Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 10:44   #2303
agncyb
Raczkowanie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Dziewczynki witam srodowo! Wy tu takie smutne tematy.. ja tez niestety mam kolezanke ktora jest po aborcji, miala 18 lat i opowiada o tym jak o czyms zupelnie normalnym. Tu w Norwegii oni maja troche znieczulice na takie rzeeczy... No ale do tematu mojego testowania wracajac....

Opowiem od poczatku!
Wczoraj juz nie moglam wytrzymac i doczytalam wieczorem w necie, ze testy owulacyjne tez moga wykryc wczesna ciaze, a nei chcialam ruszac tego moejego ciazowego bo jak obiecalam w srode rano to rano i koniec!! No wiec zrobilam owulacyjny i wyszla buzka! Wiec pomyslalam ciaza, ale zaraz potem pomyslalam.... kurcze moze cos nei tak skoro owulacyjny wyszedl pozytywnie..ehhh
No wiec pomarudzilam. TZ juz zaczal troche na mnie krzyczec ze swiruje, ale jakos dotrwalam do rana i dzis dokladnie 6:30 zrobilam ten digitaltest i co sie pokazalo...............?

GRAVID!! czyli ciaza!!! a to sa najczulsze testy na rynku!!! wiec radosc moja przeogromna!! chyba juz sie moge cieszyc co???? Zaraz dzownie do lekarza bo tu to znajac zycie najwczesniej nza 2 tygodnie mnie przyjma!! Ael tyle testow chyba nie moglo sie mylic!!!

TAk sie ciesze, nie moge uwierzyc bo to przeciez pierwszy cykl po tabletkach!!!!!

Caluje z rana!!! Mam dzisiaj troche pracy ale postaram sie pojawiac**********

No i fluidki dla was kochane!!:m agia:
Gratulacje!!! Gratulacje!!! Gratulacje!!!
Zgarniam troche fluidków

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
A ja tez mam dzisiaj wolne Dzwonila do mnie babka od praktyk ze mam nie przychodzic bo ona chora jest i nie pracuje tak wiec dopiero w piatek albo wtorek musze tam byc
Generalnie zapowiada sie niezle ... Clay czas mam w bloku remonty i dzisiaj znow od rana cos wierca i stukaja, wytrzymac nie idzie ... Zaraz ma byc Piotr ze swoja nowa 'rodzinka' ... On bedzie pracowac, bo u siebie jeszcze nie ma neta- z reszta nic nie ma, procz sofy A ja znowu bede sie wkurzac traktowaniem Kubusia.... Dzisiaj jeden falszywy ruch od matki i dostanie ona po lbie, przysiegam!
I prawidłowo! Jestem z Tobą.
agncyb jest offline Zgłoś do moderatora