Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 07:26   #2127
pakusia86
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez sashka20 Pokaż wiadomość
Bry babole

Bylam na chwilowym odwyku, ale juz jestem
Widze ze nikt niezauwazyl ze mnie nie ma, nikt nie tesknil, nikt mnie kocha.... Rzuce sie pod pociag.....

Mam dobra wiadomosc i zla niestety...

Zaczne od zlej....
Moj tata mial badania robione tydzien temu, i niestety wyszly zle Bardzo zleW poniedzialek wizyta u onkologa i bedzie decyzja co z tata robia. Taka ostateczna. Cos czuje ze bedzie chemia.... Boze.... strasznie sie boje....

Teraz dobra....

Bede ciocia, taka ciocia z prawdziwego zdarzenia:jup i: Tzta siostra, ktora brala slub w lipcu jest w ciazy

gratulacje dla tz siostry

oj to nie dobrze napisz w poniedzialek czego sie dowiedzieliscie badz dobrej mysli, chociaz wiem ze to nie latwe

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Była u mnie pod wieczór kolejna sasiadeczka tym razem z 7 tygodniowym Patryczkiem i posiedziałyśmy do 21, ja poprasowałam góre prania, ale nie wszystko reszta jutro . Obejrzałam na wspolnej, M jak miłośc i oczywiście 39 i pół, jak zawsze świetny odcinek (Darek za***iaszczą chałupkę dostał w spadku )A rano musze iśc do rodziców i wróce pewnie pod wieczór, mam nadzieje że nie nabazgracie za dużo bo .

Ejjjj ja zrobiłam ten filmik co Ursull i pakusia i się cosik pokasowało co na końcu naciskałyście co pisało żeby odtworzyc filmik swój?
no tez ogladalam wszystkie seriale co ty i ciesze sie ze Patryk wkoncu zmadrzal... szoda tylko ze teraz... pozatym mialam juz oczywiscie sen ze mnie tz zdradza ehhhh...

nic nie pisalo, nie pamietam... wczytalam zdjecia, przeszlo do wyboru piosenki i sam wyskoczyl

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Cinusiową,skoro Gosia zachowuje się normalnie to nie ma co panikować,obserwujcie ją i narazie to wystarczy.Ja odkąd Milena zaczęła zabardzo się przemieszczać,to kałdę ją i obkładam poduchami dookoła,żeby nie spadła.Na kanapie wogóle jej nie sadzam,ma rozłóżoną kołdrę i matę na podłodze,a i tak nie spuszczam jej z oczu,bo o wypadek przy takim maluchu nietrudno.Będzie dobrze

ja juz wiem ze podkladanie poduchami nic nie daje... podobnie bylo z rumiankowa... Kuba tez byl oblozony poduchami i nie bylo opcji jak dla mnie zeby spadl a jednak... nie wiem jak on to zrobil... skoro sie nie przekreca prawie wogole.... z plecow na brzuch ani razu sie nie przekrecil wiec jak on to zrobil to tylko on wie
... Kuba tez caly czas na macie sie bawi na ziemi... ale przebieram go na kanapie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Kupiłam właśnie buty na allegro TAKIE
za***iszcze!!!!!!!!!! kurcze ale mi sie podobaja!!!! wiesz co chyba tez sobie zamowie a jaka cena

Cytat:
Napisane przez rumiankowa Pokaż wiadomość
dzięki Cinusiowa, dzięki malutka, dzięki marika, dzięki ursull za wsparcie
oddzielne dzięki dla Pakusi bo wspierała mnie wczoraj gadulcowo

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora