Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
Napisane przez ZiomMO
Ja robie sobie dziarę na nadgarstku z pierwszą literką imienia mojego TŻ. Między innymi dlatego, że niedawno mieliśmy 3 rocznicę, a poza tym myślę, że mu się miło zrobi jak zobaczy coś takiego  No i co najważniejsze- naprawdę kocham go
No i zaczęłam planować prezent pod choinę i pomyślałam, żeby kupić grę na PS. Tylko niestety nie mam pojęcia jakie gierki on ma, w jakie grał i jakie są godne zakupu... Może któraś z Was się zna? Ja nienawidzę gier xD (oprócz Państw i Miast oczywiście xD )
Pozdrawiam!
|
ale ta dziara to jest prezent dla niego czy dla ciebie??
a poza tym ja uważam tak jak gburiavonfuria, że to nie jest dobry pomysł i to jeszcze na nadgarstku. To jesteś z nim 3 lata i nie wiesz jakie ma gierki a robisz sobie tatuaż z jego inicjałami? "ZiomMO" - przepraszam ale twoja ksywka i to wszystko jakoś tak dziwnie brzmi 
Cytat:
Napisane przez _Balba_
A ja mojemu na Gwiazdkę kupię elektryczną golarkę, myślicie, że to wystarczający prezent?
Właśnie 25 grudnia minie nam rok razem.
|
to bardzo dobry pomysł, ja swojemu TŻ też chciałam kiedyś kupić ale on woli standardowe maszynki
|