Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sonda- pomysl na reorganizacje watkow Bizuteryjnych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-13, 10:15   #7
Aga em
Raczkowanie

Dot.: Sonda- pomysl na reorganizacje watkow Bizuteryjnych

Cytat:
Napisane przez naila Pokaż wiadomość

może tylko ja tak niekoniecznie to widzę??

Kazdy ma prawo do odmiennego/swojego zdania wiec, dzieki a opinie- ten watek ma zgromadzic rzeczywiste opinie, wiec jest ok

Dla mnie nie jest tak latwozorientowac sie- jest w sumie ponad 50 stron listy z watkami, snie jestem w stanie przez ine przebrnac bez totalnego zagubienia sie, dlatego pomyslalam o reorganizacji

jesli chodzi o przyporzadkowanie watkow, do zakladek, myslam sobie, ze jesli ktos zle to zrobi, to "wladze" wizazowe to naprawia i przeniosa watek do odpowiedniej kategorii
ja to widze tak: forum wizaz ma mnostwo kategorii od urody po biznes przez odchudzanie, porody, sluby do hobby.
rozdzielenie kategorii Bizuteryjkowej na podkategorie jest dla mnie podyktowane tym, ze ilosc watkow jest powiedzmy sobie "znaczna"

oczywiscie rozumiem, ze osoby, ktore udzielaja sie na tym forum od dawna znaja go juz pewnie jak wlasna kieszen i maja swoje ulubione watki w subskrypcji.
Ja nie jestem fizycznie w stanie przegrzebac wsystkich watkow, a mechanizm czytania nowych postow nie jest super wydajny, bo nie ma mozliwosci sortowania wynikow po kategoriach forum. plus rekladmy i wszystkie elementy graficzne laduja sie tak dlugo, ze poruszanie po forum zajmuje mi duzo czasu (czekania az strony sie zaladuja- a mam stale lacze o bardzo dobrej jakosci)
Aga em jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując