|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
![]() iwciag póki nie dostaniesz upomnienia, to nic nie zrobią ale skarbówka bez upomnienia może wcisnąć karę ![]() ![]() ![]() ![]() Jesooo to tak jak ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
Kuroikaze jesteś nr ONE
![]() ![]() co do piłeczkowej fontanny nie miałam ale bawiłąm się oryginalną w hipermarkecie ![]() I z doświadczenia wiem że dzieciaczki nasze gdy już będą siedzieć same czyli niedługo będą miały frajde ![]() Illbana bo my wiemy co dobre ![]() Hejka Mała Mi ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- No Cinka się znamy na rzeczy ![]()
#2103 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
bez czytania - dopisuję się do klubu rodziców dzieci, które spadły z łóżka
![]() zostawiłam śpiącą Gosię na łóżku w sypialni, bo ZAWSZE zostawiałam ją tak na godzinę i dopiero później przenosiłam do łóżeczka. sama byłam w drugim pokoju. w pewnej chwili usłyszałam szelest i WIEDZIAŁAM, że spadła. w tym samym momencie w którym zerwałam się z krzesła usłyszałam jej ryk. wpadłam do pokoju zapalając światło i tylko kątem oka patrząc na łóżko, bo WIEDZIAŁAM że leży na podłodze. leżała między łóżkiem a łóżeczkiem - na czworaka (a łóżko ma pewnie z 35 cm). dała się uspokoić dosyć szybko, obejrzeliśmy z małżem, czy coś jest nie tak, Mała ma delikatnie zadrapane czoło i nos. Mała po uspokojeniu zaczęła się śmiać, bawić, przewracać z pleców na brzuch, siadać, gadała do nas, źrenice reagowały na światło, reagowała na głos, odwracała się w stronę małża jak do niej mówił. później zjadła i zasnęła. to było ponad godzinę temu. siedzę przy niej, mam nadzieję że wszystko jest OK, sprawdzam czy oddycha. na razie nie jadę na pogotowie, bo wydaje mi się, że wszystko z nią w porządku. myślicie, że powinnam jechać profilaktycznie? już wymyśliliśmy, że czuwamy nad nią na zmianę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dwie noce Aleks spac nie mogl... ![]() ![]() Edyta ![]() ![]() Ja tez uwazam ze najladniej Ci w krotkich Ursull ![]() ja jeszcze nigdy tak bardzo sie nie smialam czytajac nasz watek... normalnie jestes swietna!!! Poprosze o czestsze streszczenia.... ![]()
![]() |
#2105 |
Rozeznanie
|
Bry babole
![]() Bylam na chwilowym odwyku, ale juz jestem ![]() Widze ze nikt niezauwazyl ze mnie nie ma, nikt nie tesknil, nikt mnie kocha.... ![]() Mam dobra wiadomosc i zla niestety... Zaczne od zlej.... Moj tata mial badania robione tydzien temu, i niestety wyszly zle ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz dobra.... Bede ciocia, taka ciocia z prawdziwego zdarzenia ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ur. 30.04.2009 68kg................jest 52kg ![]() Edytowane przez sashka20 Czas edycji: 2009-11-10 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Sashka a nie możesz wymienić tylko butki dla Kubusia na rozmiar większe? Skoro są ładne to szkoda by było abyś zaraz je musiała odstawić. Przecież to kwestia miesiąca jak będą go cisnąć lub uwierać. Niby tylko 13 zika ale jednak coś - nie wazne ile kosztowały, tylko że są dla niego odpowiednie ![]() Za tatę trzymam kciukaski Wiem co przeżywasz, bo miałam kiedyś podobnie z mamą ale okazało się, że guz jaki jej wycinali nie był złośliwym. 3 miesiące musieliśmy czekać na wyniki, a mama codziennie chciała chodzić na cmentarz przez to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No Carolajna ![]() ![]() ![]() Ursull ![]() ![]() ![]() Kocham i tesknie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodatkowa porcja kaszki im sie nalezy ![]() Dobry wieczor i dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 |
Raczkowanie
|
Cześć baboliki przeczytałam was ale nie mam weny żeby odpisywać wogóle mam dzień do d*** pokłóciłam się z teżetem i z mamą oj szkoda gadać
idę spać bo mam dość dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Ursull a Ty nie myślałaś kiedyś żeby zacząć pisać jakąś powieść, czy kryminał??? Świetnie to robisz i myślę że coś fajnego byś mogła stworzyć. Albo jakieś opowiadania! Nawet w formie bloga pisane, ja bym chętnie czytała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | ||
Wtajemniczenie
|
no hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Maluś tak teraz czytam Twój podpis i dotarło do mnie ile ważył i mierzył Dawidek jak się urodził
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zadomowienie
|
Była u mnie pod wieczór kolejna sasiadeczka tym razem z 7 tygodniowym Patryczkiem i posiedziałyśmy do 21, ja poprasowałam góre prania, ale nie wszystko reszta jutro
![]() ![]() ![]() ursull - jestes the best hehe twoje opowieści powinny byc opublikowane ![]() superzabulka - ledwo wróciła do pracy a tu imprezki firmowe nooo, to wybaw sie tam porządnie. iwciag - hhe ja mam to samo wejde do sklepu nic nie kupie a tu bum i nie ma np. 50zł. DORIS - Igorki sa super ![]() kuroikaze - kurcze to Natanek będzie miał juz pelną szuflade ząbków a u nas pewnie pierwszy sie pojawi, a nie podgryza cie? bo mój nie ma a jak chapnie to wrzeszcze. Carolajna - hmmm... czytam dokładnie posty chyba i nie zauważyłam takowej odpowiedzi ale ok juz wiem ![]() ![]() rumiankowa - jeju współczuje tego wypadku Gosi, akrobatka straszna nie można jej juz chyba tak zostawiac. sashka - kurcze biedactwo, bądź dzielna i wspieraj tate, az brak słow bo nie wiem jak by ci pomóc. I gratulacje dla siostry Tż super. Ejjjj ja zrobiłam ten filmik co Ursull i pakusia i się cosik pokasowało co na końcu naciskałyście co pisało żeby odtworzyc filmik swój? |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I gratuluję ciociu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pisałam coś,gdzieś,kiedyś,ale nikt tego nie docenił(nie tak ja wy moje morduchny kochane ![]() ![]() Za to mogę się spełniać na Wizażu i jak narazie wystarczająco łechtacie moje ego,tylko nie przestawajcie,bo artysta bez odbiorców i wielbicieli nie potrafi tworzyć i bzdurą jest,gdy ktoś mówi,że tworzy tylko dla siebie ![]() ![]() A Ślicznota cosik mi dzisiaj nie w sosie,od kilku dni ma problemy z zasypianiem i dość często wymiotuje.Pytałam dziś w przychodni o to,ale babka stwierdziła,że dziecko wyglada na szczęśliwe,więc chore nie jest (fakt,że Milucha akurat się szczerzyła do niej).Teraz nie wiem,może ona tak na zęby ![]() ![]() Malutka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
URSULL Załóż takiego bloga ze swoimi opowiadaniami
![]() Albo jak coś piszesz w kompie to podsyłaj mi na meila... ja lubię czytać opowiadania, książki "żywych" ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() Blog Milci mi się nie otwiera ![]() Idę się kąpać i zaraz wracam ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-10 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Marika dobre pytanie zadałaś,ja jestem tam zarejestrowana,więc mam te filmiki na moim koncie,kompletnie nie pamietam jak to było,jako gość,ale
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak coś stworzę to ci podzucę,obiecuję.Czasu teraz brak,bo Wizaż zabiera mi każdą wolną chwilkę ![]() A tak szczerze,ja nie uważam,żeby to co piszę było jakieś wyjątkowe.Każda z nas mogłaby takie streszczenie walnąć,tyle,że czasu na to trzeba i natchnienia.Ja robię wiele rzeczy,ale wszystkiego po trochę i często nie kończę.Jak wspomniałam trochę maluję,bawię się fotografią i przeróbkami zdjęć,ale to wszystko nie jest jakieś wyjątkowe.Ja nie mam specjalnego daru czy talentu,jestem przeciętna i zajmuję się wszystkim i niczym,na przeciętnym poziomie. Ale się rozpisałam.Gadane to ja mam ![]() Jak tam kąpiel? Link do bloga poprawiony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | ||
Wtajemniczenie
|
Próbowałam zrobić taki sam filmik świąteczny jak dziewczyny miały, ale to tak strasznie wolno idzie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobranoc me kochane ![]()
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Ursull do pisania trzeba mieć wyobraźnię, a Ty ją masz, trzeba mieć dar widzenia i dostrzegania tego czego nie widzą inni i Ty to również masz... Sama przyznałaś, że masz gadane więc potrafisz też "lać wodę", a to zapewne również się przydaje. Poza tym aby ciekawie pisać trzeba mieć swój styl, który przyciągnie czytelnika i mnie wydaje się, że Ty go masz, bo ja bardzo lubię czytać to co Ty piszesz - obojętnie, czy to wierszyk, czy to streszczenie "wizażowej problematyki"
![]() ![]() ![]() Najlepsze były oczywiście początki jak Bazylek był mniejszy, bo był śmieszniejszy ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomyślę o tym,własnym blogu,tylko nie wiem,o czym mam pisać,bo o swoim życiu to raczej bym nie chciała (za dużo szarych i czarnych barw było).Podrzuć mi pomysł Cinusiowa ![]() Co do plamki,ja też jutro zrobię fotkę i się wymienimy. Koniec tego gadania.Idem sobiem spać ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam właśnie buty na allegro TAKIE
![]() W sam raz na spacerki z Ninulcią i będą pasować zawsze na moją grubą łydkę, bo reguluje się sznurówką a potem już tylko zapina się z boku zameczek ![]() ![]() Cena to mnie zwaliła z nóg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Wtajemniczenie
|
ursull-nie ma mnie w sterszczeniu ! Powinnas wspomniec o naszej tragedii ząbkowania i nieobecnosci z powodu braku internetu przez ponad miesiac!
![]() cinusiowa-jak bedziesz jechala do ZAKO to daj znac, w koncu mieszkam tutaj, mozemy sie gdzies wybrac z dzieciorami ![]() ![]() u nas dzisiaj pada ŚNIEG!!! Zastanawiam się nad kupnem tych sanek: http://allegro.pl/item785252226_sank..._saneczki.html Jaki śpiworek do tego się dokupuje,bo ja nie wiem??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak już wspominałam do Zakopanego to na weekend się nie wybiorę, bo tam mam za daleko ale na dłuższe wakacje, to jak najbardziej ![]() A takie sanki na allegro widziałam ze śpiworkiem i nawet komuś linka wysyłałam. O i znalazłam raz jeszcze http://www.allegro.pl/item789177064_...worek_hit.html Tylko ta aukcja akurat już jest zakończona ale z pewnością są na nowo wystawiane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Iwo znowu coś nie tak, tzn coś mu odbija ![]() ![]() A Mlody ma od jakiegoś czasu czerwoną plamkę na brodzie, ale pod skórą jest jakaś grudka i jak byliśmy "na szczepieniu" pediatra widziała, ale tylko spytała co to!? Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-11 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item810818868_...worek_hit.html
Tu jest aukcja z tymi sankami ciągle trwająca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zadomowienie
|
dzięki Cinusiowa, dzięki malutka, dzięki marika, dzięki ursull za wsparcie
![]() oddzielne dzięki dla Pakusi bo wspierała mnie wczoraj gadulcowo ![]() Gosia w nocy spała jak zwykle, co oznacza pobudki od 1.00 co godzinę, wstała o 7.30, właśnie siedzi w łóżeczku, przekręca się tam, łazi po całym i robi bańki ze śliny ![]() Sashka - wydaje mi się, że trzeba mocno wierzyć, że będzie dobrze ![]() ![]() cinusiowa - teraz ja też się zastanawiam, czy takich nie kupić ![]() ursull - świetnie napisane streszczenie! i cudny wierszyk ![]() zmykam do Małej |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje dla tz siostry ![]() ![]() oj to nie dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nic nie pisalo, nie pamietam... wczytalam zdjecia, przeszlo do wyboru piosenki i sam wyskoczyl ![]() Cytat:
ja juz wiem ze podkladanie poduchami nic nie daje... podobnie bylo z rumiankowa... Kuba tez byl oblozony poduchami i nie bylo opcji jak dla mnie zeby spadl a jednak... nie wiem jak on to zrobil... skoro sie nie przekreca prawie wogole.... z plecow na brzuch ani razu sie nie przekrecil wiec jak on to zrobil to tylko on wie ... Kuba tez caly czas na macie sie bawi na ziemi... ale przebieram go na kanapie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2128 |
Wtajemniczenie
|
a zapomniałam, miałam napisać Sashka ja jestem przykładem, że chemia choć straszna to do przejścia, pewnie tatcie będzie trochę ciężej, wiadomo wiek, ale na pewno jest do przejścia, trzeba wierzyć mocno mocno
![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-11 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
I dlatego z kijem na mnie...? Tyy..!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
no i nie kupie tyc butow co ciniusiowa pokazala
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.