Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-23, 07:49   #3280
malina81
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE

Witam- szczególnie Gucie i Pietrusie i ich śliczne maleństwa

Ja w sobote miałam impreze urodzinowa Kubuisa i szóstka dzieci rozniosła mi mieszkanie- noramlnie tornado to pikuś z tym co tu sie działo
Dobrze że urodziny są raz w roku

Kropciu dobrze ze czujesz sie lepiej

Dlaczego Zaharia jeszcze sie nie odezwała??

Kateu nas kolek nie ma ale mały kilka razy dziennie jest marudny- i widać że go brzuszek pobolewa ale ataku płaczu przy tym nie ma wiec jakoś dzielnie to narazie znosi.

Cytat:
Napisane przez 82gosia Pokaż wiadomość
Hej mamusie.
Proszę powiedzcie mi w jak dajecie maluchom witaminy D i K? Ja karmie piesia i dokarmiam małego, a każy lekarz mówi mi co innego. Dawać codziennie czy co trzeci dzień? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
Gosia ja juz pisałam że witaminę K daję co drugi dzień a D codziennie kropelkę.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość

Rozpakowane mamusie, jak fajnie, że tak szybko wracacie do formy, Kropko to cukrzyca i cholero'staza faktycznie szybciutko mijają po porodzie
Wsplczuje nieprzespanych nocy- chociaz ja tez nie sypiam ale z innych powodów
Jesli chodzi o powrót do formy to ja po cc bardzo szybko sie pozbierałam- pierwsze dwie doby najgorsze ale potem coraz lepiej-tak ze w czwartej dobie juz z mopem latałam i przesuwałam szafy w domu. Wagowo wróciłam do stanu przed ciązą po dwóch tygodniach- bez żadnych ćwiczeń i ograniczeń w ilości jedzenia- ograniczenia wynikają tylko z diety które narzuca karmienie...chociaz na coraz wiecej sobie pozwalam

Madzia gratuluje miesiąca- my w środe imprezujemy
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora