2009-11-22, 20:48
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
Napisane przez JolciaBDG
Witam. Jestem Liderem i Wasze roszczenia, żebyśmy kupowali prezenty Kk, które składają zamówienia pow.500 zł są śmieszne! Lider otrzymuje 50 zł za podpisanie umowy z KK, ale tylko pod warunkiem, że jej wprowadzenie zwiększy jego grupę KK aktywnych. A bonusy od sprzedaży? 500ZŁ x 0.75/ 1.22 x 6% = ok.18.44 , a zarobek KK to ok 150 zł - katalogi i ewentualnie zamówione próbki. Poza tym, czy myślicie, że pakiety ktoś daje nam za darmo?! Za wszystko musimy płacić! Nawet pakietów katalogów dla nieaktywnych KK nie mamy! 
|
ja tam zupelnie nie rozumiem Twojej zlosci. Nikt tu chyba nie powiedzial ze domaga sie prezentu!? Chyba, ze cos przeoczylam?
Tu raczej chodzi o jakis kontakt. Ja na swoja Liderke niby narzekalam. Okazalo sie, ze tak naprawde przez pol roku byla wylaczaon z powodu zdawania prawdka i w ogole szkola wyjazdy. Chodzilo tylko o to, zeby bylo wieksze zainteresowanie niz sms o tresci 'czemu nie skladasz zamowienia?'.
|