2009-11-11, 10:39
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Napisane przez Riddim
Żyję i o was pamiętam, zwyczajnie nie mam kiedy usiąść i się po głowie podrapać.
Trzymajcie kciuki, żebym nie zginęła we wrocławiu w weekend - swoją drogą wie któraś czy jest gdzieś tam przechowalnia bagażu na dworcu i w jakiej cenie? Prosiłabym o pw, gdyż nie wiem kiedy tu zawitam ponownie
2:39 a ja dalej walczę z matmą..eh
tęsknić
|
Cytat:
Napisane przez star15
Moja koleżanka z podstawówki jest już po ślubie i w ciąży z 3-cim dzieckiem...  Nie muszę dodawać, że w naszym wieku? ; )
|
dla mnie też to jest nieodpowiedzialne ;] no nie potrafię sobie wyobraźic mnie teraz w ciąży . chce miec dzieci, ale na pewno nie teraz , za jakiś kilka dobrych lat.
jak dla mnie to jakaś paranoja ;]
Cytat:
Napisane przez Claaire
a wczoraj oglądałam kolejne dwa filmy "Kovak Box" i "Bal maturalny" :d fajne na wieczor 
|
a ja wczoraj oglądałam 'only you' . no się się popłakałam 
Cytat:
Napisane przez blue_apple
co za lekarz debil 
a co Ci powiedział?
co za baba  mysli ze tak was zmotywuje. głupia.
a tymi ludzmi to wiesz... gdzie masz sobie ich wsadzic?
ale lepsza informacja - mam kolezanke, ktora po maturze bierze slub z arabem, juz sie zareczyli ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
napiszę Ci później na gadu 
a ta polonistka to szkoda gadac. na początku myślałam, że dobrze że uczy nas polskiego , bo słyszalam o niej dobre recenzję ale teraz mam już jej dosyc. ostatnio powiedziała , że na naszej lekcji czuje się jakby była w czyśccu a koleżanka do mnie ; a my jak w piekle 
wiem , wiem gdzie mam sobie ich wsadzic ;] ale wszystko ma swoje granice kurde ;]
z Arabem ? a ile są razem no to życzę powodzenia;]
dzien dobry ;*
wyspałam się , w końcu.
muszę przeczytac do końca 'granice' , od jutra omawiamy;]
miłego dnia ;*
|
|
|