|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
famka89 wiesz jak dla mnie to te skarbonki to nawet fajny pomysł ale te kostki to po prostu totalna wiocha, szczerze mówiąc to nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy wieszają sobie coś takiego na lusterku. Ale to moje zdanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a może by tak wrzucić już wszystkie prezenty które były proponowane na pierwszą strone? I potem dodawać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Skarbonka bankomat okazała się być tylko na funty ,a sejf malutki. Wizytownik dobry pomysł - tylko wiem ,że na chwile obecną nie jest mu bardzo potrzebny , raczej zajmuje się biznesem online. I dalej nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez famka89 Czas edycji: 2009-11-18 o 15:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zadomowienie
|
a ja proponuje zrobic temat tylko i wylacznie o prezentach rocznicowych, bo wyszukiwarka nie znalazla takiego tematu tylko i wylacznie o rocznicowych prezentach. znaczy uwazam ja osobiscie, ze rocznicowe powinny byc jakies inne, bardziej osobiste niz takie odswietne, nie wiem czy sie dobrze wyrazilam, ale np. album ze zdjeciami wg mnie jest bardziej na rocznice niz sweter czy perfumy
![]()
#4806 |
Raczkowanie
|
Ja robie sobie dziarę na nadgarstku z pierwszą literką imienia mojego TŻ. Między innymi dlatego, że niedawno mieliśmy 3 rocznicę, a poza tym myślę, że mu się miło zrobi jak zobaczy coś takiego
![]() ![]() No i zaczęłam planować prezent pod choinę i pomyślałam, żeby kupić grę na PS. Tylko niestety nie mam pojęcia jakie gierki on ma, w jakie grał i jakie są godne zakupu... Może któraś z Was się zna? Ja nienawidzę gier xD (oprócz Państw i Miast oczywiście xD ) Pozdrawiam!
![]() |
#4807 |
Zadomowienie
|
3 rocznice ale ślubu, że chcesz się dziarać inicjałami???
imho głupota. faceta można zmienić, a tattoo nie wywabia się ze skóry jak plamy, chyba że jeseś $$$ przygotowana na ew. usunięcie dziary
![]() |
#4808 |
Rozeznanie
|
A ja mojemu na Gwiazdkę kupię elektryczną golarkę, myślicie, że to wystarczający prezent?
Właśnie 25 grudnia minie nam rok razem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mysle, ze jak najbardziej ![]()
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym ja uważam tak jak gburiavonfuria, że to nie jest dobry pomysł i to jeszcze na nadgarstku. To jesteś z nim 3 lata i nie wiesz jakie ma gierki a robisz sobie tatuaż z jego inicjałami? "ZiomMO" - przepraszam ale twoja ksywka i to wszystko jakoś tak dziwnie brzmi ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja kupilam te czekoladki z foto w koncu, nio ale projekt mial byc po 2-3dniach a dzisiaj juz jest 5 dzien i nie ma projektu ![]() dokupilam 2 dodatkowe projekty, za kazdy 10zl musialam doplacic,tak zeby na 12 czekoladkach byly 3 rozne zdjecia bo nie chcialam wszystkich takich samych... to moze dlatego to trwa dluzej... no i zaznaczylam ze chcialabym zeby mialy jakis swiateczny akcent ![]() hajsu jeszcze nie wplacilam, wplace jak zobacze projekt ![]() ale widze ze cos im sie nie spieszy hmm... coz, mam nadzieje ze przed mikolajkami zdaza ![]() co do tatuazy - w niektorych miejscach mozna zrobic tez takie 2 - 3letnie, ktore po tym czasie blakna i znikaja ;] ;p oczywiscie lepiej zeby tż tego nie zauwazyl jak znika pomalu ![]()
keepin' your love lockdown... Edytowane przez eloania Czas edycji: 2009-11-18 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poczekam do wieczora jeszcze i moze sie przypomne... zastanawialam sie czy czekoladki wystarcza czy jeszcze cos do tego dolaczyc... zastanawialam sie nad listem milosnym o ktorym pisaly tu dziewczyny... i mam pytanie, jakie reakcje byly waszych tżtow jak dostali list? bo rozumiem ze to niespodzianka byla... co do odp to raczej nie mam co liczyc na odp w formie listu od mojego bo kiedys wspominal ze nie pisal nigdy listow i wynikalo z tego ze nie lubi;p no chyba ze bym go ladnie poprosila ![]() i zastanawiam sie czy mikolajki to dobra/odpowienia okazja na napisanie takiego listu;p
![]() |
#4815 |
Rozeznanie
|
T0 cieszę się, że mój prezent wporządku. Zastanawiałam się tylko czy to nie będzie za mało, Gwiazdka, pierwsza rocznica, chociaż w sumie golarka kosztuje około 120 zł, a w końcu nie pracuję...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uważam, że każdy daje takie prezenty na jakie go stać a według mnie twój w zupełności wystarczy, jak chcesz jeszcze jakiś drobiazg to możesz np. dodać mikołaja z czekolady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Od razu mowie , ze jestem tu nowa i prosze o wyrozumialość . ; )
mam pomysl na prezent dla mojego chlopaka ( 13 lutego konczy 20 lat ) myslam , zeby zrobic mu taki kalendarz z naszym zdjeciem na górze a pod nim dzien , od ktorego jestemy razem do jego urodzin . oczywiscie na tyle napisalabym "c.d.n. ![]() ![]() a i zaznaczam , ze jestem troche mlodsza od mojego chlopaka ;] napisze prosze co o tym sadzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Copyraptor
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
Chyba zacznę tu prowadzić jakąś krucjatę ![]() Maadzieek, wybacz, ale to jest raczej taki prezent, jaki ty byś chciała dostać. Jeżeli Twój facet nie jest hiper-romantyczny, to raczej się z czegoś takiego nie ucieszy. Naprawdę sądzisz, że to jest to, o czym on marzy? Raczej faceci udają, że są zachwyceni, a potem chowają do szuflady, żeby nikt nie widział.. No i wisiorek z Twoim imieniem? Wasze zdjęcie, Twoje imię..trochę to narcystyczne. Ja bym nie chciała nosić wisiorka z imieniem mojego tż, co ja, pies? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tez sie zastanawiam czy takie bardziej emocjonalne prezenty - tu wlasnie tez zastanawiam sie nad tymi listami milosnymi - a do tego wszelkie kalendarze albumy i wszystko co zwiazane z fotkami - czy wogole do nich trafiaja... ![]() a co do drugiego to akurat sie nie zgadzam;p ja tam bym chetnie nosila wisiorek z jego imieniem, czesto widze wisiorki z jedna literka - pewnie pierwsza litera jego/jej imienia... - domyslam sie ze nie jest to pierwsza litera imienia wlasciciela tylko jej/jego ukochanego/ukochanej osoby;] co do wisiorkow - moze niesmiertelnik ? u mnie na miescie mozna wybic na takim co sie chce za jakies chyba 30 zl;] sama zastanawialam sie jaki wisiorek moglby spodobac sie facetowi - nie wiem co oni moga nosci, jedyne co mi przychodzi do glowy to albo znak zodiaku albo jakis symol religijny... no ewentualnie mozna kupic tez sam lancuszek ![]() tez o tym mysle, bo w moim przypadku niesmiertelnik odpada... dajcie znac dziewczyny jak z tymi listami milosnymi odwazyly sie w koncu jakies na napisanie ? ;p jak idzie pisanie ? ![]()
keepin' your love lockdown... Edytowane przez eloania Czas edycji: 2009-11-19 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Ja mojemu Mężczyźnie zrobiłam rok temu kalendarz i był/ jest zachwycony! Nie jest super romantykiem, ale chwalił się wszystkim :P W tym roku tez dostanie,ale teraz przyjmuję zasadę, z co miesiąc będę mu dawała zdjęcie, bo wywołanie całości trochę kosztuje
![]() Kalendarz zrobiłam sama, 12 zdjec i 12 cytatów, zadnych dat nie zaznaczałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ z takich romantycznych prezentów typu kalendarz ze zdjęciami i cytatami, listy, raczej nie byłby zadowolony, nawet nie wiem gdzie by taki kalendarz powiesił, mieszkamy razem i w żadnym pokoju sobie go nie wyobrażam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Mój był akurat taki do powieszenia na ściane
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |
Przyczajenie
|
Czesc WIzazanki! juz od jakiegos czasu obserwuje Wasze forum ale nigdy sie nie udzielalam! Postanowilam sie z Wami podzielic moim pomyslem na prezent mikolajkowo-urodzinowo-imieninowo-gwiazdkowy. mam nadzieje ze czegos takiego jeszcze nie bylo.
Robie go juz od jakiegos czasu (na cale szczescie - bo bym nie zdazyla) Wymyslilam dla swojego chlopaka, ze zrobie dla niego kalendarz adwentowy. Wiec kupilam sklejki drewniane, wycinalam okienka, przegrodki, kleilam spod. Jeszcze bede malowac wzor. Drzwiczki zrobie na takie malutkie zawiasiki. A na jednych z drzwiczek (Jego urodzinach) przypne klodke cyfrowa z zadaniem matematycznym (jest na polibudzie i pasonuje sie matma :P) i jak odgadnie numery to dopiero wtedy bedzie mogl ja otworzyc i zabrac prezent. Dostanie wielkie zrobione WSZYSTKO samodzielnie pudelko 42x42cm. i w kazdym dniu dostanie co innego ![]() Myslicie ze sie ucieszy z czegos takiego? Podkreslam, ze jest on sentymentalny lecz nei jest romantyczny dlatego kazdy prezencik jaki dostaje jest do bolu praktyczny, ale pomyslowy ![]() Co myslicie? Jezeli zainteresowal Was moj pomysl chetnie napisze o nim cos wiecej ![]() Pozdrawiam cieplutko! ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() uwielbiamy grac razem z moim chlopakiem w: tekkena soul calibur Mortal kombat shaolin monks Zreszta jakiego faceta bym nie spytala to te gry figuruja w najlepszych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Raczkowanie
|
no no według mnie valantiah bardzo pomysłowo i ciekawie
![]() chciałabym to zobaczyć jak już skończysz ![]() najbardziej podobał mi się ten pomysł z kłódką cyfrową i jeśli jest z polibudy (co znam, bo mój TŻ też ![]() Muszę przyznać, że te musiałaś się bardzo przy tym napracować ![]() ![]() Gratuluję pomysłowości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
Moj chłopak woli prezenty praktyczne niż sentymentalne, na szczęście bo ja też wolę takie.
Ale na początku zwiążku kupiłam mu ramkę z moim zdjęciem ( na mikołajki) i rok temu napisałam list z kilkoma miłymi słowami, ale to był dodatek do prezentu. Jako, że idą święta, a mój tż liczy się z moim gustem co do perfum to mu kupię jakieś( tym bardziej, że mu się kończą) i do tego myślę o śmiesznym kalendarzu. A na mikołajki zabieram go na wspinaczkę po skałkach bo nigdy nie byliśmy i pewnie coś słodkiego ![]() Za to urodziny na w styczniu chcę go zabrać na tor kartingowy, a później może do kina, pewnie dobrą kolacja jeszcze będzie i jakiś śmieszny prezent np. z Flo bo wiem, że podobają mu sie takie gadzety. Ale wiem, że nie byłby zadowolony z prezentu typu album z naszymi zdjęciami i jakieś sentymentalne pierdułki. Napiszę też jakie inne prezenty otrzymał moj tż: -golarkę do włosów ( to był strzał w 10!! był bardzo zadowolony) -koszulkę -perfumy -zegar z flo -kufel z grawerem jego imieniem i herbem ulubionej drużyny piłkarskiej ( też mu się podobał) -ramka ze zdjęciem ( kurzy się teraz na jego biurku) |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a gdzie mozna taki kufel dostac;] bo ja w moim miescie widze od dluzszego czasu same beznadziejne, najczesciej ze wzorem na 18nastke;p a z powyzszych postow jeszcze i sie spodobal pomysl z piorem;]
keepin' your love lockdown... Edytowane przez eloania Czas edycji: 2009-11-20 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Raczkowanie
|
dziękuję za radę ;* zastanowię sie jeszcze nad tym .
![]() valantiah , jestem pod wrazeniem twojej pomyslowosci . prosze , zrob zdjecie całości i wrzuc na forum , bo chetnie zobaczylabym jak wyglada calosc . : ) z góry dziękuję ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Raczkowanie
|
Ja bede miala druga rocznice za kilka dni. I co myslicie o takim prezencie:
- ramka z naszym zdjeciem - lista za co go kocham, -dwie pray fajnych bokserek ![]() -i wrzucilam zaproszenie na studniowke do tego ![]()
#4830 |
Przyczajenie
|
Oryginalny prezent na Boże Narodzenie dla chłopaka, pomóżcie
Mój chłopak ma 17 lat ( ja również) , jesteśmy ze sobą 1,5 roku. Zbliżają się święta, no i chciałabym mu coś z tej okazji podarowac - rzecz jasna. Uwielbiam dawac prezenty, ale chciałabym, żeby naprawde sprawiło mu to przyjemnośc,
Taaak, wiem, było już milion wątków o prezentach na różnego typu okazję, szukałam inspiracji, ale wszystko jest takie ,, oklepane'' Liczę na kreatywne wizażanki ![]() Chłopak interesuje się muzyką, uwielbia koszykówkę. Sama nie wiem, czy ma to byc prezent praktyczny, związany z jego hobby, czy taki nastrojowy, świąteczny, z pomysłem. Chciałabym, żeby on był oryginalny, taki przemyslany od serca Czekam na odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.