Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 19:35   #3481
Papryczkaa
Zakorzenienie

Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu

Cytat:
Napisane przez marychna22 Pokaż wiadomość
Skoro nikomu nie ufasz, każdą opinię traktujesz jako potencjalna reklamę danego salonu to po co pytasz się innych o radę ? szkoda Twojego czasu i czasu osób,które Tobie odpisują.

Chyba dopuszczasz myśl,że MILAKAMILA rzeczywiscie jest Klientką salonu i jest bardzo zadowolona ze swojego stylisty.
jeżeli ktoś ma kilka postów, pisze je z częstotliwością co 2 tyg do miesiąca, a wszytskie zachwalają jeden salon fryzjerski, to chyba logiczne jest, że nie robi tego bezinteresownie.

faktycznie, szkoda czasu takich osob bo pewne jest, ze nie wybiorę się do opinii "sponsorowanej". I nie tylko ja. Niektóre z nas są tutaj już tyle czasu, że z łątwością je rozpoznają

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 19:55   #3482
Patrycjayork
Przyczajenie

Jestem po dekoloryzacji w czesance mam rudawe refleksy, ale to chyba norma. Marzę o zimny kolorze ciemny blond/jasny brąz i to wykonany w ten sposób, że przy nasadzie kolor ciemniejszy, a na końcach lekko jaśniejszy. Tak robią w niektórych salonach, np. w wawie. Czy ktoś słyszał o Milenie, z salonu w green point? Dzięki wielkie ps. na Tupecie też się przejechałam, złe cięcie, raz był kolor, ale też bez rewelacji...
Patrycjayork jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 23:21   #3483
Carula
BAN stały

Cytat:
Skoro nikomu nie ufasz, każdą opinię traktujesz jako potencjalna reklamę danego salonu to po co pytasz się innych o radę ? szkoda Twojego czasu i czasu osób,które Tobie odpisują.

Chyba dopuszczasz myśl,że MILAKAMILA rzeczywiscie jest Klientką salonu i jest bardzo zadowolona ze swojego stylisty.

pozdrawiam i mam nadzieję,ze trafisz na dobrego Fryzjera ;-)

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Miła Kamilo,

Obawiam sie,że jeśli chcesz kogoś pochwalić na tym forum to niestety wybrałaś zle miejsce.

Pare stron wcześniej również pisałam o Marku i Mirce i niestety jeśli piszesz o kimś dobrze to musisz się liczyć z tym,ze zostaniesz posądzona o to ,że jestś pracownikiem ,żoną,dzieckiem,sprzątacz ką danego salonu ... ech no niestety ...

Widocznie większość tu zarejestrowanych osób miała tak przykre doswiadczenia,że trudno jest im uwierzyć,iż MY jesteśmy zadowolonymi Klientkami ;-)

pozdrawiam i życze duzo dobrego
Mnie poleciła te strone kumpela , wcześniej chodziłam do Hair Bazaar Studio fajnie ale moja fryzjerka wyjechała i jak znalazłam fajnego fryzjera to wszyscy tutaj myślą że to jakaś rodzina czy coś , trochę mnie dziwi za tem po co ktoś zadaje pytania skoro nie ufa , zgadzam się z przedmówczynią że po co pytać jak i tak na końcu ciebie objadą a z drugiej strony zastanawiam się czy ktoś tutaj jest wyrocznią że ten dobry a ten nie , hmm dziwna sprawa to forum dotyczy DOBRY FRYZJER a nie kryptoreklama może niezaśmiecajcie forum głośnymi myślami tylko konkrety dziewczyny , ja szukam kontaktu na kosmetyczkę która robi zagęszczanie rzęs jakieś namiary ??? ha ha wesoło tu
Carula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 08:13   #3484
Bejjka
Zakorzenienie

my i tak wiemy swoje, kto sam siebie poleca, a kto jest szczerze polecany
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 08:15   #3485
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
my i tak wiemy swoje, kto sam siebie poleca, a kto jest szczerze polecany
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 08:46   #3486
Sen2000
Raczkowanie

Ja chyba zaryzykuje i pójdę do tego P.Marka. Mam włosy do łopatek i czy ktoś wie czy się zmieszczę w 100 zł za ścięcie?
Sen2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 09:48   #3487
marychna22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Carula Pokaż wiadomość
Mnie poleciła te strone kumpela , wcześniej chodziłam do Hair Bazaar Studio fajnie ale moja fryzjerka wyjechała i jak znalazłam fajnego fryzjera to wszyscy tutaj myślą że to jakaś rodzina czy coś , trochę mnie dziwi za tem po co ktoś zadaje pytania skoro nie ufa , zgadzam się z przedmówczynią że po co pytać jak i tak na końcu ciebie objadą a z drugiej strony zastanawiam się czy ktoś tutaj jest wyrocznią że ten dobry a ten nie , hmm dziwna sprawa to forum dotyczy DOBRY FRYZJER a nie kryptoreklama może niezaśmiecajcie forum głośnymi myślami tylko konkrety dziewczyny , ja szukam kontaktu na kosmetyczkę która robi zagęszczanie rzęs jakieś namiary ??? ha ha wesoło tu
bardzo dobre zagęszczenie rzęs miałam zrobione w Poznaniu w Studio Allesandro za wiaduktem górczyńskim- pytaj o Pania Magdę . To jest taka młoda dziewczyna,ja za zagęszczenie i przedłużenie rzęs zapłaciłam 300,00pln .Rzęsy są przedłużane nie kepkami,ale pojedyńczymi rzęsami- efekt rewelacyjny . Myślę ,ze w internecie powinien byc adres i telefon do studia allesandro .pozdr

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
jeżeli ktoś ma kilka postów, pisze je z częstotliwością co 2 tyg do miesiąca, a wszytskie zachwalają jeden salon fryzjerski, to chyba logiczne jest, że nie robi tego bezinteresownie.

faktycznie, szkoda czasu takich osob bo pewne jest, ze nie wybiorę się do opinii "sponsorowanej". I nie tylko ja. Niektóre z nas są tutaj już tyle czasu, że z łątwością je rozpoznają
cześć,

Z jednej strony zgadzam sie z Tobą,ale kiedyś Ty też byłaś nowa na tym forum ,stąd dyskryminowanie i ciągłe podejżenia są trochę irytujące.

papa
marychna22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 10:19   #3488
ilios
PIP.

GG do ilios

marychna, ale nie ma sie o co obruszac
ja wiem, ze kazdy byl nowy.
rzecz po prostu w tym, ze wiele razy byla taka sytuacja, ze ktos wchodzil i sam sie reklamowal i dziewczyny sie strasznie przejechaly ..
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 10:34   #3489
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Z jednej strony zgadzam sie z Tobą,ale kiedyś Ty też byłaś nowa na tym forum ,stąd dyskryminowanie i ciągłe podejżenia są trochę irytujące.
ok, ok, nie jedna osoba już tak się oburzała
przykro nam, ale osoby nowe zawsze są mniej wiarygodne, zwłaszcza te, który wychwalają pod niebiosa konkretny salon/osobę
to jest naturalne, że w jakiś sposób musimy zapobiegać nieuczciwej reklamie
Stary 2009-11-12, 10:44   #3490
marychna22
Przyczajenie

Cytat:
ok, ok, nie jedna osoba już tak się oburzała
przykro nam, ale osoby nowe zawsze są mniej wiarygodne, zwłaszcza te, który wychwalają pod niebiosa konkretny salon/osobę
to jest naturalne, że w jakiś sposób musimy zapobiegać nieuczciwej reklamie
ok,

zostawmy juz ten temat ;-) w końcu to forum poświęcone urodzie itp ,a nie obruszaniem się ;-)
pozdr dla Was
marychna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 21:48   #3491
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez mila kamila Pokaż wiadomość
Kochana.tak się składa że nie jestem ani rodziną ani pracownikiem pana Marek.Pytałaś o opinię to poleciłam ci kogoś kto nie zrobił mi krzywdy.
Jaaasne, a ten spamik to sam tak wyszedł.
Dla mnie to jest antyreklama, skoro stylista musi się imać takich sposobów, aby się reklamować, to oznacza, że ma problem z klientkami.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-13, 08:01   #3492
mila kamila
Przyczajenie

Cytat:
bardzo dobre zagęszczenie rzęs miałam zrobione w Poznaniu w Studio Allesandro za wiaduktem górczyńskim- pytaj o Pania Magdę . To jest taka młoda dziewczyna,ja za zagęszczenie i przedłużenie rzęs zapłaciłam 300,00pln .Rzęsy są przedłużane nie kepkami,ale pojedyńczymi rzęsami- efekt rewelacyjny . Myślę ,ze w internecie powinien byc adres i telefon do studia allesandro .pozdr

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

cześć,

papa

Zastanawiacie się dlaczego zachwalam tylko jednego fryzjera??? to bardzo proste- byłam już u wielu i trafiłam na tego właściwego. Gdybyście zapytały mnie 5 lat temu kogo polecam to z pewnością był by to Piotr z hair bazaar lub pani Mirka. chodziłam też do kenzo do pani Liliany. podobnie jak wy zwiedzałam wiele salonów raz był dobrze a raz źle,aż wreszcie trafiłam na takiego co mnie zrozumiał. Przykre jest tylko to,że skoro ktoś nie zachwala tych fryzjerów co wy to odrazu jest podejrzany o reklamę. życzę Wam abyście i Wy w końcu przestały szukać i znalazły dobrego fryzjera.
mila kamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 09:05   #3493
juhu84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrycjayork Pokaż wiadomość
Jestem po dekoloryzacji w czesance mam rudawe refleksy, ale to chyba norma. Marzę o zimny kolorze ciemny blond/jasny brąz i to wykonany w ten sposób, że przy nasadzie kolor ciemniejszy, a na końcach lekko jaśniejszy. Tak robią w niektórych salonach, np. w wawie. Czy ktoś słyszał o Milenie, z salonu w green point? Dzięki wielkie ps. na Tupecie też się przejechałam, złe cięcie, raz był kolor, ale też bez rewelacji...
ile płaciłaś za dekoloryzacje? i z jakiego koloru wychodziłaś ;> bo mnie kusi na jakis ładny rudy a mam ciemny brąz i sama nie wiem, troche sie boję ze włosy zrujnuję bo często prostuje włosy
juhu84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 15:02   #3494
coffee7
Przyczajenie

Jakieś wrażenia z Akademii Urody w Pasażu Rondo? To jedyny fryzjer w Pasażu - z tego co czytam co chwilę ma inną nazwę.
coffee7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 15:08   #3495
Papryczkaa
Zakorzenienie

coffe-bardzo czesto jestem w pasazu rondo przechodzac obok tego salonu.. i jeszcze nigdy nie widzialam, zeby tam był chociaz jeden klient

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-13, 15:12   #3496
coffee7
Przyczajenie

byłam wczoraj, chciałam obciąć włosy - z marszu i się nie załapałam, zapisały mnie dopiero na jutro
z ciekawości pokrążyłam trochę i faktycznie chwilę później na fotelu siedział klient
coffee7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 22:39   #3497
kaaziaa
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to kaaziaa

angelo rivieri na katowickiej, mistrzowsko zajmuje sie moimi wlosami Patryk. nigdy nie bylam tak zadowolona!
kaaziaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 09:54   #3498
to ja magda
Raczkowanie

Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

Cytat:
Napisane przez Katiuszkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy farbowalyscie wlosy w ciąży? ja mam przed tym opory i teraz chodzę z odrostami na kilka centymetrów (na szczescie na swiezo umytych wlosach nie widac wcale. Dopiero teraz zrozumialam, ze mój mąż, kiedy widzi mnie po kolejnych wizytach u fryzjera i mowi "a cos się w ogole zmienilo?", ma trochę racji Niemniej, dla wlasnego samopoczucia wolałabym już się wybrać na jakiś delikatny balejaż. Na tym forum przeczytałam mnóstwo peanów na temat Krzysztofa (kolor może i był ok, za to cena i jego gadka pozostawiały wiele do życzenia...). Przeczeszę wszystkie posty z ostatnich miesięcy i coś wybiorę.

Btw..czy któraś z Was była w salonie na ul. Solnej ?(koło Tuby). Nazywa się jakoś fikuśnie (na E...? Hmm..). Mam bliziutko, więc mogłabym się wybrać na test. DO KOGO????
Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam!

Jeżeli na Solnej w poblizu Tuby, to pewnie chodzi o Ekstraktt.
Byłam dwa razy, u pani Małgosi. Czy byłam zadowolona? I tak i nie. Tak, bo obcina starannie, dokładnie, włosy się ładnie układały. Jednak spodziewałam sie jakiejś inicjatywy, pomocy w doborze fryzury, chciałam coś zmienić, a wyszłam jedynie z nieco odświeżoną wersją tej samej fryzury. Poza tym myślę, że przed cięciem fryzjer powinien jednak zobaczyc włosy " na sucho", a tu trafiałam na fotel już z umytymi.
No i cena - 100 zł za lekkie podcięcie to chyba jednak sporo.

W poszukiwaniu fryzjera z inicjatywą trafiłam do angelo rivieri, do pana Tomka. Jeżeli chodzi o cięcie nie zawiodłam się. Znacznie skrócil moje włosy, ściął grzywkę. Stworzył fajną, twarzową fryzurke, która w dodatku odjęła mi z 10 lat Z farbowania byłam nieco mniej zadowolona. Owszem, kolor wyszedł ładny, twarzowy, jednak bardzo szybko się spłukał. Ale być może to wina szamponu przeciw wypadaniu włosów.
Za cięcie i farbę zapłaciłam ok. 140 zł.
to ja magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 18:06   #3499
Wilcza
Przyczajenie

W którym miejscu jest to angelo rivieri? Ja na katowickiej kojarzę jedynie salon Trendy, ale jakoś mnie nie zachęca
Wilcza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-15, 07:43   #3500
avent333
Raczkowanie

witam . Jestem tu od nie dawna, przeczytałam pare postów wstecz, i juz sama nie wiem do kogo sie udać dziewczyny , czy macie może jakieś namiary na dobrego fryzjera, który ładnie robi balejaże w okolicach Grunwaldu, Łazarzu lub Górczyna?? będę wdzieczna za info pozdrawiam wszystkie laseczki.
avent333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 07:53   #3501
201607211724
Konto usunięte

avent obawiam się, że ostatnio wszystkie mamy ten sam problem może zajrzyj na początek wątku, tam były jeszcze fajne, wiarygodne opisy, fakt, że każdy fryzjer u nas miał swoje wzloty i upadki, ale może wybierzesz coś dla siebie.

Powodzenia
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 07:55   #3502
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
?
widze, ze masz nadprzyrodzone zdolnosci, skoro ze zdjecia w sepii umiesz okreslic kolor wlosow.
ilios, to przecież jasne, że powinnaś zrobić sobie platynowy blond, a potem podrasować skórę solarą. Nie wiedziałaś o tym? Dopiero wtedy stajesz się wartościowym partnerem do dyskusji

Bawi mnie gdy ktoś reklamujący salon myśli, że w wątkach fryzjerskich są same naiwne i nigdy się nie zorientują o co chodzi. I dlatego ZAWSZE będę podchodzić sceptycznie do użytkownika z 1-5-10 postami, który nagle ma potrzebę zareklamowania kogoś na wątkach, w których polecane są jakieś usługi. Trudno, wielu było takich, którzy reklamowali i teraz inni będą za to obrywać. Poza tym reklamę naprawdę łatwo poznać
W łódzkim wątku napisałam - i tu powtórzę - salon zyskał by o wiele więcej, gdyby fryzjer zamiast ukrytej reklamy zwyczajnie napisał "cześć, jestem xyz, jestem fryzjerem, podobnie jak wy jestem z Poznania i jakbyście potrzebowały porady tu na wątku to chętnie pomogę". Coś takiego nie byłoby reklamą, fryzjer pokazuje się z dobrej strony, ma możliwość wklejania zdjęć, ma możliwość umawiania się na priv. I robi sobie dobrą reklamę zwyczajnie pokazując się jako fajny człowiek.

A, co do wspomnianego fryzjera w Pasażu Rondo. Bez rewelacji. Chciałam podciąć końcówki, wyszłam z fryzurką jaką miały dokładnie wszystkie fryzjerki akurat będące w salonie (do tego na wyprostowanych włosach, gdy sama mam kręcone ). Do prostych włosów mogę polecić, bo technicznie dziewczyna, która nade mną pracowała wydawała się OK, ale jeszcze musi się dużo nauczyć o strzyżeniu kręconych włosów I jak już ktoś się wybiera polecam dokładne określenie ILE cm ma być obcięte.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 16:07   #3503
avent333
Raczkowanie

witam dziewczyny. Czy jest tu jakaś klientka z hair-club na l.piątkowskiej?
avent333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 18:21   #3504
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

Cytat:
kurcze, przed świętami koniecznie muszę iść do fryzjera nie wiem kogo wybrać
a czasu niewiele, bo w tym okresie pewnie ci popularni mają już komplet
polecacie kogoś, kto uszanuje to, że zapuszczam włosy i znowu nie wycieniuje mi ich na prawie całej długości
kochana, ja tu już kilka razy wspominałam o p.Sylwii z farouk- też się kiedyś zawzięłam na zapuszczanie włosów, a że akurat na forum o farouk'u dość dużo się pisało, a mam blisko, to zaryzykowałam... i tak od 1,5 roku już tam chodzę, nie ryzykuję zmiany. Płacę 65 zł- noszę zwykłą, prostą fryzurę, trochę pocieniowaną, do ramion, zero szaleństw nigdy nie zdarzyła się sytuacja, że proszę o podcięcie 1 cm, a w zamian pozbywam się połowy włosów. Zastanawiałam się nad farbowaniem na rudo, oczekiwałam szczerej opinii (chciałam nie mieć później problemów z powrotem do naturalnego koloru)- szczerze zostało mi ono odradzone. Zdecydowanie polecam

Edytowane przez c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Czas edycji: 2009-11-16 o 18:23
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 18:32   #3505
Bejjka
Zakorzenienie

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;15318759]kochana, ja tu już kilka razy wspominałam o p.Sylwii z farouk[/QUOTE]

a możesz podać namiary
Stary 2009-11-16, 18:36   #3506
Konto usunięte

leci PW
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 19:02   #3507
Bejjka
Zakorzenienie

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;15319257]leci PW [/QUOTE]

dzięki
a terminy długie ma?
Stary 2009-11-16, 19:25   #3508
klocuszek27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrycjayork Pokaż wiadomość
Czy na zdjęciu to Twój kolor włosów czy to inne zdjęcie? Bo ja mam taki naturalny kolor, ale niestety ostatnio zauważyłam, że niestety chyba się starzeję, bo zauważam u siebie trochę siwych włosków ;( Tragedia, ale co począć... Myślałam o farbowaniu, ale jeszcze nigdy tego nie robiłam, więc się boję, i efektu, i tego, co dalej... Mieszkam blisko salonu Tomka Betleja, raz u niego byłam, ale ostatnio coraz więcej dziewczyn na niego narzeka...
Ale boję się, że farbą nie osiągnie się takiego efektu jak na zdjęciu...
Na razie u mnie prowadzi Adam z Czesanki
Pozdrawiam Was dziewczyny
klocuszek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 21:51   #3509
Konto usunięte

Cytat:
dzięki
a terminy długie ma?
ostatnio umawiałam się do niej na początku listopada- dzwoniłam do salonu w poniedziałek, termin był w środę za to jakoś w czerwcu też po telefonie na początku tygodnia się okazało, że dopiero w następnym tygodniu coś się znajdzie. Jedno co pewne- dłużej niż tydzień raczej nie będziesz czekać, chyba że taki późniejszy termin sobie będziesz chciała ustalić (dla mnie to plus, bo zwykle przypominam sobie o wizycie, jak grzywka kłuje mnie w oczy )

Edytowane przez c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Czas edycji: 2009-11-16 o 21:53
Stary 2009-11-17, 08:12   #3510
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klocuszek27 Pokaż wiadomość
ostatnio zauważyłam, że niestety chyba się starzeję, bo zauważam u siebie trochę siwych włosków ;( Tragedia, ale co począć... Myślałam o farbowaniu, ale jeszcze nigdy tego nie robiłam, więc się boję, i efektu, i tego, co dalej... Mieszkam blisko salonu Tomka Betleja, raz u niego byłam, ale ostatnio coraz więcej dziewczyn na niego narzeka...
Ale boję się, że farbą nie osiągnie się takiego efektu jak na zdjęciu...
Na razie u mnie prowadzi Adam z Czesanki
ja u Tomka B byłam z koloru byłam zadowlona cięcie to tragedia, fryzura bardzo szybko straciła swój kształt
Batlej farbował mi nie farbą tylko szamponem i niestety kolor też dość szybko stracił (mimo dobrej pielęgnacji) swoją intensywność
dla mnie Adam z Czesanki też jest jednym z najlepszych fryzjerow u jakich byłam, bo jest bardzo dokładny i precyzyjny i fryzura długo nie traci swojej formy, ale ma takie terminy, że szkoda gadać a mi się nie chce umawiać 2 miesiące wcześniej

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;15324841] zwykle przypominam sobie o wizycie, jak grzywka kłuje mnie w oczy [/QUOTE]

ja też
teraz też mam już za długą o ok 3 cm
no ale zapuszczam włosy i nie wiem czy chce mieć jeszcze grzywkę
chciałąbym żeby fryzjer nadał mojej fryzurze jakiś kształt, ale bez schodzenia z długości ewentualnie tyci tyci....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości