2009-11-12, 09:48
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu
Cytat:
Napisane przez Carula
Mnie poleciła te strone kumpela , wcześniej chodziłam do Hair Bazaar Studio fajnie ale moja fryzjerka wyjechała i jak znalazłam fajnego fryzjera to wszyscy tutaj myślą że to jakaś rodzina czy coś , trochę mnie dziwi za tem po co ktoś zadaje pytania skoro nie ufa , zgadzam się z przedmówczynią że po co pytać jak i tak na końcu ciebie objadą a z drugiej strony zastanawiam się czy ktoś tutaj jest wyrocznią że ten dobry a ten nie , hmm dziwna sprawa to forum dotyczy DOBRY FRYZJER a nie kryptoreklama może niezaśmiecajcie forum głośnymi myślami tylko konkrety dziewczyny , ja szukam kontaktu na kosmetyczkę która robi zagęszczanie rzęs jakieś namiary ??? ha ha wesoło tu
|
bardzo dobre zagęszczenie rzęs miałam zrobione w Poznaniu w Studio Allesandro za wiaduktem górczyńskim- pytaj o Pania Magdę . To jest taka młoda dziewczyna,ja za zagęszczenie i przedłużenie rzęs zapłaciłam 300,00pln .Rzęsy są przedłużane nie kepkami,ale pojedyńczymi rzęsami- efekt rewelacyjny . Myślę ,ze w internecie powinien byc adres i telefon do studia allesandro .pozdr
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Papryczkaa
jeżeli ktoś ma kilka postów, pisze je z częstotliwością co 2 tyg do miesiąca, a wszytskie zachwalają jeden salon fryzjerski, to chyba logiczne jest, że nie robi tego bezinteresownie.
faktycznie, szkoda czasu takich osob ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) bo pewne jest, ze nie wybiorę się do opinii "sponsorowanej". I nie tylko ja. Niektóre z nas są tutaj już tyle czasu, że z łątwością je rozpoznają 
|
cześć,
Z jednej strony zgadzam sie z Tobą,ale kiedyś Ty też byłaś nowa na tym forum ,stąd dyskryminowanie i ciągłe podejżenia są trochę irytujące.
papa
|
|
|