Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-18, 14:22   #4801
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

famka89 wiesz jak dla mnie to te skarbonki to nawet fajny pomysł ale te kostki to po prostu totalna wiocha, szczerze mówiąc to nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy wieszają sobie coś takiego na lusterku. Ale to moje zdanie
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 14:26   #4802
souvenir
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez famka89 Pokaż wiadomość
Mam milion mysli na minute.
Początkowo chciałam kalendarz ścienny z moimi zdjęciami - po głębszym zastanowieniu stwierdziłam ,że to zbyt romantyczne i dziewczęce.
Mój TŻ ma 20 lat , ma bzika na punkcie swojego auta , wzmacnianie sprzętu i tuning to jego pasja , jest na etapie rozkręcania swojej firmy, co chce to kupuje. A ja nie mam bladego pojęcia co ja moge mu dać
Dziewczyny zlitujcie się co kupić? myślałam nad skarbonkami bo ma tendencje do wydawania a nie do oszczędzania. Może coś do auta... tylko skąd moge wiedzieć czy coś mu będzie "pasować" do auta...

Myslałam nad tymi trzema rzeczami :
http://zakupy.ibex.pl/skarbonka-bankomat/2008/06/14/
http://www.mrjoy.pl/wszystkie/skarbo...0237,1,i2.html
http://allegro.pl/item818159611_kost...e_diamond.html

Lubi również pichcić w kuchni - ale nie wiem czy by się nie obraził za babski prezent
Przez dłuższy czas miałam w planach kupić mu helikopter sterowany ale ceny mnie powaliły - nie dam 200 zł za zabawkę.
skarbonki fajnie, jeśli lubi zbierać kasę w taki sposób a nie gdzieś w banku kostki mi się nie podobają, jakieś przekombinowane trochę. skoro zakłada swoją firmę to może zestaw wizytówek w jakim ładnym opakowaniu?
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 14:38   #4803
lasoa
Zakorzenienie

dziewczyny a może by tak wrzucić już wszystkie prezenty które były proponowane na pierwszą strone? I potem dodawać?
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 15:03   #4804
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
famka89 wiesz jak dla mnie to te skarbonki to nawet fajny pomysł ale te kostki to po prostu totalna wiocha, szczerze mówiąc to nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy wieszają sobie coś takiego na lusterku. Ale to moje zdanie
Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
skarbonki fajnie, jeśli lubi zbierać kasę w taki sposób a nie gdzieś w banku kostki mi się nie podobają, jakieś przekombinowane trochę. skoro zakłada swoją firmę to może zestaw wizytówek w jakim ładnym opakowaniu?
Macie rację - kostki odpadają.

Skarbonka bankomat okazała się być tylko na funty ,a sejf malutki.

Wizytownik dobry pomysł - tylko wiem ,że na chwile obecną nie jest mu bardzo potrzebny , raczej zajmuje się biznesem online.

I dalej nie wiem szukając tego prezentu czuje się jak masochista, ale lubie to

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
dziewczyny a może by tak wrzucić już wszystkie prezenty które były proponowane na pierwszą strone? I potem dodawać?
Jestem ZA

Edytowane przez famka89
Czas edycji: 2009-11-18 o 15:04
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 17:35   #4805
gburiavonfuria
Zadomowienie

a ja proponuje zrobic temat tylko i wylacznie o prezentach rocznicowych, bo wyszukiwarka nie znalazla takiego tematu tylko i wylacznie o rocznicowych prezentach. znaczy uwazam ja osobiscie, ze rocznicowe powinny byc jakies inne, bardziej osobiste niz takie odswietne, nie wiem czy sie dobrze wyrazilam, ale np. album ze zdjeciami wg mnie jest bardziej na rocznice niz sweter czy perfumy
Stary 2009-11-18, 20:19   #4806
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Ja robie sobie dziarę na nadgarstku z pierwszą literką imienia mojego TŻ. Między innymi dlatego, że niedawno mieliśmy 3 rocznicę, a poza tym myślę, że mu się miło zrobi jak zobaczy coś takiego No i co najważniejsze- naprawdę kocham go

No i zaczęłam planować prezent pod choinę i pomyślałam, żeby kupić grę na PS. Tylko niestety nie mam pojęcia jakie gierki on ma, w jakie grał i jakie są godne zakupu... Może któraś z Was się zna? Ja nienawidzę gier xD (oprócz Państw i Miast oczywiście xD )

Pozdrawiam!
Stary 2009-11-18, 20:57   #4807
gburiavonfuria
Zadomowienie

3 rocznice ale ślubu, że chcesz się dziarać inicjałami???
imho głupota. faceta można zmienić, a tattoo nie wywabia się ze skóry jak plamy, chyba że jeseś $$$ przygotowana na ew. usunięcie dziary
Stary 2009-11-18, 21:01   #4808
_Balba_
Rozeznanie

A ja mojemu na Gwiazdkę kupię elektryczną golarkę, myślicie, że to wystarczający prezent?
Właśnie 25 grudnia minie nam rok razem.
_Balba_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 21:30   #4809
prinzessin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Balba_ Pokaż wiadomość
A ja mojemu na Gwiazdkę kupię elektryczną golarkę, myślicie, że to wystarczający prezent?

Mysle, ze jak najbardziej zeby tylko nie denerwował Cię tymi dzwiekami :P
Stary 2009-11-18, 22:05   #4810
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że to dobry i praktyczny prezent, który na pewno mu się przyda

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 22:17   #4811
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZiomMO Pokaż wiadomość
Ja robie sobie dziarę na nadgarstku z pierwszą literką imienia mojego TŻ. Między innymi dlatego, że niedawno mieliśmy 3 rocznicę, a poza tym myślę, że mu się miło zrobi jak zobaczy coś takiego No i co najważniejsze- naprawdę kocham go

No i zaczęłam planować prezent pod choinę i pomyślałam, żeby kupić grę na PS. Tylko niestety nie mam pojęcia jakie gierki on ma, w jakie grał i jakie są godne zakupu... Może któraś z Was się zna? Ja nienawidzę gier xD (oprócz Państw i Miast oczywiście xD )

Pozdrawiam!
ale ta dziara to jest prezent dla niego czy dla ciebie??
a poza tym ja uważam tak jak gburiavonfuria, że to nie jest dobry pomysł i to jeszcze na nadgarstku. To jesteś z nim 3 lata i nie wiesz jakie ma gierki a robisz sobie tatuaż z jego inicjałami? "ZiomMO" - przepraszam ale twoja ksywka i to wszystko jakoś tak dziwnie brzmi

Cytat:
to bardzo dobry pomysł, ja swojemu TŻ też chciałam kiedyś kupić ale on woli standardowe maszynki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-18, 22:24   #4812
eloania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prinzessin Pokaż wiadomość
Mysle, ze jak najbardziej zeby tylko nie denerwował Cię tymi dzwiekami :P
ja mysle ze to zalezy od faceta, podpytaj czy by mu sie przydala taka... bo spotkalam sie pare razy z tym ze ktos dostal a i tak jej nie uzywal pozniej

ja kupilam te czekoladki z foto w koncu, nio ale projekt mial byc po 2-3dniach a dzisiaj juz jest 5 dzien i nie ma projektu
dokupilam 2 dodatkowe projekty, za kazdy 10zl musialam doplacic,tak zeby na 12 czekoladkach byly 3 rozne zdjecia bo nie chcialam wszystkich takich samych...
to moze dlatego to trwa dluzej... no i zaznaczylam ze chcialabym zeby mialy jakis swiateczny akcent
hajsu jeszcze nie wplacilam, wplace jak zobacze projekt
ale widze ze cos im sie nie spieszy hmm...
coz, mam nadzieje ze przed mikolajkami zdaza

co do tatuazy - w niektorych miejscach mozna zrobic tez takie 2 - 3letnie, ktore po tym czasie blakna i znikaja ;] ;p oczywiscie lepiej zeby tż tego nie zauwazyl jak znika pomalu ale moze taki by byl lepszym pomyslem ;] jak cos to mozna odswiezyc czekac az zniknie albo po czasie poprawic na stale ;]

Edytowane przez eloania
Czas edycji: 2009-11-18 o 22:28
eloania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 22:30   #4813
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eloania Pokaż wiadomość
ja mysle ze to zalezy od faceta, podpytaj czy by mu sie przydala taka... bo spotkalam sie pare razy z tym ze ktos dostal a i tak jej nie uzywal pozniej

ja kupilam te czekoladki z foto w koncu, nio ale projekt mial byc po 2-3dniach a dzisiaj juz jest 5 dzien i nie ma projektu
dokupilam 2 dodatkowe projekty, za kazdy 10zl musialam doplacic,tak zeby na 12 czekoladkach byly 3 rozne zdjecia bo nie chcialam wszystkich takich samych...
to moze dlatego to trwa dluzej... no i zaznaczylam ze chcialabym zeby mialy jakis swiateczny akcent
hajsu jeszcze nie wplacilam, wplace jak zobacze projekt
ale widze ze cos im sie nie spieszy hmm...
coz, mam nadzieje ze przed mikolajkami zdaza
to napisz do nich, czasami mają więcej zamówień i dlatego to dłużej trwa, nic się nie martw u mnie było tak samo odezwali się chyba po 4 dniach ciekawa jestem tego świątecznego akcentu bo wcześniej nie mieli takiej możliwości, jak będziesz mogła to pochwal się
Stary 2009-11-19, 12:59   #4814
eloania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
to napisz do nich, czasami mają więcej zamówień i dlatego to dłużej trwa, nic się nie martw u mnie było tak samo odezwali się chyba po 4 dniach ciekawa jestem tego świątecznego akcentu bo wcześniej nie mieli takiej możliwości, jak będziesz mogła to pochwal się
oki dam znac, poki co dalej nie ma zadnego odzewu z ich stronu...
poczekam do wieczora jeszcze i moze sie przypomne...

zastanawialam sie czy czekoladki wystarcza czy jeszcze cos do tego dolaczyc...
zastanawialam sie nad listem milosnym o ktorym pisaly tu dziewczyny... i mam pytanie, jakie reakcje byly waszych tżtow jak dostali list? bo rozumiem ze to niespodzianka byla... co do odp to raczej nie mam co liczyc na odp w formie listu od mojego bo kiedys wspominal ze nie pisal nigdy listow i wynikalo z tego ze nie lubi;p no chyba ze bym go ladnie poprosila
i zastanawiam sie czy mikolajki to dobra/odpowienia okazja na napisanie takiego listu;p
Stary 2009-11-19, 13:29   #4815
_Balba_
Rozeznanie

T0 cieszę się, że mój prezent wporządku. Zastanawiałam się tylko czy to nie będzie za mało, Gwiazdka, pierwsza rocznica, chociaż w sumie golarka kosztuje około 120 zł, a w końcu nie pracuję...
_Balba_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:35   #4816
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
T0 cieszę się, że mój prezent wporządku. Zastanawiałam się tylko czy to nie będzie za mało, Gwiazdka, pierwsza rocznica, chociaż w sumie golarka kosztuje około 120 zł, a w końcu nie pracuję...
myślę, że to nie jest mało,
ja uważam, że każdy daje takie prezenty na jakie go stać a według mnie twój w zupełności wystarczy, jak chcesz jeszcze jakiś drobiazg to możesz np. dodać mikołaja z czekolady
Stary 2009-11-19, 19:06   #4817
maadzieek
Raczkowanie

GG do maadzieek
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Od razu mowie , ze jestem tu nowa i prosze o wyrozumialość . ; )
mam pomysl na prezent dla mojego chlopaka ( 13 lutego konczy 20 lat )
myslam , zeby zrobic mu taki kalendarz z naszym zdjeciem na górze a pod nim dzien , od ktorego jestemy razem do jego urodzin . oczywiscie na tyle napisalabym "c.d.n. )" . wazne dla nas daty bylyby zaznaczone serduchem a przy kazdym innym dniu bylby jakis cytat , wierszyk albo cos w tym stylu . a dzien pozniej , w walentynki dalabym mu rzemyk z dopietym wisiorkiem , na ktorym byloby wygrawerowane moje imie
a i zaznaczam , ze jestem troche mlodsza od mojego chlopaka ;]
napisze prosze co o tym sadzicie
maadzieek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 19:12   #4818
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez maadzieek Pokaż wiadomość
Od razu mowie , ze jestem tu nowa i prosze o wyrozumialość . ; )
mam pomysl na prezent dla mojego chlopaka ( 13 lutego konczy 20 lat )
myslam , zeby zrobic mu taki kalendarz z naszym zdjeciem na górze a pod nim dzien , od ktorego jestemy razem do jego urodzin . oczywiscie na tyle napisalabym "c.d.n. )" . wazne dla nas daty bylyby zaznaczone serduchem a przy kazdym innym dniu bylby jakis cytat , wierszyk albo cos w tym stylu . a dzien pozniej , w walentynki dalabym mu rzemyk z dopietym wisiorkiem , na ktorym byloby wygrawerowane moje imie
a i zaznaczam , ze jestem troche mlodsza od mojego chlopaka ;]
napisze prosze co o tym sadzicie

Chyba zacznę tu prowadzić jakąś krucjatę Najwyżej mnie będziecie przeklinać.

Maadzieek, wybacz, ale to jest raczej taki prezent, jaki ty byś chciała dostać. Jeżeli Twój facet nie jest hiper-romantyczny, to raczej się z czegoś takiego nie ucieszy. Naprawdę sądzisz, że to jest to, o czym on marzy? Raczej faceci udają, że są zachwyceni, a potem chowają do szuflady, żeby nikt nie widział..

No i wisiorek z Twoim imieniem? Wasze zdjęcie, Twoje imię..trochę to narcystyczne. Ja bym nie chciała nosić wisiorka z imieniem mojego tż, co ja, pies? Może kup mu jakiś męski wisiorek, który będzie chętnie nosił? Bo tak, to może nosić tylko dlatego, żeby Ci nie zrobić przykrości.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 19:30   #4819
eloania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Chyba zacznę tu prowadzić jakąś krucjatę Najwyżej mnie będziecie przeklinać.

Maadzieek, wybacz, ale to jest raczej taki prezent, jaki ty byś chciała dostać. Jeżeli Twój facet nie jest hiper-romantyczny, to raczej się z czegoś takiego nie ucieszy. Naprawdę sądzisz, że to jest to, o czym on marzy? Raczej faceci udają, że są zachwyceni, a potem chowają do szuflady, żeby nikt nie widział..

No i wisiorek z Twoim imieniem? Wasze zdjęcie, Twoje imię..trochę to narcystyczne. Ja bym nie chciała nosić wisiorka z imieniem mojego tż, co ja, pies? Może kup mu jakiś męski wisiorek, który będzie chętnie nosił? Bo tak, to może nosić tylko dlatego, żeby Ci nie zrobić przykrości.
co do pierwszego stwierdzenia to sie zgadzam... sa takie prezenty ktore dziewczyna by na bank sprawily przyjemnosc i dlatego myslimy ze im tez sie spodobaja;p ale faktycznie jest tak jesli nie jest to cos praktycznego to raczej marne szanse zeby sie ucieszyli;p
tez sie zastanawiam czy takie bardziej emocjonalne prezenty - tu wlasnie tez zastanawiam sie nad tymi listami milosnymi - a do tego wszelkie kalendarze albumy i wszystko co zwiazane z fotkami - czy wogole do nich trafiaja...

a co do drugiego to akurat sie nie zgadzam;p
ja tam bym chetnie nosila wisiorek z jego imieniem, czesto widze wisiorki z jedna literka - pewnie pierwsza litera jego/jej imienia... - domyslam sie ze nie jest to pierwsza litera imienia wlasciciela tylko jej/jego ukochanego/ukochanej osoby;]
co do wisiorkow - moze niesmiertelnik ? u mnie na miescie mozna wybic na takim co sie chce za jakies chyba 30 zl;]
sama zastanawialam sie jaki wisiorek moglby spodobac sie facetowi - nie wiem co oni moga nosci, jedyne co mi przychodzi do glowy to albo znak zodiaku albo jakis symol religijny...
no ewentualnie mozna kupic tez sam lancuszek
tez o tym mysle, bo w moim przypadku niesmiertelnik odpada...

dajcie znac dziewczyny jak z tymi listami milosnymi
odwazyly sie w koncu jakies na napisanie ? ;p
jak idzie pisanie ?

Edytowane przez eloania
Czas edycji: 2009-11-19 o 19:33

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 20:23   #4820
19agusia91
Zakorzenienie

Ja mojemu Mężczyźnie zrobiłam rok temu kalendarz i był/ jest zachwycony! Nie jest super romantykiem, ale chwalił się wszystkim :P W tym roku tez dostanie,ale teraz przyjmuję zasadę, z co miesiąc będę mu dawała zdjęcie, bo wywołanie całości trochę kosztuje

Kalendarz zrobiłam sama, 12 zdjec i 12 cytatów, zadnych dat nie zaznaczałam
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 20:35   #4821
eloania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja mojemu Mężczyźnie zrobiłam rok temu kalendarz i był/ jest zachwycony! Nie jest super romantykiem, ale chwalił się wszystkim :P W tym roku tez dostanie,ale teraz przyjmuję zasadę, z co miesiąc będę mu dawała zdjęcie, bo wywołanie całości trochę kosztuje

Kalendarz zrobiłam sama, 12 zdjec i 12 cytatów, zadnych dat nie zaznaczałam
ale mowa o kalendarzach do powieszenia na sciane czy jakis takich notatnikach z kalendarzem czy jak ;p
Stary 2009-11-19, 20:49   #4822
andziat
Zakorzenienie

mój TŻ z takich romantycznych prezentów typu kalendarz ze zdjęciami i cytatami, listy, raczej nie byłby zadowolony, nawet nie wiem gdzie by taki kalendarz powiesił, mieszkamy razem i w żadnym pokoju sobie go nie wyobrażam A zdjęcia, w domu to raczej ja dbam o wystrój list może i by przeczytał ale nic więcej Raz mu dałam w zeszłym roku kubek z napisem "kubek kochanego misia" i ucieszył się bo powiedział, że będzie miał do pracy. W zeszłym roku na gwiazdkę jako dodatek do głównego prezentu dałam mu czekoladki z naszą fotografią ale to też było z myślą o wypróbowaniu ich przed naszym ślubem. Jak się mieszka razem to chyba jakoś takich prezentów się już sobie nie daje Romantyczna kolacja we dwoje i inne spędzanie wspólnie czasu, jak najbardziej
Stary 2009-11-19, 20:58   #4823
19agusia91
Zakorzenienie

Mój był akurat taki do powieszenia na ściane
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 22:28   #4824
valantiah
Przyczajenie

Czesc WIzazanki! juz od jakiegos czasu obserwuje Wasze forum ale nigdy sie nie udzielalam! Postanowilam sie z Wami podzielic moim pomyslem na prezent mikolajkowo-urodzinowo-imieninowo-gwiazdkowy. mam nadzieje ze czegos takiego jeszcze nie bylo.
Robie go juz od jakiegos czasu (na cale szczescie - bo bym nie zdazyla)
Wymyslilam dla swojego chlopaka, ze zrobie dla niego kalendarz adwentowy. Wiec kupilam sklejki drewniane, wycinalam okienka, przegrodki, kleilam spod. Jeszcze bede malowac wzor. Drzwiczki zrobie na takie malutkie zawiasiki. A na jednych z drzwiczek (Jego urodzinach) przypne klodke cyfrowa z zadaniem matematycznym (jest na polibudzie i pasonuje sie matma :P) i jak odgadnie numery to dopiero wtedy bedzie mogl ja otworzyc i zabrac prezent.
Dostanie wielkie zrobione WSZYSTKO samodzielnie pudelko 42x42cm. i w kazdym dniu dostanie co innego od czekoladek, po prezenty bardziej pikantne, ksiazeczke (wslasnorecznie zrobiona) przepisow na drinki. Na urodziny kupilam mu pioro ktore wygraweruje jego inicjalami.
Myslicie ze sie ucieszy z czegos takiego?
Podkreslam, ze jest on sentymentalny lecz nei jest romantyczny dlatego kazdy prezencik jaki dostaje jest do bolu praktyczny, ale pomyslowy
Co myslicie?
Jezeli zainteresowal Was moj pomysl chetnie napisze o nim cos wiecej
Pozdrawiam cieplutko!

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ZiomMO Pokaż wiadomość

Pozdrawiam!
ja jestem maniaczka PS
uwielbiamy grac razem z moim chlopakiem w:
tekkena
soul calibur
Mortal kombat shaolin monks
Zreszta jakiego faceta bym nie spytala to te gry figuruja w najlepszych
valantiah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 07:29   #4825
zoya
Raczkowanie

no no według mnie valantiah bardzo pomysłowo i ciekawie

chciałabym to zobaczyć jak już skończysz
najbardziej podobał mi się ten pomysł z kłódką cyfrową i jeśli jest z polibudy (co znam, bo mój TŻ też) to jest strzał w dziesiątkę.

Muszę przyznać, że te musiałaś się bardzo przy tym napracować szkoda, że ja nie mam takich zdolności, pewnie to wszystko jest bardzo trudne do wykonania

Gratuluję pomysłowości
zoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 09:10   #4826
marta6704
Zakorzenienie

Moj chłopak woli prezenty praktyczne niż sentymentalne, na szczęście bo ja też wolę takie.
Ale na początku zwiążku kupiłam mu ramkę z moim zdjęciem ( na mikołajki) i rok temu napisałam list z kilkoma miłymi słowami, ale to był dodatek do prezentu.

Jako, że idą święta, a mój tż liczy się z moim gustem co do perfum to mu kupię jakieś( tym bardziej, że mu się kończą) i do tego myślę o śmiesznym kalendarzu. A na mikołajki zabieram go na wspinaczkę po skałkach bo nigdy nie byliśmy i pewnie coś słodkiego

Za to urodziny na w styczniu chcę go zabrać na tor kartingowy, a później może do kina, pewnie dobrą kolacja jeszcze będzie i jakiś śmieszny prezent np. z Flo bo wiem, że podobają mu sie takie gadzety.

Ale wiem, że nie byłby zadowolony z prezentu typu album z naszymi zdjęciami i jakieś sentymentalne pierdułki.

Napiszę też jakie inne prezenty otrzymał moj tż:
-golarkę do włosów ( to był strzał w 10!! był bardzo zadowolony)
-koszulkę
-perfumy
-zegar z flo
-kufel z grawerem jego imieniem i herbem ulubionej drużyny piłkarskiej ( też mu się podobał)
-ramka ze zdjęciem ( kurzy się teraz na jego biurku)
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 09:27   #4827
eloania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
-zegar z flo
-kufel z grawerem jego imieniem i herbem ulubionej drużyny piłkarskiej ( też mu się podobał)
wlasnie tez sie zastanawiam nad tym zeby sie wybrac na dniach do flo, dawno nie bylam, moze cos ciekawego sie znajdzie

a gdzie mozna taki kufel dostac;]
bo ja w moim miescie widze od dluzszego czasu same beznadziejne, najczesciej ze wzorem na 18nastke;p

a z powyzszych postow jeszcze i sie spodobal pomysl z piorem;]

Edytowane przez eloania
Czas edycji: 2009-11-20 o 09:30
Stary 2009-11-20, 10:14   #4828
maadzieek
Raczkowanie

GG do maadzieek

dziękuję za radę ;* zastanowię sie jeszcze nad tym .
valantiah , jestem pod wrazeniem twojej pomyslowosci .
prosze , zrob zdjecie całości i wrzuc na forum , bo chetnie zobaczylabym jak wyglada calosc . : )
z góry dziękuję ;*
maadzieek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 13:10   #4829
Karciaaaa
Raczkowanie

Ja bede miala druga rocznice za kilka dni. I co myslicie o takim prezencie:
- ramka z naszym zdjeciem
- lista za co go kocham,
-dwie pray fajnych bokserek
-i wrzucilam zaproszenie na studniowke do tego
Karciaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:32   #4830
natala_15
Przyczajenie

Oryginalny prezent na Boże Narodzenie dla chłopaka, pomóżcie

Mój chłopak ma 17 lat ( ja również) , jesteśmy ze sobą 1,5 roku. Zbliżają się święta, no i chciałabym mu coś z tej okazji podarowac - rzecz jasna. Uwielbiam dawac prezenty, ale chciałabym, żeby naprawde sprawiło mu to przyjemnośc,

Taaak, wiem, było już milion wątków o prezentach na różnego typu okazję, szukałam inspiracji, ale wszystko jest takie ,, oklepane'' Liczę na kreatywne wizażanki)

Chłopak interesuje się muzyką, uwielbia koszykówkę. Sama nie wiem, czy ma to byc prezent praktyczny, związany z jego hobby, czy taki nastrojowy, świąteczny, z pomysłem. Chciałabym, żeby on był oryginalny, taki przemyslany od serca
Czekam na odpowiedzi
natala_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości