Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 11:11   #414
_Ya
Zadomowienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Aż mnie ściągnęłaś tym swoim zaraźliwym optymizmem

Jak już bedziesz miała dość optymizmu i chciała trochę pesymizmu, to Ci kilka linków podrzucę.....

Evcia taki optymizm to niebezpieczna sprawa Stary patrzy nam nie jak na wariata Odpisuje na zaległe meile, smsy, zaraz się biorę za sprzątanie i pieczenie
A na linki chętnie popatrzę A potem pierdyknę ten rysunek o którym rozmawiałyśmy Ale to później, bo muszę upiec 2 kilo schabu, co to sobie stary wczoraj kupił, bo jak to powiedział "popatrzyłem na ten kawałek padliny, ona popatrzyła na mnie i wtedy zrozumiałem, że muszę ją zabrać do domu". Boże, 2 kilo to będziemy do sylwestra jeść
Dobra pędzę
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).

Edytowane przez _Ya
Czas edycji: 2009-11-22 o 11:24
_Ya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując