2009-11-21, 18:21
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Cytat:
Napisane przez kropka75
Większość kobiet tak ma, że ciążę przechodzi całkiem naturalnie. To tylko te, które są troszkę przewrażliwione albo się długo starały, albo mają swoje lata - podskakują na każde pik, bo chyba się trochę za bardzo w siebie wsłuchują.
Ciesz się. Ja bym tak chciała bezobjawowo, bo ja jestem z tych przewrażliwionych niestety i lokalizuję pewnie i te kłucia i bóle, których nie ma. :/
|
Nie zgodze sie. Ja jestem bardzo mloda, zadnych wczesniejszych przezyc, dlugich staran (udalo nam sie w 2 cyklu), a jednak raz na jakis czas zastanawiam sie, czy wszystko w porzadku. Wsluchuje sie w siebie, obserwuje i zastanawiam, czy jakis tam objaw, to nie jest zly znak przypadkiem. Dlatego dopoki nie bede w 4-5 miesiacu i nie nabede wiecej pewnosci, to postanowilam, ze nic nie kupuje dla dzidziusia.
Takze margo nie jestes sama Jakos damy rade 
Cytat:
Napisane przez myszka1986
Witam przyszłe mamusie. Dopiero teraz trafiłam na to forum niestety dlatego że moje możliwości siedzenia przy komputerze są ograniczone - mdłości po kilku minutach.
Termin mam na 27 maja i niestety już od miesiąca leże w łóżku (plamienia itp.) Teraz już lepiej i powoli wracam do życia.
co do imion to nie możemy się zdecydować, jak narazie podoba mi się Liliana ale się jeszcze zastanawiam.
|
Witamy i gratulacje dla kolejnej mamusi.
Cos leniwa sobota tu widze. Zycze wszystkim udanego weekendu
|
|
|