że bąbelek urodzi się 10 lutego..moja teściowa ma wtedy urodziny i miałaby piękny prezent!

......................... ..
Mam nadzieję że się nie obrazicie tym co napiszę, bo nie chce nikogo obrazić ani zasmucić tylko tak zauważyłam to piszę. No więc...Jak czytam czasami wasze listy z kolorówką lub listy z kolorówkami na innych wątkach to nie jestem pewna czy powinnam być na odwyku.Bo ja nie mam aż tyle. Ja mam ze 3 balsamy do ust, 3 szminki, ze 4 błyszczyki, 2 podkłady (+2 mineralne na lato tylko) ,2 pudry, 1 róż, 1 bronzer, 1 tusz, 2 tusze do kresek, 1 korektor i 5 paletek cieni i 1 w kremie cień...I tyle..A mi wydaje się że wciąż tych cieni za dużo...Że powinnam mieć ze 3 paletki góra..A przecież Tyle ile mam to mało jest kolorówki!

Moja mama mówi że mój problem polega na tym że się porównuję wciąż z innymi!!!!
Albo z tymi co się ie malują w ogóle (wtedy wydaje się że mam dużo) albo z tymi co mają maaase...

Ja chyba już nie potrzebnie siedzę na odwyku! Ale siedzę by w przyszłości mnie nie ciągneło

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2009-11-11 o 10:04
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 10:43   #687
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieję że się nie obrazicie tym co napiszę, bo nie chce nikogo obrazić ani zasmucić tylko tak zauważyłam to piszę. No więc...Jak czytam czasami wasze listy z kolorówką lub listy z kolorówkami na innych wątkach to nie jestem pewna czy powinnam być na odwyku.Bo ja nie mam aż tyle. Ja mam ze 3 balsamy do ust, 3 szminki, ze 4 błyszczyki, 2 podkłady (+2 mineralne na lato tylko) ,2 pudry, 1 róż, 1 bronzer, 1 tusz, 2 tusze do kresek, 1 korektor i 5 paletek cieni i 1 w kremie cień...I tyle..A mi wydaje się że wciąż tych cieni za dużo...Że powinnam mieć ze 3 paletki góra..A przecież Tyle ile mam to mało jest kolorówki!

Moja mama mówi że mój problem polega na tym że się porównuję wciąż z innymi!!!!
Albo z tymi co się ie malują w ogóle (wtedy wydaje się że mam dużo) albo z tymi co mają maaase...

Ja chyba już nie potrzebnie siedzę na odwyku! Ale siedzę by w przyszłości mnie nie ciągneło
Ja też nie mam jakiejś niezliczonej ilości kosmetyków, ale śledze wątek bo pomaga mi kontrolować zakupy, planować to co kupię, świadomie dokonywać różnych wyborów na podstawie opinii Wizażanek, składu chemicznego itp, a nie że lece do Rosmanna i kupuje wszystko to, co akurat danego dnia jest w promocji a potem ten krem mi nie pasuje, tamto uczula, tu zapach nie ten.
2 miesiące temu miałam za dużo kosmetyków do włosów i różnych balsamów do ciała, ale wszystko mi się pokończyło i teraz właśnie wyciskam z tuby ostatnie krople balsamu i dziwimy się razem z mama, że zawsze tyle kosmetyków było w łazience a tu pustki się nagle zrobiły Teraz chodzę na zakupy, kiedy czegoś potrzebuję i staram się robić listę

Poza tym skończył mi się żel do mycia twarzy AA Ultra Nawilżanie, był całkiem ok i do buzi i do prania pędzelków Tym oto sposobem nie mam nic innego w tej kategorii, ale chyba narazie odpuszczę, bo ogólnie to rzadko myje się żelem, choć kiedy go miałam, to lubiłam używać pod prysznicem

A wiecie co, w Tesco są fajne zestawy świąteczne, ja chyba skuszę się na NIVEA z przepiękną biała, porządną kosmetyczką w środku jest balsam - potrzebny, mleczko do demakijażu różowe - byłoby zapasem, i krem nawilżający- dla siostry.

A teraz ide się już szykować do pracy i zaraz będe robic pierwszy makijaz podkladem sypkim mineralnym miłego dnia
Stary 2009-11-11, 10:53   #688
Parsifal
Zadomowienie

a ja zużyłam właśnie próbkę żelu do mycia twarzy Eucerin DermoPurifyer 10 ml przynajmniej w próbkach mi w tym miesiącu dobrze idzie

Stary 2009-11-11, 11:39   #689
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

A ja to nawet boję się przyznawać ile znowu nakupiłam wczoraj:
racji odwiedzin Natury zakupiłam - Herbal odżywka Nie Łam Się [myslałam że kupiłam szampon a przez przypadek w domu okazało się że to odżywka]
- Herbal maska do włosów farbowanych
- Herbal szampon Fala Nawilżenia [mój ulubiony]
- maska błotna Powitanie z Afryką Bielendy, za 8,99 grzech nie brać
Tym samym mam znowu niezłe zapasy kosmetyków do włosów

No i jeszcze kupiłam dwa pudry mozaiki Essence
kredkę do brwi Essence - moja Rimmlowa już niebawem się skończy.
No i serum termoaktywne Eveline.

No trochę się tego nazbierało, także znowu mam trochę za dużo jesli chodzi o balsamy, kosmetyki włosowe a z kolorówki muszę pozużywać błyszczyki i tusze do rzęs.
No ale i tak nie mam jakichś niemozliwych ilości - muszę teraz zużywać, wykańczać i nie kupować niczego nowego
Stary 2009-11-11, 11:50   #690
zetafon
Zakorzenienie

vibeska to nie kupuj wiecej kosmetyków do włosów.
fuksjaa:gratuluje oceny z kolosa.

chyba mi dzis pojdzie zel 500ml babydream i tym samym trzeba bedzie uzywac ziajowego sopotu.troche załuje ze go kupiłam bo wole masło kakaowe ale tamto to był kompulsywny zakup i kupiłam jeszcze peeling i masło do ciała.wszystko takie nijakie a peeling oddałam siostrze.juz mam nauczke.mam 2 sprawdzone pelingi ktore bede kupoiwac na zmiane.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości