Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 10:39   #2571
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Żyję i o was pamiętam, zwyczajnie nie mam kiedy usiąść i się po głowie podrapać.

Trzymajcie kciuki, żebym nie zginęła we wrocławiu w weekend - swoją drogą wie któraś czy jest gdzieś tam przechowalnia bagażu na dworcu i w jakiej cenie? Prosiłabym o pw, gdyż nie wiem kiedy tu zawitam ponownie

2:39 a ja dalej walczę z matmą..eh
tęsknić

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka z podstawówki jest już po ślubie i w ciąży z 3-cim dzieckiem... Nie muszę dodawać, że w naszym wieku? ; )
dla mnie też to jest nieodpowiedzialne ;] no nie potrafię sobie wyobraźic mnie teraz w ciąży . chce miec dzieci, ale na pewno nie teraz , za jakiś kilka dobrych lat.
jak dla mnie to jakaś paranoja ;]

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
a wczoraj oglądałam kolejne dwa filmy "Kovak Box" i "Bal maturalny" :d fajne na wieczor
a ja wczoraj oglądałam 'only you' . no się się popłakałam

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
co za lekarz debil
a co Ci powiedział?

co za baba mysli ze tak was zmotywuje. głupia.

a tymi ludzmi to wiesz... gdzie masz sobie ich wsadzic?

ale lepsza informacja - mam kolezanke, ktora po maturze bierze slub z arabem, juz sie zareczyli
napiszę Ci później na gadu

a ta polonistka to szkoda gadac. na początku myślałam, że dobrze że uczy nas polskiego , bo słyszalam o niej dobre recenzję ale teraz mam już jej dosyc. ostatnio powiedziała , że na naszej lekcji czuje się jakby była w czyśccu a koleżanka do mnie ; a my jak w piekle

wiem , wiem gdzie mam sobie ich wsadzic ;] ale wszystko ma swoje granice kurde ;]

z Arabem ? a ile są razem no to życzę powodzenia;]

dzien dobry ;*
wyspałam się , w końcu.
muszę przeczytac do końca 'granice' , od jutra omawiamy;]

miłego dnia ;*
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora