Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 10:44   #2567
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Bryyy... Prawie sie wyspalam, ale za pozno spac poszlam, bo tz siedzial. ogladalismy sobie seriale

szyja dalej boli, ech.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15201243]

cześc ;*
nie było mnie bo musiałam pozałatwiac ważne sprawy i nawet nie miałam sił wejśc na forum.
u ginekologa spoko ;]. gbyby nie koleżanka to uciekłabym , chciał zapisac tabletki, nie wzięłam. w dupie.
tak w ogóle to chodze wkur.wiona. mam dosyc mojej klasy ;/ w tym roku tak atmosfera się zje.bała ze szok, a wszystko przez jedna ....... . przepraszam za wulgaryzmy
poza tym to polonistka tak jedzie nam że szok ;] . zamiast kur nas zmotywowac to pieprzy , że nie zdamy matury , że jesteśmy tacy i tacy ;]. dzisiaj oddała wypracowania, najgorsza moja praca jaką napisałam ;] , mimo że czytałam książkę , słuchałam mniej więcej na lekcji. pieprzony klucz.
modlę się żeby ten czas zleciał szybciej do maja. rzygac mi się chce jak widzę te fałszywe twarze.
no to się wyżaliłam;][/QUOTE]

co za lekarz debil
a co Ci powiedział?

co za baba mysli ze tak was zmotywuje. głupia.

a tymi ludzmi to wiesz... gdzie masz sobie ich wsadzic?

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
No jasne, możesz przyjechać na stypę

Ale to nawet jak się nie używa to się tak jakoś estetyczniej wygląda z głową, zachowane są proporcje sylwetki. Głowa to nie tylko do myślenia jest. Do świecenia oczyma też np.
dobra

no może masz i rację, hm...

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Siemanko
o TY!

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Joł.

AAA !
Dowiedziałam się, że moja koleżanka (w naszym wieku) się zaręczyła.
Nawet oficjalny obiadek dla rodziny już był.

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

a moja koleżanka z klasy, ta która jest w ciąży.. wiecie dlaczego zostawiła swojego chlopaka i skazała własne dziecko na wychowywanie się bez ojca?

bo do niego napisała z telefonu siostry i go podpuszczała, ze jest jakąś tam dziewczyną, że się w nim podkochuje, zapytała czy ma "dziewczynę", a on odpisal, że nie mimo, że wiedział, że D. jest z nim w ciąży ... i ona stwierdziła, że on ją zdradził

paranoja, takie podchody w takim wieku... jakby dziewczynką z podstawówki była -.-
no dokładnie, ale... on też się nie popisał

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Dziewczynom się chyba wydaje, że będą miały męża, potem dziecko i będzie pięknie, a wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie... Życie to podobno nie bajka.
Mnie też się nie spieszy, ale i tak prędzej czy później dopadnie mnie szare życie z podatkami na czele
Brr.

------
Herbatkę słucham i spijam płytę Nosowskiej, czyli relax (take it easy )
dokladnie tak im sie wydaje. strasznie niedojrzałe spojrzenie na świat, ale cóż poradzić.

a ze sluchasz hrbatki i spijasz plyte to nawet nie zauwazylam, ze cos nie tak

------------
eeem, tak mowicie o slubach i dzieciach... nie mam osobiscie zadnej znajomej, ktora bylaby w ciazy, tylko kiedys wam mowilam o takiej, z pdst, ze widzialam na nk jej zdjecia z facetem i dzieckiem a moj tz mowil ze widzial ja z 2 dzieci
ale lepsza informacja - mam kolezanke, ktora po maturze bierze slub z arabem, juz sie zareczyli
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora