2009-11-11, 07:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
Napisane przez sashka20
Bry babole
Bylam na chwilowym odwyku, ale juz jestem
Widze ze nikt niezauwazyl ze mnie nie ma, nikt nie tesknil, nikt mnie kocha....  Rzuce sie pod pociag.....
Mam dobra wiadomosc i zla niestety...
Zaczne od zlej....
Moj tata mial badania robione tydzien temu, i niestety wyszly zle  Bardzo zle  W poniedzialek wizyta u onkologa i bedzie decyzja co z tata robia. Taka ostateczna. Cos czuje ze bedzie chemia....  Boze.... strasznie sie boje....
Teraz dobra....
Bede ciocia, taka ciocia z prawdziwego zdarzenia   :jup i: Tzta siostra, ktora brala slub w lipcu jest w ciazy
|
gratulacje dla tz siostry 
oj to nie dobrze napisz w poniedzialek czego sie dowiedzieliscie badz dobrej mysli, chociaz wiem ze to nie latwe
no tez ogladalam wszystkie seriale co ty i ciesze sie ze Patryk wkoncu zmadrzal... szoda tylko ze teraz... pozatym mialam juz oczywiscie sen ze mnie tz zdradza ehhhh...
nic nie pisalo, nie pamietam... wczytalam zdjecia, przeszlo do wyboru piosenki i sam wyskoczyl
Cytat:
Napisane przez ursull
Zgadzam się z Cinusiową,skoro Gosia zachowuje się normalnie to nie ma co panikować,obserwujcie ją i narazie to wystarczy.Ja odkąd Milena zaczęła zabardzo się przemieszczać,to kałdę ją i obkładam poduchami dookoła,żeby nie spadła.Na kanapie wogóle jej nie sadzam,ma rozłóżoną kołdrę i matę na podłodze,a i tak nie spuszczam jej z oczu,bo o wypadek przy takim maluchu nietrudno.Będzie dobrze
|
ja juz wiem ze podkladanie poduchami nic nie daje... podobnie bylo z rumiankowa... Kuba tez byl oblozony poduchami i nie bylo opcji jak dla mnie zeby spadl a jednak... nie wiem jak on to zrobil... skoro sie nie przekreca prawie wogole.... z plecow na brzuch ani razu sie nie przekrecil wiec jak on to zrobil to tylko on wie ... Kuba tez caly czas na macie sie bawi na ziemi... ale przebieram go na kanapie
Cytat:
Napisane przez cinusiowa
Kupiłam właśnie buty na allegro TAKIE

|
za***iszcze!!!!!!!!!! kurcze ale mi sie podobaja!!!! wiesz co chyba tez sobie zamowie a jaka cena 
Cytat:
Napisane przez rumiankowa
dzięki Cinusiowa, dzięki malutka, dzięki marika, dzięki ursull za wsparcie 
oddzielne dzięki dla Pakusi bo wspierała mnie wczoraj gadulcowo 
|

|
|