2009-11-12, 12:25
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy ktoś szuka pracy?
Cytat:
Napisane przez Lynn
Dokladnie, do dziś załuję  Powiedzialam tej Pani,że szukając nowej pracy nie mam zamiaru pogarszać swojej sytuacji finansowej  Pozniej przeczytalam w internecie, że firma jest niewyplacalna 
|
To ciekawe czy w rzeczywistości byłaby w ogóle jakaś wypłata, podejrzewam ze nie
Wyobrażam sobie mine tej kobiety po twojej odp
Cytat:
Napisane przez Lynn
Nie lubię tego pytania. Nie lubię kłamac, że sklep to wymarzone miejsce pracy dla mnie, gdy prawda jest taka, że w zasadzie tylko tam mam szanse dostac pracę, mimo studiów .Smutna rzeczywistość. A z drugiej strony za kazdym razem sobie powtarzam,że koniec ze sklepami (ta praca ma w zasadzie same minusy, jak dla mnie) a później znowu tam wracam, gdy portfel świeci pustkami. Tylko po co mam skonczony jeden kierunek studiow i robie drugi? 
Ufff wygadalam sie .... 
|
[/QUOTE]
Jak to same minusy? Nie znajdujesz ani jednego plusika? Moze chociaz wspolpracownicy sa fajni
A co skonczylas i co studiujesz?
Bo ja zarzadzanie i nie mam teraz czym zarzadzac
Cytat:
Napisane przez Sesja
dolacze sie do watku jesli mozna. ja zaczelam swoja prace od stazu w UP, fakt za marne 650zł pracowalam rok ale zawsze to jakies doswiadczenie, troche sie nauczylam Potem jakims cudem udalo mi sie dostac prace sekretarki w szkole jezykowej, za 3-4 godziny dziennie dostawalam 800zł. Obecnie pracuje w laboratorium za 7.5brutto. Odbieram telefony,koduje skierowania do systemu sortuje materiał. Chcialabym wiecej zarabiac wiec pewnie po nowyym roku zaczne szukac pracy ale widze ze strasznie ciezko.myslalam tez o wyjezdzie za granice.. no ale narazie trzymam sie pracu ktora mam. marne 1100zł mi wychodzi mniej wiecej co miesiac, ale podoba mi sie to ze sama ustalam ile pracuje. po roku stawka zwieksza sie o 1zł, narazie pracuje 7miesiecy. Zawsze to jakies doswiadczenie i mam na studia zaoczne. Lepsze to niz nic.. mimo to ze mam prace przeraza mnie rynek pracy w Polsce. nie wiem czy tylko tak beznadziejnie jest na wschodzie(lublin)moze blizej zachodu wiecej placa. tak czy siak kiepskie perspektywy..
|
To troche doswiadczenia zwodowego juz masz
Tez jestem ze wschodu, wiec moge tylko potwierdzic ze jest zle
Cytat:
Napisane przez Ilena
grono szukających się zwiększą a czy ktoś ostatnio dostał prace z forum ?
|
Nie chce zapeszac ale po mojej ciuchlandowej rozmowie dzisiaj sie odezwali i ide jutro zapewne poznac szczegoly pracy
Nie mialam pracy to bylo zle a teraz jak sie odezwali to tez sie marwtie jak to wszystko wyjdzie, ile beda placic i czy w ogole nie trafie na jakies upiorne kierownictwo
Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88
ale sie nie martwcie do mojej siorki z jednej firmy zadzwonili po 6 miesiącach  więc nadzieja jest 
|
wow maja refleks
jak wszystkie sprawy zalatwiaja w takim tempie to 
Cytat:
Napisane przez Dagunia
Do mnie też zadzwonili po 5 miesiącach  Poszłam z ciekawości na rozmowę,ale jak dowiedziałam się że za 1600 zł (netto) mam pracować na zmiany i to jeszcze w soboty i niedziele to podziękowałam 
|
1600-marzenie
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------
Nie poddawaj sie
Gdzies czeka na ciebie praca
|
|