2009-11-21, 18:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część VI
Cytat:
Napisane przez Rzabba
Przez Was kupilam sobie plyte 
|
jaką ?
Cytat:
Napisane przez 86Paula
ehhh... ale ja  jestem. kolezanka mnie zaprosila na kawe. a mi sie nie chce isc. nie lubie tak ni z gruszki ni z pietruszki. a jeszcze musialabym mala przygotowac, i by prawie 7 byla.
potem bede marudzic ze moglam isc, ale teraz srtasznie mi sie nie chcee.
wlasnie sie umowilysmy na pon. i dobrze
a tak w ogole to znowu mam wielka ochote sie wyrwac z domu na wyjazd.
|
a szkoda że nie wyszłaś.. Fajne są takie spontaniczne zaproszenia
Cytat:
Napisane przez vril
Prosze o nie wrzucanie masowo ekranow YouTube do tresci postow, bardzo zamulaja watek. Tak samo prosze o nie umieszczanie ekranow w podpisach. Z gory dziekuje 
|
zrobione, z góry przepraszam
Cytat:
Napisane przez Dominkab
Kurde nic mi nie mów nawet  Teraz całe szczęście na wozie, ale bywało różnie  Ja się tym nie zajmuję, bo bym osiwiała chyba  A tak nie muszę włosów farbować
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------
A w ogóle to zapomniałam napisać, że testuję te cienie UD i są świetne po prostu, ale najwieksze wrażenie wywarła na mnie baza pod cienie. Lumene się nie umywa  REWELACJA!
|
A fergie musi.. Po mamie odziedziczyłam siwienie..
Baaaardzo się cieszę Doczekam sie makijażu... ? aaa.. i Ilonka miała wrzucić coś dziś, nie.. ?
Cytat:
Napisane przez Dominkab
No bom ja ślepa  Małż mi kiedyś opowiadał, że dowiedziono, że człowiek czyta tylko pierwszą i ostatnią literę danego słowa, a resztę tylko przebiega wzrokiem 
|
a w szybkim czytaniu omiatasz wzrokiem całą linikę czytając faktycznie co któreś słowo
Czasami aż muszę sobie przypominać by zwolnić jak książka bardzo ciekawa..
Jak plany na jutro dziewczynki ?
|
|
|