Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 21:50   #4151
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
dziewczyny a powiedzcie mi czym wy czyscicie panele?? bo ja zaczelam uzywac pronto do mycia i zrobil sie taki dziwny nalot i jak sie przejdzie to zostaja slady i wyglada to tak jakbyu nie bylo myte
a dzisiaj cale misto przeszukalam za tym karcherem i nigdzie nie bylo ;( ale kupilam magiczne gabeczki bede nimi szorowala pozniej sciane kolo schodow fajnie by bylo jakby te cielakowe slady poschodzily nie trzeba by bylo malowac bo ja juz mam dosyc smrodu remontowego zaczeli remontowac sypialnie i pokoj dla dzidzi i smierdzi na casly dom
panele raczej wodą tylko albo odrobina płynu do naczyń

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
, I tu mam prośbę do aniap :
Ty chyba mowiłąś że masz taki otulaczek - nierożek??? Czy mogłabyś go dla mnie obmierzyć???? BO chciałam coś takiego podobnego zrobić na drutach a jak nie to uszyć.
.
Ja to dopiero kupię nie mam tego . w smykach sa może tam sobie zwymiaruj jak masz gdzies jakiś .

Cytat:
Napisane przez la_wenda Pokaż wiadomość
Czy ktoś jeszcze jakieś remonty planuje, może się spostrzeżeniami powymieniamy?Z tymi ekipami to różnie bywa, trzeba ich pilnować
ja nie planuje ale sąsiadka moja podnosiła dom w czerwcu masakra była , lało wtedy strasznie a jak tylko co był deszcz to do okna i patrzec czy ich nie zalewa/ Kilka razy ganialiśmy do nich z foliami bo lało i burze były .. Na szczęście już robią samą wykończeniówkę

Dziecie śpi , a jak ogladałam epokę lodowcową super to filmidło..
Zaraz wam wyślę ksiązki jakbym o kimś zapomniała piszcie mi na priva