Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-18, 22:17   #4811
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez ZiomMO Pokaż wiadomość
Ja robie sobie dziarę na nadgarstku z pierwszą literką imienia mojego TŻ. Między innymi dlatego, że niedawno mieliśmy 3 rocznicę, a poza tym myślę, że mu się miło zrobi jak zobaczy coś takiego No i co najważniejsze- naprawdę kocham go

No i zaczęłam planować prezent pod choinę i pomyślałam, żeby kupić grę na PS. Tylko niestety nie mam pojęcia jakie gierki on ma, w jakie grał i jakie są godne zakupu... Może któraś z Was się zna? Ja nienawidzę gier xD (oprócz Państw i Miast oczywiście xD )

Pozdrawiam!
ale ta dziara to jest prezent dla niego czy dla ciebie??
a poza tym ja uważam tak jak gburiavonfuria, że to nie jest dobry pomysł i to jeszcze na nadgarstku. To jesteś z nim 3 lata i nie wiesz jakie ma gierki a robisz sobie tatuaż z jego inicjałami? "ZiomMO" - przepraszam ale twoja ksywka i to wszystko jakoś tak dziwnie brzmi

Cytat:
Napisane przez _Balba_ Pokaż wiadomość
A ja mojemu na Gwiazdkę kupię elektryczną golarkę, myślicie, że to wystarczający prezent?
Właśnie 25 grudnia minie nam rok razem.
to bardzo dobry pomysł, ja swojemu TŻ też chciałam kiedyś kupić ale on woli standardowe maszynki
andziat jest offline Zgłoś do moderatora